|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
23.8.2013 12:43:53   
lila25
mamica deklicam sej bo user posted image globoko vdihni in si reč, sej bo bolš jutr. pridejo tud taki dnevi včasih. pri nas tud od pondelka ni nič s user posted image spet utrujenost zarad šihta user posted image jst bi pa skos zadne čase user posted image
pa za faks bi mogla še neki napisat in se mi tko ne da, že celo poletje mečkam, preveč na user posted image mislim skos.

lp

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.8.2013 12:58:39   
Cikacaka
MD midve sva te dni obcutljive zarad user posted image ...men gre ze cel dan nekaj na jok...sploh ne vem zakaj...jutri je nov dan, nov mesec, nov krog...samo pozitivno. En fajn jok..pol pa pogumno naprej ;)

Jem najboljso frutabelo ever user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.8.2013 13:33:24   
mamica deklicam
hvala vam vsem za te besede. user posted image Saj se tolažim, a vseeno izgubljam upanje nad njim

problem je v tem, da sem se jaz enostavno naveličala jovo na novo eno in isto govorit. To delaš z enoletnikom, ki si ni še sposoben zapomnit stvari ne pa z 120kg decem, ki bo vsak čas 40 let star. Ko mu razlagam on vse zastopi in bova vse tako naredila, no ko pa pride praksauser posted image , je pa druga pesem. jaz sem tega enostavno sitauser posted image user posted image user posted image

če v dveh letih ni sposoben osvojiti določenih znanj, mu jaz na žalost ne morem pomagat. Saj se je še mlajša hči naučila na kahlico hoditi v dveh dnevihuser posted image user posted image , zanj pa očitno ni več pomoči. Jaz nimam več energije zanj.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.8.2013 13:35:08   
Katte
Dober dan. Kako ste? Jaz kave ne maram, sem si pa privoscila caj in sicer v cajnici s svojima fantoma.
Jaz se pa moram pohvaliti s svojim dragim. Ko sva delala na narascaju, ni bil problem user posted image . No ja, cisto na zacetku je bilo malo tecno, ker je bilo kao na ukaz, otem sva se pa skulirala glede tega. Ce sva se v tistem casu slucajno kaj skregala, kak dan vmes nisva, ampak to je se vedno ok. Vedel je pa vedno, kdaj je cas za to. Ga ne bi mogla nahecati, hehe. Moram pa reci, da sem se jaz najbolj zrelaksirala, ko sem zacela uporabljati O teste. Sem bila dosti manj obremenjena, slonckala sva pa ne glede na to.
Tudi zdaj nama kar uspeva, kljub dojencku :). Ko bo cas za to, bom spet nabavila O teste (imela sem jih ful s prejsnje runde, pa sem jih razdala).
Moj je sicer omenil, da bi uporabljala zascito se kak mesec po mojem rentgenu, ampak mislim, da sem mu dopovedala, da na jajceca, ki niso v fazi delitve, sploh ne more vplivati. Da ne bomo zapravljali casa.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.8.2013 13:41:20   
Katte
MD, saj bo bolje. Ti si ravno najbolj obcutljiva, zato gledas na vse skupaj tako crnogledo. Moski znajo biti izredno tezki, potem pa te presenetijo s kako lepo gesto, ko najmanj pricakujes. Kaj bi brez njih...

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.8.2013 13:47:41   
Tara9
Pozdravljene,

vsake toliko malo prebiram po forumih, nikoli se nisem oglasila. Ker sem tudi sama v klubu bodočih nosečk (vsaj upam), so debate na to temo več kot zanimive. Stiskam pesti za vse vas oziroma nas user posted image . Pozdrav

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
23.8.2013 13:47:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
23.8.2013 13:52:01   
Cikacaka
Hm glede na to, da tip ni za akcijo tista moja ideja v salcko in z brizgo noter ni slaba...na roko si ga zna se vsak vrect. Se oproscam za nazornost hehehehe.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 508
23.8.2013 13:58:52   
Cikacaka
Lili jaz jih moram vzet tretji dan menstruacije in jih jest pet dni po 1tbl/dan. Povecal mi doze se ni, ker imam O in mislim da ne bo potrebno. Ceprav zdaj v ned.ne vem ce bo tretji dan...moje tetke vec ni...samo neki madezi, zjutraj je bla fajn kri na papirju pa sem mislila da bo pritekla...mogoce bo do vecera...men se itak zmeraj dan dva odpira. Ne vem ce je to normalno?

Joski pa mene ta mesec bolijo da ajd...ze od prejsnjega tedna...pol dodaj se pa utrujenost, slabost in lulanje in mi verjemi da je tezko ohranit trezno glavo. Jaz na znake ne dam nic...vec :D

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
23.8.2013 14:04:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
23.8.2013 16:30:32   
asyka

A res? user posted image  jaz sem dobre 6 let sedaj v Celju. V centru mesta blizu želežniške user posted image . Katero SŠ si pa hodla če ni skrivnost? :)

Ni skrivnost. Na Lavo sem hodila, dve leti pa na GCC.

