|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
30.8.2013 10:44:48   
Tippi
Andy prehitro sem se pohvalila. danes sem šla tretjič bruhat odkar sem nosečauser posted image  in zdejle tole napišem, in grem ležat, ker mi je slabo za umret user posted image

nanuk tudi jaz ne morem več skrit. nikakor. tako da zdaj sem začela pa nosit svoje majčke, ki so bolj oprijete in imam kar velik bauh user posted image  o modrcih pa raje nebi. jaoooo kaj šele bo, če so že zdaj prave mlekarne user posted image

abalico od kod se vračaš? kupili stanovanje, hišo? daj malo več povej no in deli navdušenje z nami! user posted image
V prvi user posted image  se mi zdi, da smo vsi bolj pomirjeni, druga in vse nadaljnje se mi zdijo vedno bolj 'pod pritiskom'. sploh če si imel prvo user posted image  bolj v mladih letih, ker se nam itak ne more nič zgodit, pa informacij na netu ni bilo (ko sem bila jaz noseča prvič, sploh še interneta ni bilo user posted image ), zdej smo pa prave male paranoičarke user posted image

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.8.2013 10:55:48   
vertina
živijo marčevske user posted image !
še ena nova na forumu, rok imama 21. marca. NS imam 19.9 v Rogaški Slatini (sem s štajerskega konca) in tudi midva drživa pesti da bo vse tipi topi

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.8.2013 11:04:01   
Andy86
ola evo moje poročilo...super pregled, moja G bila zelo prijazna pa vesela zame, mi je čestitala. Kri vse vredu. Mi je napravila UZ pa so se mi kar oči orosile, ko sem vidla našo bebico kako z rokicami maha...Edini problemček je, ker imam maternico obrnejno proti križu, zato tudi take težave s križem pa bolečine v nogah. Sedaj moram vsaj še 3 tedne se na vse štiri postavljat pa bit v takem položaju vsaj 20 minut (brat kako knjigo npr.). Upam, da bo vse ok. Sedaj pa komi čakam NS 18/09. Naslednji pregled pa 27/09. Sem v 10.tednu.
Ojoj Tippi mi je žal...no sej upajmo, da kmalu mine.
Dobrodošla vertina pa lepo nosečnost ti želim.
Čez eno uro šibam po tamalo v vrtec pol pa via morje...za 4 dni možgane na off pa relax user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.8.2013 11:05:18   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: martina23

Pozdravljene,

Še jaz se bom javila. Zanosila sem v zadnjem postopku IVF in rok imam 21.3. Imam že enega otročka, ki je letnik 2005. Mojega zelo skrbi, da bi bil DS, jaz pa sem se predolgo matrala za tole, da ne želim iti na amnio in tvegati....user posted image Tako sedaj sem se prijavila na NS 2x, čeprav mi ne pripada na napotnico, stara sem 38. Prvo imam v torek... me je kar strah.

Tako da Nives, kje si bila ti v postopku? Mogoče sva se videle :-)

Pri meni še nihče ne ve, razen mojega in ene prijateljice. Bom še malo skrivala, sploh v službi. Čeprav me včasih jezik zasrbi user posted image

Srečno vsem sonosečkam.

seveda ti pripada NS na napotnico. oziroma NS ali AC. če si se odločila za NS, potem ti AC žal odpade. lahko pa NS plačaš in če te zelo skrbi za DS, pojdi na AC. zakaj dvakrat na NS?

če te je zelo strah AC, tako kot naju, potem pojdi na ta neinvazivni test, če vama seveda finance to dopuščajo.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.8.2013 11:08:06 >

(odgovor članu martina23)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.8.2013 11:07:01   
Tippi
Andy super za pregled!! user posted image user posted image  vesela zate!

