|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
26.7.2013 10:37:13   
mačice
lizika86 , iskala sem zelo nizko, tik nad kostjo in kolikor sem pogledala nekaj filmčkov na YouTube, slišim valovanje placente, torej bi moral biti tudi malček nekje blizu. Bom večkrat poskusila in slej ko prej bo že ratalo. Ko bo večji, bo sigurno dosti lažje. Pri tebi se je res zelo hitro slišalo! Verjetno je važno, kje je plodek - mogoče se moj skirva bolj zadaj. user posted image

Opazila sem, da mi je delovni teden predolg - v prvi polovici tedna so slabosti še čisto znosne, v drugi polovici sem pa vsak dan bolj švoh. Bolj ko sem utrujena, bolj se mi vrti in temni pred očmi bolj mi je slabo. Če počivam, se počutje zelo hitro izboljša. Iz službe pridem domov okoli 18h, ko sem že čisto uničena. Res bi rabila par dni počitka, še dobro, da je petek. user posted image

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.7.2013 11:49:54   
ajiluj
Daner dobila angelsaund sem 9t2d in sem kar hitro našla od popka navzdol čist nizko vesela zelo

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.7.2013 18:15:14   
flora*
Ojla nosečke.
Pridem malo na raport.

Imena še nimama nič zbrano, mi je pa več imen všeč za punčko: Eva, Ela, Julija, Nina, pa mogoče še Zoja; pri dečkih pa se že bolj zaplete.. Mi zdaj nobeno ime ne pade na pamet, da bi rekla wau, to je to. Je pa res, da če slučajno poznam kakšno osebo z imenom ki mi je všeč, ampak mi je oseba antipatična, na ime v trenutku pozabim oz. mi naenkrat ni več všečuser posted image

Čestitke vsem bejbam za uspešne preglede in poslušanje srčka z ASuser posted image user posted image

Prvo moram povedat da neznansko težko prenašam vročinouser posted image Ponoči se zbujam čisto prepotena, vroče mi je za znoret, dragi pa pokrit zraven mene.. In če sem več kot pol urce na soncu, se mi začne neznansko vrtet in čist mehka postanem.. Sem brala,da bi res dosti mogla pit, ampak žal več kot 1.5l vode čez dan ne spravim dol..

1 + 1 = 3. :)))
Februarja dobiva najlepše darilo.

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.7.2013 20:04:15   
mačice
Pri nas je bila danes panika. Po odnosu sem fejst zakrvavela. Šla sva na urgenco, kjer je zelo prijazna zdravnica ugotovila, da je z nosečnostjo zaenkrat vse ok in da mi iz materničnega vratu ven binglja en velik polip, ki je verjetno krivec za krvavitev. Priporočila mi je ležeč počitek do konca prvega tromesečja, abstinenco od odnosov in še naprej Prometrium.

Ne morem povedat, kako sem vesela, da je z user posted image vse ok. Od slej se bom bolj čuvala, zadnja dva tedna sem se res dosti preveč namatrala v službi.

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 454
28.7.2013 8:00:54   
Martyna83
uuu macice samo,da je z user posted image vse o.k. sedaj pa se le cuvaj in resnicno pocivaj,..če ti je prepisala lezec počitek to tudi upostevaj,..resnično vecino dneva prelezi malo bo tezko vendar se splaca

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.7.2013 16:50:08   
Simončika
hej SREČKE NOSEČKE:-)sem nova tu..moj pdp je 22.2.,nuhalno imam 13.8...moje počutje je bomba..kot,da nisem noseča..samo rahla utrujenost v tej vročini..upam..da ostane še do konca tako..he he..lp vsem na forumu..se tipkamo kaj;-)

(odgovor članu prekomorka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.7.2013 16:53:17   
Simončika
hej ajiluj;-)me zanima..kje si kupila angelsound..ker v trgovini je kar drago ne..sem pa jaz tudi ena taka radovednica in bi rada čula vse te zvoke..

