|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.9.2013 9:59:08   
savanah
Pozdravljene,

kako smo kaj na tak sončen dan? jaz kar žarim, obožujem sončekuser posted image , no saj kdo pa ne?

cikacaka, nekam dolgo nam ne javljaš, upam da si nosečka in si še v šoku, da nam nič ne sporočišuser posted image
jaz pa nekaj računam kdaj naj bi imela ovulacijo in sem ugotovila da imam samo še en teden do testa, wuhuuuuser posted image . se že sedaj bojim ker vem kakšen bo rezultatuser posted image , no saj probam bit optimist, ampak ko pa pomislim na posteljne aktivnosti okoli ovulacije me pa vse mineuser posted image . bo pa naslednji mesecuser posted image

moram povedat, da ta mesec sploh ne tuhtam toliko okrog tega, no vsaj kadar sem doma, v službi itak visim na forumuuser posted image . sem kar ponosna naseuser posted image , in tale teden mi je tako hitro minil, upam da naslednji tudi. No doma imam pa toliko dela, da sploh ni časa razmišljati o tem. Prihaja zima in je treba urediti vse okoli hiše, pa še začela sva zidati kaminuser posted image .

uuu a tema junijke je že odprta?? je že katera pofočkana?? grem prečikiratuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.9.2013 10:10:33   
Tara9
Pozdravljene punce,

tudi mene zanima kako je kaj s tabo Cikacaka, upam da kmalu javiš.

Savanah, potem sva midve ta mesec v nekoliko podobni situaciji, tudi jaz imam glede na ovulacijo še en teden do user posted image , od testov se bom probala vzdržat, ker sem si zabičala, da jih ne kupujem več. Če bom zdržala, je pa druga pesem, ampak za enkrat nimam zaloge user posted image . Tudi glede user posted image  sva v isti kašni, smo bili pridni pred ključnimi dnevi, ampak navijam za vtrajne plavalčke user posted image . Sem pa poskušala odmislit, čeprav je skoraj nemogoče, danes sem celo sanjala, da je tečka prišla in sem šla že v sanjah skozi razočaranje, zato upam, da bo v živo toliko manjše user posted image .

Imejte se lepo

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.9.2013 10:11:43   
Bluegirl
Hello,

da vas na hitro pozdravimuser posted image . Pri nas v prestolnici ni NIČ sončka, samo megla, se počutim kot Skandinavkauser posted image . Sem ti zelo fouš, savanah.

Saj res, kje ste vse lulanke?user posted image

Tudi sama hvala bogu malo manj razmišljam, kdaj/če se bo moja predraga O napovedala na obisk (do razmišljanja o testih še nisem prišla, nimam pogojevuser posted image ). Kaj čem, kot to, da čakam. Še v službi je 100 novih stvari, pa neka dodatna izobraževanja me čakajo, tako da je zelo pestro. Mi kar paše in se malo tolažim, da nič hudega, če letos še nič ne bo, saj sem polno zasedena.

En megleni pozdrav v vse konce Slovenije, kjer upam, da imate kaj sončkauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.9.2013 10:21:34   
savanah
Tara, jaz sem imela tudi danes take sanjeuser posted image , sem sanjala da sem imela teden pred m tak čuden izcedek, zjutraj ko sem vstala sem na dnevnem vložku videla čudno kri, kar nekaj med rdečo in oranžnouser posted image (verjetno sem upala da je to vgnezditvena), potem pa nevem kaj je bilo naprej, ker je začela budilka tulituser posted image
jaz pa imam še en testek doma, še od prejšnjič, ker sem naredila samo enegauser posted image

bluegirl kateri dan ciklusa pa si? nevem jaz vse preberem potem pa pozabim kaj je katera napisala zato se opravičujem če je to že pisalouser posted image

aja pa pošiljam sonček še v Ljubljano, pride čez približno pol ure, zdržiuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.9.2013 10:22:17   
mamica deklicam
Pri nas je sonček že od zjutraj. Ko pa pogledam skozi okno proti Kamniku in Škofji Loki, pa ena sama meglauser posted image user posted image

Punce, še dobro, da mi je moj kupil zalogo tamponov, sem jih včeraj porabila cel kupuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 855
25.9.2013 10:24:45   
Bluegirl
savanah, hvala, kar po hitri pošti pošlji, s povratnicouser posted image . Jaz sem tista z zmešanimi cikli, sem že 38. dan. Pa vmes sem jemala hormonske tablete zaradi vmesnih krvavitev. Očitno se mi je vse skupaj po KT porušilo. Kljub temu upam, da se kmalu uredi.