zdejle sem pojedla en štrudl in je bistveno boljše. ne rabim it ležat user posted image

uživajte na morčku! mi ga letos nismo videli, razen dva dni, ko sva bila v Afriki in je bil Atlantik zame absolutno premrzel user posted image  za tapogumne ne. tko da, pliz, še zame malo počofotej!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.8.2013 11:09:45 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.8.2013 12:04:38   
Andy86
hvala Tippi user posted image mis mo bili julija 10 dni pa smo rekli, da pred zimo mormo it vsaj še en vikend...ker se ve da naslednje leto bo z našimi malčki mal drugače user posted image user posted image tudi meni je bolje, ko kaj pojem. Drži se...sedaj pa res grem...bom 2x zaplavala še zate user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.8.2013 13:39:23   
Cottonmouth
Pozdravljene nosečke.
Malo se javljam, berem vas...samo za tipkanje ni časa. Trenutno dokončujem magisterij in se mi grozno mudi da čimprej opravim še mankajoče izpite in se spravim k magisterski, da bi do marca bilo to poglavje za mano.
Meni še je kar nonstop slabo, muči me tudi neprestani kovinski okus v ustih ki me spravlja ob pamet...samo upam da bo to zginlo. V prvi nosečnosti so se mi slabosti poslovile tam nekje po četrtem mesecu. Jaz opazim da imam že majhen trbušček, ampak se še ne vidi tako da bi kdo opazil. Še mož pravi da se nič ne pozna...jaz pa vidim spremembo. Nuhalno imam 13.9....nekak me ne skrbi, glede na starost še imam zelo dobre možnosti da bo vse ok.
AS in podobne zadeve ne mislim prakticirat, ker se mi zdijo nepotebne. Se mi zdi da sem v prvi nosečnosti bla kar bolj panična v drugi pa se zavedam...da take stvari niso v moji moči in tudi če mi je usojeno da gre kaj narobe ne bom z nobeno paniko in sekiranjem nič rešla. Bolj si miren in bolj pozitivno usmerjen boljša je celotna nosečnost.
Tudi pilates delam za nosečnice...sicer zdaj še neprelagojenega, ker ga tudi drugače redno izvajam. Sem ga delala tudi vso prvo nosečnost pa se je obrestovalo, sem bila še do konca zelo aktivna.
Upam da se vse dobro počutite in čestitam vsem za lepe UZ in dobro opravljene nuhalne.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.8.2013 21:01:01   
Daia

Spet pozdravljam vse nove user posted image

Imam eno vprašanje: danes me boli trebuh nad sramno kostjo oz. pod popkom. Kot da bi me lulat, ampak me ne.
Ima katera podobne izkušnje? Je to normalno? user posted image

(odgovor članu Cottonmouth)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.8.2013 22:06:17   
cataleyamiller
daia, jaz imam iste probleme.. zjutraj in zvečer me grozno boli v spodnjem delu trebuha.. prav krče imam, čutim tudi kot bi se mi nekaj raztezalo.. včasih me tako boli, da ne morem vstat.. mi pa zdej pomagajo tele tabletke magnezija..

neki sem brala, da se tele bolečine pojavljajo, če nosiš plod nizko.. moja mama je tudi nosila oba otroka zelo nizko.. prav me skrbi..sej verjetno ni dedno, ampak vseeno.. če dam noge visoko v zrak, je malo boljše.. ne vem, no..user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 759
31.8.2013 6:43:43   
Tippi
cottonmouth čestitke in super, da si se nam pridružila! user posted image  drugače pa kapo dol, da si tako pomirjena! kaj bi jaz dala, da bi vse skrbi odgnala stran user posted image  slabe izkušnje zagotovo pripomorejo k napsihiranosti, kaj čmo... sem pa vesela, da mamo eno tako tukaj kot si ti, nas bo občasno v riti brcala, da naj nehamo paničarit user posted image

daia mene je včeraj prvič tako bolelo in sem bila kar naprej na stranišču. zanimivo pa tudi to, da sem vedno velik nalulala user posted image

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 760
31.8.2013 8:23:50   
Pupček
Jutro!

