|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.9.2013 10:15:14   
mamica deklicam
mala jagodka dobrodošla user posted image user posted image

punce, mi imamo doma novo pridobitev. Ko rečem mojemu, da si je kupil novo igračko, mu kar pritisk dvigne, ker trdi, da je meni kupil novo televizijo. In to za 720€. Potem mi pa pravi, da kmalu še za kruh ne bova imela, halouser posted image . Saj vem, da si jo je že dolgo želel. Ima celo dvoje očala za 3D gledanje. Bila je zelo ugodno, ker je bila še znižana in v akciji. Tamalidve sta pa čisto ubrisani, ker je sedaj ekran ene 2x večji in potem je tudi risanka večjauser posted image user posted image

cunje so se mi posušile in sedaj imam ogroooooooooomen kup za pospravit. In novo žehto, mi je mlajša včeraj dvakrat lulala v hlače, ker ji ni uspelo priti do kahlice, zvečer mi je pa še celo posteljo in sebe pobruhala. Ni bilo nič hujšega, samo preveč raznih stvari je pojedla in potem moji dve bruhatauser posted image user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
26.9.2013 10:55:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
26.9.2013 13:52:55   
savanah
lili25, sigurno je minus zato ker ni delan s prvim jutranjim urinom, držim pesti za jutri zjutrajuser posted image , če ga boš delala sevedauser posted image . resnično upam da je to to!!

mala jagodka dobrodošlauser posted image . ti pa si naslednja za lulanjeuser posted image . upam da nas razveseliš, držim pesti in ti pošiljamuser posted image user posted image za srečno.

mamica deklicam super pridobitevuser posted image . kako pa je s tem 3D? ali moraš potem kupovati filme, ali jih lahko snameš z interneta? nevem nisem nevem kaki tehnični tip, pa me zanima, ker morava midva tudi v kratkem zamenjati tvuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.9.2013 14:03:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

mamica deklicam super pridobitevuser posted image . kako pa je s tem 3D? ali moraš potem kupovati filme, ali jih lahko snameš z interneta? nevem nisem nevem kaki tehnični tip, pa me zanima, ker morava midva tudi v kratkem zamenjati tvuser posted image

jaz imam trenutno televizijo prižgano in teh očal ne rabim. Domnevam, če bi bil kakšen film v 3D tehniki predvajan, bi ga morala gledati z temi očali. Očitno ima televizija že to dodatno opcijo zagotovljeno. Je pa včeraj dragi lepo sedel v fotelju in preko TV brskal po internetu.

Tudi jaz nisem preveč tehnični tip, čeprav sem hodila na tehničen faks in se še ne spoznam nanjo.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.9.2013 10:24:51   
Bluegirl
Dobrodošla, nova članicauser posted image

mamica deklicam, ste pa moderni s to TVuser posted image

lili25, samo zate sem pokukala na forum. Kako kaže?

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 880
27.9.2013 10:54:17   
mamica deklicam
ja, modreni. Sedaj je pa potrebno preurediti celo dnevno, ker trenutno imamo kar dve TV v njej. Je na stari mlajša včeraj gledala lokomotivčka tomažka na DVD- ju, midva z dragim pa na velikem ekranu poročila in film.

Je ugotavljal, da bo moral za novo kupiti oz kje dobiti širšo omarouser posted image user posted image . Saj ne rečem, da mi ni všeč, samo take stvari vedno vse živo za seboj potegnejo. Bi morale vi videti, kako sva se včeraj mučila na eno okno dati gor rolo, da ga bomo imeli kot zaveso. Narediš iz tega cel doktorat, moj je itak priklical cel živalski vrtuser posted image user posted image , a nama je uspelo in pri naslednjih oknih bova že prava mojstra.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.9.2013 10:57:19   
Bluegirl
Hahauser posted image Mislim, da je to vedno tako. Ko se nekaj lotiš in imaš v glavi, kako naj bi vse steklo, potem se pa zaplete na 100 koncih. Še malo pa bosta mojstra za montažo rolojevuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 882
27.9.2013 11:17:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Hahauser posted image Mislim, da je to vedno tako. Ko se nekaj lotiš in imaš v glavi, kako naj bi vse steklo, potem se pa zaplete na 100 koncih. Še malo pa bosta mojstra za montažo rolojevuser posted image

sva že user posted image , na navodila pozabi, so napisana tako, da rabiš nekoga da ti jih sploh prevede v razuljivo vsebino, gor in dol z okna sva ga dala pa tudi tokrat, da bo naslednji zmontiran v petih minutah.

