lizika86
|
Hej! Punce, hvala za vse tople in tolažeče besedice, zelooo pomagajo! No, zadnjič glede tistega poslušanja srčka na angelsoundu...se je izkazalo, da nisem imela prisluhov, je potem tudi moj dragi poslušal in takoj sam rekel, da to je pa to, ker je čist drugo Tko, da sem čist vesela. Najprej sva ga skupaj iskala, pa ga nisva našla, potem sem pa mojga stran napodila, sem ga pa v parih minutkah našla in poklicala, je bil navdušen Sem si pol kar s flomastrom krogec označla, kje sem ga našla, hehe Sva ga potem tudi prejle našla in poslušala tisti slavni, hitri wuf, wuf. Res pa malo dlje traja, da najdeš. Tko da ja, očitno je mogoče tako zgodaj slišat, čeprav prej tudi sama bolj nisem verjela tistim, ki so govorile, da so ga slišale od 8. tedna dalje, ker je to res mičkeno. Res pa je, da so men bile priložene slušalke zanič in sem jih menjala z drugimi, res velika razlika. Drugače pa vseeno vem, da ni dobro pretiravat s tem, tko da, ko bo mojih kritičnih 12 tednov mimo, bom bolj mirna. Ste tudi ve tako zelo napihnjene??? Joj, imam občutek, da me že vsi gledajo čudno, češ, ženska, kaj delaš iz sebe, pazi malo na ta svoj vampek, hehe Ampak meni je vseeno, kar naj raste ta vampek, samo da dobim FEB zdravo pikico Dobro, da sem v službi zaključila (delam na šoli), si želim stvar do SEP prikriti (ampak s takim buškotom bo šlo kar težko, hehe) Lahko noč vsem! Mi pa skočimo jutri malo do morja
|