Hvala za čestitke (mal pozno, mi je rač. nagajal). Danes praznujemo za domače. S torto se letos prvič nisem obremenjevala, danes bo ena iz Spara (okrasila jo bom z bombončki). V ponedeljek pa praznuje z vrtčevskimi prijateljčki v oslariji in bodo tam poskrbeli še za torto. Ni ga čez komot user posted image

Jaz imam že tudi filing, da mi dol pritiska user posted image in me skrbi, da mi bo ušlo. Bo treba keglove veje začet delat. Pa tam doli je že bolj natečeno. Se mi zdi kar zgodaj za take težave, v prejšnji user posted image se mi je to pojavilo v 3. tromesečju.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 761
31.8.2013 8:31:22   
Pupček
user posted image

1.3.
artista7, 31, 1.user posted image
mami 1.5., 1 user posted image

2.3.
bucka2 28, 1 user posted image
neejas, 2 user posted image

3.3.
cataleyamiller 23, Koper
Daia, Ljubljana

4.3.
nizy, 34, 4 user posted image 5.user posted image

5.3.
sinea 1user posted image
Pupček, 33, 1user posted image
vragec88, 1user posted image

6.3.
legojunior, 38, 2user posted image , Cerknica (ex KP)
Tippi, 38, 1user posted image 1user posted image 3.user posted image , Ljubljana

8.3.
greece , 29, 1.user posted image
Anonimen4

10.3.
Bebibebi, 1user posted image

11.3.
xoxox , 28, 1user posted image 4.user posted image

12.3.
yasika, 1user posted image

13.3.
ZarjaSvit 1user posted image

14.3.
mičika 1user posted image , 3user posted image , 5.user posted image
tinamami, 20, 1user posted image

15.3.
Levinja22
flowergirl 1.user posted image
kikko 1.user posted image , Kranj

18.3.
trini 1.user posted image
mammy26, 34, 3user posted image

19.3.
MAFiN5, 32, 2user posted image

20.3.
talytha, 1user posted image 1user posted image 3.user posted image , Kamnik
abalico, 35, 1 user posted image , Ljubljana
qqqq, 2 user posted image , Kranj

21.3.
nives28, 1user posted image , Dolenjska
martina23 , 1user posted image
vertina , Štajerska

22.3.
pomlad14 , 35, 3user posted image

23.3.
anouk1 1.user posted image

25.3.
sukakuka , 1.user posted image

26.3.
Loara, 2user posted image

27.3.
kaja.kaja

28.3.
Alina13, 21, Ljubljana
Cottonmounth, 28, 1user posted image , Ptuj

31.3.
Andy86 , 27, 1user posted image , Nova Gorica
twety, 26, 1.user posted image , Koroška

Nedoločen PDP:
metuljček 3.user posted image
Tiiennea 1.user posted image
april 8
ItaRina 1user posted image
fraulein, 25, 1.user posted image
biba22 1user posted image
anonimna
missy85 1user posted image , Velenje
kmajci 1.user posted image
anonimna
Žabika, 37, 1user posted image
Nanuk, 1user posted image

PRIČAKUJEMO:
0 user posted image
0 user posted image
53user posted image

POSOVILE SO SE: user posted image user posted image user posted image
pika001
zari
anonimna
anci banci

BIVŠA MARČEVKA
anonimna bb, PDP 18.2.2014

ZANIMIVE SPLETNE VSEBINE IN STRANI:
NOSEČNOST PO TEDNIH
NOSEČNIŠKI TRAKEC user posted image
KITAJSKI KOLEDAR SPOLOV
TESTI V NOSEČNOSTI
TABELA RASTI PLODA PO TEDNIH
VSE O NOSEČNOSTI
OTROŠKA IMENA (1)
OTROŠKA IMENA (2)
ŠOLA ZA STARŠE (1)
ŠOLA ZA STARŠE (2)

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.8.2013 9:04:15   
Daia
A, vidve tudi! Super, da nisem edina user posted image
Potem bo verjetno res zaradi raztezanja, rasti ipd. Tudi, ko hodim, se počutim drugače kot prej - enak pritisk dol, kot ga ti opisuješ, pupček.
Komaj čakam na ponedeljkov pregled, da moja gin. pove kako je s tistimi omenjenimi 50% možnosti za splav. Upam, da so splavale po vodi. user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 763
31.8.2013 9:24:34   
Ilenija
Pupcek, lahko prosim se mene dodas. Rok imam 16.3., to je moja 2.user posted image , doma imam ze enega user posted image , sem pa iz Logatca

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 764
31.8.2013 9:25:18   
Nanuk
pupček, a lahko napišeš meni datum 25.3. ?