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.9.2013 10:25:13   
savanah
mamica deklicam, upam da se ti tale hudič kmalu umiriuser posted image , in da je vsaj brez bolečin. Prau fouš sem ti da lahko uporabljaš tampone, sploh pri močni M, jaz ne morem, se mi zdi da ma vse boli in da se M potem kar notri zadržujeuser posted image . Pomoje jih sploh nimam nič doma, tako da dragemu sploh ne zamerim da neve kako izgledajo in mi je enkrat prinesel VATO!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
25.9.2013 10:27:55   
savanah
Bluegirluser posted image user posted image user posted image , poslanouser posted image
a vmesnih krvavitev pa nimaš več? a imam prav, da te vmesne krvavitve pomenijo popuščanje rumenega telesca? nevem spet sem nekje to bralauser posted image . Kaj pa klomifen, si že jedla?

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.9.2013 10:27:59   
Bluegirl
Haha, tole z vatouser posted image user posted image . No, ja, mogoče je misli, da se pa zvije, kot tobakuser posted image Drugače pa tudi sama zelo redko uporabljam tampone ...

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.9.2013 10:31:32   
Bluegirl
savanah, kratka obnova samo zateuser posted image : po KT (letos spomladi sem šele prenehala z jemanjem) sem imela en normalen ciklus (38 dni), potem pa v 33. dnevu naslednjega krvavitve, ki so trajale en mesec. Dobila progesteron, krvavitve takoj prenehale, po tabletih menstruacija in sedaj 38. dan brez vsega. Drugače je vse okej in naj bi šlo samo za hormonsko neravnovesje. Po novem letu moram nazaj, če se ne bo uredilo. Klomifena še nisem jedla. Kaj pa je to, popuščanje rumenega telesca? No, saj ne vem, če hočem vedit še za nekaj, kar gre lahko narobeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.9.2013 10:34:09   
Tara9
Savanah svašta tole s sanjami, tudi jaz sem sanjala neko čudno krvavitev, bolj švoh in rjavkasto in sem tudi pomislila na vgnezditev user posted image , potem sem se pa zbudila. Jao, pomoje to psiha dela na polno, pa sem rekla, da nočem prit do te faze, ampak očitno prihajam user posted image  .

Bluegirl prav vem kako je s temi cikli, jaz sem danes nekje okrog 60. dne, sploh ne štejem več, skratka podrla sem svoj osebni rekord. Prav spomnim se, kako mi je bilo v mlajših letih fajn, da sem redko imela menstruacijo, zdaj je pa prav nadležno.

Tudi jaz čakam sonček, upam, da kmalu pride.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.9.2013 10:39:58   
Bluegirl
Tara9, kako je lepo (mogoče lepo ni najbolj primeren izraz, pa vseeno) slišat, da nisem edinauser posted image Res je nadležno, grozno nadležno, sploh sedaj, ko si želiš user posted image .

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.9.2013 10:45:54   
Tara9
Sej razumem kaj hočeš povedat, se tudi jaz enako počutim. Čeprav ni lepo bit v taki situaciji, je pa definitivno malo lažje, ko veš, da nisi samo ti v tem. Še lepše pa bi bilo, da nekdo, ki je v taki kaši, javi, da je uspelo in nam vlije dodatno upanje.

Joj meni je tako lažje, od kar vas berem in se pogovarjam z vami, kolegicam ravno ne težim okorg tega, mi je smotano razlagat nekomu, ki ni v tej situacji. Doma pa tudi drugače gledajo na vse skupaj, tako da sploh več ne jamram glede svoje zmešnjave, ker me takoj kregajo, da se preveč sekiram in da bo že prišel pravi čas. Sej bo, ampak je mučno tole čakanje user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.9.2013 10:49:48   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Sej razumem kaj hočeš povedat, se tudi jaz enako počutim. Čeprav ni lepo bit v taki situaciji, je pa definitivno malo lažje, ko veš, da nisi samo ti v tem. Še lepše pa bi bilo, da nekdo, ki je v taki kaši, javi, da je uspelo in nam vlije dodatno upanje.

Podpis.

