|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.9.2013 10:05:02   
savanah
Aha potem jo pricakujes jutr, sem mislila da ti ze zamuja[user posted image No jaz jene pricakujem v sredo oz. bojl v cetrtek, pa bom test delala v sredo. Upam da zdrzimuser posted image . No moram, ker imam doma samo en testek, in ce bom delala prej se bom sprasevala kaj pa ce je prekmalu, potem pa bom spet kupovala teste. Tako pa ce ga naredim samo dan prej sie pac sprijaznim da niseuser posted image , no seveda s tem pride tudi jeza in razocaranje, ampak testov pa ne delam vec. To prakticiram ze nekaj casa, pa kar prisparamuser posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.9.2013 10:13:48   
Anonimen
Tudi jaz prakticiram takole, skušam potrpeti do prvega dne zaostanka M, potem naredim test.

M imam redne na 27-28 dni. tukajle sem izračunala plodne dneve in ovulacijo http://www.foodfacts.si/component/option,com_womancalendar/Itemid,57/ ceu mesec v tem času sva bila z dragim pridna in user posted image user posted image vsak dan. Ker kospodične user posted image 23.9. ni bilo sem naredila test, in zagledala user posted image . Čeprav sem že kak teden pred terminom M imela čudne občutke (boleče prsi, napihnjenost, bolečine v hrbtenici in povečana zaspanost, sem pač mislila da se pripravlja na user posted image .
Edeino boleče prsi mi niso dale miru, saj me ponavadi pred menzo ne bolijo.

Vsem ki upate na pozitivne rezultate držim pesti, da jih čimprej ugledate.

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
28.9.2013 10:14:21   
mala jagodka
Prejšnji mesec sm mela neko zmedo in je zato zamujala, tako da jo čakam šele jutri, če ne bi pa ja, že zamujala, tako niti sama ne vem, držala se bom tega, kot zmeraj sva leta na 30 dni, pa počakam še en ali dva dni več. user posted image

Kje je pa lili25?

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.9.2013 10:16:34   
Anonimen
Morda je lulala in je user posted image ter se sedaj z dragim veseli ! UPAM

Neposredna povezava do sporočila: 904
28.9.2013 10:37:21   
mala jagodka
Ja mogoče pa res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.9.2013 11:07:44   
Anonimen
sem vas prebrala še malo za nazaj pa sem že prej hotela napisat, pa sem pozabila. v času izračunane ovulacije sem si tudi tokrat kupila ovulacijske tese (ovul test v DM-u) in sem jih delala, ves čas ko naj bi imela plodne dneve.... in veste kaj, vedno je bil test negativen. Torej ovulacije naj ne bi imela. M imam vedno redne na 28 dni, in par dni nazaj sem zagledala +. Tako da v mojem primeru tile ovulacijski testi niso bili v pomoč.

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
28.9.2013 13:17:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
28.9.2013 14:20:21   
Bluegirl
Lili25, tudi jaz mislim nate in upam, da se prikažeta dve črtici. Sem zdoma in sem šele sedaj na telefonu prišlana forum. Moj zastarel telefon je rabil pol ure...

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.9.2013 15:52:29   
mala jagodka
Lili25, dokler je ni, je še vse mogoče...držim pesti. Kdaj bi pa morala priti?

Mi pa bili malo v gozdu in nabrali dežnike, pa bo fina večerja user posted image mmmmm

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.9.2013 20:09:49   
Katte
lili25, user posted image . No, mogoče še bo. user posted image

Anonimna, tebi pa iskrene čestitke in srečno!

< Sporočilo je popravil Katte -- 28.9.2013 20:10:34 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 910
   [Brisano sporočilo]
28.9.2013 20:40:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
28.9.2013 20:41:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 912
29.9.2013 9:04:14   
mala jagodka
Jutro,
no moja user posted image je par ur prej pohitela, včeraj zvečer me je obiskala user posted image tako da gremo v oktober po dve črtici.

Upam, da nas bo čimveč.
Lili25, upam, da bom nalulala dve črtici...držim pesti in za vsako posebej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
29.9.2013 9:05:08   
mala jagodka
Jutro, pa je prišla, včeraj, tako da mene kar v modro in se selim k oktobarkam.

Neposredna povezava do sporočila: 914
29.9.2013 14:32:44   
savanah
Dober dan dekletauser posted image
Mala jagodkauser posted image user posted image user posted image , tako kot si rekla, bo pa oktobrauser posted image
Lili25 upam da je bil testek narejen prehitro,kar je cisto mozno ce si imela pozneje o kot si mislila- glede na sluz. Tako da se vedno drzimo pesti in cakamo na pozitiven odgovoruser posted image
Anonimna tebi pa iskrene cestitke in srecno do koncauser posted image
Punce jaz pa se tri dni,jupiiuser posted image , ampak me ze boli in sem skoraj prepricana da ni nicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
29.9.2013 15:30:43   
*tedy*
Hojla
Se vam ponovno pridružujemuser posted image , sem imela zopet ss tokrat v 12 tednu user posted image in ker ne bomo obupali in gre v tretjo rado bom z vamiuser posted image . Sicer moramo počakati tri mesece, tako da upam da božiček prinese lepe novice, no al pa tud januarček al pa tud februarček......user posted image user posted image

vsake toliko sem malo pokukala tudi k vam ko utegnem pa preberem za nazajuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.9.2013 16:52:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Hojla
Se vam ponovno pridružujemuser posted image , sem imela zopet ss tokrat v 12 tednu user posted image in ker ne bomo obupali in gre v tretjo rado bom z vamiuser posted image . Sicer moramo počakati tri mesece, tako da upam da božiček prinese lepe novice, no al pa tud januarček al pa tud februarček......user posted image user posted image

vsake toliko sem malo pokukala tudi k vam ko utegnem pa preberem za nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ni besed, ki bi ti jih napisala. Me je pa zelo stisnilo, ko sem prebrala tvoj post

