Shana86 -> RE: Februarke 2014 (31.7.2013 10:02:31)
|
Živjo punce! Tudi jaz sem koooončno dočakala nuhalno [sm=smiley1.gif] Bila sem včeraj, dete je ful ful ful živahno, še G je rekel, da nadpovprečno, smo imeli težave kaj pogledat [sm=smiley1.gif] Velik je 5,4 cm, kar ustreza 12 1/7, nuhalna je dala ful dober rezultat, mi je pa res pokazal vse - očke, nos, usta, rokice (imam ful kjut slikico, kjer mali cuza palec), srček, želodec, mehur, nogice... in mogoče lulčka [sm=smiley1.gif] Ampak to je tako, še zelo nezihr. Naslednji pregled imam 20.8. (posvetovalnica). Pomoje se do morfologije nič več ne gleda z UZ, na žalost [sm=smiley13.gif] Zavarovalnica plača samo 2 UZ med nosečnostjo - potrditev nosečnosti in morfologijo. Vmes je bolj dobra volja ginekologa. Moje počutje pa tako tako. Še vedno me včasih zvije slabost, zlasti zjutraj in zvečer. Najbolj pa me moti utrujenost. Res sem nonstop utrujena že par tednov... Ob osmih zvečer sem samo še za horizontalo. Sem šla pa tudi čez vikend plavat v bazen. Nisem se dolgo namakala v tisti vodi, res sem šla za kakih 20 minut plavat, potem pa ven, pod tuš in takoj mokre kopalke dol. Ko sem se pogrela, pa spet. Stvari za dete nimam še nič, bom počakala še par mesecev. Sva se pa že malce začela pogajati za imena... [sm=smiley1.gif] Dobrodošle nove [sm=bravo.gif]
|
|
|
|