|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
27.6.2013 10:10:46   
3Sonček3
user posted image

27.6.2013
katekina86
28.6.2013
3sonček3
2.7.2013
mišamašaa
3.7.2013
Martyna83
5.7.2013
Bexy
8.7.2013
morska zvezdica
SILVA
lizika86
9.7.2013
MagicSpell77
11.7.2013
Petrushka1980
Bombažka
16.7.2013
kaličopka6
27.6.2013
marynchy

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.6.2013 10:11:28   
3Sonček3
aha nekej pa bo :)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.6.2013 10:11:53   
morskazvezdica
ojla

soncek čudovit seznam user posted image še kakšno lepo slikco od jenčija zraven pa bo najlepši seznamček user posted image

Depresija: kaličopka včasih sem tud jaz na tem da bi sebe ustrelila. Pa da bi še mojga zraven,pa razmišljam če nama bo uspel spelat vse,pa čemu vsemu se morm že zdj odrečt zrt otroka,kaj šele pol,ko bo otrok... Ampak vem da mi ne bo žal tut momenta od tkrt k bom mela svojo pikico v naročju user posted image Tako da glavo gor,vse bo vredu!!! user posted image

slabost: no jaz sem ena izmed tistih,ki že objemajo školjko user posted image včer zvečer sem jo,pa ponoč sm jo že skor,pa sem se prisilila da sem nazaj zaspala.Čeprav sem mela občutek kot da sem na ladji al pa na titaniku user posted image user posted image In to naj bi trajal še cel mesec user posted image bom šla še v minus s kg user posted image

pregledi: waauu... 8.7. smo pa kar 3 naročene user posted image bo pestro. pa čestitke za uspešne preglede.

majčke: jaz sem za da se naročijo,ampak najbol da šele potem,ko bomo dale vse NS čez pa da bo vse vredu user posted image

bušijiiii: a se že keri pozna? user posted image men se je,odkar pa bruham ga pa ni več user posted image

Jutri bom že 8t/0d. Se pravi da šibam v 9.teden user posted image

No kako ste pa ve kaj? sem se kar razpisala user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.6.2013 10:23:31   
3Sonček3
morskazvezdica bom v naslednjem seznamu dodala slikico da nebo zdej preveč teh seznamov na kupu. Jutr bo že nov ko bo današnja srečnica dobila nov datum za pregled, če se bo sploh javla seveda. Se mi zdi da je dolgo ni blo.
Men pa ni jasno js bi dns mogla met 8/1 v tickersu mi pa piše 6/2 user posted image verjetno je tut za to še mal prezgodej. Glede majčk pa seveda vse počakamo da opravimo NS. Sej tiste k mate datum ga kr sporočte da nrdim seznam, mi je nerodno samo sebe dat gor user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.6.2013 10:55:32   
marynchy
3Sonček3 Sva na istem, tudi jaz sem grozno prehlajena, brez glasu, boleče grlo, zamašen nos... Ponavadi sem hitro odpravila prehlad s tabletkami, sedaj pa prvič v življenju nič... Kako dolgo se bo še kaj vleklo... In prehlad v kombinaciji s slabostmi čez cel dan je res super kombinacija user posted image user posted image Meni je se črta v prvi nosečnosti začela kazati dokaj pozno, sedaj je še zaenkrat ni... Kolikor mi je znano pa itak nastane zaradi raztezanja trebuha in če si zelo napihnjena, je možnost, da nastaja že sedaj... ??? Ammmm a mi lahko katera javi kako prit do naše fb skupine?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.6.2013 11:49:09   
3Sonček3
Ja sm napihnjena kot da bi bla že v četrtem mescu, po obrokih je pa sploh nemogoče skrit trebušček. Ma men je ta črta sploh grda in prvič sm bla ful hvaležna da je nism mela, zdej jo bom pa očitno mela cel čas. Mogoče so pa samo malo potemnele dlake pa se bo tukej ustavlu :) optimist - jah karbo bo nimamo kej, to je res lažje pretrpet kot tele slabosti, sploh nevem al bom skup padla al kaj se bo zgodilu z mano. Pa še tok je mraz. Ja ženski je težko ugodit, noseči ženski pa še težje hehe

(odgovor članu marynchy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.6.2013 13:01:58   
Dorotheia
Jaz še nisem sporočila. Nuhalno imam 23.7. Samo mi je čudno, ker imam posvetovalnico šele 30.7. Do takrat mi pa ne bodo nič gledali urina, krvi, nič - a je to normalno? Pa menda bom tudi šele 30.7. dobila materinsko knjižico. A ni to malo pozno?

