|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
17.3.2015 9:30:29   
perla*
Mene ful motijo moji občutki, ki so malo podobni zavisti in ljubosumju, če ena zanosi. To ni u redu. Ne želim biti tak človek, niti nisem. user posted image

Kakšna razmerja imajo pa ljudje, vse sfuzlano, vse na glavo, nobenega zaupanja, komunikacije, prijateljstva, pa rojevajo otroke, o tem pa bolš da sploh ne začnem...user posted image

Janchek81, ti si pa itak carica, da si potegnila črto in šla dalje! user posted image Spoštovanje!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
17.3.2015 9:34:44   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Mene ful motijo moji občutki, ki so malo podobni zavisti in ljubosumju, če ena zanosi. To ni u redu. Ne želim biti tak človek, niti nisem. user posted image

Kakšna razmerja imajo pa ljudje, vse sfuzlano, vse na glavo, nobenega zaupanja, komunikacije, prijateljstva, pa rojevajo otroke, o tem pa bolš da sploh ne začnem...user posted image

Janchek81, ti si pa itak carica, da si potegnila črto in šla dalje! user posted image Spoštovanje!

Ja pismo, sej si samo človek .. a veš kok sm bla jaz takrat jezna, ljubosumna ko sem imela UPN ... sm se kr izogibala unih ljudi ( nosečnic ) ... to je pač neki čist normalnega, zaradi tega pa nisi slab človek ... to je pač moje mnnenje!
Uf, tud ugotavljam, da vedno več ljudi, ki se NE razumejo imajo otroke, da se ženska zamot z otrokom, moški pa okol dela, bluzi in pač prinese domov dinarčke ... kar je men po en stran čist mim ane .. velikokrat pa opažam, da lčih tisti ljudje ( par ), ki se spoštujeta, ljubita, se cenita .. se trudita na naraščaju abnormalno veliko časa ... še clo 2 para poznam, ki so si res sosordne dušice in oba para sta šla na umetno ...
ta svet je postal drgač res čisto mimo ... tud sama mladina je OBUP! user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
17.3.2015 9:44:14   
perla*
No, midva sva tista druga varijanta para! user posted image Vse štima, psihično, fizično in finančno! Ni da ni user posted image

Zanimivo teorijo nama je rekel dr.Reš: prefletno vama je, preveč je lepo. Veliko zanositev se zgodi med vojno, med posilstvi...zato ker se narava bori za svoj obstanek (neizumrtje)! user posted image

Midva se bova pomoje kmalu zmenila, da se zanalašč skregava in da zakockava vse kar imava user posted image Mogoče poj rata?
Ali pač vsega v življenju ne moreš imet?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6003
17.3.2015 10:08:16   
chocolatecake
Saj vem, da se še nebo veliko videlo v petek, ker bom oz sem šele 6. teden po mojih izračunih, ampak se bo pa videlo če je v maternici, kar je meni nekako smiselno, glede na to kako me je strašila ginekologinja z zamašenimi jajcevodi, ko sem prosila za clomid. Če je otrok starejši kot jaz mislim se bo tudi videlo in bom temu primerno lažje ujela rok za nuhalno. Ker teoretično nebi bila ne prva ne zadnja, ki ji je test pokazal + malo kasneje, glede na moje zblojene hormone bi bilo to čisto pričakovano. Prvi dan zadnje menstruacije je pa še v letu 2014, tako, da so še vse možnosti odprte user posted image .
Janchek81 kapo dol za tvoje razmišljanje! Čedalje bolj si mi všeč.
perla* ne sekiraj se, jaz sem se skoraj požrla od ljubosumja, ko sta sorodnika vsem po vrsti razlagala, kako sta otroka naredila v prvo. Sem imela občutek, ko da me direktno zaj... , pa nisi zato nič slab človek. Si samo človek, kot vsi ostali. Imam jaz tudi eno tako sorodnico, ki jih je delala kot po tekočem traku, ona brezposlena, otroci najmanj dveh različnih očetov, eden od njih alkoholik, noseča je bila večino svojega življenja do 40. , donosila jih je 5, eni so že kolikor toliko samostojni, za druge skrbi ostarela babica, narobe svet kot praviš. Sem se tudi jaz spraševala če je kje kakšna pravica zakaj je bila lahko ona non stop noseča, pari pri katerih vse štima pa neplodni, hkrati se pa trudim, da tem otrokom vsaj občasno malo polepšam življenje.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
17.3.2015 10:11:32   
..noname..
perla* jaz sem ista.....vsem privoščim in sem za vsako vesela, ampak vseeno sem kar malo jezna in lubosumna....vedno se vprašam: kaj ona/on ima, jaz pa ne??? no sej bo tut zame še prišel čas, samo problem je ko si nekaj zelo želiš pa še ni pravi čas za to....razumsko vem, da še ni pravi čas, želja pa dela svoje....

