lizika86
|
Hej! No, danes sem se končno prijavila za nuhalno. Hvala, 3Sonček3, tudi Grosuplje je bila opcija, ampak sem dobila datum v Domžalah, pri Strahovi, ki pa jo bo nadomeščala dr. Geršak, baje tudi ful uredu, tko da to je rešeno. Moji datumi za preglednico: NS 9.8.2013, naslednji pregled: 14. 8. 2013 Martyna83...vem, kako je, sploh, ko sem morala 2x čez to. Prvič si rečeš, ok, naključje, se nekako sprijazniš, sam drugič pa ni več naključja, nekaj je bilo narobe, žal ne bom vedela nikoli kaj. Sem pa dala ven potem mini pregradico in možno, da mi je povzročala probleme. Moram verjet, da je bil to vzrok. Drugače pa osebno poznam punce, ki so otročka izgubile celo v 9.mesecu, moja dobra kolegica je splavila v 16. in 2x v 24. tednu. Pač, tega je veliko. Tko da s tem se res ne smemo obremenjevat. Treba pogledat naokrog, koliko je zdravih, veselih otročkov in to je to. Včasih moramo iti čez grozne stvari, vseeno pa vsakega na koncu čaka sreča. In to srečo dobimo februarja v naše naročje ok? Fajn bodite, punce Jaz pa spet lačna, grem izropat hladilnik...
|