|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
30.6.2013 9:06:45   
Bombažka
Jaz jaz....niti enega samega znakca...ne delam panike....še!
Čeprav, ko vas berem težko ostanem ravnodušna!

Dobrodošle vse nove čvekice!

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 301
30.6.2013 10:40:58   
Dorotheia
Joj, punce, če ni nobenih znakov, še ne pomeni, da je kaj narobe. Samo pač vsaka nosečka drugače reagira oz. njeno telo na malo pikico. Tako, da brez skrbi! user posted image Jaz jih veliko poznam, ki niso imele nobenih znakov (tudi trebušček se jim je začel pozno poznati), pa je bilo pri vseh vse ok. Pač so imele zelo lepo nosečnost.

Jaz sem še kar super. Nobenega izcedka (tudi rjavkastega ne) že 3 dni. Občasno me čisto malo v trebuhu zašpika, ampak se mi bolj dozdeva, da je to zaradi zaprtja, ker sem zadnja 2 dni spet malo zaprta.
Danes sem polna energije. Imam pa malo gospodinjskih del za urediti. Kopalnico za spucat, pa cunje za oprat. Ampak mene vse to kar sprošča, tako da te zadeve sem vedno rada počela, če je bil le čas. No, zdaj ga imam na pretek. Še en teden sem doma na bolniški.

Kako ste ostale?

(odgovor članu Bombažka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
30.6.2013 14:21:42   
minaembi
kaj se znakov tiče, jaz pri prveh dveh nisem mela nobenega znaka, tukaj zdaj pa kar naprej neko špikanje po jajčnikih in riganjeuser posted image . Pri prvih dveh sem zvedla tak, da sem imela vneto uho in sem preden sem šla po antibiotik nardila test user posted image user posted image verjetno samo naklučje. so pa me zdaj skozi zabavali, če me je uho bolelo.
Kaj se odpravljate kaj na morje, ali boste letos to izpustile? Mi mamo že od februarja rezerviran app na Viru, tak da avgusta šibamo. Do takrat bom še delala, potem pa vrjetno ne več, ker bom vodena v rizični ampulanti, tak kot zadnjič, pa narava dela je pač taka meprimerna za to "stanje". torej še malo user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 303
30.6.2013 15:17:55   
flora*
Pozdravljene februarke. Berem vas že od začetka, ampak sem rekla da se vam bom pridružila po prvem pregledu.user posted image V petek sem imela pregled, nosečnost zaenkrat poteka super, srček bije kot zmešan, PDP pa je 2.2.2014! user posted image
Resnično je to nekaj najlepšega, ko vidim na ekranu bitje, ki raste pod tvojim srčkom in se bo do februarja razvijal v tebi. Jaz sem že od petka popolnoma zasanjana, vsaka malenkost me spravi v jok, danes je bila celo reklama kriva za moje solze user posted image user posted image Uf ja, hormoni me konkretno hecajo.user posted image

Počutje nasloh je dokaj vredu. Nimam jutranjih slabosti, še zaenkrat, imam pa neverjetno izostren vonj in mi skoraj vse smrdi. Bog ne daj, da bi mogla kaj iz hladilnika vzet.user posted image Mi pa neverjetno paše junk fooduser posted image Pa nikoli sem jedla takšne hrane, zdaj pa samo o hamburgerjih razmišljam.user posted image

Morja ne načrtujeva v naprej. Maja sva se poročila tako da sva poročno potovanje dala skozi, mogoče pa bova konec avgusta še pobegnila kam. Se pustim presenetit.

(odgovor članu minaembi)
Neposredna povezava do sporočila: 304
30.6.2013 20:58:31   
Martyna83
user posted image user posted image Dobrodosle nove noceske,..juhu kolko se nas nabira,...lepoooo,...no hvala ste me malo potolazile glede znakov in tega,..tako da nic moram bit pozitivna in verjet da bo vse v redu,....samo kaj ce imas eno slabo izkusnjo je tako tezko ne pomislit kaj pa ce tudi tokrat ne bo srcka,...ampak sssscccc bo bo vse bo v redu

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
30.6.2013 21:50:40   
mikroBB
Ahoj vsem!

Skor ne vem, da sem noseča user posted image Razen če preveč dvigujem našo ta malo (samo še par mescev user posted image ) in se preveč naprezam takrat čutim tam doli kot eno bunko maternico - morm začet Mg pit. Mi je moj včeri reku, da je blo že prvič tk, sam js se pa ne spomnem več tk nazaj...al me je pa že spomin začel zapuščat. Slabo mi k sreči ni, mi pa kaka hrana občasno ne diši.