Ah ja. Kaj čmo. Drugače imam naslednji teden spet pregled (uz), da vidijo, če je vse ok in grem po naslednjem tednu lahko normalno spet v službo. Komaj čakam pregled. Me skrbi, kaj če srček ne bije več itd. Ampak si mislim, da potem verjetno ne bi več imela znakov (slabosti itd.). Je pa danes spet malo boljše počutje. Zdaj si ravno umešana jajćka delam. Zelenjava mi pa ful ne paše trenutno. user posted image
Pa zdi se mi, da nimam več tako velikega trebuha - to verjetno pomeni, da nisem več tako napihnjena, ali?
Imam pa zadnje dni rahlo drisko. Ampak mi je to bolje kot bi bila zaprta. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.6.2013 13:21:06   
3Sonček3
Ja to je res hecno ker na NS rečejo pridite takrat pa takrat sabo imejte materinsko,.... tko da a nebi ti to mal vprašala zdej k maš UZ? kam pa pišejo izvide UZ-ja? Res hecno use skup. Js sm se pa prejle vagala. V 8-ih tednih sm se zredila za 1 kg pa še to nevem če zihr :) upam da naša vaga prou kaže hehe. Aja pa tut js mam neki drisko pa ja pa ne pomoje me tut mal tale virozica muči drgač jo pa fašem po ledenem čaju user posted image . Pa tut zgaga me že peče na vsake tolk, a kje je še februar user posted image .

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.6.2013 13:28:35   
Dorotheia
Do sedaj sem izvide UZ dobila na a4 list. Pa slikice posebej zraven.
Ok, jasno mi je, da verjetno pač nisem dobila materinske zdaj, ker pač še ni mojega ginekologa z dopusta (za 3 tedne je šel). Samo nuhalno pa računam, da mi bo on delal. Bom pa vsekakor vprašala sedaj naslednji teden na pregledu. Ker se mi zdi res čudno.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.6.2013 13:31:14   
3Sonček3
Seveda vpraš sej zgubit nimaš kej, boš saj vedla na čem si

Neposredna povezava do sporočila: 285
27.6.2013 13:46:49   
Kaličopka6
morskazvezdica si me malo potolažila. meni res nihajo hormoni sto na uro. včer sm bla tako polna energije in vse mi je šlo, svet je bil lep. danes pa spet tečna, jokasta, smotana, brezvoljna, obupana, ker mi je zvečer spet prišlo malo rjave sluzi in to je ena cela kolobocija. najbolj se bojim, da bom na uz vidla mrtvo bitjece in bom morala na abrazijo. samo mi moj pravi, da če bi bil mrtev, da mi hormoni ne bi tako divjali, da je to nihanje kao dober znak. upam, da je res tako. naj že pride ta pregled, se takooooo vlečeee.

punce jz vas mam tako rada, tele čveki mi prav polepšajo dan. user posted image user posted image

super ste in držim pesti za vsako, da bi blo vse ok!

men se pa linea nigra zdi tako fajn :) res kot en tatu, ki pravi: MAMI BOM <3 ;)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.6.2013 14:07:46   
Bombažka
Ojla, nosečke... se vam kar dogaja vidim.
kaličopka, ta nihanja so res grozna, ampak saj bo minilo, boš videla, če ne prej bodo brcike vse pozdravle!

Jaz sem pa popolnoma brez kakršnihkoli znakov, no razen tega, da M ni.... tako, da neprestano pozabljam, da sem noseča in bi si kar privoščila kakšno zadevo, ki pa res ni za nosečke.

uf, komej že čakam, da bo tale julij začel, sicer imam prvi pregled kar pozno, ampak sej bo!

Uživajte in slabe misli šcccccccc stran!

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.6.2013 15:47:17   
Kaličopka6
Jz imam vedno več tega rjavega izcedka. Sicer je svetel ampak me to več nič ne tolaži. Sm se že pošteno zjokala. Očitno mi res ni sojeno. user posted image Čas bo prinesel odgovor, nardit ne morem nič.

