|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.3.2015 8:19:36   
chocolatecake
hribovkatiuser posted image , res vem kako ti je in ti želim, da se srečno konča.
Marčevka 2010 Sem že čisto na trnih, to je pomoje najbolj težko pričakovani petek ever, pa drugače obožujem petke, ampak žal imam ultrazvok šele proti večeru. Bom pa seveda poročala najkasneje jutri, ko pridem do računalnika. Že odštevam - še manj kot 11 uric, pa bom prvič videla mojo pikico user posted image .

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
20.3.2015 8:27:12   
ela23
Dobro jutro!user posted image

Danes je prvi pomladni dan. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nič novega pri nas. Razen tega, da ima mali prvi zobek in da je bila včerajšnja noč tako katastrofalna, da me je za hip minila želja po še kakšnem potomcu. No, naslednji dan pa sem šla v čajarno po plahtico. user posted image Računam na to, da bo spodbudila moje jajčnike k ponovni aktivaciji po porodu.
Mimogrede, če pozna katera recept, kako prepričati malčka, naj se ne zbuja na vsako uro, se toplo priporočam. user posted image

čokoladka, veselim se že tvojega poročila po pregledu. Pa nič se ne sekiraj, če ne bo še nič opaziti. Jaz sem imela v prejšnji nosečnosti zaradi krvavitev pregled v 7. tednu in se je videla samo GV. Tako da mi je preostalo 10 dni trepetanja ali bo kaj iz tega ali nič. Od takrat dalje razumem, zakaj so prvi pregledi po 10. tednu. user posted image Seveda mi je pa jasno tudi tvoje stališče in sem prepričana, da bi se tudi jaz na tvojem mestu naročila samoplačniško. Za pomiritev je vredno dat tistih nekaj evrov. user posted image

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
20.3.2015 12:35:10   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo, moja bolniška se počasi izteka. Nisem še čisto prava, ampak prihajam k sebi. Me je pa zdravnica želela pustiti na bolniški do začetka porodniške. To je 10. april. Pa sem hvaležno odklonila. Tako hudo pa spet ni. Sta bila dva tedna ležanja več kot dovolj. Uboge ženske, ki morajo nosečnost preležati. Meni se zmeša. Dobesedno. user posted image

Čokoladica - mislim nate in držim pesti, da se bo videlo čisto vse: gestacijska vrečka, rumenjaček in plodek - vse skupaj zapakirano na varnem v maternici.

Mene so v tej nosečnosti prezgodaj naročili na pregled in se je pri 5T 4D videla samo gestacijska vrečka in rumenjaček. Potem pa me je ginekologinja naročila na kontrolni UZ čez 10 dni in je bilo vse kot mora biti. Ampak pri tebi je itak druga zgodba zaradi nerednih ciklusov. Jaz bi se tudi naročila samoplačniško, če ne bi šlo drugače. Obvezno poročaj. Poskusi še danes... Saj veš kako smo babnice neučakane... user posted image

Tara - kako kaj priprave na prihajajočega člana? A se zavedaš, da bo tvoja dojenčica drug teden praktično donošena??? 37. teden. Zdaj pa gre za res. user posted image

Včeraj sem naročila posteljico. Ostane še vzmetnica in komplet za posteljico. Za jogi se še nisem odločila, kompletek pa imam že izbran v Baby centru. Zibko bomo tokrat preskočili. Vsi naši otroci so najraje spali pri nama. Dvomim, da bo zdaj kaj drugače. user posted image

Prvi pomladni dan... Jeeeeeeeeee...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
20.3.2015 12:52:19   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Mimogrede, če pozna katera recept, kako prepričati malčka, naj se ne zbuja na vsako uro, se toplo priporočam. user posted image

