|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
22.6.2013 16:52:08   
Shana86
Živjo punce!

Jaz sem pa danes čisto sesuta. Pokonci že od pol šestih, zaradi slabosti. Bruhala sicer še nisem, sem pa takooo utrujena - kot tisti filing, če celo noč prežuraš in nič ne spiš. Pa še jutri cel dan delam... :( Saj ni važno, samo da čez dva tedna vidim srček!

Sem vesela za vse, ki ste že videle svojo pikico, kar tako naprej user posted image

Ena je spraševala glede prebavnih težav - tudi jaz jih imam. Me zvija, hkrati pa sem zaprta. To je zaradi hormonov in je normalno.

Glede rentgena je pa načeloma tako: tako zgodaj v nosečnosti gre vse po principu na vse ali nič, torej če je bila kakšna škoda, bo zarodek propadel, drugače je pač ni bilo. Odvisno tudi, na kakšnem rentgenu si bila. Če si imela npr. otročka v naročju, slikali so mu pa zapestje, je to precej stran od trebuha. Verjamem pa, da te skrbi user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.6.2013 18:40:34   
Dorotheia
Kako ste drage nosečke?
Jaz sem torej na bolniški. Danes sem spet malo krvavela (tokrat res čisto malo, sem videla na papirju, ko sem šla lulat), pa me res skrbi. Tablete (Dabroston), ki mi jih je zadnjič urgentna ginekologinja predpisala redno jemljem, veliko počivam. Sploh ne vem, kaj bi še lahko naredila. user posted image Danes sem šla sicer na kosilo k staršem (1 uro vožnje proč), je mogoče to kaj vplivalo?
Me pa od včeraj na vsake toliko časa trebuh rahlo boli. Niso krči, ampak taka "topa" bolečina.
Krvavitev je menda posledica nečesa v zvezi z maternično steno, nisem točno razumela. Se pa je videlo na slikici, mi je ginekologinja pokazala. Rekla mi je tudi, da se to lahko ponovi in da naj se ne ustrašim. Zato sem danes malo bolj mirna, a skrbi me pa vseeno. Ve katera, zakaj prihaja do teh zadev?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.6.2013 9:01:30   
Martyna83
Dorotheia meni so lani ko sem krvavela povedali tako da je 50 % 50% polovici se nosecnost normalno konca in ne ugotovijo vzroka krvavitve nekaterim se zal konca z SS,.. Krvavis lahko iz stene maternice iz zilic ker se siri in pokajo,.po spolnem odnosu ali kar tako ali pa zaradi zacetka SS,..rekli so mi da ta dan ko krvavim naj cimvec lezim in pocivam pa spolni odnosi so prepovedani,..
Ce je tako malo kot si ti rekla se ne rabis bat,..je sigurno kaksna zilica pocla,nevarna je samo obilnejsa krvavitev,..lepo se sprosti,probaj se ne sekirat ceprav vem da je nemogoce in pocivaj cel dan,.. Lahko pa vseeno spet poklices G in reces da te ful skrbi ce bi se lahko sla pokazat drzim pesti in vem da bo vse o.k.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.6.2013 10:06:59   
Kaličopka6
Ojla!

Mene več nič ne boli v črevesju. Se je nehalo že par dni nazaj. Jajčniki pa mislim, da čist normalno laufajo. Počutim se ok edino utrujena sem in na momente sama seb tečna pa drisko mam namest normalnega blata in seveda boleče joškice. Mene pa zanima, če se vam kaj seksa, ker men se ne čist nč! Sploh mi ne paše, da bi zdj seksala. Sej moj razume samo se mi kr malo smili, ker od mene ne bo nč. Mi sploh ne potegne, da bi kaj tazga zdj počela. Zdj mam najraj kavč in svoj mir. :) Pa hrano seveda. Čeprav se mi je malo zmanjšal apetit. Ampak čevapčiče bi pa lahko jela v vsakem momentu. Bruhala sm trikrat do zdaj in se je za enkrt lepo umirila slabost, nimam težav.

