|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
28.8.2013 7:20:36   
Andy86
Tippi srečno, dobro opravi, pa boš videla, da bo vse ok!!! user posted image

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.8.2013 7:49:32   
Tippi
qqqq in Andy iskrena hvala za dobre misli in opogumljanje! trudim se po najboljših močeh verjeti, da bo tokrat vse ok! user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.8.2013 8:03:55   
cataleyamiller
dobrodošla nova nosečka. super, da boš imela dvojčka.. user posted image

tebi Tippi, pa želim, da bo vse super in da boš na koncu pregleda zelooo vesela.. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.8.2013 8:35:28   
legojunior
Te razumem Tippi. Tudi jaz sem slabo spala. Komaj čakam, da bo čas pregleda in da mi potrdi, da je vse ok.

Pomisli na rezultate teata z druge perspektive. Vsak čas boš izvedela, da je vse ok....ostale pa bomo čakale še več kot mesec dni...

user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
28.8.2013 9:23:13   
artista7
Ojla Tippi, vse bo dobro in dobila bosta super slikce! Malo razmišljam tudi jaz o najemu Angel Sounds, vendar varčujem s financami - zaradi nakupa oken za stanovanjce - pihati tudi ne more po nas kot je lani. Morda prihodnji mesec, ko bodo večji izdatki in pa še en pregled mimo - malo mi je brez veze prej, če imam kmalu pregled - bom pa potem, ko bo treba čakati...

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.8.2013 9:36:34   
Tippi
hvala punce za vzpodbudo, zlate ste! user posted image

legojunior tud s te perspektive je luštno pogledat, maš prav! user posted image user posted image

artista po moje so okna tud prioriteta ja! ko bo dojenček, pa da bi notri pihalo, zoprna reč! midva bova tudi morala počasi razmišljat kaj z okni. nekako sva na meji z njimi user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.8.2013 9:54:02   
artista7
Ja, na srečo imam en obrok že plačan. Stara so -em- 38 let, častitljiva starost... Lani sem v najmanjši sobi plačala več ogrevanja kot v spalnici, kjer je novo okno recimo kakih 5 let - pa je še bilo mrzlo ko user posted image . Ker sklepam, da bo v tej sobici občasno spal dojenček - je zamenjava še posebno pomebna - marca je lahko še hladno.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.8.2013 13:05:37   
Daia
Nanuk, čestitke za dvojčka!! Dvojna sreča user posted image
Tippi, vso srečo danes na nuhalni na zmenku z malčico/malkčkom user posted image

Meni so krvavitve zaenkrat (trkam) ponehale, imam še temno rdeče oz. rjave izcedke, tako da smatram, da se kri strjuje,
v pon pa tečem k svoji ginekologinji! Danes grem delat za par urc, upam, da se ne bo ulilo.

Imam pa precej več krčev v spodnjem delu trebuha kot prej - upam, da zaradi raztezanja!

Lep dan vsem

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.8.2013 13:40:05   
Ilenija
Tippi, kako je bilo??? Nepozabno, kajne!?...

Daia, ves kako vsec mi je tvoj pogum in optimizem. Bos videla, vse bo OK!

Jaz sem tudi imela danes pregled pri gine. in sem ocitno imela previsoka pricakovanja. Sem v 12. tednu. UZ je bil zelo kratek. Sem pricakovala, da bo tisti daljsi pregled, kjer ti vse zapisejo v MK, pa ni bilo tako. Sem pa seveda videla malo bitjece, kako brca in miga z rocicami ter slisala njegov srcek. Res nepozabno!!! Se je pa tu kar vse koncalo. Sem imela pripravljena vprasanja, pa ni bilo nobene priloznosti zanje. user posted image user posted image Pa se nekaj: v tem tednu je moj gin zacel 2x tedensko delat tudi v mojem kraju in moja zelja je bila, da bi se prestavila in se mi ne bi bilo potrebno dalec vozit in se seveda usklajevat za avto (nimam svojega avta), pa me je kar zavrnil...in to kar brez pravega vzroka. Rekel je le, da bomo kar tu koncali, kar smo zaceliuser posted image ...

