|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.8.2013 13:47:37   
Wishes
Iz vrta (sicer ne mojega :) ) imam še en kup solate in paradižnika in eno gromozansko bučo, pa malo brokolija in domač sladek korenček...
Pomojem bo kar kraljeva solata iz vsega tega.
Če bo pa dragi še lačen... Jah bom pa ene makarone dodala :)

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.8.2013 14:25:28   
_pika_
Jaz sem pa danes prvič kvinojo pripravljala in za zraven zelenjavno omako, pa za mojga mal meska. Je bilo njami user posted image .

Glede user posted image sva se pa danes čist skregala. Vedno je za stvar, te dni, ko naj bi bila O, pa ne. Včeraj je bila košarka (na TV) bolj pomembna. Grrrr ... Jezna sem user posted image .
Upam, da se bo vsaj danes odkupuuser posted image .
Lepo popoldne vsem!

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.8.2013 15:36:43   
lila25
pilotgirl midve mava pa enako, jst lev, on tehtnica, sm pri nama so kr ornk pogajanja, ni vedno po moje user posted image dokler sm bla na kt je blo tud tko, da me je mogu bolj dragi prost za user posted image , zdej mi pa skos paše user posted image no sm včeri končno prišla na svoj račun user posted image
pika kvinojo jst večkrat uporabim, včasih namesto riža, v enolončnicah, zadnjič sem z njo in mletim mesom bučke nafilala. mi je všeč okus. pri nas je danes mami kuhala, ker sva z mojim razbijala po sobi, da bomo laminat položil.

lep preostanek nedelje vam želim user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.8.2013 17:24:52   
Žabinčica
Dober dan.

Kosilo; mi smo si danes malo poenostavili, jedli smo tortilje, nadevane s fižolo, koruzo, paradižnikom, sirom ter omakco. Razne kraljeve solate pa tudi jaz obožujem...njami, super kosilo Wishes.

Drugače je pa pri nas vreme že drug dan deževno in oblačno, pa še dokaj hladno. Danes zjutraj je bilo celo malo megleno, da okoliških hribčkov in centra nisi čisto videl.... Si že prav predstavljam kako bo, ko bo spet prišla jesen...

Tako da smo se malo potepali po nakup. centrih/igralnicah, kar sicer za nas ni ravno v navadi; ampak mala dva sta se zabavala. Jaz pa sem si nabavila ene čevlje, super fajn za na nogo, pa peta ni previsoka (kar je meni pomembno, ker sem že itak visoka), pa za skombinirat povsod in na kavbojke ter hlače in krila. Sicer niso bile znižane, ampak OK, takšne redko najdem-sploh z za mene "pravo" višino pete.

Zdaj pa še nekaj dela na računalniku,... Kaj pa ostale počnete v tem deževnem dnevu (če je pri vas tudi tako)?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.8.2013 19:58:49   
Žabinčica
Danes pa zgleda ni nobene tukaj....user posted image ....pa ravno, ko sem imela malo več časa za čvek. Ja, nič se mogoče drugič bolj ujamemo user posted image . Lep večer še naprej.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.8.2013 20:13:16   
asyka
Super za cevlje. Jaz jih tako tezko najdem, da ko jih ne kompliciram prevec zaradi cene.

Filane paprike so uspele, sem pa sedaj za vecerjo spekla se slane palcke. Sem imela se neko mesancio semen doma. Super so uspele. Dragi mi je se vroce kradel s kroznika :).

Kak mi je tecno ker ni sonca pa mrzlo je. Se z mojim kar premetavama po stanovanju.... bljak pa to vreme

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.8.2013 20:46:37   
Wishes
Mi smo meli pa sonček :) Pa še fotoshooting :) So me vsi spraševali kje sem sonček našla da sem punce slikala :)

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.8.2013 8:24:26   
Bluegirl
Gooood morninguser posted image

Kaj vse ste napisale od petka popoldne!user posted image

Tara9: dobrodošlauser posted image

lili25: kdo bi si mislil, da je toliko težav, a ne? Pa vsi pravijo: otroka naredit ni težko, hjauser posted image Upam, da ti tetko uspe spravit na devetmesečni dopust, in to čim prej!user posted image

Žabinčica: super za čevljeuser posted image Jaz moram tudi kaj v šoping. Se vidi, da prihaja jesen in s tem tudi jesensko vreme...

