lizika86
|
Zdravo! Dariva, tebi pošiljam en velik . Vem, kako se počutiš, ampak boš zmogla! Enkrat se nam mora nasmehniti sreča! No, sedaj pa že mene mal živčki dajejo za ponedeljkov pregled . To bo namreč tisti drugi "usodni" pregled, ki se je pri meni žal že dvakrat končal z jokom iz ordinacije. Občutki so res grozni. Sama vem, da se ne smem sekirat, da ne smem mislit na to, da to kvecjemu ni dobro...itd...ampak, ko enkrat oz. večkrat to doživiš, se tega ne da kar tako otresti. Znakov nimam takorekoč nobenih, saj to me najbolj skrbi. Malo napete prsi in napihnjenost, predvsem zvečer, ko da sem v ene 6 mescu Joj, kako bi bila srečna, da bi šla mal bruhat, punce, čeprav se to čist čudno sliši Je pa ena pozitivna stvar se mi danes zgodila. Sem skoraj 100% prepričana (res ni samo velika želja), da sem prejle 2x z angelsoundom slišala srček moje pikice To pa je malo smešno, da ga prej slišiš sam doma, kot pa pri zdravniku,a??? Sama vem, da je še zeloooo zgodaj in se niti nisem preveč sekirala, ko ga nisem našla. Probavam že kak teden. So me pa vseeno begali komentarji nekaterih punc in filmčki po netu, ko res poslušajo utrip že od 8. tedna dalje. Sama sem sedaj v 9. tednu. No, jaz to iščem in iščem in na vseh možnih koncih poslušam svoj utrip, ker ga res ločim in takoj vem, da je moj, ni sploh druge variante. No prej sem šla pa res počasi, nizko ob sramni kosti, malo na desni strani in pojavil se je res čisto drug utrip, veliko hitrejši (cca. 42 na 15 sek, nekako tu-tu-tu-tu-tu-tu, zelo hitro). Čist sem bla presenečena. Bom popoldne še 1x poskusla z mojim dragim, da nimam morda prisluhov Bom tole vseeno vzela z malo rezerve. Je pa name delovalo zelo pozitivno in pomirjujoče v tem trenutku! Upam, da je le bilo res. Ima še katera angelsound? Ste že kaj poskusle? Me zanima, če še katera tako "zgodaj" sliši, potem je možno, drugače pa res bolje stvar prakticirat čez kake 3 tedne, ko bo bolj ziher. Lep pozdravček vsem in dobrodošle vse nove
|