Ko je moj klical vse živali, sem mu lepo obrazložila, da naj neha, če ne bo zgubil pomočnicouser posted image . In se je celo malo umiriluser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.9.2013 12:24:36   
Wishes
Končno spet jaz :)
Zadnjič sesalci, zdaj pri televiziji :) Midva sva kar oboje novo že lani kupila. Sesalec je naenkrat tih kot še nikoli in sesa tako dobro, da avto že dolgo ni bil tako čist, tv je pa ogrooomeeen ampak ni bil tako ugoden kot vajin pa niti 3D ni :) Sem precej tehničen tip in obvladam vse te zadeve. Torej za 3D boš rabila posebej filme zlovdat iz neta ali pa jih kupit/izposodit. Na nekaterih programih mislim da imajo že opcijo 3D ali pa jo še uvajajo (nisem prepričana ker imata moja starša 3D, midva pa samo navaden LG :) Najbolje da stestirata 3D s filmom Avatar, ki je zame eden najboljših filmov v 3D. Js mam pa težave s temi očali ker me hitro glava boli če 3D gledam, ker je slika v več planih, podnapisi pa nekje "zadaj" ne znam razložit če ne vidiš :)
Kaj je novega? Po tem ko sem ovulacijski testek po prenehanju tabletk naredila in je bil pozitiven na datume kjer imam predvideno ovulacijo, je menstruacija prišla dan pred predvidenim dnevom (lepo redno kot je treba). Sicer brez običajnih bolečin, je pa v običajni količini user posted image sem že pozabila da je to cel crime scene ko grem na stranišče ali pa čez noč. Ginekologinjo imam naročeno direkt na datum ko naj bi dobila naslednjo. Moram poklicat v ponedeljek user posted image
Odštevalnik na telefonu pa pravi 88 dni do začetka delanja na user posted image
Haha res sem tehnični tip :) Vsi ti android programčki za načrtovanje menstruacije in ovulacije in odštevalnik do začetka tazaresnega user posted image pa vse :)
Punce dejmo kšne črtice končno :) Tako sem vesela za vse ki se jim pokažejo :) Moram it malo pogledat v teme pričakujemo črtice septembra pa to, mogoče je bil pa uspešen mesec :)

Neposredna povezava do sporočila: 884
27.9.2013 12:39:57   
Bluegirl
Hehe, Wishes, sem sama tudi mahnjena na vse te aplikacije pa računanja itd. (rahel control freakuser posted image ). Samo mi ne pomaga ravno veliko pri tej zmešnjavi od ciklusa...

Punce, leeep vikend vam želim, tudi jesen in dež imata svoje čareuser posted image Kakšen topel čaj, kavica, knjiga, crkljanjeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   [Brisano sporočilo]
27.9.2013 12:47:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Wishes)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
27.9.2013 12:53:58   
Wishes
Now you see me (triki pa neki, ma je zanimiv za moške sploh, meni pa iz vidika ker ne veš čisto točno za kaj se gre do konca :) )
To sem nazadnje gledala :)

Neposredna povezava do sporočila: 887
27.9.2013 12:55:40   
mamica deklicam
jaz sem ravno včeraj gledala Mojster za dež. Imam kjigo in mi je bila že ta dobra, film je bil tudi v redu, samo malo pozno, sem se morala prav prisilit do konca, da sem zdržala.

Pri nas bomo imeli jutri torto, ima danes starejša pet let. tako, da bo pester vikend. Pa umpam, da bo gospa user posted image odšla nazaj na Krvavec, da se bo lahko dragi še meni kaj posvetil, ne samo novi TV user posted image user posted image . Danes je 5 dan in sem zjutraj mislila, da se je krvavitev že nehala. Močno upam, da so to zadnji zdihljaji.

če se nič ne pišemo, potem se lepo imejte, pa kakšno user posted image bi prosilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 888
27.9.2013 12:57:36   
Bluegirl
Jeeej, lili25, superca, naj se tako nadaljujeuser posted image Pa čim prej sporoči kakšno veselo novičkouser posted image

Jaz sem tudi bolj za serije, pri filmih sem pa kar obupala, v poplavi vseh ameriških komedij, ki mi sploh niso več smešne. Mogoče par predlogov filmov, ki sem jih že pred kratkim pogledala in so mi bili super: 3 idiots, The help (joj, pa toliko jih imam na zalogi, a se jih ne morem spomnit).

