chocolatecake
|
Melanie tudi jaz sem vesela, da si še v enem kosu, pa držim pesti, da si kmalu 100% opomorete še ostali člani družine. MD Groza, kaj lahko naredi ena taka melankost kot je hrenovka. Upam, da ste zdaj ok in da ste ugotovili pravega krivca, da se težave nebodo več ponovile. Tudi jaz jih ne jem, se nekaj trudim za zdravo prehrano tako kot Perla, včasih mi super ratuje, včasih pa malo manj. Je pa res, da ti pride nekako "v kri" in določenih stvari sploh več ne pogrešaš. Jaz že leta skoraj ne jem belega kruha in krompirja, pa ga sploh ne pogrešam. Nasploh se izogibam sladkorju in beli moki, ampak me včasih premami kakšna tortica. Tako, da ti kar vztrajaj, najtežje je začeti, potem bo vse lažje. Meni moje "čudežno" dete povzroča nič kaj čudežne slabosti, ne samo zjutraj, tudi popoldne in zvečer. Bruham ravno ne, nimam pa nobenega apetita, tako da sem v slabem tednu shujšala skoraj 2 kg. Pa grozne probleme imam z nespečnostjo, sumim, da sem podzavestno tako zaskrbljena in živčna, če bo vse OK. Se sicer zelo trudim razmišljat pozitivno, a očitno podzavest dela svoje. Ginekologinja me je naročila na pregled šele začetek 10. tedna, sem prosila če lahko vsaj malo prej, glede na to, da bi bil otrok lahko starejši, glede na zgodovino mojih težav in glede na to, da je še pred dobrim mesecem vztrajala naj grem na pregled prehodnosti jajcevodov. Ampak ne, sem dobila pod nos, da nisem nobena izjema in da itak en jaz ne oni nimajo vpliva na nič. Vem, da ima teoretično prav, ampak bi vseeno lahko pokazala malo več razumevanja. Sem se naročila samoplačniško za v petek popoldne, to bom pa malo lažje počakala. Upam, da bo vse OK in da bom potem vsaj malo lažje zadihala.
|