Saj vem, vse skupaj sploh ni omembe vredno, a mene je danes zelo prizadelo...in cutim tako otoznost, da sem jo mogla dati ven. Hvala vam! user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.8.2013 14:44:42   
Tippi
Evo me, na brzino se fočkam user posted image

Čudovit pregled, topila sva se zraven user posted image  človeček je velik malo več kot 6 cm. velik kljukast nos ma, po očiju user posted image  in srček mu bije 157 na minuto. ohhhh, čist sem bla mehka, ko sem ga slišala user posted image

O rezultatih pa ne bi preveč, ker nanje ne dava veliko. u bistvu so rezultati trikrat boljši od lani, s tem, da so mi upoštevali še ta podatek, da je bil lani plodek z DS, pa je kljub vsemu rezultat super! če bo super še krvni test, potem si bom mogoče malo odahnila user posted image  komaj čakava ponedeljek, da vidiva kaj in kako! bodo kar živčni tile dnevi do ponedeljka.

Aja, pa spol sva izvedela. pravi da je zelo velika verjetnost, da je napovedala točno. jej! user posted image

(odgovor članu Ilenija)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.8.2013 14:51:41   
nives28
pozdravljene marčevke 2014!

z vami še ena nova. velik nas je že user posted image rok naj bi imela 21. marca. zanosili smo s postopkom IVF. doma pa imamo že eno user posted image iz 2012. med nosečnostjo sem tudi jaz izgubila službo. prej so imeli z mano še velik načrtov potem pa me kar na enkrat niso več rabil. tako to danes delajo - kakor se jim poželi. NS pa imam 5.9. komaj že čakam. sem pa z dolenjske.

naj povem, da se je tudi pri meni včeraj začel neki rjavi izcedek (2xdan) in sem zdaj full v skrbeh. skoz preverjam na wc, da se ni že kaj ulilo. čeprav je bilo tudi v prvi nosečnosti tako in je bilo potem vse ok. ker smo zanosili z umetno se mi zdi, da sem še toliko bolj v skrbeh. upam, da se vse uredi.

lep deževen dan vsem, ravno pravšnji za poležavanje user posted image

(odgovor članu Ilenija)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.8.2013 15:30:38   
Andy86
Daia kar pogumno, boš videla, da bo ve ok, pa tudi izcedki bodo nehali...just believe user posted image
ilenija ja te razumem...včasih nas taki odnosi razočarajo pa prizadenejo ampak kaj češ..mi njih potrebujemo in zato se moremo prilagodit.
iiii Tippi super, me veseli za dobro opravljeno NS...sedaj pa še počakamo na dobre rezultate v ponedeljek in smo na konju user posted image
ja, danes pa res dež pada in je hladneje...hehe jst se dans fotram s sladkim...totica pa štrudelj...ajeje...a prav paše user posted image
Dobrodošla nives28...žečim ti lepo nosečnost pa da bo vse ok user posted image

zdej grem mal z mojo princesko se igrat.

lepo se imejte

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 712
28.8.2013 18:33:38   
flowergirl
Pa da se še malo jaz javim, čeprav berem vas pa redno :).
Skratka še malo mojih občutkov, no jaz še vedno kar ne morem verjet, da pod srčkom nosim bitjece :) Na trenutke me je ful strah vsega, trenutno najbolj nuhalne, ki jo imam naslednji teden in resss upam da bo vse ok.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 713
28.8.2013 19:44:31   
yesika
Pozdravljene nosečke,
Tudi jaz vas redno berem, malo redkeje javljam.
Vsen novim iskrene čestitke, ter vsem za dobro opravljeno NS, jaz imam pregled v ponedeljek v Mariboru in že tudi komaj čakam.
Imam pa problem z velikim trebuhom, verjetno še zaradi napihnjenosti, nisva še nobenemu prav povedala za nosečnost in me že kar malce skrbi, saj skoraj več ne morem skrivat trebušča.
V prvi nosečnosti sem imela tak trebuh komaj nekje pri 6 mesecih, je to normalno?
Rada bi počakala na rezultate NS, potem pa povem v službi in staršem.
A je katera imela otroka zraven na NS, jaz si ful želim, ds sta mož in 4 letni sin zraven in takrat bo tudi prepričljivo vedel, da dobi dojenčka,
ker sedaj ga pripravljava samo z besedami, koko bo, ko bo. Nisva ga hotela prehitro navezat, ker si preveč želi družbe.
Že dve leti me sprašuje kdaj mu bom rodila sesterco in res sem pod pritiskom in strahom, a vseeno upam, da bo vse OK. in da bom z nosečnostjo zdržala čim dlje, da ne bi imeli še enkrat nedonošenčka.