(odgovor članu ajiluj)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.7.2013 17:24:04   
ajiluj
kupla sem za 25 evrov od ene na fb med strammi za oglase in je full fajn za poslušati

(odgovor članu Simončika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.7.2013 13:05:50   
3Sonček3
Pozdravljene!
Ne glede na to da sm zdej januarka se še vedno počutm vaša kr sm z vami začela, kakšen post več pa tut nebo škodu ane user posted image
flora* iz srca ti svetujem da se potrudi več popit js sm zarat tega prejšn tedn bla na urgenci so me mislni zadržat. Sestra je rekla da nosečnicam ocenjujejo da tkole poleti zgubijo samo s potenjem okoli 800 ml vode (js pa sm jo do tega podatka ki mi je bil posredovan okoli 17 ure popila 0,5l torej sm bla v velikem debelem minusu) zato te prosm potrudi se nekak se zorganizirej da ti nebo potrebno hodt kam na kakšne infuzije.
Sm bla pa prejšn tedn v UKC na urgenci ker sem ful krvavela, ugotovili so da je s plodom vse uredu in pripisali počitek. Jutri imam pregled pa bomo
Glede imena pa je pr men tko da mi je za punčko ful teško izbrat ime za fantka pa imamo zbrano že od prve nosečnosti in se je kr obdržalo, razn če se nebo naša princeska kej druzga spomnla.
Lepo se imejte pa se še kaj oglasm

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.7.2013 15:41:32   
ninaaaa
HEi punce....kaj vroče?:)

Danes sem mela drugi pregled, jutri zvem, če so izvidi vredu..veselo korakam v 13.teden:))....prav tako mam jutri NS v Slov Gradcu....se že zelo veselim:)
Danes sem pa tudi dobla Angelsouds...sposodla sem si ga za en mesec kar prek neta....in plačala 10€...se mi zdi poceni, tak da vam priporočaam...pač mal da vidim kak to deluje,..gola radovednost...in seveda sem že probala kak to deluje.....in jaaaaaaaaa čula srčeka moje bibe male:) super vam rečem...tak fajni občutek:)

Lepo bodite

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.7.2013 17:06:49   
mačice
Pregled je za mano. Plodek je živahen, je veselo migal na uz. Polip mi zna povzročat težave do konca nosečnosti, ni pa nevaren. user posted image Upam, da to ne pomeni bolniške celotno nosečnost. user posted image Zaenkrat bom doma do naslednjega pregleda čez 4 tedne.
Je mogoče katera imela polip v kakšni od prejšnjih nosečnosti?

(odgovor članu ninaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.7.2013 17:26:55   
Dorotheia
Jaz danes zaključujem 13. teden, torej počasi vstopam v 14. teden. Gre ful hitro čas.
Jutri imam zjutraj pregled oz. posvetoavlnico (kri, urin, tehtanje in vse kar spada zraven). Komaj čakam.
A so vam na teh "posvetovalnicah" tudi kaj plodek gledali (vsaj preverili, če je utrip itd.)?

Aja, pa dajte mi povedat, kako je s plavanjem v bazenih? Midva greva verjetno ta teden za par dni nekam v toplice, ker bi jaz res plavala (me hrbet kar dosti boli zadnje dni), pa vem, da plavanje v bazenih ni ravno priporočljivo - nasprotno. Sem pa slišala, da obstajajo taki tamponi, ki so prav namenjeni plavanju v "nevarnih" vodah. user posted image Ve katera kaj o temu? Je katera to prakticirala? Je to res ok ali je vseeno nevarno?

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 29.7.2013 17:32:11 >

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.7.2013 13:13:00   
Anonimen
Pozdravljene Februarke 2014!
Po današnjem pregledu se selim k vam. Točno 11t/0 danes in izredno vesela, da je detece živahno. PDP 18.2. (en teden po mojem rd!). Dobila sem cel kup papirjev za preiskave krvi in urina - to opravim še ta teden enkrat (danes nisem bila tešča). Sicer sem 30 let stara mamica 2-letnega Malčka in Angelčka Decemberčka 2012. To je moja tretja nosečnost in upam le na najboljše!

Naslednji pregled imam v P 27.8. pri moji G pa šele 23.9. Danes se počutim odlično, slabosti so skoraj minile (a so že 2nd trimester happy hormones?). Pozdravček vsem in se beremo!
anonimna bb

(odgovor članu Dorotheia)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
30.7.2013 18:43:00   
morskazvezdica
Ojla. Da se malo javnim. Jutri imam nuhalno. Upam da bo vse vredu. Sem pa komaj preživela glavobol zaradi dehidracije-še zdaj prihajam k sebi. Upam da je s pikico vse vredu.

