Dorotheia -> RE: Februarke 2014 (26.6.2013 10:26:42)
|
Dober dan! Jaz bom umrla na bolniški. Res nisem človek za počivanje doma. No, vsaj na kak krajši sprehod lahko grem, pa v trgovino. Komaj čakam, da mine ta in naslednji teden, da se spet začne normalno življenje. Pa smotano je, ker v službi še nisem povedala (razen šefu, ki pa bo zadržal zase) in so vsi radovedni, kaj mi je. Počutje je tudi pri meni od strašnega petka porazno. Očitno me slabosti ne bodo kar obšle, saj jih imam zadnje dni - ampak to ni hudo. Apetit mi je padel, sploh mi ne paše nič jesti. Pa zdrave hrane tudi že nisem konzumirala par dni. [sm=smiley13.gif] Prej sem 7 tednov res veliko sadja in zelenjave pojedla, zdaj pa skoraj nič. Včeraj je bilo recimo vse, kar sem lahko spravila vase malo juhe iz vrečke in en topli sendvič. Si predstavljate - juha iz vrečke! Drugače me od petka tudi vsak dan trebuh boli - sicer bolečine niso konstantne in močne, a je ful nadležno - v takih trenutkih mi samo pomaga, da se uležem ali usedem. Ve katera, kaj to pomeni? Raztezanje maternice ali kaj drugega? Skrbi me, da ne bi bilo kaj drugega. Komaj čakam, da grem spet na pregled, da sploh vidim, če je z mojo pikico vse ok. Kaličopka6, drži se! To so hormoni. Boš videla, da te bo tudi tako počutje minilo. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|