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.8.2013 9:41:34   
Tippi
pupček mene pa daš za PDP na 10.3. ta je zdej menda dokončen user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 766
31.8.2013 10:19:26   
Daia
Pupček, meni pa dodaš še 1 user posted image in 2. user posted image
Hvala!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.8.2013 10:22:48   
Nanuk
Jaz sem trenutno zelo mirna... sploh se nič ne sekiram... tudi v drugi nosečnosti se nisem, pa sem imela v 8. tednu SS.. C'est la vie.. Nikdar nisem objokavala tega za mnoge žalostnega dogodka, sama sem vedela, da gre narava svojo pot in če bi bilo vse OK, do tega ne bi prišlo. Tako pa, sedaj pričakujem dvojčka, najverjetneje celo enojajčna. Že G me je posvarila, da so take nosečnosti večkrat rizične, da mogoče eden od dvojčkov krade drugemu,... Bo, kar bo. Mi pa gre trenutna nosečnost hitreje od 1. najverjetneje zato, ker imam preveč dela s taprvim 'ščurkom', v primerjavi s prvo se tudi ful slabše počutim, bruham, poležavam.. Najbolj vesela pa sem, da še nisem pridobila kg user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.8.2013 10:36:37   
Nanuk
Tippi, NS je na napotnico le med 35 in 37 let, po 38 letu se dela na napotnico lahko le AC in biopsija horionskih resic

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.8.2013 10:41:11   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Nanuk

Tippi, NS je na napotnico le med 35 in 37 let, po 38 letu se dela na napotnico lahko le AC in biopsija horionskih resic

ni res. meni je ginekolog drugače povedal. če laže on, lažem jaz user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 770
31.8.2013 10:43:06   
Tippi
glede živčnosti pa. ja, različne smo si. sicer se strinjam s tabo, da preko narave ne moremo, pa vendar to pusti na nekaterih posledice, strah. no, vsaj na meni. mogoče tudi zato, ker nimam več neomejeno časa, da bi si take spodrsljaje narave lahko še 'privoščila'.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.8.2013 12:42:26   
Daia
Pa ja, mene tudi slaba izkušnja kar malo plaši, čeprav imam vseeno občutek, da bo nekako šlo..
Ko pa sem ugotovila, da v 1.n. srček ne bije več, pa sem imela res občutek kot da mi je nekdo umrl.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.8.2013 13:02:14   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Pa ja, mene tudi slaba izkušnja kar malo plaši, čeprav imam vseeno občutek, da bo nekako šlo..
Ko pa sem ugotovila, da v 1.n. srček ne bije več, pa sem imela res občutek kot da mi je nekdo umrl.

ja, izgubo zarodka, plodka, otroka, različno doživljamo. enim je izgubiti plodek isto kot izgubiti otroka in to lahko razumemo. sploh še bolj je razumljivo, če gre za dolgo in težko bitko za nosečnost. drugi zgodnji splav sprejmejo kot naravni proces in da je že moralo tako biti. skratka različni smo, različno te stvari doživljamo. in po moje ni nič narobe, bodisi to izgubo hitro pozabiš in greš dalje, bodisi žaluješ še dolgo. vse je ok, če je skladno s tvojim telesom, umom in dušo. samo tako je prav, kot v tistem trenutku čutiš. in nič drugače user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.8.2013 13:04:25   
Daia
user posted image lepo napisano!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.8.2013 14:16:36   
cataleyamiller
eno malo čudno vprašanje.. tiste, ki ste na žalost splavile v prejšnjih nosečnostih.. v katerem tednu se vam je to zgodilo ? zadnjič mi je ginekolog namreč omenil, da po 12. tednu lahko vsem povem za nosečnost, saj je 80% nevarnosti za splav že mimo.. a je to res? meni se zdi bolj ziher do kakega 20. tedna počakat..

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?