|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
29.8.2013 7:33:28   
qqqq
Pupcek VSE NAJBOLJSE tvoji princeski!
Pri 4-h letih je pa sigurno ze kaksna barbika na tortiuser posted image user posted image

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.8.2013 8:29:18   
Andy86
Čestitam vsem nosečkam za dobro opravljeno NS...pa držim pesti za vse tiste, ki jo boste kmalu opravile user posted image
Pupček tudi sama se sprašujem kam gre ves ta čas, ko naši otročki tako hitro rastejo. Moja je imela konec aprila 4 leta, pa ti 2 leti, ki nas ločijo od šole bodo šle kot bi mignil.
S tem tempom si včasih vzamemo premalo časa v njihovi družbi...če bi bilo možno bi jst bla kar cel dan z njo user posted image
Meni se zdi lepo, da gredo tudi otročki zraven na NS...seveda, če so dovolj veliki, da vsaj kaj razumejo. Mi bomo za spol vprašali, seveda, če se bo videlo, čeprav sama že sumim kaj bo user posted image
Moram naprej delat...še danes pol jutri pa pregled...jipiiii user posted image
Lpeo se imejte

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.8.2013 8:29:58   
Andy86
Aja Pupček pa vse najboljše tvoji princeski user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.8.2013 9:30:07   
cataleyamiller
čestitam punce za dobro opravljene nuhalne..pa dobrodošle vse nove ! :) Pupček, tvoji deklici pa želim vse najboljše..user posted image

neki me zanima.. a lahko nosečnica pije magnezij v obliki šumečih tablet ?

malo se mi je začel trebušček poznat, pa sm čist srečna..user posted image

občasno se pojavljajo špikanja, bolečine, raztezanje..ampak se da potrpet.

aja, včeraj sm imela temperaturo 37,2. ko imam po navadi, (v "normalnem" stanju) tako temperaturo, sm že fejst bolna.. do kolko pa lahko naraste, da ni nevarno za plod? in kdaj je potreben obisk pri zdravniku...?

LP

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.8.2013 9:36:57   
tinamami
Živjo srečke nosečke user posted image
končno sem tudi jaz imela prvi pregled, sem noseča približno 12 tednov, točno bo povedala v sredo na NSuser posted image sem presrečna, spet imam v sebi živo bitje, to neprecenljivo srečo user posted image user posted image user posted image sem pa malo razočarana nad ginekološkim oddelkom v jeseniški bolnišnici.. Ginekologinja je super, ampak so totalno v p...... se opravičujem izrazu.. celo nosečnost ne dobiš slikice, niti če plačaš :( delali so trije ginekologi, UZ eden.... med pregledoma 6 tednov.... če ne bi rodila 14 mesecev nazaj, bi mislila da je to normalno ampak takrat so bili pregledi na 4 tedne in vsakič sem dobila slikico svojega user posted image kar porazno je res... šparajo na vseh koncih..
drugače pa je moje počutje bolj tako, slabost počasu pojenjuje, edino zjutraj in zvečer je še prisotna, bruhala zdaj nisem že nekaj dni.. kg sem -2, pri prvem sem bila v 12tednu na +5 user posted image res je vsaka nosečnost drugačna... veliko me preboli spodnji del trebuha, je pa zaenkrat še raven in nihče ni posumil.. :) ve samo moja družina, ter tri prijateljice, ostali še nič... sploh ne vem kdaj naj poveva, prvič sva povedala pri 8.tednih, sedaj pa najraje nebi povedala še 10 tednov :)
me pa skrbi.. narediti moram še dva izpita na faksu in napisati diplomo.. ni šans da mi uspe do marca user posted image
čestitke vsem novim nosečkam user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.8.2013 10:33:58   
Daia
Čestitke vsem za nuhalno!
Pupček, čestitam punčkici! user posted image
Čim več takšnih lepih novic še naprej user posted image
cataleyamiller, meni se tudi zdi, da mi trebuh že raste! Ko ležim, je sicer samo maaalo izbočen, ko stojim, pa je že precej opazen user posted image
V službi bom prav čakala, do kdaj me bodo gledali z ˝Kaj se je zredila??˝ očmi in kdo me bo prvi upal vprašati - ali sem debela ali noseča user posted image

(odgovor članu tinamami)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.8.2013 10:39:25   
Daia
cataleyamiller, glede temperature: Pušenjak pravi, da do 38 stopinj ne smatramo temperature kot povišane, po 38 pa je potrebno obiskati zdravnika in temperaturo zbijati.
Za plod naj bi bila nevarna 39 oz. visoka 38 (virus), tako da kar brez skrbi user posted image

Še ena lušna info user posted image
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151793910160155&set=a.496176595154.294030.8798180154&type=1&theater

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.8.2013 11:31:35   
artista7
Ne vem kako vaši gledajo, jaz sem povedala naslednji dan po nuhalni, ker se mi je zdelo fer. Prva reakcija direktorice je bila, da je že parkrta hotela vprašati, če ji imam kaj povedati... V soboto štartam v 14 teden kot pravijo in meni se vidi - skrivat pa tudi ne mislim, tako ali tako je vsak dan bolj opazno.