Dorotheia jz upam, da bo vse ok, ti le nadaljuj s počivanjem in uživanjem fajn hrane, več res ne moreš nardit. Ostani pozitivna to ti lah še najbolj pomaga, čeprav vem, da to ni lahko. Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 254
24.6.2013 11:23:08   
Dorotheia
Ja, Martyna 83, jaz menda krvavim iz stene maternice - se je zadnjič videlo na UZ.
Ampak, zaenkrat ni bilo obilne krvavitve. Tako, da imam še upanje. Me pa trebuh boli, če sem več pokonci in poskušam kaj narediti. Tako, da res večinoma počivam.
Sem pa brala Pušenjaka - on meni, da počivanje oz. bolniški stalež v začetku nosečnosti sploh nima nobenega vpliva na to - ss se bo ali ne bo zgodil ne glede na počivanje. Tako, da človek tudi nič ne ve.
Jaz bi samo rada, da se zadeva čimprej poleže in se izcedki in tele male krvavitve nehajo, da grem lahko nazaj v službo, ker nisem ravno človek, ki bi doma užival v počivanju. Rada sem aktivna in v službi res uživam, tako da, komaj čakam, da bo spet vse ok.

Moram pa iti, ko se mi bolniška izteče oz. tisti zadnji dan vsaj spet na en pregled (tako sem vsaj ginekologinjo razumela), da se pogleda, če je vse ok in če lahko grem normalno v službo. To drži ane?

Neposredna povezava do sporočila: 255
24.6.2013 11:39:43   
Anonimen
Js sm pa mela že v 1. nosečnosti problem z vdrtimi bradavicami a kljub temu je dojenje nekako šlo kakšen mesec pol se je pa ustavlo (dvomm da je bil vzrok vdrte bradavice). Je imela/ima katera podobne "težave"? Kako jih rešt? Omenila bom tudi pri G da vidm kaj mi bo svetoval. Našla sm pa tudi neko napravco "Avent Niplette za ploske in vdrte bradavice" ampak je pa draga cca. 35 € odvisno od trgovine.

Neposredna povezava do sporočila: 256
24.6.2013 20:16:17   
Flavia_
Dobrodošla lizikak86 user posted image user posted image user posted image

in veselo klepetanje vseh 9 mesecev ti želim user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
25.6.2013 21:22:34   
marynchy
Pozdravljene punce! Se smem še jaz pridružiti? Sama sem kakšen dober teden nazaj našla user posted image na testku in po mojih izračunih bi bil PDP 13.febr... Jutri imam prvi pregled pri G in me že takooooo muči kaj bo user posted image Sicer sem stara 30 let in imam doma že eno dveletno sončico. Zadnja dva dni sta bila tudi zame katastrofalna, slabosti čez cel dan, sicer ne tako grooooozne, utrujena nonstop, me že mal živčki mučijo, tako da se moj dragi že križa, ker ve kaj lahko pričakuje user posted image user posted image user posted image
Vsem skupaj želim veliko lepih trenutkov v tem posebnem odlomku naših življenj user posted image

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.6.2013 22:55:43   
Kaličopka6
dobrodošli lizika in marynchy! user posted image

pri meni pa je veliko novega. včeraj sem spet dobila rahlo rjavkast na momente rozast beli tok in je bil prisoten tudi danes, ko so se mi začeli pojavljat tudi močni krči. poleg tega sem totalno izgubila apetit vse mi je za nič, grenko. in tudi prebava se mi je ustavila, sem kr na enkrat zaprta a še včeraj sem imela drisko kot ves čas od kar sem user posted image . samo mislim, da je vse ok, ker je tega izcedka res malo in je svetel. najbrž se mi maternica že razteza, saj imam manjšo votlino kot je normalno, je pa maternica normalne velikosti in so rekli, da mislijo, da ne bi smelo bit težav. moram reči, da sem se malo že naveličala te user posted image . utrujena sem od vsega in tolk mi je vseeno, če bom splavila, da je to že kr čudno. enostavno mi je res tečno vse skupaj. in otroci mi gredo prav na živce. nevem kaj se je to zgodilo z mano. čist sm kontra postala. sploh se ne veselim. zdi se mi, da se ful pretirava s to nosečnostjo prav povsod. za mene je nosečnost kr neki. evo, to je vse kar sm hotela povedat. res nism v devetih nebesih... upam, da ostale bolj uživate.