Nimam posebnega recepta. Naši so vedno spali med nama kot mali medvedki. OK, ne vsi naenkrat. Naša najmlajša je stara dobrih pet let. Če zaspi sama v svoji sobi, je najpozneje okrog enih že v najini postelji. Glede tega nisem nikoli komplicirala. Tudi jaz bolje spim, če je ob meni možek, kot pa sama. user posted image Kolegica je ubrala drugo taktiko. Vselej ko se je malček ponoči zbudil, je šla k njemu v sobico, se zleknila poleg posteljice in čakala, da je zaspal. In tako parkrat na noč. Več let zapored. Ima tri otroke. Niti ne bom komentirala... Vsak se odloči po svoje. Vsekakor pa ta faza zagotovo enkrat mine. Pri enih prej, pri drugih kasneje.

Rastoči zobki, praviš? Ja, nova faza pač. user posted image Starševstvo je itak polno izzivov. user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
20.3.2015 13:00:58   
Tara9
Hej hej,

smo že čisto vikendaške, nič kaj preveč čveka danes.

Jaz se pakiram, greva z možekom na vikend. Najprej sem bila malo skeptična, sem zdaj najraje doma, ampak je oddaljen dobro uro vožnje, tako da sem se na koncu le opogumila in greva. Sicer pa ni še čas za našo dojenčico, naj bo še malo na toplem user posted image .

melanie lepo, da si bolje, me veseli. Zdaj se moraš nafilat z energijo, tudi tvoj dan d se hitro približuje. A dopusta ne boš nič koristila, greš direkt na porodniško? NO sicer je pa samo še par tednov v igri user posted image . Jaz sem drugače pripravljena, vsaj upam. Dojenčicine stvari so oprane, zlikane, pospravljene. Moja potovalkica je pripravljena, njena tudi, tako da načeloma samo še čakamo. Ko pomislim, da je naslednji teden konec 37. tedna me kar malo panika vjame user posted image . Dejstvo, da je za 10 dni večja pa k temu samo še pripomore. Sicer ne premlevam preveč o porodu, ampak priznam, da me vjame kakšna minuta panike, ker si ne znam predstavljati kaj me čaka. Ampak ja, bomo že nakako. Ti si pa že profi na tem področju in najbrž nimaš teh težav user posted image

čokoladka tudi jaz stiskam pestke in nestrpno pričakujem tvoje super novičke. Fajn opravi in pa srečno.

Želim vam lep vikend in seveda lep začetek pomladi, jeeeeeeeeeeeej

.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
20.3.2015 13:30:42   
Bluegirl
Ojla,

Čokoladka, mislim nate!;)

Ela, potem si lahko predstavljaš, zakaj mene še ni čisto zares prijelo (me pa vsak mesec bolj;). Katastrofalne noči. Recepta nimam. Pri nas se šele sedaj stanje umirja. No, pa že 7 zobkov. Tudi tega ne komentiram:)

Melanie, jaz sem morala preležat zadnje 3 mesece. In ves, kaj? Res ni bilo fino, ampak bolj zaradi skrbi, če bo vse OK. Dejansko za malo pikico narediš VSE.

Aja, glede spanja. Jaz sem slišala 100 nasvetov: mora spat v svoji postelji, mora spat pri tebi, mora, mora, mora... Fuj in fej. Vsak otrok je drugačen, družine smo drugačne. Kar ti najbolj ustreza, to je to! Moj mali spi v svoji posteljici v svoji sobi (ki je meter oddaljena od spalnice), ker nam vsem tako paše. Ima rahel spanec in v kombinaciji s smrčanjem mojega dragega (in njegovim premetavanjem) je to cel kaos:D

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
20.3.2015 13:32:28   
Bluegirl
Eh, prehitro poslalo.

Melanie, ostani zdrava! ;)

Tara, uživaj na vikendu. Sprosti se. Preživela boš in dobila nekaj najlepšega;)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
20.3.2015 13:32:45   
MauMow
Vauv kako lepo je brati ko čakate zadnje tedne predno boste spoznali nove zakladeke.