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
27.9.2013 13:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
27.9.2013 13:03:55   
Tara9
user posted image Zdravo,

redno vas spremljam in malo štrajkam, ker imam gužvo v službi. Ampak toliko si vseeno vzamem, da pofirbcam kaj je tukaj novega user posted image .

Pri meni nič novega, sem dober teden po ovulaciji in čakamo na user posted image . Imam že neke čudne bolečine tam spodaj, kot da se nekaj kuha. Sem nekako prepričana, da pride, ampak se tolažim s tem, da bom vsaj začela s Klomifenom, ki bo itak obrodil sadove, sem se kar prepričala, da bo user posted image .

Lili25 navijam zate, naj se ne prikaže user posted image  user posted image .

Lep vikend tudi od mene, veliko user posted image user posted image user posted image  da bo veliko dobrih novičk.

Neposredna povezava do sporočila: 891
27.9.2013 13:05:17   
Bluegirl
Sem tudi sama prebrala knjigo pa mi je bilo oboje všeč.

Jaaaa, bom mogoče naredila izjemo in samo zate prišla kaj na forum, lili25user posted image

Sedaj pa res: adijo in lep vikenduser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 892
27.9.2013 15:00:40   
savanah
no punce pa da se še jaz malo oglasimuser posted image
vidim da še ni novih novičkuser posted image lili25 jutri bomo vse nestrpno pričakovale tvoj postuser posted image

jaz pa zadnje čase sploh nimam časa ne brati knjig, ne gledati kakšnih dobrih serij...pa sploh nevem kako da ni časa, sem doma, pa ko pomislim, saj nič takega ne počnem da si nebi mogla vzeti malo časa zase. eh...user posted image .

mamica deklicam, čestitke petletniciuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.9.2013 19:00:20   
mala jagodka
Hejla

Lili25, jutri bom prav čakala, da poveš lepe novičke user posted image držim pesti da boš lulala en velik plusek.

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.9.2013 20:36:37   
_pika_
Lili25: Držim pesti za user posted image . Sem kar nestrpna, kot bi šlo zame.user posted image Moraš takoj zjutraj sporočit, ker veš da bomo šle najprej to preverit ... sej smo ženske user posted image .
Tara9: Mogoče je pa le ne bo kakšno leto user posted image .

Kdaj ve ponavadi delate test?

Neposredna povezava do sporočila: 895
27.9.2013 20:54:38   
mamica deklicam
mislim, da bomo vse jutri gledale na forum, kaj je lili25 nalulalauser posted image user posted image

jaz se zadnje čase kar zadržujem glede testov in prej prideuser posted image , preden ga porabim. Ker imam različno dogle cikle in je bil najdaljši 40dni, sem se odločila, da se prej ne testiram več, ker je škoda denarja

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 896
28.9.2013 8:30:33   
savanah
dobro jutro punceuser posted image
lili25 kako kaže??user posted image user posted image

joj tako sem bila nestrpna, da sem takoj zjutraj skuhala kavico in priletela za računalnikuser posted image user posted image

držim pesti za plusekuser posted image user posted image
pa hitro sporočiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
28.9.2013 8:47:25   
mala jagodka
Jutro user posted image na tak deževen dan bi sam spala user posted image

Lili25, čakamo novičko user posted image

Meni pa vse dela 100 na uro, prsa, spodnji del trebuha mam občutek, da mi bo al kukr da lije, pa je sam beli tok...user posted image ne vem, ali nakazuje da prihaja al pa ne vem.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 898
28.9.2013 9:30:57   
savanah
Mala jagodka, tudi pri meni je tako...spikanje v jajcnikih,bolece prsi, in obcutek da mi nekaj tece...ko pa grem na wc in obrisem pa samo beli tok.ampak ga je kar veliko, nekako tako kot bi bila sperma, pa sploh nisvauser posted image user posted image . Ko vse to povzamem, je enako pred vsako Muser posted image . Do testa pa imam se 4 dni, ce me prej ne preseneti.
Mala jagodka kdaj pa ti delas test? Dobra si da se se zadrzujesuser posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.9.2013 9:47:16   
mala jagodka
Savanah ja enako imam jst, danes je 29.dan, navadno jo imam na 30 ali max na 31, tako da do pondeljka ziher ne nameravam delat...čeprav sm že večkrat šla pokukat test in ga gledala, al bi al ne bi, ampak tokrat res počakam, če ne prej kaj priteče. Tako da imam namen v ponedeljek, al pa torek...ti kdaj boš?
Ta mesec sva pridno user posted image ampak to še ne pomeni nič user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?