Vse: čim več user posted image vam želim, pa čim manj kreganjauser posted image Sicer pa pridejo kakšni dnevi, ko imaš vsega dovolj, si zmatran, hormoni itd. Pa kaj, nič takega. Čeprav bi po vseh novodobnih smernicah morali biti vsak dan nasmejani do ušes in ceniti vseee, kar nam pride na pot. Saj se strinjam s takšno filozofijo, ampak milsim, da je šla v ekstrem.

Moja user posted image se je sedaj končala in močno, močno upam, da pride ovulacija (ko pač pride, bogsigavedi kdaj) in tako naprej, ker se kar bojim, da ne bom kmalu dočakala naslednjega ciklusa in potem spet skrbi itd. No, tako ali tako imam sredi septembra pregled pri ginekologinji pa bomo videli, kako in kaj.

Drugače pa se je pri nas prav ohladilo, zjutraj je lilo kot iz škafa, da sem bila mokra, še preden sem štartala v službo. Sicer mi je pa včeraj čisto pasalo takšno vreme - ravno prav za poležavanjeuser posted image Ko je treba pa kam it, je pa druga pesem...

Lep začetek tedna vam želimuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.8.2013 9:47:49   
tinncyka
Ojla! Jaz bom po mojem ta mesec modra  user posted image . Namreč šla sem test delat CB digital ker imam v sredo izpit in bom te dni spala bolj malo redni spremljevalec bo pa red bull, zato sem šla za vsak slučaj delati test. Amak je pokazal en debel -   ta test še tedne pokaže zato sem ga delala. Mah sem slutila da bo tako zato sem si še ovulacijske teste kupla iz DMa in en paketek FS ... da bom imela za drigi mesecuser posted image   Mogoće sem dela prehitro, ker zadnjo M sem imela 1.8 sam bi mogel pokazati če bi se kaj dogajalo, ane?   user posted image
Ma sem kar iz teme septembrk kopirala, se mi ni dalo še 1x pisat

Pa še net me neki heca user posted image  glih zdaj ko ga bom najbolj potrebovala, zato pišem preko telefona.

Lp

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 26.8.2013 9:49:24 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.8.2013 10:09:53   
lila25
jutro
brrr, pa je spet mrzlo. zdej kr pogrešam vročino. asyka bodo kr pasale filane paprike v takem vremenu. pa za tiste slane palčke bi te za recept prosila, se sliši ful dobro user posted image
žabinčica jst tud delam tortilje in jih mamo vsi radi. pa še dokaj enostavno je. sm rekla, da bom pa naslednič tud oblate sama nardila. drugače pa tud jst težko čevlje najdem, če so mi že katere všeč pa navadno nimajo več številke.
tinncyka raje naredi fs, baje so bolj občutljivi in prej zaznajo kot pa cb. a maš kakšne znake? držim pesti user posted image
jst sm danes tko slabo spala k je celo noč lilo kot iz škafa, pol je blo pa še našega user posted image strah grmenja in je lutal po bajti. odklop user posted image zdej pa čajček krvomočnice pijem, da se malo pogrejem.
še eno vprašanje za tiste k si merite bt, za kolko mate približno povečano temperaturo v drugem delu cikla?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.8.2013 10:27:57   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

tinncyka raje naredi fs, baje so bolj občutljivi in prej zaznajo kot pa cb. a maš kakšne znake? držim pesti user posted image

ma bom probala brez red bulla, čeprav sem se preveč navadila pred izpiti, bom probala zdržat upam da ne zaspim pred računalnikom user posted image
drugače so pa znaki isti kot da bi prišla M ali pa bi bila N tako da se nič ne zanašam nanje.
bom počakala da če bo zamujala in naredila test, ali pa če ne bo prej prišla ...

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.8.2013 10:38:25   
Anonimen
Se pofočkam kar tu gor, ker boste zagotovo vedele odgovor.

S tem mesecem sem prenehala z jemanjem KT in mi je že dva dni grozno vroče. Glede na to, da je danes točno 2 tedna po začetku zadnje M, predvidevam, je to zaradi ovulacije.
A res hormoni (oz. delovanje jajčnikov) tako zelo vplivajo na počutje???