Midva malo uživama. Včeraj bila na eni super večerji... No in se me je celo vino mal prijelo. Sam bilo je pa odlično. user posted image Ampak malo si moramo dati duška in uživati. Če že otroci nočejo priti bodo pa vsaj bodoči starši malo uživali!user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
20.3.2015 13:33:39   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Vauv kako lepo je brati ko čakate zadnje tedne predno boste spoznali nove zakladeke.

Midva malo uživama. Včeraj bila na eni super večerji... No in se me je celo vino mal prijelo. Sam bilo je pa odlično. user posted image Ampak malo si moramo dati duška in uživati. Če že otroci nočejo priti bodo pa vsaj bodoči starši malo uživali!user posted image

SE strinjam s tabo!!!user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
20.3.2015 13:41:16   
polhek2
Hej še ena ki čaka čokoladko user posted image

Drugače se pa borim s slabostmi kak dan bolj kak dan manj uspešno. Utrujenost je pa iz dneva v dan večja, tako da že komaj čakam vikend da se spočijem. Jutri grem še k moji babici na zapoznelo kosilo in tortico za rojstni dan, kljub skoraj 85 letom, še vedno speče tortico in pripravi kosilo za slavljenca, upam da bo še dolgo tako in bo tudi drugemu pravnuku pričarala te nepozabne trenutke.

Možek je priden in me razvaja, doma naredi čisto vse in še več, vrt je že prištiman da gredo vanj prva semena, moram malo pogledat kaj sploh še imam doma in kaj moramo še kupit za naš mini vrtiček, včeraj je kupil še toplo gredo in upam da bo uspešna tudi pri zaščiti pred polži s katerimi imamo vsako leto ogromno težav.

no še dobri dve urici pa sem konec za ta teden, vsem želim en sončka poln vikend

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
20.3.2015 14:20:45   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

hribovkatiuser posted image , res vem kako ti je in ti želim, da se srečno konča.
Marčevka 2010 Sem že čisto na trnih, to je pomoje najbolj težko pričakovani petek ever, pa drugače obožujem petke, ampak žal imam ultrazvok šele proti večeru. Bom pa seveda poročala najkasneje jutri, ko pridem do računalnika. Že odštevam - še manj kot 11 uric, pa bom prvič videla mojo pikico user posted image .

Le glej, da poročaš še danes. Nas je preveč, ki komaj čakamo na novice, da poveš šele jutri.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
20.3.2015 14:23:51   
Janchek81
Podpišem Marčevka2010 user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
20.3.2015 19:38:10   
Melanie1
Ooo, še nič novic od naše Čokoladice... user posted image

Grem skuhat puding. Čokolada+vanilija. Za dekoracijo pa še polivka s sirupom-gozdni sadeži. Njama...
Najprej pa regratova solata z jajci. Njama na kvadrat!

Bom še dežurala v upanju, da se nas Čokoladica usmili...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6063
20.3.2015 19:51:28   
polhek2
Melani se lahko na regrat povabim??user posted image
Tud jaz čakam čokoladico da se javi z odličnimi novičkamiuser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
20.3.2015 19:59:19   
Bluegirl
Evo, tudi jaz dežuram. Melanie, s Polhek prideva k tebi! ;)

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
20.3.2015 20:03:03   
perla*
Jem čokolado in čakam na javljanje čokoladke! user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
20.3.2015 20:18:12   
Žabinčica
Dober večer punce moje. Evo mene po daljšem času, ampak se mi je zdelo prav se vam danes oglasit.

Kako ste kaj vse ve, sploh naše nosečke? Tara ti se počasi približuješ roku? Kako kaj počutje?

Vidim da ste se razčvekale user posted image . Sicer morem priznat da nisem vsega spremljala; sem pa ujela par super novičk user posted image user posted image , če sem kaj spustila, pa mi ne zamerite praveč.

Torej najprej mamica deklicam bravo, bravo, bravo in čestitke za službo user posted image .

