|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.8.2013 17:35:05   
_pika_
Nikija: user posted image Vse bo OK. Tudi user posted image bomo vse dočakale, še letos user posted image .

(odgovor članu Nikija)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.8.2013 18:11:43   
lila25
tako se govori pika user posted image user posted image user posted image pozitiva ostaja user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.8.2013 20:13:17   
lila25
joj sm glih zvedla, da je ena znanka po dveh letih truda končno user posted image tako da ne obupat punce user posted image vse bomo zmagovalke user posted image
k nam se je pa spet en mačkon pritepu user posted image mu babi že lepo za jest daje, tko da se bo vrjetno odloču kr ostat user posted image
danes sm šla malo laminate gledat in se je tko težko odločt k jih je tolk na izbiro user posted image verjetno bo pa kr oreh zmagal. jutri se bom pa spravla sushi delat, ga zdej že en cajt nisem. uf pa g moram poklicat, da se naročim na pregled.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
19.8.2013 21:56:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
19.8.2013 21:58:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
20.8.2013 7:45:05   
Bluegirl
Jutro, bodočkeuser posted image

Grem kar po vrstiuser posted image

Cikacaka in vse ostale, ki te dni ne pričakujete user posted image : držim pesti, da obiska ne bouser posted image

_pika_: tudi nate mislim in držim pesti, da se vse dobro iztečeuser posted image

Nikija: welcome, more the merrieruser posted image Pa upam, da se vse vajine težave čim prej razrešijo...

lila25: a ni lepo, ko slišiš kakšno tako novico?user posted image

lili25: user posted image za posodobitve, super siuser posted image

Punce, prav imate: pozitiva velja, saj vam bo uspelouser posted image Res vam vsem iz srca privoščim, da kmalu zagledate user posted image , sploh tiste, ki se že dalj časa trudite. Moja user posted image je prišla danes, tako da so tableti očitno delovali. Sedaj pa naj čim prej mine, da gremo tudi mi v akcijo. Že cel teden v vesolje pošiljam pozitivne misli, da naj se zgodi ena konkretna ovulacijauser posted image

Lep torek vam želim.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 431
20.8.2013 11:31:24   
lila25
evo jst grem do g drug teden user posted image pa naj mi da neki, da bo o končno prišla! ne vem al se mi sam dozdeva al me je pa res neki zavilo v desnem jajčniku. me že tko dolg ni, da sploh ne vem kako to zgleda user posted image upam da konopljika kej deluje user posted image
bluegirl tud jst pošiljam nekam gor pozitivne misli in molm, da bo že enkrat ta o prišla user posted image pa že cel teden tko slabo spim, najprej ne morem zaspat, pol se pa še zbujam ponoč in morm še lulat, pol se spet zbudim k gre moj na šiht in pol končno še mal zadremam.
dejmo punce, zdej je pa že cajt, da smo me na vrsti za user posted image akcija user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
20.8.2013 12:22:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
20.8.2013 13:02:39   
Bluegirl
Hehe, lila25 in lili25, torej vse upamo na ovulatorne dniuser posted image Mene tudi zanima, kako bo. Sicer sem prvi cikel po kt imela ovulacijo (sem si merila bazalno temperaturo, vse me je špikalo, napete prsi itd.), ampak takrat še nismo delali na user posted image , potem se je pa začela zmešnjava.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 434
20.8.2013 13:14:34   
_pika_
lili25: user posted image za seznamček, ki je ves čas aktualno popravljen, al kako se temu rečeuser posted image .

Kako ve čutite ovulacijouser posted image ? Koliko časa se to čuti? Jaz še nikoli nisem čutila ovulacije. Sej ne vem, če sem jo kdaj sploh imelauser posted image .

user posted image za ohladitev. Danes pa veselo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 435
20.8.2013 13:32:15   
Bluegirl
_pika_: Jaz sem jo 1. ciklus po kt 1. čutila. Najprej sem mislila, da je to že PMS (špikanje v jajčnikih, kot da bi se pripravljalo na M, ekstremno boleče prsi/bradavičke, nihanje razpoloženja oz. občutljivost - 1 uro sem jokala kot dež ob filmu, ki sploh ni bil tako žalosten), pa T sem si ravno takrat začela merit in je bila povišana. Drugače pa ni nujno, da sploh kaj čutiš, 100 ljudi 100 čudiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.8.2013 9:03:40   
Wishes
Jaz imam pa zadnjih 5 tabletk user posted image
Potem pa samo še čakam na december :)
upam da bodo to zadnje 4user posted image

Jaz ovulacije nikoli ne čutim drugače kot tako, da sem takrat še veliko bolj zauser posted image kot ponavadi ;)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.8.2013 9:09:00   
mamica deklicam
pozdravljene.