Dorotheia ti se kopaj normalno v bazenih,jaz sem se brez tamponov pa nisem fasala nobene okužbe. Sem pa edino preoblekla mokre kopalke v suhe,ker baje ni fajn da se sušijo na tebi. Sem pa plavala v bazenu in morju.

Ste že kaj nakupile za dojenčija? user posted image jaz imam 2 bodija,zimski pajac,pa dva pajacka. Aja pa knjigo Mamica bom in je super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
30.7.2013 19:17:29   
Beat
morskazvezdica, lepo, da si se po tolikem času malo oglasila, skrbelo me je že, da kaj ni ok, kr si bila prej veliko tule gor. Glede NS, po moje bo vse ok, bodi pozitivna.

anonimna bb , dobrodošla med nami user posted image

Kako pa ste ostale? Kako prenašate vročino?

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.7.2013 22:11:18   
Anonimen
Beat - hvala za dobrodošlico. user posted image

Punce, brala sem nekaj strani nazaj, da je ena od vas pisala, da ji je Dr na nuhalni pokazal organe in ji razložil, kaj se vse vidi. Bi mi lahko napisala, za katerega Dr je šlo? Jaz imam namreč od lani grozno izkušnjo iz nuhalne (pa sem bila samoplačniško pri priznanem Dr)... Zamerilo se mi je vse skupaj in zato razmišljam, da bi nuhalno tokrat preskočila (v bistvu sem se kar odločila). Ker pa tukaj berem tako pozitivno izkušnjo me zanima, kateri zdravnik je tako strokoven.

In še to: ena je pisala o nekem srečanju z babico iz Ljubljanske P. Bi lahko napisala kaj več - kako se to dogovoriš, koliko stane. Če ne bi na forum, prosim samo, da dovoli(š), da ji pišem ZS.

Lep večer, upam, da se beremo!
anonimna bb

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
31.7.2013 10:02:31   
Shana86
Živjo punce!
Tudi jaz sem koooončno dočakala nuhalno user posted image Bila sem včeraj, dete je ful ful ful živahno, še G je rekel, da nadpovprečno, smo imeli težave kaj pogledat user posted image Velik je 5,4 cm, kar ustreza 12 1/7, nuhalna je dala ful dober rezultat, mi je pa res pokazal vse - očke, nos, usta, rokice (imam ful kjut slikico, kjer mali cuza palec), srček, želodec, mehur, nogice... in mogoče lulčka user posted image Ampak to je tako, še zelo nezihr.

Naslednji pregled imam 20.8. (posvetovalnica). Pomoje se do morfologije nič več ne gleda z UZ, na žalost user posted image Zavarovalnica plača samo 2 UZ med nosečnostjo - potrditev nosečnosti in morfologijo. Vmes je bolj dobra volja ginekologa.

Moje počutje pa tako tako. Še vedno me včasih zvije slabost, zlasti zjutraj in zvečer. Najbolj pa me moti utrujenost. Res sem nonstop utrujena že par tednov... Ob osmih zvečer sem samo še za horizontalo.

Sem šla pa tudi čez vikend plavat v bazen. Nisem se dolgo namakala v tisti vodi, res sem šla za kakih 20 minut plavat, potem pa ven, pod tuš in takoj mokre kopalke dol. Ko sem se pogrela, pa spet.

Stvari za dete nimam še nič, bom počakala še par mesecev. Sva se pa že malce začela pogajati za imena... user posted image

Dobrodošle nove user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
31.7.2013 12:10:28   
Lejla83
Pozdravljene nosečke! user posted image Sem nova tukaj in to je moja prva user posted image . Danes vstopam v 14 teden, pdp imam 5.2.2014. Trebušček se mi pa že malo pozna in ga že ponosno razkazujem. user posted image V ponedeljek sem imela nuhalno in oba z mojim sva bila navdušena, saj sva prvič slišala utrip srčka najinega bebeka, prav tako sva videla kako nama je "pomahal". Rezultati so bili super, nuhalna svetlina je 1,6mm tako da sva presrečna. user posted image Spola še pa ni mogel določiti, mogoče pri naslednjem pregledu.
Slabosti pri meni še kar vstrajajo, vendar ne več tako kot na začetku. Sploh kadar sem lačna, tako da jem več manjših obrokov na dan.
Tudi jaz čutim občasno špikanje v spodnjem delu trebuha, ampak mislim, da je to normalno.
Utrujenost pa se je malenkost izboljšala, vendar v tej vročini ni prav nič prijetno.