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
17.3.2015 10:22:58   
Janchek81
Pa sj smo samo ljudje ... sj zato, če si ljubosumen al pa jezen še nisi slab človek....
Sj tud za nas prihajajo boljši časi ... Pfffff sm dons tok jezna in sitna ... še bivšga bi mogla klicat za sporazumno rešitev glede tamale user posted image kok sem jezna za take 'očete', ki so sam na papirju očetje, okol se bahajo kako jih pogrešajo, kako bi jh vidli, nardijo pa nič ... FUJ za take, res user posted image in kar je najhujš k se morm s tako podlim človekom ment po telefonu, on mi soli pamet in nikamor ne prideva user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
17.3.2015 10:23:22   
SU
perla* tudi jaz sem se "borila sama s sabo" v tem času že večkrat, odkar delava na otročku... Vmes so 3!! kolegice zanosile, ena sicer, žal, splavila, ostali 2 pa obe že rodili! Tako, da sem imela milijonkrat lažen nasmešek na obrazu, ko smo se dobili... user posted image ...Ampak tko je... Privoščim ITAK in sem bla tut zlo vesela zanje, obenem pa žalostna sama zase... Poleg tega, da ena sploh "ni hotela" otročka... Tko je. Maš pa notranje, psihične boje... Ni luštno. In mislim, da marsikatera čuti s tabo, ker smo se, med vsem tem trudom, sigurno že srečale s takimi situaciji... Drži se.
chocolatecake sem postala kar malo bolj optimistična, ko sem prebrala, kako se je tvojmu spermiogram izboljšal s spremembo prehrane, dodatki...
Tudi moj zdej pridno papca "Profertil" (sej menda sem prav napisala...)... Upam, da bo kaj učinka!
Me pa mal skrbi, ker zdaj pa spet jaz še nimam M... In ne me spraševat kdaj naj bi prišla, ker je pred operacijo SPET prehitevala, zdej pa spet zaostaja... user posted image
Danes pokličem G in se naročim, ker to je pa že od sile!!! Enkrat eden... drugič drugi...
Očitno bo morala še mene G mal bolj natančno pregledat, ker do tega še nismo prišle...
Sem pa še optimistična! Sam, da mi "jajčk" ne zmanjka... user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
17.3.2015 10:23:57   
perla*
O hvala vam! user posted image hvala vsem, za vsako besedo. Se res bolje počutim, tako pač je, nimamo kaj user posted image
To je kot bi se proti vetru boril user posted image
Sploh tale tvoja zgodba Čokoladka o 5 otrocih je hard! To bi blo treba z zakonom prepovedat! user posted image

Meni se samo ne da več čakat, neučakana sem za znoret! Vrh glave imam vsega, vseh metod, računanj, mišljenj, prepričanj...v rit nej gre vse skupej! user posted image Ta otrok še preden je spočet, mi toliko glavo fila hahahaha! Midva ga pa tko lepo pričakujeva, vse bo ready in lepo, samo pride naj ze! user posted image