Očitno gremo pri nas v nove boje. bo user posted image vsak čas prišla na obisk. Upam, da se bo ta mesec ulila v nekaj dneh in spet tako dolgo kakor prejšne cikle. Sedaj moram iti po napotnico k svoji G in nato septembra spet do dr.Voglerja v Lj. Bomo videli, kaj bo tokrat rekel in kaj se bova odločila za naprej

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.8.2013 11:17:06   
Cikacaka
Ta tema mi ni vec vsec user posted image . Se hudic nic ne rozira hehe... Dajmo rozike noooo!!!

Mene slabosti se drzijo..danes me je zbudilo ob treh ponoci in nisem mogla zaspat tako slabo mi je blo :( kriz me je zacel bolet..to po navadi kaze na prihod user posted image ...pa trebuh napet kot da sem najmanj v tretjem mescu. Jaz bi bla moski! A je prepozno da menjam? :)))

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.8.2013 14:43:57   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Ta tema mi ni vec vsec user posted image . Se hudic nic ne rozira hehe... Dajmo rozike noooo!!!

Mene slabosti se drzijo..danes me je zbudilo ob treh ponoci in nisem mogla zaspat tako slabo mi je blo :( kriz me je zacel bolet..to po navadi kaze na prihod user posted image ...pa trebuh napet kot da sem najmanj v tretjem mescu. Jaz bi bla moski! A je prepozno da menjam? :)))

Haha, si me nasmejala, Cikacakauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa tudi sama čakam, da vidim kaj roza barveuser posted image Dajmo, punceuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.8.2013 14:45:58   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

verjetno je prepozno, to da bi bila moški mislim.

midve s hčerko sva bile danes pri zobarci. In kaj ona ugotovi, da moji skoraj 5-letnici že raste prva šestica user posted image HALOOOOOOOOOO.
Ali ne začenejo rasto okoli 6 leta? Tamala očitno res na vseh področjih prehiteva. Drugače pa še nobene luknjice, hvala bogu. Ker umivamo bolj kampanjsko, čeprav smo se sedaj že kar malo popraviliuser posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.8.2013 14:57:57   
Katte
Punce, se spet oglašam. Redno berem, samo pišem bolj malo.
Za seznam: Katte, 35, 1user posted image .
Navijam za čimveč rozik!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 442
21.8.2013 19:01:43   
asyka
Živijo punce. Pa se še malo jaz javim. Saj sem imela že včeraj celo limonado napisano kaj se mi dogaja v teh dneh pa sem potem stisnila nekaj na mobitelu in je šlo vse v franže. Pa se mi še ni dalo enkrat pisat. No, danes sem pri računalniku pa bom napisala malo krajši roman.

Najprej hvala vsem za tolažbo. Naš kuža je trenutno še med živimi imamo pa take vzpone in padce da niti sami ne vemo kako in kaj. V ponedeljek smo bili vsi že 100% da je konec, smo se poslovili od njega in šli na veterino. Smrkuc pa tam, kot bi vstal od mrtvih. Pozdravi veterinarja, maha z repom in se mu dobrika. Veterinar nas gleda, gleda njega in vse kar je lahko rekel je bilo: Jaz ga še ne bi uspaval, ker ima voljo. Očitno res spet močno krvavi, ampak jaz bi še probal. Pa smo še prbali. Včeraj je imel trebušček kot sodček, mene je spominjal na malega prašička sploh ker je pobrit po vampekuuser posted image je bil še kar bogi včeraj in je po infuziji cel dan prespal. Danes pa mulac že odgovarja. Pa on zjutraj ne bi šel v avto, ker bi on še malo hodil okoli, pa on tut zdravila nebi pojedu, ker pa res ni dobro... Vmes smo se naučili kako nam kužki vse hočejo povedat. Namreč že cel teden ima v tački kanilo, ker pač skoz dobiva infuzije in da se ga ne pika vsak dan znova. In dobi danes spet infuzijo pa je takoj postal tečen pa si lizal tačko pa vstajal... nakar mami vidi da infuzija ne teče več. In potem veterinar strokovno ugotovi, da smo mu 200ml namesto v žilo v mišico spustili. Pa nam je mulc skoz hotel nekaj povedat mi pa nismo opazli, da mu tačko vodenimo. Po 4 urah infuziranja v žilo smo spet šli domov. On danes ne bi spal, bi pa skakal okol in lajal in se tepel z psi... zdaj pa mu dopovej, da če ne bo ležal da mu spet se lahko tista krvavitev na ful odpre... eh ja. Huj ko otrok.

