|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
2.9.2013 18:22:40   
legojunior
Tippi.....iskrene iskrene iskrene čestitke!!!!!! Zdaj pa uživaj in samo uživaj user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.9.2013 18:46:04   
*tedy*
tippiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.9.2013 18:58:08   
sinea
Ojla..

Danes sem pa cist paf....po dopustu je v sluzbi kaos, reorganizacija dela totalna, pridem domov vidim kolegico ki bi mogla rodit konc oktobra pa je brez nosecniskega trebuha, na morfologiji ji je ugotovila napako in je mogla rodit, poleg vsega tega me pa v nabiralniku caka placilni nalog policije, so me na radar ujeli,..... Pa u rit naj gre ta svet, vse mi grre danes v kontra smer....

Tok mi je hudo za kolegico....

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.9.2013 19:09:36   
qqqq
Tippi, danes ko sem sedela v cakalnici v medgenu sem mislila nate in na tvoje izvide.......takooooooo sem vesela zate.user posted image resnicno iskrene cestitke iz srca, to so res res lepi trenutki. user posted image user posted image sem fejst drzala pesti in sem vesela da je sedaj to tezko breme tocno te skrbi odlozeno. Cestitke, uzivaj v nadaljnih tednih in mesecih s svojim srckom v trebuscku.
Mene pa jutri caka nuhalana.

Lep dan vse noseckam in iskreno sozalje nasi marcevki ki se je poslovila. Ko prebolimo tezko obdobje postanemo mocnejse za naslednje stvari ki nam pridejo na pot.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.9.2013 20:34:46   
sonćek

IZVIRNO SPOROČILO: cataleyamiller

fraulein, js sm imela malo povišano temperaturo..punce so povedale, da ni panike, dokler ni 38 stopinj.. če te pa skrbi, obišči zdravnika ali ga pokliči..

a je še katera vsa v mozoljih !? da ki se koža v nosečnosti ščisti in polepša.....user posted image user posted image

vse kupujete neke večje moderce.. jaz razen temnih bradavic nimam nič večjih..user posted image pa tudi lulam ne preveč pogosto.. ponoči npr. samo enkrat user posted image

me pa še vedno muči slabost.. upam, da bo minila.. npr. sem ful lačna.. gremo v gostilno jest.. naročim.. in ko prinesejo jim rečem, če lahko zavijejo za sabo..user posted image od enkrat se mi vse "zgnjusi" in mi zablokira apetit.. uff.. zoprna reč user posted image

ja jst sm dobila majhne mozoljcke po celu..z hrano mam pa isti problem....oci take velike potem pa malo in bi rada se jedla pa nmorm.

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.9.2013 22:19:05   
Daia
Tippi, čestitam!! user posted image user posted image
sinea, ojoj, res so prišle same slabe novice na kup. Žal mi je za sodelavko.. Zdi se mi, da kasneje se zgodi, huje je.

No, jaz pa danes prinašam dobre novice!user posted image
Krvavitev več ni, moji ginekologinji danes ni bilo jasno, od kod krvavitev - predvideva, da je počila kakšna žilica. S posteljico je vse ok, zgrozila se je nad ginekologom, ki me je pregledal na urgenci.
Malečka pa je migala in delovala zadovoljno (no, to sem pridodala sama) user posted image
Upam, da bo vse v redu še naprej user posted image

Lep večer vsem!

(odgovor članu sonćek)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.9.2013 6:49:32   
Tippi
hvala vam za čestitke! user posted image  še vedno ne dojemam čisto dobro, da so bili izvidi negativni. bo verjetno še kar trajalo, da se zares sprostim in začnem uživat.

