lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Obstaja veliko načinov kako ga naravno izboljšati, čeprav ti tega tam ponavadi ne povedo, vsaj nama so rekli, da je nemogoče. Pri nama je zmagala kombinacija gibanja, zdrave prehrane, odpovedi cigaretom in občasnem alkoholu, profertil, omega3, caq10, vitamin C in B12 + bioenergetik. Kot sem že pisala je bilo po 2 mesecih bilo izboljšanje 300% tako na račun deleža hitrih plavalčkov, kot števila in koncentracije, po dobrih 3 mesecih pa . Oboje je bilo po besedah dr., ki nama je razlagal spermiogram sicer možno teoretično, v praski pa se to skoraj ne dogaja in naj se pripraviva na OBMP. Ja, problem našega zdravstva je ta, da zdravijo in lajšajo simptome bolezni, nikoli pa ne pomislijo na vzroke, ki do določenega stanja privedejo. Pogosto se da marsikaj popraviti z naravnimi zdravili, drugačnim načinom prehranjevanja ipd. Tvoja zgodba je dober pozitiven zgled, ki ga lahko tu deliš na forumu in mogoče, če se bodo dekleta, ki imajo podobne težave, držala tvojih načel, se bo zgodil še kakšen "čudež". Meni osebno zelo veliko pomeni dober odnos med pacientko in ginekologom med nosečnostjo. A so samo sestre neprijazne ali tudi G? Če se pri G ne počutiš dobro, jo zamenjaj. Jaz sem bila sredi prve nosečnosti, ko sem menjala. Ni bilo brez težav, ker so vsi zasedeni, a v končni fazi mi ni bilo žal. Tudi ena kolegica, ki je zdaj noseča, se je zgražala, ker je na drugem pregledu skoraj ni pogledal, ni ji povedal nič, ko je naredil ultrazvok, ni izvedela izvidov krvi … Sem jo prepričala, naj ga menja, in zdaj pride vsa srečna z vsakega pregleda. Če imaš možnost in veš za kakšnega prijaznega, dobrega G, poskusi zamenjat, saj zgubit nimaš kaj, tudi če te zavrnejo.
|