Jaz ravno zaradi tega vztrajam na tem forumu, ker tako sede, ko poveš svoje težave, se zraven nasmejiš in veš, da nisi nikomur v nadlogo s tem. Domačim in prijateljem pa tudi ne razlagam vsega, oz. enkrat omeniš, potem je pa čudno, da bi ob vsakem srečanju samo o tem govoril. Sploh, če ostali niso v tej situaciji. Je pa mučno, se strinjam. Kakorkoli, punce, mejmo se lepo, uživajmo, user posted image , debatirajo, vsem nam bo uspelo!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 864
25.9.2013 10:57:17   
savanah
Bluegirl, hvala za povzetekuser posted image user posted image
pri popuščanju rumenega telesca je značilno da pred menstruacijo nastopi nekaj dnevna krvavitev oz. krvavi izcedki, za kar je vzrok premajhna raven progesterona.
to mi je razlagala prijateljica, ki je imela probleme s tem.
Ni pa nujno da zaradi tega ne moreš zanositi, lahko pa da težje. Naj me katera popravi če se motimuser posted image Joj upam da te nisem sedaj prestrašila, ampak pri tebi zagotove ne gre zato, malo so te KT zdelale, in sedaj bo vse OK!
Tara9 evo potem pa tudi tebi urgentno pošiljam sonček, pri nas ga je veliko in ga lahko malo razdelim (da nisem prehitro rekla, in se bo sedaj vlilouser posted image ). Glede sanj...mislim da res podzavest dela svoje, naj nas pusti pri miruuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 865
25.9.2013 11:02:06   
savanah
se strinjam z vama, kapo dol temu forumuuser posted image
tudi jaz ne jamram več, ne doma ne prijateljem, doma itak pravijo da se preveč obremenjujem s tem, da bo ko bom to odmislila, bla bla bla..uh me to pojezi, res. Prijateljicam pa res nočem več najedat, saj ne bodo več hotle z mano na kavouser posted image . Zato pa dosađivam tukaj gor, tudi če vam do*izdim se samo izbrišemuser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.9.2013 11:10:50   
Bluegirl
Haha, res je, savanah!user posted image Hvala za razlago, in NE, seveda ni to problem, vse je okejuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.9.2013 11:22:15   
mamica deklicam
no da vas malo potolažim. Punca od mojega bratranca ima tako dolge cikle. Mislim, da mi je enkrat rekla, da ima nekako 4 menstruacije na leto. No in je dvakrat rodila noseča je bila celo trikrat. Vse po naravni poti user posted image user posted image user posted image

tale sonce smo pa prekmalu hvalile, se je pri nas že skril za oblake. JAZ SUŠIM CUNJE IN PROSIM, DA PRIDEŠ NAZAJuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.9.2013 11:23:59   
Tara9
user posted image  točno tako je pri meni doma, odmisli, bodi sproščena, ne študiraj kdaj je ovulacija in podobno. Ja, ja bi blo fajn, ampak v takem ciklu, v katerem ovulacije niti ni vsak mesec je to res enostavno, kot bi loto igrala. Na srečo sem odkrila vas in zdaj tukaj jamram user posted image .

Mi je pa v vmesnem času začelo dogajat v jajčnikih in spodnjem delu trebuha, tako da sem nekako sigurna, da prijateljica prihaja, saj jo ponavadi čutim par dni prej.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
25.9.2013 11:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
25.9.2013 14:21:17   
mamica deklicam
lili25 ti si meni malo sumljiva s temi znaki. Če ne boš ti tista, ki nas boš razveselila z lepimi novičkami.

se strinjam z vsemi vami, da je super, ker lahko tu gor jamramo, naše moške pa pustimo na miru, da ne bodo slučajno kar ušli user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.9.2013 8:41:13   
savanah
no danes pa tudi pri nas ni nobenega sončkauser posted image , včeraj je bilo pa tako toplo, sva sedela zvečer na terasi kar v kratkih rokavih. naj bo čim dlje tako toplo!

lili25, kot pravi MD, sumljiva siuser posted image . in prav je tako! upam da nas razveseliš z dobrimi novicami. koliko ti pa že zamuja??

hm...moj dragi pa ni nič prikrajšan tem o nosečnostiuser posted image . mu moram malo najedati!user posted image . kaj, če se jaz sekiram naj se še on. mora malo spremljati dogajanjeuser posted image . no saj ni to vsak dan, je pa ta tema sigurno prisotna vsaj enkrat ali celo dvakrat na teden. potem pa ko dobim m, se pa najprej mu zjokam, potem ga pa še malo okregamuser posted image .

mamica deklicam, upam da so se ti cunje posušileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
   [Brisano sporočilo]
26.9.2013 9:27:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
26.9.2013 9:49:21   
Bluegirl
lili25, jaz pa sem danes prav zate šla takoj na forum, ker sem pričakovala, da boš lulala in nas presenetila s kakšnimi lepimi novičkamiuser posted image Dobra si, da zdržiš, jaz ne vem, če bi. Moooočnooo držim pestiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.9.2013 10:03:15   
mala jagodka
Ojla, nekatere me nekako poznate iz avgusta in septembra user posted image če ne pa sm tud jst tukaj že nekaj let, ampak zaradi določenih sem zamenjala ime user posted image
Jst upam, da konec meseca nalulam kaj, če me prej tetka ne preseneti, Navadno mam cikle dolge na 30 dni max. 31, prejšnji mesec je ene teden zamujala in tako se mi zdej vse pomeša...danes je 27.dan, test mam namen delat čim kasneje...enega že imam doma od prejšnjega meseca in sm ga fajn skrila, da me ne premami kaj prej user posted image

Posebnih znakov ni, občasno mam boleče bradavice, danes ponoči me je tako neprijetno zbadalo...čeprav nekako sumim, da bo prišla, ampak malo upanja je...bomo vidli.

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?