modrookica
|
Živjo! Včeraj se nisem uspela javit, ker imamo doma polno gradbenikov, ki so nam razdejali že pol hiše in sem že čisto zmatrana od življenja v prahu in kaosu :). ampak ko končamo bo pa lepo - ločeno stanovanje od mojih staršev, mali bo dobil svojo sobico in potem še veselo pričakovanje dojenčka (oz mali pravi, da bo dojenčica). moje počutje je ok, sem pa hitro utrujena, pa poleg neke slabosti, ki se tko malo pojavlja so se pojavili napadi lakote :)). A ima še katera kake take trenutke, da jo napade neka čist nora želja po nečem? men se npr že 14 dni fuuuul lušta hrane iz kitajske restavracije (sicer ne vem, če bi mi ob slabosti hrana dejansko pasala, ampak želim si jo pa ful :)) Prvi pregled je mimo, popolnoma srečna sem, da sem spet videla srček, ki lepo bije. Veliki smo 22,47 mm, kar je za 9t 2dni, in popolnoma ustreza mojemu izračunu glede na izostanek. PDP je 23.2.2014. Jutri moram pa dati še kri in vodo. Sem pa kr malo razočarana, da imam naslednji pregled šele čez 7 tedenov, torej 10.9. ampak očitno se tudi tukaj špara. Kljub temu da sem imela dva spontana splava me ne obravnavajo kot rizično, ker sem enkrat že normalno donosila. Tko da mi drugega kot to, da se sprostim in verjamem, da mi je tokrat zares namenjeno, ne preostane. Ker pa imam težave s hrbtenico bom vsekakor poskusila dobiti kak papir od nevrologa ali pa ortopeda, da bom lahko koristila bolniško, če bo v službi preveč težko, ker imam veliko prisilne drže in še same psihote okoli. NS imam 21.8. v Domžalah. morda je še zgodaj, ampak vseeno, ali je katera razmišljala o tem, da bi imela že prej dogovorjeno babico za pri porodu oz spremljevalko? Jaz sem se prvič nekaj pred porodom srečala z eno prijetno babico iz Ljubljanske porodnišnice, pogovorili sva se kaj bi rada oz. česa ne, česa me je strah itd. In tudi ko se je začelo dogajati sem jo lahko poklicala, tudi če ne bi bilo nje ko bi prišla rodit je vse se dogovorila, ampak potem je prišlo tako, da sem prišla k njej v nočno in smo lepo zrihtali, da sem rodila v dveh urah. Prej me je bilo poroda sicer nekoliko strah, vendar sem babici popolnoma zaupala in tako je šlo vse tako kot je treba. Tega si seveda želim tudi tokrat. en lep poletni dan vam želim in čim manj slabosti.
|