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.9.2013 17:46:46   
mala jagodka
*tedy* žal mi je, močan objem in dosti moči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
29.9.2013 19:45:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 919
   [Brisano sporočilo]
29.9.2013 19:46:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 920
30.9.2013 3:51:55   
Žabinčica
Dober večer oziroma dobro jutro.

Ne morem spat user posted image , pa sem vas prišla malo prebrat...

Tudi sicer vas spremljam, večinoma pa preko telefona, pa ne utegnem odpisat...ve pa tako veselo in pridno čvekate, tem kar na zmanjka user posted image ; tako da ko se usedem za računalnik že pozabim, kaj vse ste pisale in kaj sem želela komentirat. Torej pri meni nič novega user posted image .

Lili, žal mi je. En velik user posted image . Hkrati pa navijam in držim pestke za naprej.

Mamica deklicam, user posted image za novo pridobitev. Iz tega sklepam, da je tudi pri tvojem v službi spet bolje; super. Potem bo tudi lažje razmišljat o user posted image . Pa vse najboljše tvoji punčki za rojstni dan user posted image .

Tedy user posted image user posted image user posted image . Nimam besed... Za ponoven poskus pa ti resnično želim, da bo naslednjič vse brez težav in bp do konca.

Cikacaka, kako si ti...že en čas se nisi oglasila?

Mi smo vredu (moja roka je veliko bolje, hvala lili in bluegirl; sicer se še malo vleče, ampak zgleda da ne bo treba do zdravnika). Teden brez atija je potekal super; mala dva sta bila zelo pridna, zvečer ju je bilo celo lažje spat spravit user posted image .

Je že čisto prava jesen, pri nas že dva dni skupaj dežuje...sicer imam zelo rada jesen, za mene ima nek poseben čar. Upam, da bo ga za vas tudi imela - da čimprej katero tukaj razveseli z pluskom user posted image user posted image .

Zdaj bomo spet malo več doma, pili čaje, gledali rumeno listje kako odpada...meni je to tako lepo user posted image ...

Lep začetek tedna punce, bom se še probala malo naspat.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 30.9.2013 3:55:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 921
30.9.2013 7:21:01   
Bluegirl
Jutro, punceuser posted image

Tedy, brez besed. En velik objem tudi od mene. Močno držim pesti, da bo naslednjič vse ok.

Lili25, kakšno je stanje?user posted image Jaz sem še vedno optimistka.

Cikacaka, kam si se pa ti skrila? Upam, da je vse ok.

Žabinčica, tudi sama sem danes tako slabo spalauser posted image Se prav čudno počutim. Drugače pa je tudi meni všeč jesen, res ima en tak poseben čaruser posted image .

Lep teden vam želimuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 922
30.9.2013 9:45:47   
savanah
hojlaa!

tedyuser posted image user posted image user posted image tudi jaz sem brez besed, pošiljam pa ti topel objamček. vem kako je in da nobena beseda ne more potolažiti in izbrisati bolečine ob takšni izgubi. Želim ti da se čim prej pobereš, in iz srca ti privoščim da ti uspe čimprej zagledati magični plusek, in da se srečno izteče. Drži seuser posted image user posted image .

no pri meni pa nič novega, no saj do M so še 3 dni (vsaj mislimuser posted image ). Včeraj me je tako špikalo v jajčnikih, najbolj pa ko sem se smejalauser posted image . Pa še rdeča paprika se mi je tako zagnusila, sem zadnjič jedla en sendvič, pa niti ni bil tako slab, ampak tista rdeča paprikauser posted image user posted image .

Mamica deklicam, kako ste praznovali? je bil pester vikend?user posted image
Lili25, kaj novega?
Cikacaka, pogrešamo teuser posted image , pridi nas malo pozdravit, z dobrimi novičkami seveda.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 10:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
30.9.2013 10:14:50   
Bluegirl
Lili25, superuser posted image Kar tako naprej, sem zelo vesela zateuser posted image Pa boš zdržala do petka?user posted image Pa srečno na razgovoru, držim pestiuser posted image

Savanah, tudi zate držim pestiuser posted image

Ah, pri meni en velik NIČ. Čakam na O, danes je že 43. danuser posted image Včasih me kaj špikne v jajčnikih, tako da predvidevam, da ni vse mrtvouser posted image Razmišljam, kako bi se dalo kaj zbuditi organe tam spodaj. Kakšna ideja? Čaji?

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?