Sem jemala KT več let, pa nikoli nisem tako občutila posameznih period (PMS, ovulacija ...). Zanimivo.user posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
26.8.2013 10:39:59   
Wishes
KT vse ustavi.
Jaz sem se veliko manj zanimala za user posted image med KT. (Jemala sem jih samo kratek čas). Pred KT sem bila jaz glavni pobudnik, zdaj me je treba pa praktično prepričevat :/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
26.8.2013 10:50:11   
lila25
anonimna, jaz sem po prenehanju kt čutila samo boljše razpoloženje in željo po user posted image , ki je bla med jemanjem res minimalna. no m pa v pol leta po prenehanju še nisem dobila user posted image vglavnem jaz ne grem več nikoli na kt! zdaj ko sem na konopljiki dobre dva tedna, se mi zadnji teden zdi, da bi se lahko neki dogajalo spodi, me recimo na dva dni vsake tolko neki tišči okrog desnega jajčnika (ne špika), enkrat me je tud okrog levega, pa z vetrovi mam probleme ta teden in dvakrat sm se tko čudno počutila (to lahko tud zaradi vremena kr mam nizek pritisk). sploh ne vem več kaj naj si mislim user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.8.2013 10:55:13   
mamica deklicam
pri nas smo v prvem nadstropju hiše pospravili eno sobo in je moj dal provizorično noter eno posteljo, tisto zložljivo na kolesih. In seveda je morala starejša hči spati v tej sobi user posted image user posted image user posted image . Samo kaj ko sva imela ob polnoči budnico, jo je lulat in še nekaj je bruhala na stopnicahuser posted image . Očitno se je spet preveč najedla. No medtem ko sem jaz to brisalauser posted image , je že prilezla nazaj iz Wc-ja in je prvo noč prespala v svoji sobiuser posted image user posted image

no očitno bo potrebno sobo urediti do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 540
26.8.2013 13:27:25   
Bluegirl
tinncyka: tudi jaz držim pestiuser posted image

lila25: se pridružujem tvoji prošnji za recept slanih palčkuser posted image Glede merjenja bt je pa tako: sama sem si merila takoj prvi cikel po prenehanju jemanja kt, ampak sem si prepozno začela merit (že po O), ker je bila T oktog 36, 7. Potem mi je pa padla in sem jo imela od takrat naprej okrog 36, 1, tudi do 36, 4, recimo. To se je vleklo kar nekaj časa, ker nisem dobila M. Po tabletih, ki mi jih je dala ginekologinja, sem pa zopet zaznala višjo T, okrog 36, 7, sedaj jo imam pa (po M) zopet malo čez 36. Kakšen dan pride tudi do odstopanj. Morda bo katera, ki to že dlje časa spremlja, znala kaj več povedat. Sama nisem ravno super vestna, kak dan tudi pozabim itd.

Anonimen, Wishes, lila25: Meni so tudi kt ubile željo po user posted image , po več letih jemanja se je pojavilo še slabo razpoloženje itd. Sedaj se je to občutno izboljšalo (imam pa malo slabšo kožo), v prvem (in do sedaj edinem naravnem) ciklusu, ki sem ga imela po kt, sem pa tudi vse čutila 100x bolj (O, hormoni...). Tudi sama dvomim, da bom šla kdaj nazaj na kt, nekaj časa sigurno ne.

mamica deklicam: vi pa imate pestrouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 541
26.8.2013 13:29:14   
Wishes
Pa nevem kako lahko še vedno tako suvereno zagovarjajo KT vsi ginekologi... :/ Ker skozi leto delam s strankami ki so pretežno ženske slišim en kup zgodb in zelo redke imajo pozitivne izkušnje s KT. Jaz sem bila zelo proti pa me je prepričala da bo bolje zame...

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 542
26.8.2013 13:34:12   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes

Pa nevem kako lahko še vedno tako suvereno zagovarjajo KT vsi ginekologi... :/ Ker skozi leto delam s strankami ki so pretežno ženske slišim en kup zgodb in zelo redke imajo pozitivne izkušnje s KT. Jaz sem bila zelo proti pa me je prepričala da bo bolje zame...

