Cikacaka
|
Meni se odpira, zmeraj imam dan dva prej izcedke in ta mesec ni nič drugače. So tisti pravi mestrualni, na žalost. Je pa vsaj ena pozitivna stvar, ko pride me spusti glavobol, slabost in sitnost Aja, tudi temp.je padla še bolj, kar kaže na prihod tečne gospe. Danes je 28 dan, torej bo celo točna...vsaj to. Gremo v novi krog. Če tokrat ne bo nič, si pa vzamem mesec pavze, da se psiha malo uštima in umiri. v glavnem lulanje v tem mesecu ne bo potrebno. Ja saj, mojega nekaj hvalim, pol pa sva se včeraj spičla. Itak. Ni tak angelček..jaz še manj hehe. Je pa res kar se nekaterih stvari tiče, pospravljanja, pomaganja, tudi tega z zanositvijo zdaj, je pa res super. Midva se ponavadi itak kregama zaradi bedarij, ker on postavi besedo narobe in jaz zagrabim in sma skupaj, al pa keri kaj narobe razume in opet. Pač...dolgčas nama ni a ne Resnejših problemov pa res hvala bogu nimava. Res je tudi, da sva oba precej nezahtevna in ne komplicirama. Včeraj je edino jamral, da je nosntop nekaj, da ni nič preprosto, da so nonstop neka dogajanja...ja halllo welcome to the real world, tako je življenje...stresno, če si ga hočeš uštimat moraš nekaj nardit, ne pa relax pa na izi...on pa to bi. Pismo saj bi jaz tud včasih najraje mela kučico bogu za hrbtom in bila čudna zeliščarka, pa pač nisem Je treba stitsnit zobe in it naprej! Ojoj, sesalce? Dobri so no. Kdaj so šle vrtnice iz mode? Nakit? Večerje? Jaz če hočem kaj romantičnega mu moram opisat in še potem povedat, da je to namig, ker mu še zmeraj ne klikne Še dobro, da nisem po duši romantična oseba, ker pol bi trpela Čeprav zanimivo je, da on trdi, da je romantičen
|