Današnja noč je bila z lulanjem veliko bolj znosna. tudi na tešče merjen cukr je bil odličen. 4,4!! torej so moje slabosti pač nosečniške slabosti user posted image  ki se jih, kot kaže, ne bom še tako kmalu znebila! s kilami sem še vedno na +1 po moji tehtnici! vesela! user posted image

qqqq kri si dala in zdaj bomo skupaj čakale tvoje izvide, ki morajo biti ok!!! in danes na nuhalni bo prav tako vse bp. a za spol boš vprašala? meni je bilo pravzaprav vseeno, ampak zdaj ko veva kaj bo, si sploh ne znam več predstavljati da bi bil tisti drugi spol in sem fuuuul srečna! pridi sporočit vesele novice!! user posted image  

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.9.2013 6:51:29   
Tippi
No, jaz pa danes prinašam dobre novice!user posted image
Krvavitev več ni, moji ginekologinji danes ni bilo jasno, od kod krvavitev - predvideva, da je počila kakšna žilica. S posteljico je vse ok, zgrozila se je nad ginekologom, ki me je pregledal na urgenci.
Malečka pa je migala in delovala zadovoljno (no, to sem pridodala sama) user posted image
Upam, da bo vse v redu še naprej user posted image

Lep večer vsem!

Kje si bila na urgenci? v ljubljani? meni je bila pa super tista dohtarca na urgenci! res odvisno kako nabašeš. ma važno, da so zdaj krvavitve ponehale. user posted image  tudi pri meni ginek ni vedel povedati kje so vzroki. sem imela pa krvavitev ravno takrat, ko bi morala dobit drugo menstruacijo, tako da je lahko tudi kaj s tem povezano. kakorkoli borci so se obdržali, naj bo tako še naprej, vsaj do 30. tedna!!!

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.9.2013 7:02:02   
Daia
Na urgenci se menjavajo, takrat je bil ginekolog - moški user posted image
Jaa, naj lepo rastejo in se razvijajo še naprej! user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.9.2013 7:09:46   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Na urgenci se menjavajo, takrat je bil ginekolog - moški user posted image
Jaa, naj lepo rastejo in se razvijajo še naprej! user posted image user posted image

Lep dan vsem!

Ko bi vsaj, ko bi vsaj!!! to si zaslužijo tako otročički, kot starši!! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 3.9.2013 7:10:06 >

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.9.2013 8:26:44   
martina23
Zdravo,

Najprej sožalje Trivii. Upam, da se kmalu pojaviš v kakšnem od naslednjih mesecev. Ti držimo pesti!

Tippi: čestitke za pozitiven rezultat. Razmišljam, da bi šla 2x na NS, ker gre tu vseeno za meritve in je možen vpliv človeškega faktorja... narobe izmerjeno - napačna verjetnost. Prvo NS imam danes in mogoče bom drug datum za prihodnji teden skenslala. V vmesnem času sem se že odločila za ta neinvazivni test. Ti si bila tudi na tem? Kako to poteka? So me kar malo prestrašili, ko sem se naročila, ker so na vsak način želeli genetski posvet. Sem jim kar malo težko dopovedala. da je bil moj postopek PGD in da sem teh genetskih posvetov imela že kar nekaj, čeprav ne v MEDGENu. Predvsem me pa zanima ali jim to kar tam plačaš - v gotovini? Pozabila sem vprašat...

Nives: jaz sem imela tudi postopek v Ljubljani, kdaj si imela punkcijo? Moja je bila 28.6., transfer pa 2.7. Ampak takrat se nisva mogle videt, ker so ga meni naredili zvečer....

Punce, srečno vsem še naprej in še naprej tako pridno pišite. Vas rada berem.

Za seznamček pa: stara 38, 3. nosečnost, 2. otrok, doma iz Domžal

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.9.2013 8:52:45   
qqqq
Dobro jutro,
Tippi hvala za pozitivne misli. Drugace sem sama vecni optimist in se raje nasmehnem kot pa ne, ampak danes pa vseeno celo noc nisem spalauser posted image . Caka me najlepsi pregled v nosecnosti, pa me je kar malo strah vsega. Upam da bo vse okejuser posted image