Pa BTW, za službo nisem nič kaj ziher, da se bo obdržala - ampak na fer play vseeno prisegam, morda se bo enkrat pa le obrnil v moj prid, čeprav so res taki časi, da danes imaš delo, jutri ne več ... in nimam mirnega spanca zato prav vsak dan - danes sem imela celo noč moro - sedaj sem kot cunja - ki pije belo kavo, ker mi sicer lahko samo glava dol pade user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.8.2013 11:44:24   
Daia
No, saj pri meni direktorica in namestnica direktorice že vesta :)
Sodelavci pa ne.
Artista, upam, da se bo služba obdržala!
Nočne more pa sem imela včeraj (duhovi, hudiči user posted image ), vsak dan imam neke čustvene sanje..
Baje so v nosečnosti burne sanje na splošno pogostejše.
Naj te kava prime user posted image

< Sporočilo je popravil Daia -- 29.8.2013 11:46:52 >

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.8.2013 12:13:04   
Anonimen
TIPPI a lahko vprašam, kaj je bilo z otročkom?
kot sem razumela je imel DS? a je umrčkov po rojstvu al kaj? user posted image
če ti je težko govort o tem ignoreraj vpr.
hvala user posted image

(odgovor članu Daia)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
29.8.2013 12:16:38   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

TIPPI a lahko vprašam, kaj je bilo z otročkom?
kot sem razumela je imel DS? a je umrčkov po rojstvu al kaj? user posted image
če ti je težko govort o tem ignoreraj vpr.
hvala user posted image

ne. v polovici nosečnosti sem opraivla UPN. ni mi težko o tem govort, mojo zgodbo večina itak že pozna, tako da, če te še kaj zanima vprašaj. bi pa raje na ZS, če že, ker ne želim slabih stvari govort v tako lepi temi, ko nosečke čakamo na svoje spomladančke user posted image  upam, da razumeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.8.2013 12:31:41   
Tippi

neki me zanima.. a lahko nosečnica pije magnezij v obliki šumečih tablet ?

seveda lahko. celo priporočljive so, če imaš močnejše krče. meni jih je celo predpisala ginekologinja na urgenci in sicer 3 na dan. zdaj spijem poleg vitaminov, še en magnesol na dan. včasih tud dva.

glede vročine ti je pa že ena odgovorila.

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.8.2013 12:43:08   
artista7
Magnesol - to je verjetno iz lekarne? Koliko to kaj stane? Jaz sem sicer bolj za naravne zadeve, ampak donat mi je žal ogaben user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.8.2013 13:19:01   
Andy86
Magnesol je super...jst sem ga v bistvu v prvi nosečnosti pila od 15. tedna pa vse do 34. tedna...mi je full pomagal. Mislim, da ga bom tudi v tej nosečnosti...tokrat zaradi težav s krči v nogah. Artista upam, da bo v službi vse ok pa da te obdržijo user posted image
Ja Magnesol je skupi v lekarni...zdej se ne spomnem kolk stane a je najboljši od vseh...sem poskusla tudid druge a meni niso tolk pomagali.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.8.2013 13:34:55   
cataleyamiller
jaz pa sem kupila šumeče tablete magnezija kar v trgovini, saj sem nekje slišala, da pomagajo za krče.. nisem pa nikjer zasledila, če so tudi take ("navadne") ok.. vsi pišejo o tem magnesolu.. no, kakorkoli že, hvala za odgovore. user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.8.2013 15:01:53   
nives28
tudi jaz sem v prvi nosečnosti pila magnesol in je bil super. probala sem tudi druge pa mi nikakor niso potegnili. predpisal mi jih je pa ginekolog.
mogoče bi bilo dobro, da jih pijem tudi sedaj zaradi krčev user posted image

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.8.2013 15:56:05   
Bebibebi
Hoj hoj nosečke,

Še en pozdravček z moje strani J Tudi meni ne uspe tako redno pisati in biti bolj aktivna, čeprav z zanimanjem in veseljem spremljam forum. Ob delu in 16mesecniku doma je čas zase skoraj že znanstvena fantastika, sploh pa odkar smo noseči user posted image Zato pa preberem za nazaj vse, kaj se novega dogaja in delim občutke z vami.

Kako res je, da je vsaka nosečnost drugačna … v moji prvi nosečnosti je bilo težje, ker so bile krvavitve in izcedki, pa zato večja zaskrbljenost in posledično bolniška celo nosečnost. Se je pa vse krasno končalo in mali sonček je že pravi možek. Tako da tudi z moje strani spodbuda vsem, ki vam nagajajo izcedki…dokler ni močnih krvavitev (pa še to ni nujno hudo narobe), je vse rešljivo, samo bolj previdno, pa mir dat, heeh… user posted image  Je bilo pa prvič fajn, da sem vsaj počivala, ko je to bilo potrebno, kar je sedaj v drugi nosečnosti skoraj MI …(beri Mission Impossible) :P  Kako gre ostalim nosečkam s še enim nadebudnežem?   

