|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.8.2013 11:43:24   
mamica deklicam
hvala za paradižnike, gredo vrhovi stran. Zalivam jih po zemlji. Glede vode jih bom pa tudi jaz pustila sedaj pri miru, saj bo čez dva dni dež, do takrat se naj debelijo, ker je že kar nekaj plodov in naj bodo ti večji in zreli.

HVALA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.8.2013 11:59:28   
Bluegirl
Res ste pridne, vrtnarkeuser posted image Jaz zaenkrat tam pa tam kaj pomagam, ko lahko, bi se pa rada še kaj več naučila.

lili25: mene tudi to študiranje o vseh vrstah varčevanja samo v slabo voljo spravi, samo stres mi predstavlja, nič drugega. Ja, kakšna zaloga pa prav pride. Kako se stvari ne iztečejo po planih, kajne? user posted image
Si napisala: potem me res prime, da bi kar šla nekam bogu za hrbtom, si omislila kmetijo in živelo tam svoj tempo... Tudi mene kdaj ta misel prešine... Nič mi ni všeč, kam vse pelje. Se poskušam čedalje bolj oklepati stvari, kot so jih počeli v preteklosti: pridelava hrane doma itd. No, kolikor pač uspe.

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
22.8.2013 12:07:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
22.8.2013 12:11:14   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

mamica deklicam: če bo dež, pazi, da ne bo zjutraj, ko bodo mokri, nanje sijalo sonce, ker bodo čisto rjavi od rose. pa obilico pridelka želim user posted image

bluegirl
:user posted image

pojavlja se mi problem: lahko, da gremo še en low budget na morje, kamor si celo poletje neizmerno želim. lahko pa da ravno takrat dobim tega babjega user posted image nisem še vrgla tampona čez balkon, a treba je imeti plan tudi za najslabši scenarij. torej: ste se kdaj kopale takrat?? nekje sem že zasledila, pa ne vem več kje, to vprašanje.. user posted image

Jaz sem se vedno kopala s tamponom, vedno ko sem prišla iz vode sem si ga šla zamenjat in to je to...nobenih problemov nikol.

Neposredna povezava do sporočila: 479
22.8.2013 12:36:49   
lila25
pri nas paradajz še najbolj od vsega dela, ga imamo za izvoz user posted image pri nas je praktično cel dan na soncu, zalivamo pa skor vsak dan, včasih celo 2x.
glede varčevanja, jaz sm glih 3 mesce nazaj začela varčevat. sm odprla račun, kjer vsak mesec nalagaš in maš pol vezano za 1 leto. dava pa 100€ gor na mesec.
lili s tamponom se komot kopaš, edin pol ga zamenej k se tud vode napije. tko da kr pejt na morje brez skrbi!
sej kmetija in vrtičkarstvo je fajn, sam te poleg dela vseeno kr grago pride, ko sešteješ vse sadike, semena, gnojila user posted image ampak je pa le domače in se fajn počutš, ko svoj pridelk odtrgaš user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.8.2013 12:45:52   
Cikacaka
Mene zadnje case vedno bolj ma da bi sla kamorkoli samo da je ven iz SLO...ker to stanje tu mi ne daja nic optimizma.

Ampak ce kaj sovrazim, pol sovrazim ko mi pride folk ves zasvican in zasmrdi vse okoli sebe. Milo in tus!!!!!!! So jih ze iznasli ja :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.8.2013 12:45:58   
Wishes
lili25
jaz že od maturantskega izleta dalje vedno uporabljam Lunette menstrualno skodelico. Ker že odkar imam user posted image jo dobim VEDNO direkt kadar grem na morje. Tako da mi ta skodelica rešuje življenje. Pozabim da je noter, nič se vode ne napije, pa nobene vrvice :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.8.2013 12:52:27   
Cikacaka
Aja jaz se tud zmeraj kopam s tamponom...pa nitreba cist vedno menjat...ker vsaj meni se je ful redko napil vode...ampak to tak vidis oz.kakor se navadis :)

Lunete ti je ok? Jaz sem jo probala enih parkrat pa mi ni bla ok...prevec sem jo cutila...prav bolece...pol pa je se nikakor nisem mogla ven spravit...tisti vakum ni in ni hotel popustit..pa se nohti...joj joj..ni slo :)) ostajam zvesta uporabnica tamponov hehe

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.8.2013 13:02:03   
banana_ana
Ja jaz sem v vodi kot otrok, sploh če sem z nečaki - skačem, norim, tunkam, izvajam sinhrono plavanje, ni da ni ... in se kr hitr napihne pol je pa tist bedn filing k tišči.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
22.8.2013 13:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
22.8.2013 13:09:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

mamica deklicam: če bo dež, pazi, da ne bo zjutraj, ko bodo mokri, nanje sijalo sonce, ker bodo čisto rjavi od rose. pa obilico pridelka želim user posted image

ga ne bore bit, če pa tri doma obožujemo paradajz. Ga jemo kot jabolkouser posted image
in sploh velikokrat ne pride do sklede, da bi lahko solato naredila iz njega.