Prvi pregled imam 11.7., PDP nekje okoli 23.2. ampak bomo videli, kaj bo moja G rekla.

Uživajte naprej tako ali drugače!

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.7.2013 9:22:01   
Shana86
Pozdravljene vse nove nosečke user posted image

Jooooooj komaj čakam prvi pregled, vidim, da ste ga večinoma že imele. Se mi zdi tako pozno, bom takrat že 8 6/7.
Slabosti ne prenehajo... Obvezno se zbudim ob šestih zjutraj tudi čez vikend, takoj začnem grickati prepečenec in krekerje in se nekako prebijem do kosila. Potem je par ur uredu, zvečer pa spet slabost. Vsaj bruhala na srečo od četrtka nisem več. Komaj čakam, da mine prvo trimesečje in počasi slabost zamenja trebušček in brcike user posted image Sedaj mi je tako smešno - vsa sem zanič, pa nihče ne sme vedet in nič se ne vidi. No ja, en plus pa je: ogrooomne (.)(.) user posted image Pri moji košarici B se ful pozna, bom mogla že po nove modrčke, so mi vsi premajhni.
Na morje greva pa šele septembra, prej zaradi službe ne moreva. Greva pa v Grčijo. Takrat še ne bo komplikacij za avion.

Ima katera še kak nasvet glede preprečevanja slabosti - razen tega, da naj želodec ne bo prazen, krekerji, prepečenci, metin in ingverjev čaj...?

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu mikroBB)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.7.2013 11:01:12   
flora*
Dan nosečke. :)
Evo mene že v službi od 6ih zjutraj user posted image Moram rečt, da mi zgodnja ura vstajanja sedaj povzroča neverjetne težave. Prej nikoli, zdaj pa bi še kr poležavala in nikakor ne morem vstat. Najbrž je krivo tudi to,da brez velike jutranje doze kave nisem nikoli mogla funkcionirat, zdaj pa kave ne pijem, mi preveč smrdiuser posted image

Tudi jaz bi že nujno potrebovala kakšn novi modrčekuser posted image Košarica mi je že konkretno premajhna, pa tudi obseg me rahlo skrbi. Joj,joj če imam že zdaj takšne probleme z modrci kaj bo šele po poroduuser posted image

1 + 1 = 3. :)))
Februarja dobiva najlepše darilo.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.7.2013 12:53:22   
Bexy
Meni je tudi že malo smešno, ko še nikomur nisva povedala, ampak se mi zdi, da nekateri že sumijo, da bi nekaj lahko bilo... :))) Kdaj boste/ste pa ve povedale ostalim veselo novico?
Drugače pa komaj čakam petek, ko grem prvič na pregled :))) wiiiiiiiii :) upam, da bo vse ok, sem pozitivna user posted image

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.7.2013 14:32:55   
radirka
joj midva tudi ne veva še kdaj in kako in kaj bova povedala.. kar odlašava ;) Se pa začenja trebušek že ful poznat kar naenrat tako da verjetno bo počasi treba izdati skrivnost :) Se pa tudi sama počutim super.. sem zelo vesela :)

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu Bexy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.7.2013 15:12:09   
Dorotheia
Punce, a so vam na prvem pregledu vsem pregledali vse (kri, urin, tehtanje in ostalo)?
Meni so samo UZ naredili in to je to. A naj ne bi cel kup enih testov naredili na prvem pregledu? No, saj imam ta teden še en pregled, da se vidi, če je vse ok in jih bom malo zaslišala.

A namerava katera na tole jogo ali kakšno drugo telovadbo za nosečnice hodit? Jaz nameravam, samo ne vem, kdaj naj bi se to začelo. Ta teden sem itak še na bolniški, tako da pač še počivamo. Naslednji teden pa akcija, če bo pregled pokazal, da je vse ok - jaz se drugače zadnje dni počutim odlično, samo zaprta sem spet malo.