Ne vem. Po pravici povedano sem bila tudi sama na začetku navdušena nad njimi: točne menstruacije, nobenih hormonskih zmešnjav v smislu izcedkov itd. No, po več letih jemanja sem pa prišla do spoznanja, da stres tudi ne more biti kriv za vse moje slabo razpoloženje (sploh, ko stresa ni bilo več!), tečnobo, pomanjkanje želje po spolnosti itd. In tudi sama sem se z večimi kolegicami pogovarjala in jih ima kar veliko slabe izkušnje. Da ne omenjam, kako so zmedeni ciklusi zoprni šele sedaj, ko bi rad user posted image Ah, ja, vsaka šola nekaj staneuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 543
26.8.2013 14:29:45   
lila25
evo jaz grem jutri dopoldne do g user posted image pa vam potem poročam kaj je na stvari.
joj kolk se z leti ene krame nabere v bajti, sm že celo kanto napolnila user posted image
sem pa za kosilo skuhala odlično juho iz hokaido buče na azijski način user posted image moj jo obožujeuser posted image bo presenečenje danes, ko pride iz službe user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.8.2013 14:49:27   
mamica deklicam
ja, če so otroci pri hiši, je kar pestro.

Moja M se je očitno poslovila, čepraj je je bilo samo za vzorecuser posted image . Tako malo krvavitve jaz še nisem imela. Mojega je pa tudi srečala pametuser posted image . Sem mu zadnjič zagrozila, da sem jaz štacuno zaprla in če ga bo tam doli kaj srbelo, naj gre kar na Wc johniju roko dat in naj ga pocrkljauser posted image user posted image . Očitno je ugotovil, da tokrat pa ta bikica misi resno in se je ustrašil, da ne bo več telovadbeuser posted image user posted image , tako da mi gremo novim zmagam naprotiuser posted image

aja, pa samo še 6 dni do vrtcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.8.2013 15:13:29   
asyka
Am recept za palčke delam jaz malo od oka tako, da lahko povem samo sestavine je pa skoraj isto kot bi kruh delal. Vse kar stehtam je moka (te dam okoli pol kile), pride kar lepa porcija palčk. Nardim kvasec (toplo mleko, sladkor in kvas), to dam v sredino moke, in dodam še mlačno mleko. Po okusu posolim in zgnetem v testo. Testo pustiš vzhajat in potem nardiš palčke. Jaz nardim kar tanke tako nekje cm debele, ker se potem zaradi kvasa tako fino napihnejo. Včasih v testo dodam še praženo čebulo, ker jo midva obožujeva. Palčke potem premažem z jajčko in posujem s tistim kar imam pri roki (laneno, sončnično seme, mak,... kar koli) in pa posolim. Jaz jih kar precej posolim, super pride tudi če je pri roki groba morska sol pride še bolj do izraza okus. Pečem pa približno 20min pri 200 °C. Je pa čas pečenja odvisno od tega kako debele palčke boste delale. Najboljše so tople, sveže iz pekača :D Pri nas doma so se vedno delale za kakšne rojstne dneve, ker se je na njih lahko dalo vse živo od posipov in so jih otroci mljaskali da je bilo veselje gledat. So pa super grickalo ob prebavnih težavah :D

Jst sem si pa danes čevlje kupla in to tako ekspresno da sem bila sama nad sabo presenečena. Mislim, da je bilo prvič da so zelo ugodno znižal čevlje, ki sem si jih želela. Ne dam kaj dosti na firme, ker si jih niti privoščit ne morem. Ampak Desigual mi je zaradi barv in vzrocev res top of the top. In greva z mojim danes v trgovino pa so ene njihove čevlje znižal za 50%. In 30€ se mi pa ni zdelo več tako vlko za čevljeuser posted image

anonimna jaz med jemanjem KT sploh nisem vedela kdaj imam menstruacijo. Ko mi je katera punca rekla, da jo tako boli, da živet ne more sem jo zelo debelo gledala. No, zdej vem kaj je mislila s temuser posted image Tudi nisem imela drugih znakov pred M. Prsi mi niso zatekale, ni me nič črvičilo prej... spolna sla je pa itak bila na počitnicah. Zdej vse to je, s plusi in minusi in raje imam to, kot pa da se še filam s tabletami...

mamica deklicam čestitam tvoji punci za prvo prespano noč v svoji sobici. In pa da je bila grožnja tvojemu uspešna in ga je srečala pamet v slepi uliciuser posted image