Moram začet s spomladanskim čiščenjem, spraznit onare, zmetat stran in oddat tistim, ki bolj rabijo, okna pomit... A vi že kaj planirate biti Fata? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6008
17.3.2015 10:25:25   
Janchek81
Jaz sem Fata vsaj 1x mesečno .... zdj sm iz 3 omar cunj pršla na 2 ... še mal pa bo samo ena user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
17.3.2015 10:51:32   
biba85
Perla nisi edina s tem razmišljanjem. Tudi sama sem se nekaj časa borila s podobnim. Enostavo je težko razumet, kako nekaterim rata v nemogočih razmerah in po enem poskusu. Itak, da bo posijalo tudi sonce za nas 1x. Imam pa občutek, da dlje, ko čakaš na +, manj te te stvari prizadenejo.

Neposredna povezava do sporočila: 6010
17.3.2015 10:56:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

MD, na[b] tem linku[/b] je ena dobra enostavna dieta, ki ti prečisti telo, pokuri maščobe, nisi lačen, a vseeno v 1 tednu izgubiš 4-5 kg. Jaz jo 2x letno uporabim in se po njej super počutim. user posted image

saj to je ta zeljna juha. user posted image user posted image

Dieta ima več imen, jaz imam še nekje strgano stran iz ene revije, ki je izšla pred cca.25leti user posted image user posted image
V osnovi je bila napisana za čiščenje telesa spomladi in na jesen.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
17.3.2015 11:16:25   
lily32
perla, tudi jaz sem se nekaj časa borila s podobnim razmišljanjem (še posebej, ko smo delali na drugi deklini) in se še vedno občasno. user posted image

Po drugi strani pa mi ta tema omogoča, da malo psihološko spucam ventile, saj se zavedam, da je malo možnosti, da bom še kdaj user posted image in za moje telo je verjetno tako tudi bolje. Uživam pa, ko se vam izpolnijo želje in zagledate user posted image , saj podoživljam svojo srečo, ko sem bila v podobni situaciji, in me vaši uspehi tolažijo oz. se bom na ta način počasi sprijaznila z dejstvom, da bomo verjetno (vsaj po narvni poti) ostali pri dveh.user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6012
17.3.2015 12:17:55   
SU
lily32 ja, res je... fajn je, ko se lahko mal izpihaš na takšnih forumih... paše... user posted image
Punce, mene pa nekaj zanima: tiste, ki ste ške že čez kakšne postopke za zanositev... Kako ste to urihtale v službi??
Jaz namreč, če bomo šli v to, ne bo rada nikomur razlagala kam grem, zakaj grem, zakaj me ni.......... Ker je to sam najina stvar... Zvedli bodo potem, ko bo plusek na testu... user posted image
Kako vam je zneslo to speljati? Al ste povedale? ...jst namreč našmu šefu ne bi glih razlagala...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
17.3.2015 13:40:40   
perla*
SU ne vem zakaj mi noče poslati ZS tebi? user posted image
Dej probaj, če lahko ti meni?

< Sporočilo je popravil perla* -- 17.3.2015 13:41:25 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
17.3.2015 19:59:15   
Melanie1
Pozdravljene! user posted image

Včeraj mi ni več zneslo priti za računalnik. Kot obljubljeno novi podatki naše dojenčice. In seveda slikica. user posted image

OK, podatki veljajo na dan 11.3. Torej že rahlo zastareli... user posted image

TEHNIČNI PODATKI

DOJENČICA

BPD = 79,35 mm
HC = 283,58 mm
AC = 292,29 mm
FL = 60,23 mm
Teža = 1951 g

V rasti se je skoraj uskladila s PDP, le v teži je še vedno "bajsika." user posted image Ostaja v glavični vstavi.

