flora* -> RE: Februarke 2014 (20.7.2013 21:43:44)
|
Ojlaaaaaa nosečke! :)) Zdaj se nekaj časa nisem javla, prejšnji teden so mi v avto vlomili in mi vse ven pobrali.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Je ocenjeno na ene 2000€ škode.. Odnesli so mi radio,telefon,mac-a in še ipada.. Tak da res super no..[sm=zmeden.gif] Drugače, NS smo tudi mi že dali skozi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dragi je šel valda zraven, bil čist navdušen, skoraj bolj ganjen kot jaz[sm=smiley36.gif] Vse je super, [sm=duda.gif] vesel v bušiju dela prevale, res je en živahnež. Pa tak čist pozersko se nam je nastavljal tak da imam kr nekaj odličnih slikic.[sm=smiley1.gif] Spol se ni dobro videl tak da sem na koncu rekla,da bom pač do morfologije še počakala, čeprav sem si ful želela vedet[sm=smiley1.gif] Buši se meni že ful pozna, svojih starih hlač sploh ne morem več nosit, tak da sem večinoma v trenerkah in pa oblekcah. Če imam kakšno oprijeto majčko gor, se že tut ful vidi, in sem takoo ponosna na bušija da ga nonstop kažem.[sm=jezicek.gif] Za [sm=duda.gif] še nisem nič kupovala, niti nisem zadnje dni nič po trgovinah hodila,da mi imela priložnost, bom tak enkrat po 25.tednu začela, imam še več kot dovolj časa.[sm=smiley1.gif] Gledam pa res nonstop vozičke po internetu, berem razne forume, kateri vozički so ok, kateri ne, na kaj moram bit pazljiva.. In ugotavljam,da bom jaz kr doktorat naredila in tega..[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|