|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.9.2013 15:02:45   
asyka
Kje ste našle frajerje, ki kupujejo nove sesalce user posted image najin je že cel polepljen skupaj, ampak ko rečem, da bi mogoče novega kupila, takega ki bi dobro del tudi najinemu zdravju (oba sva asmatika in alergika) mi reče: "A ta še sesa? No, vidiš. Ko bo pa nehal sesat bova pa drugega kupila". Jah, sam ne vem kako mu naj razložim, da več praha skozi rit vn pihne, kot pa not potegne :D Mah, za činčilje dreke sesat je okej user posted image

Ja kaj zaj, kdo bo dal pluseke user posted image

Mi smo danes dobili urnike za fax in sem čisto preveč tečna, ker sem ugotovila, da bi nobeno študentsko delo na izmene ne bi šlo skoz. Imamo vsak dan od 3 dalje predavanja ali pa vaje. No, zdaj pa najdi neko študentsko delo, če si tak caruser posted image . Upam da se bo vsaj magistersko lahko hitro začelo delat, da mi bo čas v laboratoriju mineval ne pa doma.

Uživajte v sončku punce. Pa ne kupvat stvari za drage, raje sebi kaj kupte. Pol pa rečte, da je to tut zanj, da bote lepe za njega user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.9.2013 15:02:46   
_pika_
Cikacaka: Si me nasmejala s komentarjem, če so šle vrtnice ven iz mode in to. Ti naši fantje so res kot otroci, vse jim morš nakazat, razložit ... pa še ne kapirajo včasih.

Tudi moj je rekel, da je z njim vse v redu, da naj dam jaz najprej preglede čez, pol sva se pa pogovorila in sem ga naročila. Ko se je peljal tja me kliče in se skregava, mu rečem, da ga nikamor ne silim, da naj gre kar domov, če hoče in vržem dol. Me kliče čez pol ure ves vesel, da je opravil pregled. Njim je vse težko, mi gremo pa lahko na sto pregledov. Grrr.

Moja O naj bi končno prišla. Jeee!user posted image Gremo na delo. user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.9.2013 16:15:29   
mamica deklicam
ker je moj prejšni sesalec dušo spustil in se je zeloooooooooooooooo težko z njim sesalo, sem mu zagrozila, da jaz z njim ne sesam več, lahko pa onuser posted image user posted image user posted image . Nato je bil v enem podjetju, kjer kupuje čistila in druge aparate za svojo firmo in so mu enega ponudili za 50€, nov je 120€. In ta ni nič rabljen, tako da je samo hitro letel v avto po denar, da se prodajalec slučajno ne bi premisliluser posted image

Ja, saj če mu rečem kdaj mi bo kako rožo kupil, je odgovor: a ti bi rada rože, ko še kmalu za kruh ne bomo imeli. Potem pa sčasoma nehaš težit. In jo dobiš nenapovedanouser posted image user posted image . Samo ko pa je kakšen 8.marec ali kaj takega, pa punca pozabi na rožo ali darilo. No glede rojstnega dneva sem ga že zdresirala, ker baje pri njih se niso nič obdarovali. Pri nas si ga ne upa več spustiti, ker ima potem razjarjenega bika doma. In je že ugotovil, da mu ni doraseluser posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.9.2013 16:20:06   
Cikacaka
hm, pravim zdaj moji mački: tolk btw na mizi sediš. bi blo zelo fajn če greš dol. Me gleda in se....uleže user posted image briga njo džordž.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.9.2013 16:20:50   
asyka
Hehe so smešni tile naši moški. Moj za rože oziroma šopke pravi, da ne razume zakaj bi mi z mrtvim cvetjem izkazoval ljubezen. Ker za njega je roža, ki je odrezana mrtva user posted image tako, da jaz ne gnjavim več za rože. Ostalih lončnic mi pa ne kupuje iz čisto praktičnih razlogov: ker meni vse crkne. user posted image sem takšna katastrofa s tem zalivanjem ... ravno te dni probava pri življenju obdržat nek bonsajček (oz pač neko mičkeno drevesce, ker ni ravno bonsaj), ki je začel na veliko liste odmetavat.

Sem si pa že napovedala nekaj samotnih dni, ker je iz tujine na tedenski obisk prišel njegov kolega. No danes je po službi bil celih 5 minut doma in je že letel k njemu. Ah te moške prijateljske ljubezni. Saj je ful vredu ta njegov prijatelj, le moj pozabi da nista več stara 20 let in pa vsi dogovori med nama, ko je on tukaj kar hmm grejo nekam...