(odgovor članu flowergirl)
Neposredna povezava do sporočila: 714
28.8.2013 20:12:41   
legojunior
Evo mene. Tudi jaz uspešno opravila pregled. Spola ni uspel videti, ker se je dojenček tako strastno premikal in brcal. Starejša hči stara osem let je bila zraven in skoraj zajokala od lepega user posted image

Zdaj pa počakamo še ac in začnemo uživati user posted image

Tippi, v tvoji prejšnji nosečnosti niso pri nuhalni niti posumili, da bi lahko bilo kaj narobe?

Dobrodošle vse nove nosečke.

Optimistično naprej, ok? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 715
28.8.2013 20:35:55   
Nanuk
Tiste ki boste oz ste stare 35 let... Nuhalna je gratis z napotnico in dvojni hormonski test tudi (a to naredijo istočasno z nuhalno?). Ker meni je dala napotnico za meritev NS in ni nikjer omenjen ta dvojni hormonski test.. Še dobro, da sem tako stara ;) sicer bi me za dvojčka stala NS 90€ hehe

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 716
28.8.2013 22:10:12   
grašek
Tippi . sem šla prav preverit danes, kako si. Super, super, stiskamo pesti tudi tiste, ki smo že rodile - aprilčice 13. Jaz bi na tvojem mestu pospravila, kakšno omaro, mene to pomiri, pa kam šla, čim bolj intenzivno, pa med ljudi, pa malo tudi počivat. Pa bo vikend okoli. Drži se še naprej.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 717
28.8.2013 22:11:40   
grašek
nanuk . sem bila slučajno tu, baje dvojni hormonski test nič ne pove, če so dvojčki

(odgovor članu grašek)
Neposredna povezava do sporočila: 718
28.8.2013 22:16:42   
MAFiN5
Živjo.

Tudi jaz se bolj poredko oglašam. Mogoče bo kmalu kaj več časa ko gre malček v vrtec. Berem tudi bolj kampanjsko - vse ampak kak dan nič, potem pa več naenkrat. Enostavno mi ne znese še na forumu bit.
Jutri pa nas čaka NS. Komaj čakam in močno upam, da bo vse ok, da bom malo bolj mirno dihala.
Čestitke vsem za dobro opravljene NS, pa dobrodošle nove mamice, ena celo z dvojčki user posted image . Napišem kaj več drugič, zdaj grem počasi spat.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.8.2013 6:48:11   
Tippi
Nives28 verjamem, kako zelo si prestrašena! Jaz sem ob krvavitvi v 8 tednu bila že 1000 %, da gre vse naprej in sem se na nek način že soočila z izgubo. groza res! upam, da se je vse skupaj umirilo, in da je mali človeček borec! user posted image

andy jaaaaaaaaa še čisto malo moramo stisnit zobke, pa bom lažje zadihala user posted image  hvala ti za vso podporo! user posted image

yesika normalna je napihnjenost. tudi pri meni je bila, kot bi bila že pri koncu nosečnosti user posted image  no, zdaj sem mi je malo umirilo. se je telo počasi privadilo na spremembo in črevesje tud user posted image

legojunior ne, vsi rezultati so bili tipi topi, glede pač na vse parametre, upoštevajoč DHT, nosno kost, NS, starost.... je ravno včeraj rekla ginekologinja (tudi lani sem bila pri njej na NS), da se to zgodi in da je to le presajalni test. pa saj to itak vemo user posted image  Sem vesela, da si dobro opravila pregled! user posted image  AC bo pa tudi kmalu. čas kar leti!! Na začetku se mi je malo vleklo, zdaj smo pa praktično že v drugem trimesečju. uffff res gre hitro! user posted image

grašek hvala za podporo! veš kolikokrat se spomnim na moje aprilčice 13 user posted image  Ravno včeraj sva bila pri malemu na pokopališču in se čudila, kako hitro je šel čas!! zdej zdej bo eno leto naokrog, kar sem opravila UPN. noro beži čas. tvoj aprilček je najbrž že ful velik?! enga lupčka zanj user posted image

Mafin dobro opravi danes pregleduser posted image in le pridi povedat kako ste se zraven topili! user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.8.2013 6:54:30   
Pupček
Jutro!

Joooj, kar ne morem verjet, da je moja mikena danes stara že 4 leta user posted image user posted image
Kako čas beži!

Yesika jaz sem imela dragega in malo zraven na NS. Mali je bilo kar všeč, sicer ni čisto vsega vidla kar smo ji kazali je pa dojela da je res dojenček v trebušku user posted image No še ene par dni prej sem jo "prepričevala" da je, tako da sva skupaj z AS poslušale srčka, pred tem pa nisem čisto prepričana, da nam je verjela.