Midva tudi še nisva povedala (ve samo šef v službi, ki pa je zelo diskreten in ena izmed mojih najboljših prijateljic - pa še ona je sama ugotovila). V službi so zdaj tako verjetno tiste sodelovke, s katerimi delam same ugotovile - sploh zdaj, ko sem na bolniški (jim bom tako morala povedat, ko pridem iz bolniške). Vsem ostalim, pa bova povedala po nuhalni.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.7.2013 21:09:29   
minaembi
jaz sem pa že vsem povedala, pač taka sem, nisem mogla bit tihouser posted image user posted image user posted image . to sem naredila vedno, nikoli nisem čakala user posted image .

jogo in telovadbo mam jaz kar doma user posted image . moj dvoletnik je prava petarda, ki ne miruje inti minuto user posted image . in ker je plezanje na najbolj nevarne višine njegov najboljši šport, mu izmenično sledimo kar skozi. pol pa še je tu osem letnica, ki rada pleše tak da moji dnevi so kar razgibani user posted image

Dorotheia, pri moji drugi nosečnosti so mi tudi pri prvem pregledu naredili samo UZ in urin, niti materinske še nisem dobila, ker še srček ni bil, in me je naročla čez 4 tedne, pa sem takrat dobila napotnico za kri pa materinsko pa vse to, tak da...

Me pa malo skrbi ker še do zdaj nisem prebolela toxoplazmoze, tak da zdaj spet perem zelenjavo kot zmešana. Nekaj dni nazaj je Ema (hčerka) hotla oprat paradižik, in ker sem jo prosla naj res dobro opere je vparašala, če mora uporabit cet user posted image user posted image user posted image , faca...

lepo spite in pazite trebuščeke

Aja, kaj tiste ki ste zaprte ste že probale z donatom, najboljše "zluftanim", mogoče pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 312
1.7.2013 21:15:25   
Dorotheia
Ja, jaz sem si šla takoj danes spet po donat.
Me je pa danes nekaj tako spravilo iz tira (ne vem kaj), da sem spet opazila na papirju na wc-ju neke rjavkaste sledi. user posted image Pa čisto v spodnjem delu trebuha me je tak špikalo, tako da res komaj čakam pregled v sredo, da vidim če je vse ok. Je pa moj rekel danes, da se mi trebuh spet ful pozna (sploh ko se najem), da naj se ogrnem, če bodo prišli obiski. user posted image
Kaj si kaj mislite glede priprave novega zakona o tem drugem delu "porodniške"? Vem, da ni prava tema, a mene je kar spravilo iz tira. Ker če bo veljal od 1.1.2014 potem bomo me že zajete not, glede na to, da se vlogo za to nego otroka oddaja šele po porodu (vsaj tako sem razbrala iz spleta).

(odgovor članu minaembi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.7.2013 21:20:57   
Anonimen
Odda se ENA vloga in to še pred nastopom porodniškega dopusta. Samo odločbi sta dve in za drugi del (260 dni) se dobi kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 314
1.7.2013 21:24:13   
minaembi
ja, sem zasledila nekaj ja. samo vprašanje koliko se bo materin delodajalec strinjal z tem zakonom. jaz sem možu rekla, da če bo to sprejeto, sem tiste prve tri mesece jaz na porodniški, potem gre za en mesec on, jaz pa v tem času izkoristim še stari dopust, pa 10 dni novga, ker ga tak moreš, drugače ti propade (govorim za javni sektor), potem pa jaz nadaljujem. Problem je v tem, da ko si v porodniški, nisi strošek delodajlacu, in če bom zmes en mesec na dopustu, me spet mora plačat... To je še en predlog zakona, ki ina oooogromne luknje... po moje

Neposredna povezava do sporočila: 315
2.7.2013 8:00:08   
Shana86
Živjo!

Midva nameravava splošni javnosti user posted image povedati po nuhalni, se pravi avgusta. Sem pa že sedaj morala povedati šefici, zaradi razporeditve dela v avgustu.

Na kakšno telovadbo bi tudi jaz hodila, ampak je problem denar... (obnavljava hišo). Mogoče si z neta potegnem kakšne filmčke.

Nasveti proti zaprtju: veliko tekočine, veliko gibanja, veliko svežega sadja in zelenjave, suhe slive, laneno seme. Pa Donat seveda, ampak jaz ga, odkar sem ga mogla za čiščenje pred laparoskopijo popiti 3 litre v dveh urah, ne morem več videt.

Ta novi predlog porodniške mi je pa kar nekaj. Naj raje DODAJO porodniško za očete, da bo družina skupaj! Saj ni point v otrok-mama in otrok-ata, ampak vsi skupaj. Če bom mogla it prej delat, to pomeni dežurstva in vikende, mislim halo, zdaj že pri 10-mesečnem otroku a kaj? Kr neki no... Anonimen a to pomeni, da če me nastopimo porodniško januarja, ne pademo še v nov sistem? Mi je pa všeč tista fora z vmesnim dopustom... Luknje, ja.