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 830
20.9.2013 16:49:43   
Tara9
Punce drage, pošteno ste me nasmejale s temi debatami o kosilnicah in sesalcih. Pri naši hiši imamo tudi dva, pa še možek je prevzel delo z njimi, tako da ju jaz zelo poredko v roke primem. Je ves ponosen, če me pokliče, da je posesal hišo, oziroma užaljen, če ne opazim, da je posesano, ko domov pridem. Tako, da morem zelo pazit, da opazim vsako njegovo delo po hiši user posted image . Tako, kot seveda on opazi, da je wc čist in prah pobrisan in da ne naštevam, ja valda.... user posted image user posted image user posted image

Glede rož moram ponavadi sama namignit user posted image , oziroma jo dobim največkrat takrat, ko mu očitam lekcijo, da bi mi lahko posvečal malo več pozornosti, in kako so moški smotani, da ne dojamejo, da ženske večinoma zelo malo rabimo, da so vesele, ampak je njim to pretežko pogruntat.

No ja, kljub temu so posebni kaj ne user posted image .

Punce, imejte lep vikend, in komaj čakam kakšno vašo novičko o II user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.9.2013 17:11:32   
Žabinčica
Dober dan user posted image user posted image user posted image .

Tudi mene ste dodobra nasmejale, s kosilnicami, sesalci, rožami in vso paleto ostalih komentarjev.

Sluz, za tisto ki je spraševala, je pri meni učbeniška, prozorna vlečljiva, jo je kar veliko. Sklepam da je to dan O., oz.vsaj kak dan prej ali kasneje. Takrat, tiste dni imam tudi večjo voljo do sexa in sladkega user posted image . Glede na M. (torej posledično O.) se je vedno ujemal tudi moj PDP in dejansko rojstvo obeh otrok, tako da mislim, da je pri meni sigurno to to.

Sem še mislila nekaj komentirat, pa se ne spomnim več kaj; sem vas vmes malo po telefonu brala....

Mamica deklicam in asyka, fajn vaju je brat, upam da nama ne pobegneta, ne glede na prestavljene načrte...

Jaz sem boljše, samo moja roka niha, bi šla sicer danes mogoče do zdravnika-ampak izjemoma ni delala, do nadomestnih in gužve mi ni bilo; zdaj pa zgleda spet vse bolje. Bomo videli...Sicer mi trenutno tega res ni treba, smo naslednji teden sami, ker je mož službeno odsoten in mi res ni se še s tem ukvarjat...

Tudi od mene lep vikend.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.9.2013 18:02:22   
Cikacaka
user posted image jaz ne vem kaj se dogaja...ta mesec jecist grozen! Danes mi jecez dan bilogrozno slabo, zdaj pa umiram od bolecin user posted image in to ne v jajcnikih ali nizko tako kot obicajno pri user posted image . Pravzaprav krcev nikoli nimam. Zdaj me pa boli v visini popka in v hrbtu v isti visini. A je mogoce da so to kaksne posledice klomifena?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.9.2013 19:41:33   
Tara9
Cikacaka jaz ti žal ne znam pomagat, saj se s takimi bolečinami še nisem srečala. Pa si na koncu dobila user posted image ? Mogoče si že kje napisala, amapak sem se malo izgubila, oziroma sem pozabila. Upam, da boš kmalu ok in bo bolečina popustila user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.9.2013 20:15:32   
Cikacaka
Ne ni je se...samo rjava sluz zaenkrat. Bolecine so malo poustile po naklofenu..ni se pa ok..pa kar neka vrocica me obliva. To se mi ni se nikoli zgodilo. Hvala ;)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.9.2013 20:48:58   
mamica deklicam
jaz sem velikokrat imela že krče v trebuhu, predno se je ulila. Če so se začeli rjavkasti izcedki potem je mogoče to. Ti pa tudi jaz ne znam za 100% ovedat, kaj točno je.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.9.2013 6:23:37   
Cikacaka
Krci so minili...vsaj ponoci je blo ok. Upam, da se pocasi ulije, ker je zoprno...ampak vsaj pocutje je danes boljse. Temp.je se bplj padla. Mi je vsec to merjenje temperature...in opazovanje.

Dobro jutro vsem...in lep vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
21.9.2013 14:03:15   
_pika_
Cikacaka: Kakšno imaš BT pred O in med O?