lp

(odgovor članu marynchy)
Neposredna povezava do sporočila: 259
26.6.2013 9:17:42   
3Sonček3
Dobro jutro!
Kaličopka6 js bi rekla da so tvoji občutki in vedenje samo posledica hormonov. Boš vidla ko se mal umiri vse skupej bo bolše. Sej dvomm da je kakšna user posted image vseh 9 mesecev user posted image . Če rabiš pogovor da se spoveš od A do Ž mi piši na ZS. Bom veselače bom lahko pomagala user posted image
Dobrodošla marynchy user posted image .

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 26.6.2013 9:18:33 >

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.6.2013 10:05:04   
SILVA
Dobrodosle vse noveuser posted image

Kalicopka tebe pa orng hormoni dajejo.....vse bo v redu draga moja, bos videla......ko bos videla prvo UZ slikco se bos zaljubila v svojega pikca, takrat bos sele zRes vedela, da si noseca in obcutke bos imela cisto drugacne.Za pogovor smo ti tukaj vedno na voljo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.6.2013 10:26:42   
Dorotheia
Dober dan!
Jaz bom umrla na bolniški. Res nisem človek za počivanje doma. No, vsaj na kak krajši sprehod lahko grem, pa v trgovino.
Komaj čakam, da mine ta in naslednji teden, da se spet začne normalno življenje. Pa smotano je, ker v službi še nisem povedala (razen šefu, ki pa bo zadržal zase) in so vsi radovedni, kaj mi je.
Počutje je tudi pri meni od strašnega petka porazno. Očitno me slabosti ne bodo kar obšle, saj jih imam zadnje dni - ampak to ni hudo. Apetit mi je padel, sploh mi ne paše nič jesti. Pa zdrave hrane tudi že nisem konzumirala par dni. user posted image Prej sem 7 tednov res veliko sadja in zelenjave pojedla, zdaj pa skoraj nič. Včeraj je bilo recimo vse, kar sem lahko spravila vase malo juhe iz vrečke in en topli sendvič. Si predstavljate - juha iz vrečke! Drugače me od petka tudi vsak dan trebuh boli - sicer bolečine niso konstantne in močne, a je ful nadležno - v takih trenutkih mi samo pomaga, da se uležem ali usedem. Ve katera, kaj to pomeni? Raztezanje maternice ali kaj drugega? Skrbi me, da ne bi bilo kaj drugega.
Komaj čakam, da grem spet na pregled, da sploh vidim, če je z mojo pikico vse ok.

Kaličopka6, drži se! To so hormoni. Boš videla, da te bo tudi tako počutje minilo. user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.6.2013 11:14:42   
3Sonček3
Mal me skrbi zate kaličopka6 da si padla v depresijo. Dej se res probej čim več pogovarjat o vsem kar te muči. Tudi to kar si napisala da ti je čist vseeno če splaviš pa da ti grejo otroci na živce,... ne skrivaj teh občutkov. Zaradi tega še nisi slaba "mama" nihanje razpoloženja je čist normalno in res te prosim čim več se pogovarjaj s tistimi ki jim zaupaš oz. mislš da se jim lahko izpoveš in te zaradi tega ne bodo obsojali!!!
Js sm pa danes vstopila v 8. teden. Tut pr men je nihanje razpoloženja - včasih zelo "nataknjena" mi takoj vse smeta nobenih živcev, spet drugič ob kakšnem izpadu naše princeske čist mirna in ji skušam dopovedat kako je prou, čeprou me ne posluša. Slabosti so manj prisotne a še vedno in še vedno ostaja brez bruhanja - naj ostane tko. Bolečine so še vedno, sicer ne čez cel dan a na trenutke je kr hudo men pa takrat najbl pomaga če me moj stisne k sebi pa mal pocrkla (bi rekla da so bolečine od napetosti - ni pa nujno)
nevem a ste spregledale al še nobena ni našla odgovora zame glede vdrtih bradavic? :)