Martina23 zate pa nekaj podatkov glede genetskega posveta....super je. Nic takega sploh. Najprej prides do sestre, ki je super faca, ona vzame tvoje splosne podatke, in partnerjeve, potem pa obrne list na hrbto stran in sama zrise nekaksen "provizoris" druzinski nacrt. Vprasa ali je pri kom, ali je bilo pri kom kaj posebnega, kot so kaksne bolezni (mislim da le zato da so potem bolj pozorni na to pri tvojem testu) in to je to. To se zmenis kar s sesto, ona pa s kulijem narise par crt na list papirja. Potem gres do zdravnice, ki je tudi super faca in ti ona razlozi kaj lahko pricakujes od tega testa in kaj ne, potem razlozi razliko med AC in tem neinvazivnim testom, pove ce gre kaj narobe pri koncnem rezultatu, da ti potem AC pripada na napotnico....skratka, vprasas pa lahko vse kar te zanima. So res ful prijazni, to je bila moja izkusnja.
Potem pa se stegnes roko in oddas 20ml venske krvi. Dobis racun in gres placat na banko, posto, preko neta....nic gotovine nocejouser posted image
Cez 14 dni pa naj bi prisli rezultati. No, teh pa se nimam. Bom pa porocala, ko bodo prisli.user posted image
Upam da sem kaj pomagala.
Sedaj pa letim pocasi v pisarno, nato pa v dravlje na nuhalno.
Lep dan vsem,

Pa pa

(odgovor članu martina23)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.9.2013 8:57:10   
Tippi
Martina ta genetski posvet za neinvazivni test je zelo pametna zadeva. jaz sem bila tudi že na enem, ampak je tole čisto drugače. izveš res vse kar te zanima, ne samo s samo genetiko, ki je več ali manj jasna (kot je pač jasno lahko laiku), ampak izveš vse v zvezi s tem testom. jaz bi na tvojem mestu šla. v končni fazi je na napotnico, ki jo dobiš pri svojem ginekologu in ti tega posveta ni treba plačat.

Poteka tako, da se naročiš za odvzem krvi. vzame ti kri (dve mali epruvetki) in čez 14 dni dobiš rezultate, te pokličejo po telefonu. ne zavlačujejo, ker vedo, kako se nam mudi izvedeti ali je vse ok. in te res pokličejo takoj, ko dobijo izvid v roke. potem ti ga pa seveda še pošljejo po pošti, če ga ne moreš it iskat.

plačaš tako, da ti pri odvzemu krvi dajo napotke, na kateri trr, s sklicom in zneskom. midva sva plačala isti dan, ko sem oddala kri. gotovine ne jemljejo, ker je vseeno kar velik znesek.

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.9.2013 8:59:38   
Tippi
qqqq vse bo dobro!! ti samo uživaj, ko boš videla malega kobacajčka! user posted image
in jasno pridi sporočit kaj imate user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.9.2013 9:07:28   
Alexxix
Živjo.
No še ena se javlja ;) Čeprav naj bi bil PDP 24.3. prvega pregleda še ni bilo in če sem iskrena, se mi kar malo meša.
Ampak dobro, tole bo drugi škrat, seveda težko pričakovan ;)

LP

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.9.2013 9:16:35   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Alexxix

Živjo.
No še ena se javlja ;) Čeprav naj bi bil PDP 24.3. prvega pregleda še ni bilo in če sem iskrena, se mi kar malo meša.
Ampak dobro, tole bo drugi škrat, seveda težko pričakovan ;)

LP

Čestitam!
uau, dobra si! jaz ne bi zdržala tako dolgo, da ne bi vedela, kaj se dogaja s človečkom! user posted image

Drugače pa jaz same nosečnosti nisem kaj preveč vesela in u bistvu komaj čakam, da bo marec! tisti ki pravi, da je nosečniški čas najlepši, al ni bil še nikoli noseč, al pa je bil, pa je mel tako srečo, da je šlo vse gladko! kakorkoli naj bo že marec! user posted image

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 816
3.9.2013 9:33:10   
Andy86
Alexxix dobrodošla pa dober prvi pregled ti želim...kadarkoli ga boš pač imela user posted image
qqqq dobro opravi na nuhalni in boš videla, da bo vse ok user posted image
Danes sem taka omotična, utrujena...v prejšnjih dneh sem že mislila, da so slabosti končno izginile pa me sedaj 2 dni še kar matrajo user posted image bo že. Sem pa v 11. tednu in čez 14 dni imam NS, komaj čakam. Sem pa loh včeraj gledala kako super rezultate sem imela v 1. nosečnosti...me je sedaj kar malo strah, ker je vseeno šlo 5 let mimo pa vem, da ne bodo tako super kot pri 22ih...ampak sem optimist in bo vse ok user posted image
Tippi jst ne morem lih rečt, da ni lep čas nosečnost je pa res, da sem veliko bolj zaskrbljena pa paničarka kot v prvi...prvo sem bolj uživala...sedaj pa vedno kaka težavica.
bodimo optimistke user posted image
Moram naprej delat...bodite fajn