Prosim, če me lahko dodate v skupino na Fb-ju.
Hvala in lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 468
31.7.2013 12:17:33   
Anonimen
Shana86 - pri komu si to bila, če ni skrivnost?

Mene je včeraj zvečer zvila grozna bolečina v bistvu okrog in okrog telesa v višini medeničnih kosti in sploh nisem mogla dihat. Ko sem se ulegla je bilo melankost bolje samo tudi ponoči me je zbudila ta bolečina. Čudno v glavnem, tega se ne spomnim odnebene prejšnje nosečnosti. Upam, da je to zartezanje tkiv/vezi, je danes tudi že bolje.

Lep dan vsem,
anonimna bb

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
31.7.2013 13:18:36   
karin82
Anonimna bb, tudi jaz imam PDP 18.2 in ravno tako pričakujem treejega otročka user posted image , doma imamo novembrčka 2009 in septembrčka 2011. Na nuhalni sem bila prvič v Domžalah in je bila dr ok, naslednjič pa sem šla v daravlje mi je bilo bližje in so bili tudi zelo prijazni. Zdaj sem prav tako naročena v Dravljah pri dr. Reš vsaj tko piše v emailu preko katerega sem se naročila.
Upam, da bo vse ok. Imam pa rpegled že v petek kar se mi zdi zelo kmalu. Takrat bom 11/3. Ali je bila katera tako ugodaj na nuhalni?

LP vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
31.7.2013 13:47:26   
Anonimen
karin82 - hvala, da si se oglasila. user posted image Mene pa prav zanima za tiste dr, ki na nuhalni pokažejo, kar je že razvito, razložijo, kar vse vidijo, da je to poleg tiste statistike in vseh postavk označenih z 'apears normal' kot neka morfologija v malem, pregled, ki traja malo več kot 5 minut ok, 10 s tem, da se pač moraš slečt in oblečt).

Lp,
anonimna bb

(odgovor članu karin82)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
31.7.2013 15:11:58   
Ina28
Anonimna jaz sem bila v Dravljah pri dr. Reševi in je bila zelo prijazna. Vse organe je lepo pokazala in zraven razložila, odgovorila mi je na vsa vprašanja in na koncu pojasnila rezultate, tako da iz moje strani samo pohvale. Tudi termin sem brez problema dobila, pred tem so mi v Postojni rekli da pri njih zaradi dopustov ne morem dobiti termina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
31.7.2013 16:06:57   
mačice
Tudi jaz sem za NS naročena pri dr Reševi prihodnji ponedeljek. Takrat bom v 11t4d.

Moje slabosti so zadnje dni spet grozne. user posted image user posted image Vmes je bilo že precj boljše, zdaj pa spet. Pa še pit ne morem kaj dosti, ker me po vodi peče zgaga. Mi pa kar paše radenska. Ruporut ne pomaga. Imam bolan želodec, zato sem že več let jemala Controloc, ki ga zdaj zaradi nosečnosti ne smem. Celo izgubila sem 1kg, verjetno na račun vode. O trebuhu še vedno niti sledu. Tako bi rada zdravo jedla, pa se mi vse gnusi. user posted image

Nosečnost je res težko delo. user posted image Upam, da se ostale počutite boljše. user posted image

(odgovor članu Ina28)
Neposredna povezava do sporočila: 473
31.7.2013 17:17:13   
mačice
Narobe sem napisala za NS, 12.8. je čez 2 tedna in ne prihodnji ponedeljek. user posted image

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 474
31.7.2013 18:21:04   
bevcika
ooj Lejla83 in ostale ;))

Lejla83 na zasebca sem ti poslala link ki ga klikni pa te dodam ;))
še katera hoče?

No tudi js se že dolgo nisem javila ;))
V petek smo imeli NS...vse bp ;))
Spol se še ne vidi ;).. drugače pa noor občutek ;)

(odgovor članu Lejla83)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?