Polhek in chocolatecake vama dvema pa seveda čestitke za + user posted image ! Odlične novice res user posted image .

No, mi smo vredu. Bila sem zelo pridna in v zimskem roku zaključila vse izpite; tako da je zdaj pred menoj samo še magistrska in konec user posted image .

No te mesece je bilo zelo pestro, ampak razlog zakaj pišem in sem se vam morala oglasit me je danes na prvi pomladanski dan čisto zmedel in šokiral in ker sem že tako dolgo tukaj...boste v bistvu ene prvih, ki vam to zaupam user posted image . Torej tudi jaz se kot zgleda pridružujem polhek in chocolatecake pri novembrskem čveku. Danes sem naredila test, ker se moja m. ni hotela prikazat in ...user posted image ... Res ne morem verjet. Sploh zato ne ker smo ta mesec delali vse drugo in med kupom službenih obveznosti in domačih obveznosti sva se komaj kaj razmišljala o tem. Tako da sem res presenečena. Zdaj upam samo da bo vse ok in da se nam, kot predvideno, čisto konec novembra pridruži še en mali sonček user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 20.3.2015 20:29:58 >

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
20.3.2015 20:21:58   
Bluegirl
Ooooo, Žabinčica, iskrene čestitke!! :))) Zelo vesela zate, super! ;))) Pa čestitke za izpite, pridna si.

Še Čokoladka se oglasi, pa bo večer popoln.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
20.3.2015 20:22:46   
chocolatecake
Evo me! user posted image
Nosečnost je v maternici, gestacijska vrečka je velika 10,7 mm, drugega pa se zaenkrat žal ne vidi. Ocenjena starost je pa malo manj, kot sem pričakovala.
Mislim namreč, da sem noseča 5 tednov in minimalno 2 dni, ginekologinja mi je pa ocenila 4 tedne in 1 dan. Ampak je rekla naj ne skrbim zaradi odstopanj, da je to težko določit, da je malo na približno, ker pri meni ne morejo upoštevat zadnjega dneva menstruacije in da se bo več videlo čez 14 dni. Srčka še ni bilo videti, ampak me je tudi pomirila, da je za srček še precej časa.
Nisem še čisto "zrelaksirana", to bom, ko vidim srček, mi je pa ful lažje, ker nerabim več skrbet zaradi IMN.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
20.3.2015 20:24:58   
chocolatecake
Ja hudo, še Žabinčicauser posted image !user posted image
Iskrene čestitke in res sem zelo zelo vesela, da se nama s Polhek2 pridružuješ.
Očitno je to mesec za čudeže.

Neposredna povezava do sporočila: 6070
20.3.2015 20:25:09   
Bluegirl
Čokoladka, vsaj malo si pomirjena. Naslednjič pa še srček vidiš in boš najsrečnejša na svetu;))

To je to, sedaj grem pa lahko mirno spat;)

Neposredna povezava do sporočila: 6071
20.3.2015 20:30:37   
Žabinčica
Hvala obema user posted image . November je pa itak moj mesec, zdaj bo pa dvojno user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 20.3.2015 20:31:26 >

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
20.3.2015 20:45:51   
polhek2
Žabinčica!!!! wiiiiiiiii

Čokoladica super novičke, držim pesti za čez 14 dniuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
20.3.2015 20:58:25   
..noname..
wiiiii, same super noviče....čestitam obema Čokoladki in Žabinčici....odlično...same super novice

Neposredna povezava do sporočila: 6074
20.3.2015 21:00:27   
perla*
Čokoladka super! user posted image Obljubila si, da to rabiš, da se umiriš in sprostiš. Tako da zdej nič komplicirat za naprej! Nehaj in uživaj! Pazi nase!

Žabinčica, več kot dobrodošla nazaj! Juhu! user posted image čestitke za plusek! Sem ti čist hudo fouš! user posted image Jaz sem še zmeri tuki in se valjam po teh temahuser posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.