modrookica -> RE: Februarke 2014 (2.8.2013 10:24:09)
|
Pozdravljene sonosečke. upam, da uživate poletje, meni sicer vročina nič ne paše, doma imamo gradbišče kjer imamo izredno smolo z zelo slabimi izvajalci, tko da me živcirajo in jezijo, čeprav se ne bi smela razburjati :) Zelo dobro razumem vse tiste, ki ste v teh začetnih tednih bolj previdne z deljenjem te lepe informacije in nekoliko v skrbeh ali bo ali ne bo ok, sama ima namreč za sabo dva spontana splava, ki sta se oba končala z enodnevnim obiskom bolnice in narkozo. Resnično nekaj, kar si ne želim nikoli več ponoviti. Zato verjamem, da nam je tokrat namenjeno, da tole detece dobimo v naročje. Včeraj sem zvečer še enkrat preizkusila AS in neskončno srečna našla srčka moje pikice, ki pa mi je potem poredno ušla :)). Komaj čakam, da jo bom nekoliko lažje našla, ker moj petletnik vsakič sprašuje če sem našla srčka in bi ga rad tudi on poslušal. Na NS imam namen vzeti malega s sabo, ker bo tako lahko dejansko videl kaj mamica nosi v trebuščku, prepričana sem, da ga bo to še bolj povezalo z dojenčkom in se tega fuul veselim - še dva tedna :) Karin82 tudi jaz delav v šoli in sem v istem položaju kot ti, le da se mi trenutno nosečnost še ne pozna kaj dosti, no lahko bi rekla, da je za tisto nekaj več okoli trebuha kriva kakšna pekarnica ob morju :)). Zaradi skrbi in tistega vprašaja ali bo vse ok, seveda nisem govorila o tem že takoj, čeprav sem zadnje delovni dni težko oddelala zaradi hude slabosti, zdaj pa bom najprej še počakala nuhalno in šele potem bom povedala. Mislim, da boto to kar morali razumeti, da zaradi situacije ki smo jo imeli ni bilo smiselno takoj razglašati novice. Tudi ti, brez skrbi, to otročku škoduje :) en lep pozdravček vsem
|
|
|
|