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.9.2013 7:51:50   
Bluegirl
Jutroooouser posted image

Vidim, da debata še vedno teče o sesalcihuser posted image . Oz. da je prešla na rože in kupovanje daril... No, tudi moj ni nek romantik, ampak se ne pritožujem. Sem včasih mislila, da sem zelo romantična in rabim ogromno pozornosti, sedaj pa tudi brez tega gre in mi je čisto luštnouser posted image . Glede daril: midva sva si jih nehala kupovat. Enostavno zato, ker nama je vse premišljevanje, kaj komu kupiti, predstavljalo preveč stresa, pa sva si rekla, da tega ne rabiva. Raje takrat kam greva, si vzameva trenutke samo zase in je to to. Ali pa si kakšno malenkost kupiva nepričakovano. Sem dokaj nezahtevna, kar se daril tiče: s čokolado pri meni ne moreš zgrešituser posted image

Cikacaka, upam, da si bolje.

Moje O pa od nikjer. To bo še zanimivo.

Punce, luštno vas je brat, resuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.9.2013 8:18:25   
savanah
jutro punceuser posted image
cikacaka je kaj novega??
moja ovulacija pa mislim da je že mimo, nekih velikih znakov ni bilo. opazila se malo sluzi, en dan me je malo bolelo v predelu jajčnikov, pa niti ni bilo sile, ker sva lahko normalnouser posted image , ponavadi imava težave ker mene zelo boli. tokrat je bilo čisto drugače kot prejšnji mesec ko sem prvič jedla klomifen. prejšnjič sem imela bolečine vsaj tri dni, in to močne, sedaj pa komaj kaj čutilauser posted image . upam da je vseeno bila. Teh ovulacijskih testo pa jaz ne kupujem več. Prvič so mi predragi, drugič pa nikoli niso pokazali ovulacije. verjetno bi mi tokrat pokazali saj sem na klomifenu, ampak, če je je, če pa ni pa pač ni, testi nič ne spremenijo. naslednji mesec pa imam kontrolo, če seveda ta mesec ni bilo nič, tako da bomo videli kako se sploh odzivam.

glede romantikeuser posted image , tudi jaz nisem nevem kaki romantik, ampak včasih bi pa pasala kakšna malenkost npr. rožica namesto sesalca, jo lahko tudi pri sosedi odtrga, ma zelo lepeuser posted image .

no in katera je prva na vrsti za testke??? jaz ga delam čez 11 dniuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.9.2013 8:40:36   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Vikend prenažiranja je za namiuser posted image . V soboto smo imeli doma piknik, včeraj pa sta tast in tašča povabila na kosilo v gostilno, ker sta imela 40 letnico poroke, tast pa še 70let. Groza, sem napihnjena kot žabauser posted image user posted image

Zapovrh je pa še tetkauser posted image s Krvavca prišla. Pa še gospda bolečinkota je s seboj prinesla. Me zvija, da sem že kar skup zlezla.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 841
23.9.2013 8:52:46   
Bluegirl
Ja, savanah, se strinjam. Včasih bi pasalo, tudi ni treba, da je ne vem kakšna roža, lahko je čisto navadna marjeticauser posted image . Sploh pa smo tako bombardirani z vsemi temi hollywoodskimi filmi in romantiko na kubik. Pol pa dodaj še malo ženskih hormonov pa dobiš super kombinacijo. Sicer pa: kaj sploh je romantika? Meni je včasih kakšen pogled, dotik več kot pa vse bedarije, ki jih opisujejo filmi.

Danes se moram odtrgat s foruma, sem nagnjena k filozofiranjuuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 842
   [Brisano sporočilo]
23.9.2013 9:34:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
23.9.2013 9:59:54   
Bluegirl
Žabinčica, kaj pa je bilo z roko? Očitno sem spregledalauser posted image . Pozdravi se ...

Jao, te naše težave, ene brez user posted image , ene s dvotedenskim napovedovanjem user posted image , spet druge... Rajši ne naštevam, je kar pestra paletauser posted image .

Lili25, ne smem začet. Me bojo odpustiliuser posted image .

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 844
23.9.2013 10:16:07   
Tara9
Jutro user posted image

res smo dobre, kot je že Bluegirl rekla, ima vsaka neke svoje težave, prav heca nas ta user posted image . Mi je pa ful lažje, ko berem, da nisem edina s temi zmešnjavami, čeprav prav nobeni ne privoščim tega. Ampak moje kolegice imajo vse lepo urejene cikle, tečeka pride točno kot urica, tako da se včasih počutim prav čudno user posted image .

Jaz imam pa še kakšen teden do prihoda drage user posted image  in sem se odločila, da ne bom nič testov delala, ampak čakala na njen neusmiljeni prihod, ki mislim da je neizbežen user posted image .

Bi bilo pa lepo, da vsaj kakšna izmed vas kmalu javi vesele novičke user posted image .