Naš pesjan je pa danes boljši. Bi se mogla domov v Mb spravit pa me je moj prej tako na živcih zavrtel da sem rekla, da kr ne pridem še. Bom še malo mama hotel koristlauser posted image

mamica deklicama mogoče bi pri tvojemu pomagalo, da res narediš tako kot si rekla, da prenehaš z vsemi aktivnostmi glede dojenčka. Pa bo potem zagotovo opazil, koliko si se trudila da bi obema uresničila željo in bo verjetno spremenil ploščo in pričel tudi on kaj gnjavit, ko bo ugotovil da brez nič ni nič. Edino na pregled bi jaz septebra vseeno šla (datumi za čakanje so res predolgi da bi tukaj zgubljala čas) pa mu mogoče edino malo prikriješ da si šla, če imaš to možnost. Jaz bi mu pomojem še celo rekla, da nisem šla in da če se samo jaz trudim da se mi ne da več in da z moje strani je banka zaprta. Če si res ful želi, ga znajo takšne stvari kaj hitro na realna tla postavit. Sicer pa ti sama najboljš poznaš svojega dragega pa boš zagotovo vedela kako mu pridet do živega user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.8.2013 16:46:53   
Katte
asyka, tebi sem hotela nekaj napisati glede kužka.
Jaz sem prepričanja, da je "humano", da se žival, ki se muči, evtanazira. Žival ne ve, zakaj se muči. Dostikrat se podaljšuje njihovo trpljenje samo zato, ker je ljudem prehudo, da bi se poslovili. Vendar bi jaz vztrajala, dokler je še upanje oz. dokler živalca še kaže voljo do hrane, interes do okolice in domačih ljudi in njene bolečine niso prehude.
To pišem dobronamerno in ni moj namen, da bi sprožila kakšne razprave.

Still hoping.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.8.2013 17:35:53   
asyka
Z moje strani nisi sprozila nic hudega, ker se popolnoma strinjam s tabo. V ponedeljek zjutraj ko smo videli, da je spet cisto anemicen in brez energije.smo se vsi strinjali da ga uspavamo. Vendar se z nami ni strinjal veterinar. Tako da smo pptem upostevali vetwrinarjevo mnenje in danes smo tu kjer smo. Atil je zivahten, je, pije... uglavnem je bila odlocotev pravilna, vemo pa da smo mu s tem kupili mogoce le teden, mesec... bog si ga vedi. Mucit ga res ne zelimo in takoj ko bo dal obcutel da se muci bo to konec. Jaz taksno uspavanje podpiram celo pri cloveku.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.8.2013 17:59:38   
Katte
Tudi jaz.

Still hoping.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.8.2013 18:20:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

mamica deklicama mogoče bi pri tvojemu pomagalo, da res narediš tako kot si rekla, da prenehaš z vsemi aktivnostmi glede dojenčka. Pa bo potem zagotovo opazil, koliko si se trudila da bi obema uresničila željo in bo verjetno spremenil ploščo in pričel tudi on kaj gnjavit, ko bo ugotovil da brez nič ni nič. Edino na pregled bi jaz septebra vseeno šla (datumi za čakanje so res predolgi da bi tukaj zgubljala čas) pa mu mogoče edino malo prikriješ da si šla, če imaš to možnost. Jaz bi mu pomojem še celo rekla, da nisem šla in da če se samo jaz trudim da se mi ne da več in da z moje strani je banka zaprta. Če si res ful želi, ga znajo takšne stvari kaj hitro na realna tla postavit. Sicer pa ti sama najboljš poznaš svojega dragega pa boš zagotovo vedela kako mu pridet do živega user posted image

to sem že sama premišljevala. Samo ne vem, kako bom lahko glede pregleda. Z 2.9. začenemo mlajšo uvajat v vrtec, 5.9. imam pregled. Mogoče bom poskusila v vrtcu probat, če jo lahko oči kar ob osmih pripelje in jo jaz potem pridem iskat. Pregled imam ob 9h, upam da se ne bo predolgo zavlekel in mi ne bo treba čakati na kakšen UZ.

Ker res razmišljam, da bi ga pustila pri miru in bi videla, kdaj bo ugotovil, da midva pa nič neuser posted image . Se moram tako ali tako malo v red spravit in če sva zamudila že dve leti, je vseeno če še kak mesec. Itak bom že 40, ko bom šla v porodnišnico in je sedaj že vseeno