Neposredna povezava do sporočila: 263
26.6.2013 11:44:49   
3Sonček3
user posted image

1.2.
whistle

2.2.
MagicSpell77

3.2.
Dorotheia
bevcika

4.2.
5.2.
katekina86

6.2.
7.2.
Beat
Petrushka1980

8.2.
9.2.
morska zvezdica
junij13

10.2.
Bombažka
Martyna83

11.2.
Bexy

12.2.
3sonček3
Orhideja88

13.2.
marynchy

14.2.
Pokica13
lizika86

15.2.
dariva

16.2.
17.2.
SILVA
Kaličopka6

18.2.
3kratM

19.2.
20.2.
21.2.
22.2.
23.2.
mikroBB
pika555

24.2.
25.2.
26.2.
27.2.
28.2.

user posted image

user posted image

26.6.2013
marynchy
27.6.2013
katekina86
28.6.2013
3sonček3
2.7.2013
mišamašaa
3.7.2013
Martyna83
5.7.2013
Bexy
8.7.2013
morska zvezdica
SILVA
lizika86
9.7.2013
MagicSpell77
11.7.2013
Petrushka1980
Bombažka
16.7.2013
kaličopka6

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 26.6.2013 12:09:10 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.6.2013 12:10:02   
3Sonček3
user posted image

user posted image

1.2.
whistle

2.2.
MagicSpell77

3.2.
Dorotheia
bevcika

4.2.
5.2.
katekina86

6.2.
7.2.
Beat
Petrushka1980

8.2.
9.2.
morska zvezdica
junij13

10.2.
Bombažka
Martyna83

11.2.
Bexy

12.2.
3sonček3
Orhideja88

13.2.
marynchy

14.2.
Pokica13
lizika86

15.2.
dariva

16.2.
17.2.
SILVA
Kaličopka6

18.2.
3kratM

19.2.
20.2.
21.2.
22.2.
23.2.
mikroBB
pika555

24.2.
25.2.
26.2.
27.2.
28.2.

user posted image

26.6.2013
marynchy
27.6.2013
katekina86
28.6.2013
3sonček3
2.7.2013
mišamašaa
3.7.2013
Martyna83
5.7.2013
Bexy
8.7.2013
morska zvezdica
SILVA
lizika86
9.7.2013
MagicSpell77
11.7.2013
Petrushka1980
Bombažka
16.7.2013
kaličopka6

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 26.6.2013 12:12:55 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.6.2013 12:15:22   
3Sonček3
evo mal sm se igrala. Če sm kero pozabila naj mi prosim ne zameri. Zdej pa že čakamo novičke od marynchy. Zanima me pa še če boste punce zato da si naročimo majčke z napisom? Seveda bi z naročilom še malenkost počakali če se nam pridruži še kakšna, samo za info me zanima. V prvi nosečnosti sm sama rihtala majčke in se je vse skupej super izšlo nobenih reklamacij ne nič. Razmislite pa se bomo dogovorile.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 266
26.6.2013 12:21:28   
Dorotheia
Kakšne majčke?
Jaz zaenkrat ne bi, ker ne vem, kako se bo pri meni odpletlo. Po nuhalni lahko javim. Prej ne upam. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 267
26.6.2013 12:31:16   
3Sonček3
Majčke z napisom npr. Pridem februarja. Me smo mele pridem marca pa nogice od bejbijev okol narisane. Takrat smo naročale ful pozno in so ble majčke z dolgimi rokavi za pozimi ane kr je biu res že mraz, zato sm mislna da bi zdej pamal prej naročile da bi jih lahko tut zdej nosile. Ja sej pravm absolutno še počakat, ker to je za zdej še res prehitr, samo idejo sm prenesla k vam ;)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 268
26.6.2013 12:33:11   
Kaličopka6
Zdravo!

Hvala za podporo v teh nizkih trenutkih. Meni res hormoni divjajo! Danes se počutim kot prerojena. Totalno spočita, polna energije, nasmejana, polna optimizma, še črevesje se je odločlo in se je spraznilo :). Na otroka ne mislim kaj preveč, se bolj posvečam študiju in mi tako čist paše. Sej raste tako al tako in bolš, da ima mir, jaz pa tudi. Morda bom po pregledu, ki je čez tri tedne, začela čutit kaj več, prav imate. Še enkrat hvala za spodbudo!