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 2.7.2013 8:02:13 >

(odgovor članu minaembi)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.7.2013 10:25:22   
Dorotheia
Pomoje bodo glede tega zakona (če bo sploh sprejet - dvomim da bo - vsaj v tej obliki, ki se sedaj poraja), če bo pričel veljati s 1.1.2014 gledali oddane vloge (tako so menda takrat gledali, ko so zmanjšali nadomestilo porodniške oz. nege za otroka). Torej tiste vloge, ki bodo oddane pred novim letom, bodo pomoje padle še v star sistem. Ampak to je vse tako v zraku še. Saj pravim, da dvomim da bodo točno tak zakon sploh sprejeli. Če pa ga bodo, ga pa bodo. Moj je že tako rekel, da bi bil z veseljem tudi več časa doma. user posted image Pa še jaz imam hb službo samo dopoldan (na žalost edino včasih razpotegnjeno čez cel dan) in sem vikende frej. Pa verjetno bi še stari dopust koristila. Ampak je še prezgodaj, da sploh govorim o temu. Sploh ne vem, če bo s pikico vse ok.
Res komaj čakam jutri pregled.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.7.2013 12:56:16   
flora*
Ojla nosečke.
Mene spet na polno daje utrujenost in sem čist povožena. In še danes zjutraj sva se z mojim totalno spičla, sem mu rekla tut par takih, ki sem jih kasneje obžalovalauser posted image Ampak kaj češ, hormoni vseeno delajo svoje in sem bolj razdražljiva.

Mi2 sva staršem in najbližnjim povedala takoj, sva res bila ful vesela in nisem hotla take lepe novičke za sebe obdržat user posted image Bi itak prej ko slej sami ugotovili.. Drugim pa bova povedala ob priložnosti oz. ko bodo pač sami ugotovili.user posted image Tudi če bi šlo kaj narobe, bi si želela met podporo od drugih v tistem času, tako da res nič ne skrivamouser posted image

Imam pa eno vprašanjE.. Valda prebiram vse mogoče knjige in revije v nosečnosti, ampak povsod dobim različne odgovore.. Kakšni hrani se moramo dejansko izogibat v nosečnosti? Jaz dejansko jem vse normalno, zelenjavo imama itak svojo iz vrta, jo fuul operem, par sekund pod vodo za mene ni nič.. Ampak kaj pa druge stvari?

Na kakšno posebno organizirano telovadbo za nosečnice pomoje ne bom hodila. Vsakodnevno peljem psa na sprehod za 1-2 uri mam dokaj hitro hojo. Moram pa priznat,da fuul pogrešam tek in kolesarjenje, sem vsaki dan šla na kako turo, zdaj pa me je kr strah tega, si ne upam nič več od hoje, sploh na začetku.user posted image

1 + 1 = 3. :)))
Februarja dobiva najlepše darilo.

Neposredna povezava do sporočila: 318
2.7.2013 13:01:49   
Orhideja88
Živjo punce...
evo jaz sem imela včeraj prvi pregled....srčk utripa kot norc, vse na svojem mestu in tako kot mora biti.
PDP so mi prestavili na 16.2.2014...nuhalno imam 30.7, drugi pregled pa 6.8...tako, da bo še pestro ja...
mi je pa včeraj naredila ultrazvok preko trebuha, s sondo notri pa še maternico je pregledala preko uz...tako, da za 1x vse ok...
me pa danes dajejo slabosti kot že dolgo ne...
Jah nov zakonik...vedno kaj novega...user posted image

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.7.2013 15:58:30   
Shana86
Jaz imam pa službo dopoldne, popoldne, cel dan, nočne, vikende... Nobenega reda. In bi mi bilo tole res kr neki...

Hrana: treba se je pazit toksoplazme, se pravi vse surovo dobro oprano, pustit mucke in ne jest suhomesnatih izdelkov. Pa na vrtu z rokavicami, čeprav jaz to bolj tako tako... Druga stvar je listerija, ki je v mlečnih izdelkih in surovem mesu. Se pravi ne smemo mehkih sirov. Tega se tudi ne držim ravno preveč, jem feto in sirne namaze... Potem kao ne bi smele preveč tunine in drugih velikih rib, ki so na koncu prehranjevalne verige, ker vsebujejo veliko živega srebra. Tega se tudi ne držim, ker obožujem tunino pašteto user posted image Pa ne preveč sladkega (tudi med!), zaradi tveganja za nosečnostno sladkorno bolezno. Pa nekje sem slišala tudi za bezeg in nekatere začimbe, ampak s tem se še nisem preveč ukvarjala. No, pa alkohola seveda ne, kava pa kakšna skodelica na dan, ne preveč. Še kaj?

