chocolatecake
|
Saj vem, da se še nebo veliko videlo v petek, ker bom oz sem šele 6. teden po mojih izračunih, ampak se bo pa videlo če je v maternici, kar je meni nekako smiselno, glede na to kako me je strašila ginekologinja z zamašenimi jajcevodi, ko sem prosila za clomid. Če je otrok starejši kot jaz mislim se bo tudi videlo in bom temu primerno lažje ujela rok za nuhalno. Ker teoretično nebi bila ne prva ne zadnja, ki ji je test pokazal + malo kasneje, glede na moje zblojene hormone bi bilo to čisto pričakovano. Prvi dan zadnje menstruacije je pa še v letu 2014, tako, da so še vse možnosti odprte . Janchek81 kapo dol za tvoje razmišljanje! Čedalje bolj si mi všeč. perla* ne sekiraj se, jaz sem se skoraj požrla od ljubosumja, ko sta sorodnika vsem po vrsti razlagala, kako sta otroka naredila v prvo. Sem imela občutek, ko da me direktno zaj... , pa nisi zato nič slab človek. Si samo človek, kot vsi ostali. Imam jaz tudi eno tako sorodnico, ki jih je delala kot po tekočem traku, ona brezposlena, otroci najmanj dveh različnih očetov, eden od njih alkoholik, noseča je bila večino svojega življenja do 40. , donosila jih je 5, eni so že kolikor toliko samostojni, za druge skrbi ostarela babica, narobe svet kot praviš. Sem se tudi jaz spraševala če je kje kakšna pravica zakaj je bila lahko ona non stop noseča, pari pri katerih vse štima pa neplodni, hkrati se pa trudim, da tem otrokom vsaj občasno malo polepšam življenje.
|