Dorotheia drži se! user posted image

3sonček3 ti si pa res ena sončica! tolk pozitive gre od tebe, da je kr noro! ta ideja o majčkah se mi zdi super! :D
meni tudi najbolj pomaga, da me moj stisne k sebi. in res se ful trudi, se mi zdi, da bolje razume tale nihanja kot jaz sama. :)

Nič, zdaj pa grem nazaj h knjigam izpit bo tik tak tu...

papa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 269
26.6.2013 12:40:58   
3Sonček3
hvala, me veseli da mi uspe tako kot je bil namen. Ja lej če se ti bolš počutš tko pa naj bo tko. Tok ko si rekla bejbi bo rastu tok al pa drgač, do konca bo še velik časa da se posvetiš samo njemu. Ampak ste pa dobre s tem učenjem, js nevem če bi si sploh kej zapomnla k bi skos na bejbiko mislna :) hehe. Drgač pa še vedno iščem službo, kljub temu da sm noseča, mislm da to nebi smel bit pogoj za nezaposlitev ker to bi bla pa že diskriminacija. U jezna bom če bom načela to temo tko da se bom kr mal umirila ;)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.6.2013 19:50:29   
marynchy
In prvi pregled za mano user posted image Zaenkrat vse bp, GV z rumenjakom in sledmi plodu lepo vidna, velikost je primerna. Joooooooj kakšna skala se mi je odvalila s srca user posted image Naslednjič na pregled 29. 7. ,se bo upam videlo že kaj večuser posted image Drugače pa vsak dan hujše slabosti in utrujenost...sem že čisto pozabila kako je bilo prvič user posted image Sicer pa punce glede majičk, ne da delam reklamo, ampak če bo katera potrebovala, jaz šivam hlače primerne tudi za nosečke, lahko pogledate na FB pod Metuljčica šiva , če je kateri kaj všeč... Upam, da mi čimprej uspe še zase kaj naredit, ker imam tako napihnjen trebuh, da v kavbojke počasi ne bom več zlezla user posted image Pa ti hormoni user posted image user posted image user posted image vsakih pet minut je razpoloženje drugačno... Moj dragi se mi res smili user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.6.2013 19:58:34   
Flavia_

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
evo mal sm se igrala. Če sm kero pozabila naj mi prosim ne zameri.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.6.2013 19:59:15   
Flavia_
Dobrodošla marynchy user posted image user posted image user posted image

lp, flavia

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.6.2013 9:52:02   
3Sonček3

[URL=http://www.babytextlive.com][IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/babytextlive/2013/06/27/b4d80de12cde0df3773f16258785d65e.gif[/IMG][/URL]
27.6.2013
katekina86
28.6.2013
3sonček3
2.7.2013
mišamašaa
3.7.2013
Martyna83
5.7.2013
Bexy
8.7.2013
morska zvezdica
SILVA
lizika86
9.7.2013
MagicSpell77
11.7.2013
Petrushka1980
Bombažka
16.7.2013
kaličopka6
27.6.2013
marynchy

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 27.6.2013 10:02:57 >

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.6.2013 10:06:28   
3Sonček3
user posted image mi noče slike prlimat. Mau mi je še zgodej, se mi možgani še niso segreli na delovno temperaturo. Drgač pa celo noč špikanje in slabost, zjutrej še bolj, me je sestra pustila spat do ene devetih je ona tamalo pomerkala pa sm se zbudila pa spet nč bolš. Pa še vneto grlo, hripav glas in vse kar spada zraven. Danes res ni moj dan.
marynchy me veseli da si zadovoljna s pregledom. Js tut komej čakam jutri, še dobr da sm bl zgodej naročena da bo hitr minilo.
A je to normalno da se mi je že začela tista temna črta delat od popka navzgor? Prvič je nism mela, zdej je pa kr temno tam user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Online Shopping

Ali nakupujete oblačila preko spleta?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 3346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!