Sem pa potrgala vrhove in sedaj bomo videliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 486
22.8.2013 13:09:35   
Wishes
cikacaka jaz se sploh ne spomnim kako je bilo prvič, ker jo imam že ene 5 let. :)
Vem da sem nekajkrat povadila že prej, preden sem dobila user posted image potem pa tako, zjutraj grem pod tuš, jo dam noter, zvečer pod tuš in jo dam ven (ker sem prevelik štor za nad wcjem).
nohti so problem, sploh umetni, ko noter spravljaš. Ko gre ven sem se navadila da grem s prstom ob njej in na eni strani naredim luknjo za zrak. Potem gre pa takoj ven.
Jaz je sploh ne čutim pa še bolečine so bile manjše. Meni je super. (Samo ponoči je ne uporabljam ker tako globoko not zleze da se zjutraj pol ure okol sprehajam da jo ven dobim :) )

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.8.2013 13:25:51   
Cikacaka
Hahaha Wishes si me nasmejala s tem sprehodom :))) men se zdi prevelika....al pa je moja tamala premala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.8.2013 13:34:09   
Bluegirl
lili25: Jaz tudi mislim, da ne bi smel bit problem s tamponi. Jaz sem jih letos uporabljala zaradi izcedkov (drugače jih ne uporabljam) in moram reči, da so se super obnesli. Upam, da izpeljete morje in da se spočiješ od vsegauser posted image

in optimizem.. meni je lažje, ker vidim, da nas je več, ki si želimo boljšo družbo. če bomo vsi težili k temu, se lahko zgodi preobrat. ne bo iz danes na jutri, ker niti v tako majhni skupnosti kot je družina ni sprememb iz danes na jutri, zato si ne delam utvar. če pa se na neki reči dela, se vedno obrne in trud pride vedno poplačan. samo nič ni iz niča.

Se 100 % strinjam!!user posted image

Jaz tudi mislim, da se vrtičkanje izplača, neke bajne denarje sicer ne prišparaš, sploh če všteješ čas, ki ga porabiš. Je pa le domače, ponosen si na svoj pridelek; če si pa doma, si pa s tem res lahko fino zapolniš čas. To imam v planu, ko bom brez službeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.8.2013 14:10:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Jaz tudi mislim, da se vrtičkanje izplača, neke bajne denarje sicer ne prišparaš, sploh če všteješ čas, ki ga porabiš. Je pa le domače, ponosen si na svoj pridelek; če si pa doma, si pa s tem res lahko fino zapolniš čas. To imam v planu, ko bom brez službeuser posted image

nama se je na vrtu lani sam zasadil krompir. Smo ga nekaj pojedli, nekaj sem dala na stran, da sem ga letos posadila, ker sva si naredila majhno njivo poleg vrta. In je bilo kar nekaj pridelka. In to domač, nešprican krompir. Sta ga tamali s takim veseljem pobirali, oči ga je pa izkopavaluser posted image

Za drugo leto sva rekla, da bova njivo povečala in bomo imeli več domače zelenjave. Je več dela a kakor ugotavljate, čez domače ga pa le ni. Koliko je solata z vrta bolj okusna kot kupljena, pa tudi če je slovenska.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.8.2013 17:30:39   
asyka
tinncyka da te še jaz pozdravim. Mogoče se celo na videz kaj poznava, sem tudi iz Celja drugače pa še isti letnik sva user posted image ampak potem študij in ljubezen nardijo svoje pa se odseliš user posted image

Na veterini smo danes imeli spodbudne novice. Glede na izvide so se krvavitve ustavile in njegova kri je spet takšna kot more bit. Ampak kako mulcu dopovedat, da je skakanje prepovedano. Smo sedaj že ob vsakem čudnem gibu čisto vsi trdi kaj bo, a bo jutri še ok ali ne bo. Bomo videli.