(odgovor članu Bombažka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
27.6.2013 17:31:24   
3Sonček3
Ne nardit res ne morš nč, če je telo zarodek sprejelo kot tujek ga bo izločlo ne glede na tvoje mišljenje, delovanje ipd. A vseeno ti svetujem da dokler ne pride do najhujšega ne razmišljaj o tem in se ne obremenjuj toliko. Jutri pokliči G in povej kakšno je stanje on/a bo znal/a oceniti al se je treba pridt pokazat al ti bojo pa drgač svetovali. Prosm res pokliči. Bolš je it trikrat preveč ko enkrat premau. Sram te ne sme bit to sta ti in tvoj otrok!

Neposredna povezava do sporočila: 289
27.6.2013 21:26:44   
Neycha
Evo, še ena nova med vami :) sicer imam rok po ZM 31.1. ampak bo to sigurno kasneje, zato sem kar med vas, Februarke skočila :) Pregled je že za mano, žal tudi obisk na urgenci zaradi izcedka, pravijo, da je vse ok, ampak moram počiiiiivat!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.6.2013 9:03:25   
meymey
Hej.
No se še jaz pofočkam. Rok imam 11.2.2014.
Na pregledu je bilo vse ok, srček je bil, tako da zdaj napeto čakam na nuhalno.
Trenutno pa mi je slaaaaaabooooooo, že od ponedeljka. user posted image  Fej.

(odgovor članu Neycha)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.6.2013 9:12:23   
Shana86
Živjo punce!

En velik user posted image vsem, ki se slabo počutite in vam skrbi delajo razni izcedki. Meni je tudi linea nigra kot en nosečniški tatu, kaličopka fajn si to rekla user posted image Nastane pa to ne zaradi raztezanja trebuha, ampak zaradi povečanega nastajanja pigmenta zaradi nosečniških hormonov. Tako kot nekatere pozneje v nosečnosti dobijo take lise po ličkih.

No mene je pa napadla slabost. Od sobote je bilo vedno huje, včeraj sem začela bruhat. Cel dan nisem uspela obdržat ničesar razen par požirkov cedevite... V službi sem se res komaj zadrževala, da nisem pobruhala strank... Obup. Na vsake pol ure pavza. Tako da sem danes kar lepo ostala doma, da se malo spočijem. Zaenkrat je precej bolje kot včeraj, naj tako ostane. Sem pa danes 7 2/7 user posted image
A imate kakšne čudne želje/odpore do hrane? Jaz recimo ne morem piti vode, mi je že, če si splaknem usta, slabo - kr neki. Prej sem pojedla na tone čokolade (tudi taveliko milko naenkrat), sedaj je ne morem videti. Mi pa ful ful paše slano, tudi kislo.

Počasi bi se vseeno skorajžila in prosila, da me daste na seznam.

Shana86, PDP 12.2., 1. pregled 9.7.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Neycha)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.6.2013 13:12:14   
radirka
če katero zanima kaj v zvezi s fb skupinico naj me prosim kontaktira na zs :)
Pri meni ni nobenih posebnih znakov.... sem pa imela že 2 uz.. dobila prvo slikico.. naš srček bije in vse je bp :)
Z mojim možem sva presrečna :) Komaj čakava da bova povedala še vsem ostalim ampak ne še.. za enkrat bo to še najina skrivnost :)
Se mi pa trebušček že počasi začenja poznati.. :)

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.6.2013 17:02:53   
Kaličopka6
Jz bom šla na urgenco. Ker mi je včer šla sveža kri po so in se rjav izcedek še kar nadaljuje. Da se razjasni kaj sploh je.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.6.2013 19:35:59   
Dorotheia
Ja, kaličopka kar pojdi na urgenco. Držim pesti, da bo vse ok.

Jaz sem danes ok. Je prišla kolegica na obisk in sva malo poklepetali. Mi ful manjka družba, zdaj na bolniški. Jaz res komaj čakam, da grem nazaj v službo. Rabim dogajanje. user posted image

Drugače počutje je pa fajn. Edino, ponoči zadnje dni ful slabo spim.

Neposredna povezava do sporočila: 295
28.6.2013 20:47:47   
3Sonček3
Mi smo meli pa danes pregled. Sicer vse uredu le plodek je velik za 9 tednov in ne 6 kot kaže datum ZM torej to zadnje ni bla M ampak neka vmesna krvavitev. Tok da glede datuma se še ni čist dokončno odloču al bo 28.1. al pa 2.2. tok da počakam do NS pol pa vidm al ostanem z vami al se pridružm januarkam. NS sm mogla pa prestavt na 19.7. ker bi blo po starem datumu že prepozno.