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.8.2013 23:04:31   
lila25
mamica deklicam, sem tud jst na istem danes kot ti user posted image od mojga spet nč user posted image je spet pršu ob pol devetih iz službe in ga jst mal napadem in mi reče, da je zmatran in da ma poln želodc, kr je biu s sodelavcem na pici user posted image in pol se spet sprav za računalnik in še neki za službo dela, jst pa k da ne obstajam user posted image pol je hotu pa še nek film gledat, k sva ga že parkrat gledala in sva se še zarad tega spričkala, no in seveda je med filmom zaspal. jst sm se pa zjokala user posted image tko sm jezna k hudič. na jutr gre pa spet na šiht ob šestih zjutri. da se ti zmeša. sm gruntala, če čm rečt g, da mi da neki za ovulacijo sprožit, sm tud če jo bom mela pol, **** sama se ne morem oplodit. sm mu rekla, če misl tko bit, naj kr k seb domov hod spat, da se bom vsaj jst kej naspala.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.8.2013 10:36:23   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

mamica deklicam, sem tud jst na istem danes kot ti user posted image od mojga spet nč user posted image je spet pršu ob pol devetih iz službe in ga jst mal napadem in mi reče, da je zmatran in da ma poln želodc, kr je biu s sodelavcem na pici user posted image in pol se spet sprav za računalnik in še neki za službo dela, jst pa k da ne obstajam user posted image pol je hotu pa še nek film gledat, k sva ga že parkrat gledala in sva se še zarad tega spričkala, no in seveda je med filmom zaspal. jst sm se pa zjokala user posted image tko sm jezna k hudič. na jutr gre pa spet na šiht ob šestih zjutri. da se ti zmeša. sm gruntala, če čm rečt g, da mi da neki za ovulacijo sprožit, sm tud če jo bom mela pol, **** sama se ne morem oplodit. sm mu rekla, če misl tko bit, naj kr k seb domov hod spat, da se bom vsaj jst kej naspala.

ko tole berem, mi je šele hudo. Jaz lahko rečem, da vsaj imam že dva otroka in se mi ne bo ravno svet podrl, če jih ne bom imela več. Ker če ne bi imela tako zmešanih ciklov, bi verjetno že za to poskrbeliuser posted image

Navijam, da ga bo srečala pamet in bosta vse uredila.

Kako ste preživele neurje? Pri nas je tako blizu usekala strela, da nama je ven vrglo glavno varovalko. Poleg tega je smrdelo po žveplu. Je vsaj malo zalilo

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.8.2013 10:43:34   
tinncyka
mamica deklicam in lila25 user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.8.2013 12:38:14   
lila25
jaz se pa danes spet tako čudno počutim. že v četrtek me je cel dan hotla glava bolet in ni mi blo neki preveč dobr, dans pa isto. mam občutek k da mi neki v glavi krož user posted image pa v želodcu mi je tud neki čudno. sm merla pritisk in ga mam samo 83/57 user posted image normalno mam tm mal pod 100. najraj bi šla kr spat nazaj, čeprav sm dans do 9 drnjohala user posted image

lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.8.2013 17:30:26   
asyka
Punce jaz mislim da sem odkrila enegega bolsih zdravil za redno user posted image . Zdaj me 1 teden ni bilo domov in mojmu je tale zadevca tolko manjkala da kar sili pa sili hehe.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.8.2013 22:50:34   
Anonimen
Pozdravljene, mene pa zanima, če je kateri od vas baby check 3krat pokazal pozitiven test, first sign pa negativno ???? čisto zmedenauser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
25.8.2013 0:08:36   
pilotgirl
Jao saj sem imela kar veliko za prebrat. Ste bile prav pridne user posted image user posted image . Vsem na novo pridruzenim en lep pozdrav.user posted image
Pa zacnimo...
Ja kar se deceu tice in horoskopa je moj tehtnica jst pa lev tak da je vecino po moje user posted image user posted image al pa je po 8 letih ze obupal in sam rece ja ja user posted image user posted image .
Kar se user posted image tice....je pa pr nama obratno. Njemu je do tega,kolkr hoces sam meni ravno ni. Brez problema bi lahko bila brez tudi cel mesec. Ne vem ce je to normalnouser posted image . Pomoje me **** hormoni seveda uplivajo tudi na to. Se vedno pijem maco,cekiram slino vsak dan na mikroskopu in ja je zelo zanimivo opazovati.

Lila25 Ja tudi jaz se počutim tako. Glavobol ze ene dva dni,bolecine v krizu,utrujenost..bleh.user posted image
Anonimna na tvojem mestu bi ponovila test cez par dni. Oz. se narocila h ginek.

Kar se vrtnarjenja tice...hja nekja paradiznikov smo pa le pridelali. Hvlala bogu za tako soseko kjer ni nekega vrtnega kriminalauser posted image .
No mislim da je to to za nocoj. Lepo spanckajte....caka nas nevihtna noc...no hvala bogu bo vsaj zalilo. Pa ja res bi ze bil cas za kaki user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo punceee wooooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.8.2013 11:09:30   
Wishes
Kaj vse delate v službah z dostopom do mikroskopa? :) Ali je dovolj kakšen amaterski / otroški mikroskopek? :)

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.8.2013 11:51:26   
pilotgirl
user posted image user posted image ne ne...ce pogledas ksno stran ali dve nazaj sem pripopala link kjer sem narocila svojega. Cena je 37 eu neki takega. Lahko pa tudi uporabljas navadne otrokse mikroskope.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.8.2013 13:05:40   
asyka
Kaj bote danes kuhale? Jaz se grem kar filanih paprik lotit, mi potem se jutri ne bo treba kuhat. Kar mi cist pase, ker moj dela popoldne pa mi ni treba ob 11ihze za sporhet :)

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......