|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
17.7.2013 17:21:33   
Dorotheia
Pozdravljene.

Jaz se spet malo javljam. Sem ok, trebušček se mi že počasi začenja poznati, samo čez dan pač res izgleda kot da sem napihnjena. Prej nisem imela nič trebuha, zato je sedaj toliko bolj vidno. user posted image Mi pa sodelavke pravijo, da se mi drugače sploh nič ne vidi, da bi bila noseča. Sem pa v 12 tednu oz. 11T 3/7 pomoje. V torek imam nuhalno in še stotič povem, da komaj čakam. user posted image Malo me je sicer strah, da bi bili slabi rezultati, a sem zaenkrat optimist. Res upam, da bo vse ok. Bo šla katera še na dvojni hormonski test?
Sem pa res vesela, ker trenutno od bolniške (trkam) nimam več nobenih rjavih in sumljivih izcedkov. Samo beli tok (ali nekaj podobnega pač), pa še to ni veliko.

Sem pa bila včeraj v shoppingu v Lj in sem si kupila prve nosečniške hlače. user posted image Čeprav jih zaenkrat še ne rabim (razen ob večerih bi mi prav prišle, ker se mi trebuh tako napihne), ampak na gorenjskem ni nobene poznane trgovine, ki bi imeli taka oblačila, pa še ne vem, kdaj bom spet šla v LJ. Kak fajn občutek je bil kupiti te hlače. user posted image

Kako ste ostale? Počutje vredu?

(odgovor članu klavdija88)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.7.2013 19:04:10   
modrookica
Pozdravljene nosečke!
Po dolgem času se malo javljam. Za nami je naš letošnji dopust, ki je bil malo predčasno prekinjen, ker sem imela celo noč krče, tudi čez dan se niso pomirili in ker imam za sabo že dva SS sem bila seveda vsa napsihirana. Zato smo se zvečer odločili, da spakiramo kufre in gremo domov ter v LJ na urgenco. Tam sem prvič ugledala svojo pikico in videla, kako utripa srček - moram rečt, da je bila to neizmerna sreča, vredno prekinit dopust :). Veliki smo 1,7 cm, kar ustreza 8t 1/7.
Sicer pa me že cel mesec dajejo hude slabosti, danes sem sploh taka, da ne vem več ali sem se zastrupila s hrano ali je temu kriva nosečnost, prsi so občutljive, vendar kak dan manj in potem me seveda spet grabi panika ali je to normalno??
Imam pa prvi pregled naslednji torek 23.7. in priznam, da komaj čakam. Ko to uspešno opravim, pa se naročim na nuhalno.

en lep večer vam želim

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.7.2013 22:47:14   
lizika86
Modrookica, potem si pa imela pestro morje. Uffff, da je le vse ok. Torek, ko spet vidiš pikico, bo pa kmalu tukaj. Joj, koliko nas je takšnih s slabimi izkušnjami, žalostno user posted image .

Zato pa moramo verjeti, da nam bo tokrat sreča naklonjena in nič drugega!

Jaz sem tudi čez dan vsa cunjasta, sva se navadila z mojim, da po kosilu kar malo zalegneva, on zmatran od službe, jaz kar tako user posted image .

Lepo se mejte in božajte bušije user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.7.2013 12:28:15   
ajiluj
Pozdravljene
se vam pridružujem čeprav sem čist na meji 28 februar je moj pdp

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.7.2013 18:44:57   
modrookica
Pozdravljene!
Kako ste kaj? Ker sem na dopustu (no morala bi biti še na morju) sploh ne vem več kateri dan je :). Danes že cel dan poležavam, ker me je že od jutra tako tiščalo oz bolelo spodaj v trebuhu. Ima še katera take težave? Sploh si ne znam razložiti čemu naj to pripišem. Potem pa, saj veste, se sprašujem ali je kaj narobe ali je to le prebava ali ali ali....user posted image .
Mi je pa tko lepo, ker moj mali petletnik kar naprej hodi k meni in govori:"Mami a imaš dojenčka v trebuščku? a tukaj?" in boža trebušček, čeprav ga še ni nič :) Hehe se bojim, da bo kar prehitro komu povedal za našo skrivnost. Jaz sem se zaradi slabih izkušenj, namreč odločila, da povem novico širnemu svetu, ko bo za mano nuhalna in ko izvem, da je vse ok. Tudi mami in očetu nisem imela namen prej povedati, potem pa je obisk urgence to spremenil, tko da ona dva sedaj že vesta :)), pa mi je kar odleglo, saj je bilo kar težko skrivati, sploh ob tej slabosti, pa še v isti hiši živimo.user posted image