Malo že pogrešam Maribor, ker z morja sploh nisem šla domov, ampak sem dikrekt pri starših ostala, da jim pomagam s pesjanom.

Moj me tako grdo gleda, ker pravi da sem ga nahecala, da ni čisto nič pazu na morju. Pa ne vem kaj ga tolko skrbi če pa je blo to tak čisto takoj po user posted image . Bi mogla zdej malo bolj user posted image pa mi ga pes serje user posted image Upam da naslednji mesec ne bo spet kaj, ko sva rekla da pa 100% začneva na polno...

ps no, zdaj pa res že dolgo ni nič roza tukaj pobarvano. Gremo stave pobirat katera bo prva user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.8.2013 19:02:35   
asyka
Aaa sem vedla da sem nekaj pozabila: info za seznam: 23, Maribor, 0 otrok, 2 činčili, 1 pes in 1 fant user posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.8.2013 19:42:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Aaa sem vedla da sem nekaj pozabila: info za seznam: 23, Maribor, 0 otrok, 2 činčili, 1 pes in 1 fant user posted image user posted image

nisem vedela, da se domače živali tudi štejejouser posted image user posted image
potem bi jaz morala na seznam vpisati še eno udomačeno poljsko miško, samo smo jo evtanizirali. Nam je ušla v hišo in smo jo imeli skoraj 14dni zadaj za omarouser posted image , no ko je bila lačna je ugotovila v kateri smeri je kuhinja in je smuknila tja. Ji je moj "mož" nastavil past in je dol pojedla sir, nato salamouser posted image user posted image . Med našim dopustom se ni hotela ujeti v drugo past, nato je ponorel in šel kupit čisto novo z nekim pripravkom gor, ki jim diši in voila, ni minilo pet minut, ko je bridek konec vzelauser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.8.2013 20:56:49   
*tedy*
mamica deklicam kako kaj pri vas, nisem brala za nazaj smo se potepali po morju in hribihuser posted image user posted image . Sta kaj pridno user posted image ?? Je kakšna user posted image na vidiku. MI pričakujemo aprila, če bo vse ok, v pon imam G .

Neposredna povezava do sporočila: 446
21.8.2013 21:22:13   
Wishes
Moj dragi pride vsake toliko mimo, in me vpraša kaj tale plesoči slonček pomeni ker se čisto povsod pojavljauser posted image
In sem mu razložila.
In zdaj pomoje v službi na skrivaj bere forum da vidi kaj se ženske pogovarjamo ;)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.8.2013 22:18:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam kako kaj pri vas, nisem brala za nazaj smo se potepali po morju in hribihuser posted image user posted image . Sta kaj pridno user posted image ?? Je kakšna user posted image na vidiku. MI pričakujemo aprila, če bo vse ok, v pon imam G .

tebi čestitkeuser posted image , sem te čekirala ravno tako kot se vidve s tippi user posted image

pri nas še kar čakamo ali bo kaj ali neuser posted image . Trenutno ne vem več ali misliuser posted image priti na obisk, ker zjutraj je bilo nekaj kapljic, potem se je vse končalo. Cikli so postali živa loterija: od 27 pa kar do 40 dniuser posted image user posted image user posted image . Tako, da ne vem več kako in kaj.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.8.2013 23:07:10   
tinncyka
Čer!
Mah cel post sem napisala pol pa napačen gumb pritisnila user posted image  zdaj se mi pa ne da še 1x pisat ker pišem preko telefona.
V glavnem tudi jaz bi se vam pridružila, če lahko? Sicer sem bila bolj aktivna 3 leta nazaj ko sem sodelovala v podobnih temah in nato pri nosečkah dokler se nismo prestavile na zasebni forum, kjer je bolj osebno.

Doma imam 3 leta staro hčerko in načrtujeva z dragim 2 otroka. To bi bila drugače moja 3 nosečnost, sem iz Celja in stara sem 23 let. Hmmm se mi zdi da sem vse napisala user posted image  
Držim za čim več nosečk!!
No se beremo jutri, lahko noč

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 449
22.8.2013 7:38:54   
Bluegirl
Jutrooouser posted image

asyka: user posted image srček je tale vaš kužauser posted image

Wishes: tileuser posted image so res v oči padajoči. Le kaj si bo mislil tvoj: nore babeuser posted image

mamica deklicam: naredi še kakšen testuser posted image

tinncyka: dobrodošlauser posted image

Moram delat, pa se mi takoooo ne dauser posted image Počasi prihajajo krajši dnevi, jesensko obarvani, ravno taki za lenarit in bit doma na toplem...

Lepo se mejteuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?