Shana86 -> RE: Februarke 2014 (24.3.2014 18:43:06)
|
Mala_racka seveda sta dobrodosli [sm=smiley1.gif] To bo tolk bab na Maldivih, da jim bomo dez prnesle [sm=jezicek.gif] Joooj pri nas tudi jok po kopanju, vedno. Tolk je rada v vodi, da samo da nakazeva, da je konec, bruhne v jok... in joka do joske. Ja no. Jaz pa ugotavljam, da se ponoci ne zbuja vec zaradi lakote, ampak iz navade. Vedno okrog 1-2h in 4-5h. Mi je prvic pojedla samo 75, drugic pa 60 ml + joska. Se pravi pol manj kot sicer. Samo ne vem, kako jo odvaditi, ob pol devetih zvecer je pojedla josko plus 120 [sm=zmeden.gif] Pa potem po peti uri seveda ne zaspi vec cisto in najpozneje ob sestih je treba vstati... Mi imamo pa pediatrinjo spet naslednji torek, komaj cakam. Pa ginekologa imam naslednjo sredo. Ja, mi gremo ven tudi v dezju. Tista navodila so pomoje za novorojencke... Ne vem no. Ena starejsa ljubljanska patronazna mi je rekla, da otrok mora vsak dan ven, pa ce uspicene prekle dol letijo [sm=smiley36.gif] Seveda v tem primeru ga pelje ocka in bolj na hitro, ampak vseeno... [sm=jezicek.gif] Moja se tudi fuuuul smeje in na glas pogovarja, neverjetna je, je zacela ze pred dopolnjenim enim mesecem. Pa igrace jo zanimajo samo kratek cas, ful ima raje ljudi. A ima katera kaksen nasvet glede tega nocnega zbujanja? Se posebej mi je smotano, ker dodajamo in je treba sredi noci vstati in pripravljati mleko pa potem spet dol in prati flasko... sto let traja vse skupaj. Drugace se mi zdi, da imam spet malo vec mleka. Ful se pozna, ce pocivam... Menda sem se po porodu premalo merkala in zacela skakat najprej po hisi, potem pa se po sprehodih... ja no, ce je bil pa taaak soncek
|
|
|
|