Uživajte in en lep pozdravček

(odgovor članu ajiluj)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.7.2013 19:12:42   
ajiluj
Modrookica tudi mene nonstop nekaj tišči pa pika pa že skoraj boli...A prebavo imaš urejeno ker lahko je tudi to

Neposredna povezava do sporočila: 406
18.7.2013 19:16:10   
modrookica
ajiluj ne vem kaj naj rečem glede te moje prebave, proti koncu dneva sem itak vsa napihnjena, hehe se mi zdi da me vsaka stvar napihne, se mi pa zdi, da je moja prebava na trenutke bolj pospešena kot pa da bi imela težave s kako zaprtostjo. mi je pa zoprno ker se mi to tiščanje pojavi kar tko, ko se mi že zdi, da se končno fajn počutim :))). Upam, da bo kmalu torek in s tem prvi pregled, pa da vidimo pri čem smo. (čeprav to še ne pomeni, da bodo potem skrbi in težave kar čudežno izginile :) )

(odgovor članu ajiluj)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.7.2013 21:53:27   
Dorotheia
Mene tudi občasno trebuh boli. Danes večkrat skozi dan. Me skrbi, da ni kaj narobe. Ve katera, zakaj boli trebuh?
Moj pravi, da se pikica zaletava v trebuhu. user posted image
Upam samo, da ni kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 408
18.7.2013 22:19:40   
evi_ca
Tudi jaz imam napihnjen trebuh, zjutraj zgleda še normalno, ko pa kaj pojem oziroma zvečer se mi pa zdi, da je kar dvakrat večji. Čez dan me spremlja še slabost, k sreči brez bruhanja, ampak ni prav nič prijetno. Se mi kar nič ne da delati in bi kar poležavala. Apetita nimam ravno velikega, me pa malo skrbi, ker mi zelenjava in sadje ne pašeta kaj preveč, ravno toliko se prisilim, da pojem en ali dva kosa sadja na dan. Se mi zdi to premalo. Tudi mene je nekaj trebuh bolel, želodec pavzaprav in ne vem zaradi česa. Upam, da mi slabost in lenoba čimprej zgineta.

Neposredna povezava do sporočila: 409
18.7.2013 22:50:06   
Martyna83
ejlaaa dobrodosle vse nove,..jah jaz tudi komaj cakam ponedeljek ko imam nuhalno svetlino,..dane smo vstopli v 12 teden (11/0) ce nebi imela angelsounda bi ze ponorela,..tako pa vsak dan za pol minutke poslusam srcek slisim da bije in sem vsa pomirjena,... ce ne bi me grabla panika vsakih ko me kaj spikne,..meni so se slabosti koncale,.pa so ta teden prisle nazaj,..sicer ni bruhanja in to samo tako slabo mi je skoraj cel dan,...drugace se mi trebuh ze ful pozna,...skrit ne morem skoraj vec,..apetit sem tudi z tem tednom izgubila no se vedno pojem full samo nimam nekih napadov nenormalnih lakote in tako,...uziivajte in pa nove pridruzite se nam na FB,..lahko mi napisete ZS pa vas bom preusmirila naprej

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.7.2013 11:53:17   
Beat
Pozdravljene vse nove user posted image

Včeraj sem bila na NS in so bili rezultati odlični, prvič sem tudi slišala srčka in je bilo tako lepouser posted image
Spola pa še niso mogli določit, morda na naslednjem pregledu izvemo kaj bouser posted image

Kako ste pa ve, slabosti že kaj minevajo, trebuščki se vam že kaj poznajo?

