|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.3.2015 7:40:26   
chocolatecake
Hvala, ravno berem, da se nekje že vidijo utripi v 6. tednu, nekje pa še ne, ob vsakem primeru ne pričakujem preveč, da nebom razočarana. Bom poročala kako bo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6026
18.3.2015 7:42:04   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Hvala, ravno berem, da se nekje že vidijo utripi v 6. tednu, nekje pa še ne, ob vsakem primeru ne pričakujem preveč, da nebom razočarana. Bom poročala kako bo.

Mene so do 10 tedna držali ravno zaradi možnosti da bo kaj... In ja v 9 tednu smo našli plod ampak potem nikoli utripa in itak je preveč zamujalo že... Ampak pri tebi bo vse BP. In boš imela lepega malega user posted image čez dobrih 8 mesecev

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
18.3.2015 8:58:22   
Tara9
Oj,

ste se spet načvekale, ne vem če sem si vse zapomnila user posted image .

Vsekakor sem si čudovito dojenčico melanie, je že prava deklica. Dimenzije so dokaj podobne moji punci, sem imela v podobnem času prejšnji pregled. Bova imeli konkretni babnici user posted image , pa saj prav, naj bosta zdravi. Glede kilogramčkov sem te pa prehitela, sem na plus 14, ampak mi je z gibanjem in drugačno prehrano (totalno odrekanje sladkarij) uspelo, da se v zadnjem tednu nisem redila. Bom probala bit pridna do konca user posted image . Če pa tako pašejo sladkarije, noro, noro.

Čokoladka jaz te čisto razumem, tudi sama sem šla na prvi pregled samoplačniško, ker sem želela vedeti, da je vse na svojem mestu, torej v maternici. Videla se je samo GV, ampak mene je definitivno pomirilo in sem lažje živela potem. Tako da srečno opravi in upam, da boš potem lažje zadihala, ker je itak vse superca boš videla. Tvoje detece je itak mali čudež, ki ti bo konec leta lepšal življenje.

Spomladansko čiščenje ste nekaj omenjale...., jaz sem tudi malo začela, ker kmalu ne bo več časa. Sicer dragi opravi večino, ker misli, da sama ne morem nič, jaz se pa pustim malo razvajati user posted image . No za zdaj sva okna spucala, danes gremo dalje. Tudi omare spucam vsako leto, ampak letos ne vem kakšno bo moje telo po porodu in v katere cunje bom sploh zlezla user posted image .

Nič, zaključujem počasi. Še kavo posrkam in pičim na sprehod. Lep dan vam želim

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
18.3.2015 9:35:01   
Lumpa91
Pozdravljene,

sem nova tukaj in tudi jaz bi rada v kratkem postala srečka nosečka.
Čestike vsem, ki vam je to že uspelo, ostalim pa se pridružujem v čakanju na user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
18.3.2015 10:50:21   
leilani
Vas ne utegnem sproti brat user posted image , samo vi kar nadaljujte v tem tempu, da mam kej brat...

Js sm že 6. teden na bolniški in že komaj čakam, da grem delat, danes pa me je šefica klicala, da morem skoristit lanski dopust, tako da bom po končani bolniški še dva tedna doma user posted image ... bi šla rajši en teden delat, pa pol na dopust, ker se mi že meša bit doma...

danes sm kar 'aktivna'...sem naredila sladico, ker ima mama rojstni dan, pa mamo pol večerjo

sicer pa bo user posted image pršla hmali očitno...kar si dejansko tudi želim, ker me boli križ za umret, pa krevsam ku ene stare nonke...zjutraj komej da sm vstala s postelje...

spomladasnko čiščenje bom pa imela zdej k bom na dopustu...nekako delam generalno sproti...vsakič nekaj, ker če me čaka vse naekrat ratam kar sitna, edino okna in zavese bojo pršla v enem dnevu na vrsto...pa bunde vse za oprat...

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 6030
19.3.2015 7:33:48   
hribovkati
pri meni nc novega, mestruacije ni, testa ne mislim več delat.... ostane samo čakanje, drugega ni... ginekologa mam pa šele 6.5. user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6031
19.3.2015 7:38:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: hribovkati

pri meni nc novega, mestruacije ni, testa ne mislim več delat.... ostane samo čakanje, drugega ni... ginekologa mam pa šele 6.5. user posted image

A maš sam pregled al zakaj G?