Neposredna povezava do sporočila: 296
28.6.2013 22:38:40   
Kaličopka6
3sonček3 čestitke pa saj to je pa še lepša novička, če izveš, da je že večja pikica kot si mislila! :)

Pri meni pa so ugotovili sledeče: ker imam neredne menstruacije sta dve možnosti. ali je otroček zaostal v razvoju ali pa je do ovulacije prišlo kasneje, ker je po razvitosti nekje v petem tednu, meri 5 mm. mu še ne bije srček. zato moram it drug teden na uz k svoji gin, da se bo vidlo ali je odmrl ali gre razvoj naprej, ker naj bi drug teden srček začel biti. vzrok krvavitve je nepojasnjen, ker je moj maternični vrat tesno zaprt in ne kaže nobenih znakov krvavitev. prepovedani so mi spolni odnosi in moram čim bolj mirovat, ker imam cistično rumeno telesce, ki lahko pri večji aktivnosti povzroči rotacijo jajčnika in zaplet jajcevoda, kar se odpravi kirurško. tale cista je velika 2,5 cm. hormonske podpore nosečnosti mi za enkrat še ni dal, ker nič trdno ne kaže na grozeč splav. je pa rekel, da moram biti pripravljena tudi na to, ker so jajčeca iz policističnih ovarijev lahko slabše kvalitete in ker cistično rumeno telesce lahko izloča premalo progesterona. v glavnem vse bo jasno drug teden, ko bomo videli kako napreduje razvoj. pa držite pesti bo zihr pomagalo. ;) v primeru konstantne bolečine na desni strani ali v primeru krvavitve pa moram nujno nazaj na urgenco. no, zdaj pa zasluženo spat! uhhh kakšen dan... ampak za enkrt sm pozitivna, vrjamem, da raste. :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 297
29.6.2013 15:11:39   
minaembi
Pozdravlejene punce, sem se odločla, da se vam pridružim user posted image

Na brzino o meni. To je moja tretja nosečnost, doma imamo že punco staro skoraj 8 let in fanta, starege dobri dve leti. Bom kar po resnici povedala, da zdaj to sploh ni blo planirano user posted image , ampak sma se odločla, da bomo menjali avto in imeli še enaga dojrnčka user posted image
Moj prvi pregled pri G bo v petek 5.7. Kolko sem noseča vam ne vem povedat, ker moj ciklus drugače traja lahko tudi do deset tednov, tak da nimam pojma user posted image . Bomo vidli. Vem samo, da bom rodila z CR ker sem že dva kratuser posted image , da bom celo nosečnost obremenjena z pritizkom, ker ga imam že povišanega (včeraj sem bila pri kardiologu da mi je spremenil terapijo, ker prejšna ni bila primerna za nosečnico)user posted image in da bom mogla zdaj že tretjič nehat kadit (in nikoli več začet)user posted image
To je to, malo vas preberem za nazaj in se še kaj oglasim user posted image

user posted image lep dan vsem in pazite svoje trbuščke

Neposredna povezava do sporočila: 298
30.6.2013 5:26:34   
Kaličopka6
minaembi dobrodošla med nami! user posted image ja, veliko boš morala prenest ampak se splača, nagradica bo en lep unikat, ki bo poskrbel, da boš pozabila na vse kar si morala dati skozi. držim pesti zate, da bo šlo vse čim lažje skozi.

kako ste kej ostale? pr men se je začel juhu bruhu all day, all night long! :) tako da zihr raste tale pikica in komaj čakam, da slišim srčka!

(odgovor članu minaembi)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.6.2013 8:17:21   
Martyna83
Dobrodosle vse nove,... ne boste verjele ampak tiste ki bruhate jaz vam prav zavidam,...tudi jaz bi rada bruhala bi vsaj tako vedla da je vse o.k. in da pikica raste,...

Jaz komaj cakam sredo ko imam prvi pregled,... Neki bolecin nisem imela,..krvavitev ali izcedkov tudi ne,...obcasno mi je slabo tako da ja z resnicno upam da je vse o.k. in se tolazim da ni razloga da ne bi bilo vse o.k. ane?

Je se kaksna ki nima nekih posebnih znakov?

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

radovednost
symba

karere plenice uporabljate'

enkratno uporabo (86%)

pralne (14%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!