Orhideja super za srčka user posted image Že takooooo komaj čakam na moj pregled...

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 2.7.2013 16:00:35 >

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.7.2013 20:23:22   
mišamašaa
Pozdravljene,
tudi jaz sem bila danes na taprvem pregledu. srček bije, plod se vidi, solzice so pritekleuser posted image mislim, da sem glede datum poroda malo narobe slišala, tako,da bom počakala, do naslednjega pregleda oz. nuhalne.

Imam pa kar velikokrat vrtoglavice, ki so že fino nadležne. samo ne vem a je to zaradi nizkega pritiska ali zaradi nosečnosti. slabostim se še malo upiram, čeprav se malo pojavljajo v popoldanskem času. predvsem zaradi tega, ker mislim, da moram vse pojesti, kar je pred menojuser posted image , prav bašem vase. pa utrujena sem za umret.

sedaj grem malo na dopust in upam, da naberem kaj nove energije, čeprav bo to bolj težko ob mojem enoletniku, ki ni sekundo na miruuser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.7.2013 10:26:01   
3Sonček3
Živjo punce. Pri nas je pa tko učerej so me klicali iz ginekološke da voda ni bla uredu in da morm ponovit, sm pol letela v ljubljano to zrihtat ampak še zdej nevem kaj ni blo uredu. na listih za laboratorij sm samo vidla mikrobiološke in imunološke preiskave kaj pa to vse zajema oz kaj pri men ni blo uredu mi pa ni noben povedou. Če bo tut to rundo slabo mi do petka sporoči. Strah me je da bi mogla v bolnico user posted image . Drgač pa vse po starem glava boli ful, zaspana sm ful, slabo mi je ful joški me pa bolijo za znort! Dejte mi povedat če kera ve js sm bla zaposlena do 31.12.2012, 16 mesecev, kaj js vlagam januarja? Mi še pripada porodniška al že starševski dodatek?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.7.2013 12:35:50   
Dorotheia
Evo mene iz pregleda. Vse ok. user posted image Tak sem vesela. Danes sem končno videla spet svojega ginekologa (hb, on tako pomirjujoče deluje, pa vse mi je pregledal). Plodek je zrastel skoraj še za enkrat od zadnjega pregleda in meri sedaj 2,4cm. Velikost ravno prava za ta čas. Je rekel, da zaenkrat izgleda super vse. Sem pa 9. teden 1/7.
Pa komaj čakam nuhalno. Še slabe 3 tedne.
Počutje je tudi ok. Samo lulat nonstop hodim, pa glava me občasno boli. Pa joške so mi zrasle že do koroške. Kaj šele bo.

Kako ste ostale?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.7.2013 21:17:31   
minaembi
joj, jaz tudi že komaj čakam prvi pregled, ki bo v petek... Upam, da bo srček že bil user posted image

Jaz mam tudi vrtoglavice take na čese, sploh če se hitro vstanem, ali dolgo na miru stojim user posted image . pu joškah me tud ful pika, pa ker sem v službi 80% na nogah me tamproti koncu šihta že po jajčikah nekaj trga.
Sem pa pridna za pohvalit, kaj se hrane tiče. Ker sem že tak prekomerno prehranjena (po domače debela) se full šparam, čeprav bi tak zdaj zmazala en topli senvič, da niti žvekala nebi user posted image user posted image . preden sem zanosla sem shujšala 6kg in zdaj še dva, tak da sem res vredi. pas da nebote mislile da stradam, jaz samo ne jem več OH in gre kar dol user posted image

Nič punčike, lepo mi bodite, čuvajte se in lep večer, lahko noč in sladko jutro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
3.7.2013 21:17:40   
Martyna83
punce jaz sem tako vesela veliki smo 17mm kar ustreza 9 tednom in srcek veselo bije,...aaaa najsrecnejsa ju3 se narocim na nuhalno,...juhhhuuu

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (36%)

MARIBOR (18%)

PTUJ (7%)

CELJE (12%)

POSTOJNA (17%)

SLOVENJ GRADEC (10%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!