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 6032
19.3.2015 7:45:56   
hribovkati
Janchek 81: na pregled sem se naročila, ker že nekaj časa nisem bla. Upam, da bom do takrat že nosečauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
19.3.2015 7:49:45   
..noname..
Upam, da se ti tole resniči...morda pa bo kaj takega kot pri chocolatecake, ki letos sploh ni imela M, pa je sedaj noseča user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6034
19.3.2015 7:52:42   
hribovkati
Hvala noname; prva nosečnost se mi je zgodila po 2 mesecih in točno tak čas 4 leta nazaj user posted image . Je pa tudi res, da mam že od novega leta full stresno obdobje, sam sem mela januarja in februarja normalno menstruacijo user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
19.3.2015 7:52:52   
Janchek81

Janchek 81: na pregled sem se naročila, ker že nekaj časa nisem bla. Upam, da bom do takrat že nosečauser posted image

Da ti povem oz. napišem svojo zgodbo ... prvič sem se naročila na pregled h G čist tko preventivno ks va delala na user posted image in mi je rekla, da sm maybe že noseča, sicer da se ne vid ampak sum na nosečnost .. in res, sm zanosila ... ok, pustmo, da sm potem v 24. tednu imela UPN .. pač gremo v naslednje boje in po UPNju sem mela pregled in me pregleda, da je vse ok in da nej ponovno pridem čez pol leta na pregled ... me pregleda, se zasmeji in reče, da sm ponovno noseča ... in me naroči čez 3 tedne in ja, bila sem res noseča in nosečnost je potekala BP ... tko, da ... upam, da bo pri tebi drug del zgodbe isti user posted image da boš že noseča in da se bo vse odvijalo brez problema ..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6036
19.3.2015 7:57:41   
hribovkati
punce hvala vsem za svoje zgodbe. Upajmo na najboljše.. sem vmes prišla že tudi na idejo, kaj pa če bom kmalu v menopavzi, stara sem 36 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6037
19.3.2015 7:58:12   
MauMow
Vauv super to da ti G pove ko prideš na pregled da si noseč. user posted image Jaz ne glede na to da imam zaradi zgodovine redne letne preglede +UZ-je se mi še ni zgodilo da bi mi rekla da sem noseča (ni ratalo takrat ko sem mela pregled). Nazadnje po tem ko sem zagledala + in ko sem bila pri njej se nasmeje ko vidi da je komaj 7 mesecev od pregleda in reče kako vam lahko pomagam. Js pa njej zgleda da smo noseči user posted image Pol sva se pa obe smejali.user posted image Sam škoda imeli smo zam.splav. Ampak je bila po tem ona čist optimistična da naslednjič bo pa ok.

Neposredna povezava do sporočila: 6038
19.3.2015 7:58:49   
MauMow

punce hvala vsem za svoje zgodbe. Upajmo na najboljše.. sem vmes prišla že tudi na idejo, kaj pa če bom kmalu v menopavzi, stara sem 36 user posted image

No mislim da ne... Malo prezgodaj za tole. Boš videla da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 6039
19.3.2015 8:00:12   
hribovkati
Maumow: more bit vse ok, ni druge. Pa sej same veste, da ko se v glavah odločimo še za eno nosečnost oziroma otroka, potem mislim, da zdej bo pa takoj... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
19.3.2015 8:01:00   
Janchek81
hribovkati pr 36 dvomim, da bi nastopila menopavza .. a si kadilka?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6041
19.3.2015 8:01:54   
hribovkati
Janchek 81: preblisk v glavi sem melauser posted image . nisem kadilka, nikoli tud probala nisem

Neposredna povezava do sporočila: 6042
19.3.2015 8:04:25   
Janchek81
hribovkati no pol sigurno ni še čas za meno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6043
19.3.2015 8:36:12   
..noname..
Joj, kakšna menopavza...za to maš še najmanj 10 letuser posted image
Moja mama je stara 55 pa še vedno ni v meni....

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6044
19.3.2015 12:25:57   
hribovkati
Ja, noname, se strinjam s tabo. Sam če ma človek skoz redne menstruacije, in potem kar na enkrat menstruacije ni, in je test negativen, pomisli tudi na to user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6045
19.3.2015 12:28:10   
Janchek81

Ja, noname, se strinjam s tabo. Sam če ma človek skoz redne menstruacije, in potem kar na enkrat menstruacije ni, in je test negativen, pomisli tudi na to user posted image

Uf je še tok dejavnikov, ki zavirajo user posted image
Jaz sem mela tud skoz redne, v decembru sm mela pa kr stresno obdobje in mi je zamujala 5 dni, pol se je pa iz mene ulil kokr je le mogl user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6046
19.3.2015 12:29:01   
hribovkati
Ja, janchek81, se strinjam s tabo. Bomo videli kako in kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 6047
20.3.2015 7:34:47   
hribovkati
Dobro jutro punce, kako? Pri meni nc novega...

Neposredna povezava do sporočila: 6048
20.3.2015 8:14:13   
Marčevka2010
Dobro jutro! HB, da je petek.user posted image

Komaj čakam, da izvemo novice od Čokoladke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6049
20.3.2015 8:16:41   
MauMow
Res je čakamo čokoladko... In seveda držimo pesti!!!!!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.