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.7.2013 12:58:33   
mačice
Baje naj bi bilo špikanje (in blažji krči) posledica tega, da se maternica razteza. Dokler ni krvavkastih izcedkov, je baje normalno.

Danes je 8/1, sem bolj vitke postave in se mi zaenkrat trebuh še nič ne vidi. Kdaj naj bi se sploh začelo že kaj poznati?

Drugi teden dobim AngelSounds iz Anglije. Komaj čakam! A mislite, da bi se že lahko kaj slišalo ali bo še prezgodaj?

< Sporočilo je popravil mačice -- 19.7.2013 13:10:58 >

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.7.2013 20:01:04   
Dorotheia
Pozna se pomoje vsaki drugače. Enim prej, drugim kasneje. Čisto odvisno od več dejavnikov.

Meni se že pozna, sploh ko se najem in kot že rečeno zvečer. Pa zdaj se mi zdi, da počasi tudi že skozi cel dan. Taka bunka postaja. Hlače moram popoldne že odpete imeti, drugače me tišči. Je katera že kaj nosečniških oblačil kupila? Če ja, kje in kaj?
Kaj pa za malčke, je že katera kaj kupila?
Meni je še čisto prezgodaj, čeprav so mi tako kjut zadeve. user posted image

Ali mi lahko katera napiše, kakšni rezultati se pri nuhalni smatrajo kot za ok oz. kje približno je meja?

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.7.2013 22:35:37   
3Sonček3
Dorotheia rezultat normalne NS je 1:300 kar je manj se pravi 299 in manj je še bolj slabo kar je pa več nad 300 je pa uredu kolk uredu pa odvisno kakšna je številka. Tut mi smo danes uspešno prestali NS veliki 5.7cm (če sm si prou zapomnla) srčk dela tok kot je treba spola tut pr nas ni blo vidt oz se ni niti trudu gledat. Ma smo mu rekli da če bo vidu naj si zapomni pa bo pol samo njemu povedou ker js še nočm vedt in upam da bo tko ostalo do poroda. So mi pa PDP naštimali na 28.1.2014 tako da bom od zdej naprej manj z vami sigurno se bom pa še javla in brala kako je z vami ( g lede na to da sm 1. nosečnost končala en mesec prej me skrbi da bom tut januarke okol prnesla in bomo za božička pršli ( sm upam da me božiček ni slišou hehe kr naj bejbi raste v trebuhu dokler ma čas) ) Seznamčke prepuščam "direktorci" k se ji bo dalo to štimat in res vam še enkrat pa še stokrat želim čist vsaki posebej da imate do februarja čim manj nosečniških težavic in da boste dobile v roke zdrave in navihane vodnarčke in ribice.

Neposredna povezava do sporočila: 414
20.7.2013 11:33:22   
Shana86
Živjo!

Danes sem 10 3/7 :) Čez 10 dni imam nuhalno, komaj čakam... Tudi mene zadnje dni boli spodnji del trebuha. Še posebej popoldne in zvečer je obupno, me vse nekako pritiska dol. Verjetno nekaj zaradi prebave, čutim pa tudi raztezanje vseh mišic in vezi tam spodaj. Ker sem sicer bolj suha, tudi čutim, do kje je maternica user posted image Niti enih svojih hlač že en teden ne morem niti približno zapeti, trenerke me vse grozno tiščijo, tako da nosim enodelne oblekice in kupila sem ene nosečniške hlače. Ful zgodaj, ampak ničesar drugega za v službo nimam. Dobila sem jih pa v C&A za 15 evrov, take lanene za povsod.

Drugače se mi trebuh niti ne vidi tako zelo, se mi zdi, da zato, ker se je vse skupaj nekaj razširilo user posted image Ne samo spredaj, ampak tudi ob straneh in (.)(.). Pomoje bom spet kmalu morala kupiti večji modrček.