MAMI

GA = 31T 4D
Teža = -1 kg (skupaj +10 kg). Trenutno sem na 78 kg in ni bilo videti, da bi mojo G skrbela izguba teže. Ja, ITM je dokaj visok. user posted image Ampak izguba je itak posledica bolezni. Nisem še prišla na svoje stare obrate... user posted image
Naslednjič mi še enkrat izmeri moj miomček. Pač zaradi poroda. Močno upam, da ga zvozim brez carskega.

In to je to.

No, še slikica. Malčica nam je tokrat namenila svoj prelepi nasmešek. In kaj jo je tako navdušilo? Ja, prstek, ki se je znašel pred njenimi ustki in ga je z veseljem "pohrustala". user posted image

user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
17.3.2015 21:09:11   
SU
Melanie user posted image kako lepo! no... še malo... sam, da sta ok z bebiko!!
perla* bom poskusila takoj...
Evo.. perla* sem že! Upam, da si dobila ZS! user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 17.3.2015 21:15:54 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
17.3.2015 21:33:46   
chocolatecake
Jooj Melanie1pa se res lepo vid kako sesa prstek. Sem se zdaj čisto stopila, še malo bolj, kot preden sem bila user posted image .
Upam, da bom lahko tudi jaz že v petek postregla s kakšno slikico.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
17.3.2015 21:47:14   
perla*
SU neki tole ne špila user posted image nisem nič dobila. Malo sem se ti diskretno razpisala kako sem jaz v službi zorganizirala manjkanje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6018
18.3.2015 7:00:28   
MauMow
Vauv super slikica. Chocolatecake a ti imaš že pregled v petek - tako zgodaj?

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
18.3.2015 7:24:43   
chocolatecake
MauMow Ja, moja G. me je naročila šele 14.4. se pravi v 10. tednu, sem preveč živčna, da bi tako dolgo čakala, tako, da sem se naročila samoplačniško v privat ordinacijo.
Baje imajo boljše ultrazvoke in bi se zdaj že moralo kaj videti, vsaj tako mi je rekla sestra. Če ne drugega mi bodo vsaj potrdili, da je nosečnost tam kjer mora biti. Potem bom malo lažje zadihala in počakala še ta slab mesec do naslednjega pregleda.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
18.3.2015 7:26:48   
MauMow
Aha držim pesti. Samo ne se ustrašit če ne bodo veliko videli. Jaz sem bla v 5 tednu ko smo videli le 5mm veliko GV. Ploda pred 8-9 tednom ponavadi se ne vidi (no pri nekaterih se pri nekaterih pa ne). Boš pa vsaj zadihala da je vse na svojem mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 6021
18.3.2015 7:35:05   
chocolatecake
Jaz bom v petek po mojih izračunih nekje na dobri polovici 6. tedna. Največ mi pomeni, da vem, da je res v maternici, ker me je moja ginekologinja čisto prestrašila z neprehodnimi jajcevodi, ko sem prosila za clomid. Pa da mi povedo, če sem prav izračunala trajanje nosečnosti, da nebom potem že malo pozna za nuhalno, če je otrok starejši kot mislim, kar je tudi povsem mogoče.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
18.3.2015 7:37:45   
MauMow
vem kako se počutiš. Ja potem bolje da greš da ti vsaj potrdijo. Mene recimo so takoj vzel pri 5 ali 5.5 tednih zaradi izcedkov, ker je bila možnost da bi bila IMN in k sreči ni bila je le sluznica krvavela... Tako da ja držim pesti, da je vse v najlepšem redu.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 18.3.2015 7:38:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 6023
18.3.2015 7:38:42   
..noname..
Juuuj, kako lepa slikica...res pravi dojenček je že user posted image

Čokoladka prav si naredila...boljš da preverijo če je vse vredu, kot da bi kaj bilo čudno..

Neposredna povezava do sporočila: 6024
18.3.2015 7:39:14   
MauMow
Melanie1 tamala je pravi cukrček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?