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
3.9.2013 10:28:16   
sonćek
tippi strinjam se s tabo naj bo ze marec da si koncno oddahnemo in mamo male bibe v rokah.... ko sem bila na prvem pregledu sva bila tako zivcna da so se sestre.v ordinaciji bile nervozne...
bodimo kar se da optimisticne !!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.9.2013 11:02:45   
Alexxix
Meni je ok, že drugi dan mi ni slabo, tako da lahko potrkam na les. Mi je pa smešno, ker je enak pdp, kot ga
je imela hčerka ;)) no, šest let nazaj. Je pa res Andy... starejše smo, pa je vse drugače in itak da bo vse ok.
Pregled je šele 12. , nuhalna 13... ja vse na kupu, zgleda da bo tokrat malo bolj pestro kot je bilo prvič ;)

(odgovor članu sonćek)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.9.2013 12:10:28   
Daia
Joj, želela sem še malo zadržati zase, pa me je sodelavka kar direktno vprašala, če sem noseča (zaradi nekega članka na temo nosečnosti)
user posted image

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.9.2013 12:55:39   
Rina2
Alexxix tudi jaz sem imela prvi pregled precej pozno, pri polnih 11 tednih. Pa zato na nuhalno ni potrebno tako dolgo čakati ;-). Jaz jo imam v četrtek in komaj čakam.
A je katera med vami, ki je imela NS na napotnico v Lj porodnišnici? Me malo zanima, kako je tam. Ker sem pač vajena, da ko si kaj sam plačaš so vsi nekak "slinasti" in se trudijo, če pa ne pokažeš mošnjička pa.... No ne vem kako je v tem primeru, zato me pa zanima.

Sicer pa tudi meni nosečnost ni lih nekaj najlepšega. Prejšnjo sem skoraj celo preležala, tokrat pa bo kot kaže spet tako... :-(. MA je treba bit pozitiven, ba bo vse tako kot mora biti :-).

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.9.2013 13:10:17   
Rina2
Vsem, ki ste se poslovile pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi sama vem, kako je...

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.9.2013 14:21:02   
fraulein
Nuhalna je bila super srečen dogodek za oba,...Rok je pa potrjen na 17.marec 2014. user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.9.2013 14:30:29   
Andy86
čestitam za dobro opravljeno NS farulein user posted image sedaj pa veselo nosečnost naprej user posted image
aja punce nekaj me mal bega in zanima obenem. Tiste, ki ste napravile DHT kako kaj to pokažejo rezultati? Mislim, so zanesljivi? PO eni strani bi napravila, po drugi me je mal strah. Brala sem, da nekatere so imele full dobro NS in pol ta test jim je dal na možnost DS 1:29. To je pa že hard user posted image Siecr pol so imele zdrave otročke a se mi zdi, da če bi mene doletel tak rezultat bi bila popolnoma na tleh, stalno bi skrbela...Siecr je dr. Pušenjak rekel, da tej rezultati ne vedno pokažejo realno stanje, so le statistika, ki je odvisna od več dejavnikov. Tko, da sem res v dilemi, če opravit ali ne?! Kakšne so vaše izkušnje?
Evo že kompliciram user posted image v prvi nosečnosti niti pomislila nisem na DHT zdej pa že vse pobrskam pa študiram, sekiram...grozna sem user posted image

(odgovor članu fraulein)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.9.2013 15:02:48   
vragec88
ojla

dogo se nismo slišale, jaz imam veselo novico, imela se biopsijo horionskih resic in vse je ok.user posted image user posted image user posted image
Tako da smo veseli.user posted image Slabost tudi počasi pojenja tako da se jutri odpravljam na delo.
upam da je res vse ok. In samo še za sladkor pazimo.
Moj PDP je še vedno ostal enak i je 5.3.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ste športniki?
muška

z dušo in telesom (12%)

samo rekreativen (50%)

nikoli (8%)

raje počnem kaj drugega (17%)

nikakor (7%)

sem, in to prenašam tudi na podmladek (7%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!