Jeeee dvojčke imamo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela od vedno željo, da bi imela dvojčke, pa mi ni bilo usojeno. Moja babica je dvojčica in sem bila kar prepričana, da jih bom tudi jaz imela user posted image . No.....HB da jih pri ta prvi nisem imela, ker bi se mi zmešalo, jaz sem kot novopečena mamica bila čisto zgubljena in živčna, mikena pa tečkana. Moja mama je rekla, da če bi bila jaz taka dojenčica, se ne bi odločila še za drugega otročka.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.8.2013 7:04:46   
Pupček
Tippi user posted image user posted image user posted image No, pa si me v jok spravla, je malo prezgodaj za take čustvene poste user posted image Jaz ne vem, če bi zmogla na pokopališče it.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.8.2013 7:17:00   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Tippi user posted image user posted image user posted image No, pa si me v jok spravla, je malo prezgodaj za take čustvene poste user posted image Jaz ne vem, če bi zmogla na pokopališče it.

To ti nagajajo hormončki user posted image  O ja, verjemi, da bi zmogla. če človek ima prostor, grob, ali karkoli že rečeš Parku zvončkov, kamor gre lahko izlit svojo bolečino, si nekako pomirjen sam s seboj oz. ti to veliko pomeni. Če pa enkrat malčka držiš v rokah, se od njega posloviš (seveda če to zmoreš), tako kot sva se midva, potem si še bolj hvaležen za to, da veš kje je in kam mu greš lahko pomahat.

pa dajuser posted image , pustiva to, res preveč težka tema, sploh pa totalno neprimeren plac tukaj, ko čakamo spomladančke! user posted image  

Jaz ga tudi zdaj že slišim vsak dan z AS! user posted image  in čestitke tvoji mali prinčipesi. res gre hitro čas! Mene vprašaj, ko bo drugo leto polnoletna! jaoooo kam je šel cajt, komaj dojemam user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.8.2013 7:27:55   
qqqq
Dobro jutro,

Tippi sem vceraj tako stiskala pesti, da imam danes kar zulje user posted image . Zelo sem vesela da je bilo na pregledu lepo in da so bili rezultali odlicni. Jupiiiiiii, super. user posted image
Mene caka NS v torek, v ponedeljek pa imam odvzem krvi v Medgenu. Tale 12 teden je kot neka prelomnica, da potem (ce so pomirjajoci rezultati) nosecke lahko zacnemo malo bolj uzivat v nosecnosti. Cestitke tudi ostalim user posted image za opravljene preglede NS. Stiskam pesti sedaj se za vse ki jo se nismo imele.

Kako vam je vsem lepo o spolu povedal ginekolog/inja. Jaz pa kar ne bom upala vprasat pri nuhalni, ker pricakujem da se itak nebo videlo user posted image

Lep soncen dan zelim vsem,
Caw caw

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.8.2013 7:32:30   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: qqqq

Dobro jutro,

Tippi sem vceraj tako stiskala pesti, da imam danes kar zulje user posted image . Zelo sem vesela da je bilo na pregledu lepo in da so bili rezultali odlicni. Jupiiiiiii, super. user posted image
Mene caka NS v torek, v ponedeljek pa imam odvzem krvi v Medgenu. Tale 12 teden je kot neka prelomnica, da potem (ce so pomirjajoci rezultati) nosecke lahko zacnemo malo bolj uzivat v nosecnosti. Cestitke tudi ostalim user posted image za opravljene preglede NS. Stiskam pesti sedaj se za vse ki jo se nismo imele.

Kako vam je vsem lepo o spolu povedal ginekolog/inja. Jaz pa kar ne bom upala vprasat pri nuhalni, ker pricakujem da se itak nebo videlo user posted image

Lep soncen dan zelim vsem,
Caw caw

Piham na žulčke...hvala user posted image

Aaaaa super! si se potem odločila za ta test! user posted image krasno! bom s tabo v mislih,  ko boš na trnih čakala rezultate! sta bila na posvetu? a ne da je zelo prijazna, odgovori na vsa vprašanja, še tako butasta. skratka midva sva bila super duper zadovoljna! user posted image

Glede spola...itak ga boš 100 % zanesljivo izvedela iz testa, tko da je vseeno ali vprašaš ali ne user posted image  sicer lahko na to tud opozoriš, pa ti tega podatka ob izvidih, ne bodo povedal. sam jaz ne vem če bi lahko zdržala, da bi vedela, da ma tam ena ordinacija tako pomemben podatek, jaz ga pa ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?