Lep začetek tedna

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 845
23.9.2013 11:04:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Bi bilo pa lepo, da vsaj kakšna izmed vas kmalu javi vesele novičke user posted image .

ja, bi bilo lepo, a jaz na žalost ne bom tistauser posted image user posted image

sem pa videla, da je bil moj zjutraj zelo razočaran, ko sem rekla, da nama spet ni uspelo. Madonca, jaz ga ne zastopim več. Konzilij sem morala odpovedati, potem tuli, da ne bova sposobna treh preživet, nato pa naredi tako facouser posted image user posted image

Jaz sem na tihem upala, da bo uspelo in ko so se dnevi daljšali, sem mislila, no sedaj pa bo. In sem malo že danes nameravala en test uničiti. No ga prišparam za konec oktobrauser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.9.2013 9:42:35   
savanah
mamica deklicamuser posted image , jaz sem pa že mislila da nas boš ti presenetila z dobro novicouser posted image
lili25 hvalaa, upam da res končno zagledamuser posted image

hmmm...kaj pa vem kaj pravzaprav je romantika, verjetno za vsakega drugače. ko sem tole študirala sem dojela, da tudi moj pa je včasih romantičenuser posted image , mi na vsake toliko pripravi masažo ob svečkah...če bi to kje prebrala bi se mi zdelo ful pocukrano, ampak mi pa pašeuser posted image

taleuser posted image , nevem no, ampak meni gre zelo na živceuser posted image . zakaj ni to bolj preprosto? jaz upam da se je vse kmalu znebimo za kakšno leto. se mi zdi najboljša rešitevuser posted image (seveda samo v primeru zanositve, na pa kakšnih hormonskih motenj)user posted image .

sicer pa tokrat sploh ne pričakujem, da se je kaj prijelo. se mi zdi da tokrat je pa skoraj nemogoče..tudi pridna nisva bila v času ovulacije, sva bila bolj pred tem...mogoče se je kaj obdržalo, ampak težko verjamemuser posted image . no pustimo se presenetiti

Neposredna povezava do sporočila: 847
24.9.2013 10:17:21   
Tara9
Zdravo user posted image ,

punce meni je ta september tako depresiven, sem žalostna ker je konec poletja. Dajmo polepšat to vzdušje, prosim naj katera javi lepo novičko no user posted image .

Tudi midva sva bila pridna pred ovulacijo Savanah in seveda po ovulaciji, nikoli se ne posreči ravno na dan D, si včasih mislim, da nama še ni usojeno al kaj, ker ravno tiste dni moj zmeraj popoldan dela, prav smešno je to. Zdaj, ko ga imam vsako popoldne doma, je itak že mimo. Nekako nisem optimistična ta mesec, oziroma sem se raje prepričala, da čez 1 teden pride user posted image , da ne bo razočaranja.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.9.2013 11:23:14   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No, ker sem se prejšno rundo pritoževala, da praktično nič ne krvavim, mi je pa to pokazala zobeuser posted image user posted image . Sem danes uničila že eno pižamo in trenirko in samo upam, da bodo šli fleki ven. user posted image

Drugi del cikla sem jemala Utrogestan in očitno ga res rabim, če hočem, da je moja user posted image taka kot mora biti. In se ne vleče potem 10dni. Še dobro, da na tržišču obstajajo tamponi različnih dimenzijuser posted image user posted image . Smo bili kakšen teden nazaj v E*leclerku in so imeli ravno akcijo 2+1 za OB tampone in sem hitro vzela največji dve dimeniziji. Ja, dragi je pa plačaluser posted image user posted image user posted image

Kosilo imam že prpravljeno. Imamo domač stročji fižol, mi sedajle dela na vrtu kot zmešan, jaz ga pa veselo pobiramuser posted image . Ga enostavno obožujem in sem mislila, da ga letos ne bomo imeli nič, ker je bila ravno takrat suša. In kar je takrat naredil, sem pustila za seme za drugo leto. Zdaj pa spet dela in še ogromno cvetov ima. Navijam za lepo vreme in take temperature še naprej, da mi bo veselo delaluser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.9.2013 17:59:20   
_pika_
Lepo vas je brat, ko je toliko novega vsak dan. user posted image

Jaz močno upam, da se je pri kateri od nas kaj prijelo ta mesec. Sem videla, da je že odprta tema junijke2014. Upam, da se preselimo v to temo.user posted image Jaz čakam še 14 dni, da vidim če smo kaj ustvarili al ne.user posted image

Cikacaka: Si kaj bolje? Se je user posted image prikazala?

Mamica deklicam: Mmmm ... Stročji fižol imam pa tako rada. Na žalost še nimam vrta, da bi kaj sama vzgojila. Upam, da nama bo uspelo do naslednje pomladi uredit vrtiček.

Savanah: jaz sem za, da user posted image pomahamo v slovo (noseče seveda). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?