V službi še nisem povedala, razen trem najožjim sodelavcem, bo treba tudi to, ker buši raste ko veliki…najbrž drugi teden, v pon imam namreč NS. In tako kot je rekla cataleyamiller, že vidim poglede nekaterih, ki ugibajo, kako sem se zredila… Se mi pa zdi, da buši hitreje raste kot prvič. V pon bo 13t in se že orng pozna – od spredaj ne, od strani pa kar precej, niti ne bo možno več dolgo skrivati… Se mi zdi, da se mi je prvič tako poznalo šele v 4.mes… buu…

Kakorkoli, dobrodošle nove sonosečke in lep sončen popoldan vsem vam z Obalnega konca user posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.8.2013 16:02:25   
martina23
Pozdravljene,

Še jaz se bom javila. Zanosila sem v zadnjem postopku IVF in rok imam 21.3. Imam že enega otročka, ki je letnik 2005. Mojega zelo skrbi, da bi bil DS, jaz pa sem se predolgo matrala za tole, da ne želim iti na amnio in tvegati....user posted image Tako sedaj sem se prijavila na NS 2x, čeprav mi ne pripada na napotnico, stara sem 38. Prvo imam v torek... me je kar strah.

Tako da Nives, kje si bila ti v postopku? Mogoče sva se videle :-)

Pri meni še nihče ne ve, razen mojega in ene prijateljice. Bom še malo skrivala, sploh v službi. Čeprav me včasih jezik zasrbi user posted image

Srečno vsem sonosečkam.

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.8.2013 16:21:47   
nives28
živjo martina23. jaz sem bila na postopku v Ljubljani. pri prvem otroku je uspelo v drugič, sedaj pa v prvič tako da sem kar malo presenečena.

(odgovor članu martina23)
Neposredna povezava do sporočila: 744
29.8.2013 18:28:40   
Ilenija

IZVIRNO SPOROČILO: Nanuk

Tiste ki boste oz ste stare 35 let... Nuhalna je gratis z napotnico in dvojni hormonski test tudi (a to naredijo istočasno z nuhalno?). Ker meni je dala napotnico za meritev NS in ni nikjer omenjen ta dvojni hormonski test.. Še dobro, da sem tako stara ;) sicer bi me za dvojčka stala NS 90€ hehe

tudi jaz sem stara 35 in mi je gin rekel le, da naj se grem narocit na NS. Jo imam cez en teden, nisem pa dobila nobene napotnice... user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.8.2013 7:35:19   
*tedy*
Mislim da ti pripada NS po 35 letu, Ac pa po 37 letu. Ga vprašaj ginekologa za napotnico, zakaj bi plačevala??

(odgovor članu Ilenija)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.8.2013 7:54:03   
Tippi
Br'jutr!

Jaz hodim spat s kurami in sem potem ob 4 že totalno naspana user posted image  potem pa ko prikazen hodim po bajti in ropotam, dokler se vsi ne dvignejo user posted image  prou super user posted image

Danes sem se tehtala. še vedno na + 1 kili. Jej! Vesela zelo. Ne vem pa koliko časa še bom, glede na to, da se mi je apetit odprl in bi lahko požrla vse kar se mi porine pod nos user posted image  še tisto, kar včasih nisem marala, pride prav user posted image

Z AS vsak dan lovim človečka. če ga ne najdem takoj, postanem kar živčna. Danes recimo, sem ga našla čisto na drugi strani strani, kot par dni nazaj. groza, kakšn nagajivček user posted image

Drugače se mi pa energija vrača user posted image  slabosti dobro obvladujem in sem se nekako sprijaznila z njimi, tako da dobro furamo. upam, da bodo iz tedna v teden manjše in da na koncu izginejo!

Moram pa nujno spet v nabavko novega modrca. sem že kupila dva, pa sta mi že premajhna user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.8.2013 8:31:04   
Andy86
pozdravljene souser posted image jst sm tle v porodnisnici in cakam na izvide ter na pregled moje G...vam porocam...Tippi me veseli'da se dobro pocutis pa da so se slabosti poslovile user posted image tudi meni pocasi pojenjajo...so se prisotne a veliko manj. Tudi sama bom morala nabavit nov modrc user posted image se tipkamo kasneje...uzivajte

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.8.2013 9:10:13   
Nanuk
Tippi, jaz nosim modrc iz prejšnje nosečnosti, ki sem ga nosila tik pred porodom user posted image . Včeraj mi je ena stranka rekla: ma kaj ti si se tako zredila al si noseča? user posted image sem izgubila kak kilo, vendar imem že zelo izrazit trebuh in joške .... Tko da ne morem več nič prikrivat, lagat se mi pa ne da..

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.8.2013 10:38:36   
abalico
ojla, en lep pozdrav vsem!

jaz tudi komaj čakam naslenjdi teden, na NS. blazno me skrbi... v prbvi nosečnosti se mi zdi, da me ni tako. tokrat pa....

saj samo malo pojamram, nič drugega...

a, ja, punce! odliočila sem se, da se vračam v Ljubljano!!!!!!! hura, hura, hura!!!!

uživajte v sončku!

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?