Dorotheia -> RE: Februarke 2014 (8.8.2013 8:07:10)
|
Pozdravljene punce! Še en vroč dan nas čaka. Jaz te dni v službi komaj zdržim, sploh dopoldne, ko se mi res spi. [sm=smiley13.gif] Ampak bo pomoje bolje, ko bo vročina mimo. Se sploh ne morem shladiti. Tudi v stanovanju imava kar vroče, smotano je, ko zvečer luftaš, pa čisto vroč zrak. Ampak saj bomo preživeli. Drugače mi je pa kolega posodil tale Angel Sounds in je luštna zadeva, samo jaz vedno tako težko najdem srček. [sm=smiley13.gif] Včasih ga sploh ne in prej odneham, ker se mi ne da več iskat, drugič ga potem najdem. Mi zna katera razložit zakaj? Je pa res, da ne uporabljam nobenega gela, ki naj bi služil za boljšo pretvornost zvokov. Bi znalo to kaj vplivat? Zakaj tako težko najdem srček? Jaz si razlagam, da je bejbek gotovo kje bolj zadaj. Moj je pa rekel, da beži pred to napravo. [sm=smiley36.gif] Druače sem pa ok. Zanimivo mi je, da ste ene že takoj izvedele za sladkor na prvi posvetovalnici. Jaz še nič ne vem in bom verjetno izvedela izvide glede sladkorja in toskoplazmoze šele na naslednji posvetovalnici, 5.9. Me prav zanima. Dajte mi še nekaj povedat, ali na teh posvetovalnicah tudi kaj preverjajo, če je otrok še živ? Mislim, a poslušajo vsaj srček? Ali sploh nič? Vem, da ultrazvokov ne delajo, če je načeloma vse ok. Ampak vsaj srček bi pa res lahko poslušali. V LJ menda to počnejo, ne vem pa, kako je v KR? Eni moji znanki so na morfologiji šele odkrili, da plodu ne bije več srček. [sm=smiley19.gif] Ampak ja, take misli na stran in z nasmehom v nov dan. Lepo se imejte, pa dajte še kaj napisati, da ne bomo februarke tako samevale tukaj. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|