Wishes farmacija je zapleten lobij. Dosti zdravnikov dobi določene nagrade od predpisovanja točno določenih zdravil in podobno je s KT. Proizvajalci se kar tepejo kdo bo kateremu dal več, da bo priporočal njegove tabletke. Pri moji G je bilo to zelo očitno. Ko sem začela hodit k njej mi je oh in sploh in ah hvalila Logest, čez pol leta me je vprašala če bi slučajno menjala, da so prišle ene ful boljše pa sem takrat rekla ne in podobna zgodba se je ponavljala vsake 3 mesece ko sem hodila tja po recept. Ko sem pred 4 leti prišla zadnjič tja, takrat res s tem, da bi poizkusla druge mi ni samo predpisala drugih tabletk ampak sem dobila zraven še cel paketek sponzoriranih daril od laka za nohte, kreme za kožo pa ne vem kaj vse še. Tisih nisem niti pojedla do konca, ker sem se pomenla sama s sabo in ugotovila da to pač ni to. Podobna zgodba se odvija v lekarnah, če greš tja in rečeš rad bi sirup proti kašlju boš vedno dobila istega čeprav jih imajo še vsaj 10 z istim učinkom (pogosto so cenejši in pa za vsaj enega vem je skoraj identičen domačim smrekovim vršičkom), ki pa ti jih ne bodo ponudili če ne boš izrecno prosil. Tako pač je... in dejansko se moremo sami pravilno odločat zase.

Neposredna povezava do sporočila: 546
26.8.2013 16:39:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Am recept za palčke delam jaz malo od oka tako, da lahko povem samo sestavine je pa skoraj isto kot bi kruh delal. Vse kar stehtam je moka (te dam okoli pol kile), pride kar lepa porcija palčk. Nardim kvasec (toplo mleko, sladkor in kvas), to dam v sredino moke, in dodam še mlačno mleko. Po okusu posolim in zgnetem v testo. Testo pustiš vzhajat in potem nardiš palčke. Jaz nardim kar tanke tako nekje cm debele, ker se potem zaradi kvasa tako fino napihnejo. Včasih v testo dodam še praženo čebulo, ker jo midva obožujeva. Palčke potem premažem z jajčko in posujem s tistim kar imam pri roki (laneno, sončnično seme, mak,... kar koli) in pa posolim. Jaz jih kar precej posolim, super pride tudi če je pri roki groba morska sol pride še bolj do izraza okus. Pečem pa približno 20min pri 200 °C. Je pa čas pečenja odvisno od tega kako debele palčke boste delale. Najboljše so tople, sveže iz pekača :D Pri nas doma so se vedno delale za kakšne rojstne dneve, ker se je na njih lahko dalo vse živo od posipov in so jih otroci mljaskali da je bilo veselje gledat. So pa super grickalo ob prebavnih težavah :D

tole bomo pa me naredile, mogoče že jutri. Bom vsaj obe hčeri malo zaposlilauser posted image
user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.8.2013 16:55:42   
asyka
za otroke je tole super... saj lahko tudi kaj drzga kot palčke nardite, jaz sem včeraj nekaj srčkov vmes nardilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
26.8.2013 17:31:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
26.8.2013 18:14:52   
Bluegirl
mamica deklicam: you go, girl!user posted image

asyka: hvala za recept. Pa super za čevlje. Ste mi prav lušte naredile, da bi tudi sama šla v šopinguser posted image

lili25: poštena puncauser posted image Saj so bile meni kt tudi na začetku kot od boga poslane: točna menstruacija, nobenih problemov, sedaj pa vsa ta zmeda. Pa isto kot vama, tudi nama ni všeč s kondomom (sedaj, ko delava na user posted image , je neuporaba kondoma itak predpogoj, pred več leti, ko pa še niti pod razno nisem želela user posted image , bi bilo pa kar nadležno)... Mi je tudi žal, da nisem kakšno leto prej, ko sem se začela čudno počutit (smotka sem vse valila na stres), prenehala, pa bi se mi do danes morda ciklus že uredil. No, dovolj obžalovanjuser posted image Kje maš pa sonček, lili25? Te lepo prosim, da mi ga pošlješ en miligramčekuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......