Horoskop... jaz sem tehtnica in če imam kajpo tehtnici je moje odločanje. Katastrofa. Vam rečemuser posted image Najbolj posrečena je moja sestra, ki je dvojček. Ona ima dejansko sedaj ko jo puberteta meče dva jaza. Pa kako hitro ju menja: sedaj sem ok, sedaj sem jezna na cel svetuser posted image

se me je pa spet lotila taka ovulacija da bog pomagaj. Komaj sedim, ležim še malo težje, stat pa sploh ne morem. Razmišljam o lebdenjuuser posted image še dobro da grem jutri domov, pa bomo mogoče kaj user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 491
23.8.2013 7:52:58   
Žabinčica
Dobro jutro, ena user posted image za vse nas...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.8.2013 8:09:26   
Bluegirl
Dobro jutro,

hvala, Žabinčicauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.8.2013 9:02:01   
Cikacaka
Dobro jutro :)

Da se se jaz malo povazim z vrtnarjenjem...sem cist pozabla :)))) mam v loncku posajen ingver in je ze dobrih 10 cm visok hehehe..

Kavica popita..zelodec danes malo boljse pa sem ga kar mogla zagiftat...da se slucajno ne razvadi :) je pa pasala kavica hehe.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.8.2013 9:52:11   
tinncyka
Dobro jutro user posted image
Najprej hvala za dobrodošlico !user posted image
Glede znamenj, hčera je vodnar, moj je lev jaz pa kozorog. Se mi zdi da sem jaz najbolj trmate sorte user posted image

Včeraj smo uživali na koncertu, na Celjskem gradu. Sper je bilo user posted image
Nič motam it naprej delat, delam v kafoču preko študenta.
Lepo bodite še naprej user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.8.2013 9:56:32   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

tinncyka da te še jaz pozdravim. Mogoče se celo na videz kaj poznava, sem tudi iz Celja drugače pa še isti letnik sva user posted image ampak potem študij in ljubezen nardijo svoje pa se odseliš user posted image

A res? user posted image  jaz sem dobre 6 let sedaj v Celju. V centru mesta blizu želežniške user posted image . Katero SŠ si pa hodla če ni skrivnost? :)

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.8.2013 11:21:10   
mamica deklicam
dobro jutro.

pa imam napol počitniceuser posted image , starejša hčerka je šla včeraj popoldne k tašči, mlajša se lepo sama igra. Doma pa miruser posted image , nobenega krega. Včasih sta kot pes in maček, se nonstop cufata in tepeta....

z mojim sva se ponoči zelo usekala, očitno je meni do konca pregorelo, ker je spet tetauser posted image prišla. Sem vsakič bolj razpištolena, ker se norca dela, da user posted image , moram itak jaz dati vedno pobudouser posted image . Če se naveličam ga vsakič sproti spominjati, da moravauser posted image user posted image , je lahko takoj 14 dni mimo ali še več. In sem rekla, da imam dovolj vsega in ne bom jemala več nobenih tablet, niti šla v začetku septembra na pregled v Ljubljano. Da smo v glavnem zaključili z naraščajem.

On bi imel še enega, ampak jaz ne poznam nobene, ki bi brezmadežno zanosilauser posted image . Ali jo ve?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.8.2013 11:47:27   
Cikacaka
Mamica deklicam...user posted image te cist razumem kako ti je...moj sev zacetku tudi nekako ni zavedal da je pac treba seksat tocno takrat, teden prej al pa pozneje pacni ok. Treba tiste dni ko je moznost oploditve. Sma se tudi posteno spicla..zato sem tudi zacelas klomifenom en mesec kasneje...ker me je vse skupaj razjezilo. Potem pa se je spremenil in zdaj on meni tezi :) upam da tudi tvoj pride k sebi. Moskim je pac treba malo bolj nazorno vse narisat da jim klikne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
23.8.2013 12:21:09   
mamica deklicam
mojemu že pred sedmimi leti ni bilo preveč za spolne aktivnosti, sem bila pri teh stvareh jaz bolj user posted image user posted image

sedaj se je zredil, je pa še manj za. Ima pa take izgovore kot jih imamo ponavadi me. me boli glava, se mi ne da, sem se preveč nažrl... Ja pa kar sanja, da očitno je treba samo enkrat in to je to. user posted image

Danes je očitno en tak dan, sem bila sedajle po telefonu nadrta od tašče, pa nisem bila nič kriva. Nam pripeljejo drva in je moj rekel, da ob 16h. Ona me nadere po telefonu, da ob pol štirih. preden sem ji obrazložila, da nisem jaz nič kriva,ker je moj reklel, da jih ob štirih. Pa kaj sem jaz tukaj zato, da se bo vsak spravil name, ki ima pet minut časa in se mu ravno da. Res imam dovolj tega

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.8.2013 12:33:56   
Bluegirl
mamica deklicam: user posted image Danes ni tvoj dan. Saj bo minilo. Upam, da tvojega mine oz. da dojame, da ni to kar tako, v smislu: enkrat ta mesec sva, bo že. Se pa strinjam s Cikacako, da moški rabijo bolj nazorno razlago, sploh pri teh stvareh. Se mi zdi, da so čisto out in imajo neke svoje predstave, kako vse potekauser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!