Dorotheia, trebuh pomoje boli zaradi slabe prebave (napihnjenost) in krčev ob raztezanju maternice in vezi. Glede nato da imamo praktično vse te težave, pomoje ni razloga za skrbi. Glede rezultata nuhalne je pa pomoje tako: res je dobro vse, kar je večje razmerje od 1:300, drugače se pa gleda na to, da je razmerje enako ali večje izračunanemu - glede na starost. Se mi zdi, da to piše na izvidu. Najprej izračunana vrednost, potem pa še glede na nuhalno svetlino in se mi zdi da tudi glede na prisotnost nosne kosti. Naj me popravi katera, ki že ima izvid.

Pijete Magnesol? Ta teden ga jaz 2 dneva nisem (spet sem imela grozne slabosti in bruhala sem tudi v službi user posted image ) in sem opazila, da je bilo takrat ful ful slabše s prebavo in krči v trebuhu. Tako da priporočam user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.7.2013 21:24:28   
lizika86
Hej hoj!

Ja, tudi mene občasno špika tam doli, ampak je pomoje normalno. Sem tudi že vsa razširjena in ovalna okrog trebuha, ampak nosečniškega trebuščka še ni...Če se potrudim in ga potegnem notri, sem še čisto ploska ;)

Dobrodošle vse nove!

Beat, čestitam za nuhalno, super!!! user posted image

Mačice, jaz z AS poslušam srčka od 8. tedna in je supeeeeer user posted image Tko da verjetno, ga boš slišala, ne pa se ustrašit, če ga ne, ker je še zgodaj....

Vesela sem, da so se mi napadi lakote malo umirili, tudi tista 2 kg, ki sem ju res dobila v enem tednu, zdaj nekako ohranjam ;) Čeprav se ne sekiram, kolko bom šla gor, sploh... user posted image

Lepo se imejte in želim dobre rezultate NS vsem! user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.7.2013 21:43:44   
flora*
Ojlaaaaaa nosečke! :))
Zdaj se nekaj časa nisem javla, prejšnji teden so mi v avto vlomili in mi vse ven pobrali.user posted image user posted image Je ocenjeno na ene 2000€ škode.. Odnesli so mi radio,telefon,mac-a in še ipada.. Tak da res super no..user posted image

Drugače, NS smo tudi mi že dali skoziuser posted image user posted image Dragi je šel valda zraven, bil čist navdušen, skoraj bolj ganjen kot jazuser posted image Vse je super, user posted image vesel v bušiju dela prevale, res je en živahnež. Pa tak čist pozersko se nam je nastavljal tak da imam kr nekaj odličnih slikic.user posted image Spol se ni dobro videl tak da sem na koncu rekla,da bom pač do morfologije še počakala, čeprav sem si ful želela vedetuser posted image

Buši se meni že ful pozna, svojih starih hlač sploh ne morem več nosit, tak da sem večinoma v trenerkah in pa oblekcah. Če imam kakšno oprijeto majčko gor, se že tut ful vidi, in sem takoo ponosna na bušija da ga nonstop kažem.user posted image

Za user posted image še nisem nič kupovala, niti nisem zadnje dni nič po trgovinah hodila,da mi imela priložnost, bom tak enkrat po 25.tednu začela, imam še več kot dovolj časa.user posted image Gledam pa res nonstop vozičke po internetu, berem razne forume, kateri vozički so ok, kateri ne, na kaj moram bit pazljiva.. In ugotavljam,da bom jaz kr doktorat naredila in tega..user posted image

1 + 1 = 3. :)))
Februarja dobiva najlepše darilo.

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.7.2013 10:16:54   
ajiluj
Jaz pa bom počasi znorla od teh slabosti skoz mi je slabo vse mi smrdi res je grozno.Kaj me lahk ktera doda v fb skupino

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.7.2013 11:42:54   
Beat
ajiluj, vem, kako ti je...tudi meni je bilo enih 5 tednov ves čas slabo...niso pomagali čaji, ne hrana, ne nič. Skoraj samo spala sem. Zdaj ko sem pa že skoraj 12 tednov noseča, pa se je malo umirilo. Slabo mi je še zelo redko, bruham pa skoraj ne več. Tako da ni druge, kot da počakaš.

flora*, čestitam za dobre rezultate nuhalne user posted image

Mogoče je še malo hitro, ampak je katera že razmišljala o imenih?

(odgovor članu ajiluj)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.7.2013 14:15:47   
Dorotheia
Midva sva imela imena izbrana že pred nosečnostjo. No, vsaj za fantka je obema super všeč. Za punčko ima ima moj izbrano ime, ki je meni sicer tudi lepo, samo nisem še prepričana, če je to to. user posted image
Sva se pa odločila, da imen ne bova v javnosti do konca povedala, ker potem se takoj najdejo takšni in drugačni komentarji.

Drugače se pa ok počutim. In še dva dneva do nuhalne. user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.7.2013 20:01:48   
Martyna83
ajiluj a te niso se dodale na FB? jaz te ne morem bom nardila tam akcijo :P jooj punce drzte pesti jaz imam jutri Nuhalno svetlino,...upam samo na vse dobro si ne morem niti predstavljat drugacnega rezultata,..popoldne praznujem 30 roj.dan z sorodniki in si ne upam pomislit na slabo nuhalno zjutraj,...tako da upam na najboljse vi pa seveda drzte pesti!!! vam javim,..jojj kako me je strah,...pomoje bom kar skupaj zlezla tam na mizi...

Neposredna povezava do sporočila: 421
21.7.2013 20:49:06   
Dorotheia
Martyna83, boš videla - vse bo ok. In jutri bo super dan.
Jaz sem drugače tudi kar optimistična, čeprav nikoli ne veš. Ampak treba pa je biti optimističen.
Javi jutri kaj, kako je bilo. user posted image

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.7.2013 10:59:24   
busi26
Živjo! Še ena nova februarka med vami!!! Sem mamica triletni deklici, ki je čisto navdušena, da v trebuščku raste dojenček user posted image ! Sicer pa obilica slabosti in napihnjenost in najtežja naloga pred mano kako to povedati v službi. Jaz sicer še nisem imela NS, ampak zaradi narave dela moram šefe obvestiti o mojem stanju, da bi blo vse ok! A ve ste že kaj povedale? Kakšen je bil odziv user posted image ? Drugače pa imam PDP 20. februar. Lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 423
22.7.2013 17:57:56   
Mimi82
Pa še ena nova! Lepo pozdravljene vse skupaj user posted image Šele zdaj se javljam čeprav vas že kakšn dan berem...sem imela veliko obveznosti...študentka sem in se mi malo mudi končat izpite dokler še gre. Drugače pa šele jutri imam prvi pregled, upam da vas ne bom prehitro zapustila, ful me skrbi če bo vse vredu... Rok bo po mojih preračunih 20.2. verjetn tudi prej ker že imam 4 letnika ki sem ga 1 mesec prezgodaj rodila tako da je čisto možno da se ponovi...
Komaj čakam pregled enkrat sem na hitro videla pikico samo toliko da potrdimo da je srček in da je v maternici ker sem imela kapljico krvi in se seveda ful ustrašila. Pa ker sem glih bila na ginekologiji so mi malo pogledaliuser posted image tabletke tudi dobila za vsak slucaj tole kar vse dobijejo, Dabrostone in Buscopan. Pa seveda vse ostale nadležne nosečniške znake imam napihnjena sem kot da bi bila 4 mesec, slabo mi je večino dneva, samo bi spala....čiiisto nasprotje moji prvi nosečnosti. Ok da ne bom preveč morila to je to za enkrat lepo se imejte, bodite vesele in uživajte user posted image

(odgovor članu busi26)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.7.2013 18:35:42   
ajiluj
Jaz imam izcedek že skor 3 tedne tak svetlo rjavi in tudi sem na Dabrostonu.Upam da kmalu izgine ker ni prav nč prijetno biti v strahu.Se pa tolažim dokler mi je slabo tak da komaj živim je z mojo pikico vse ok

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?