Kaličopka6 -> RE: Februarke 2014 (17.6.2013 15:02:13)
|
waauuuu pokica13!!! valentinčka pričakujeta! prelepo! čestitke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz bi si zelo želela, da bi rodila točno na valentinčka, ker ima moja očka takrat 50. rd in bi bilo to prečudovito darilo, kar bo pa v vsakem primeru že tako ali tako :). za vikend bova povedala še njegovim, saj ima v sob njegov oče rd. tale otroček bo, srčno in močno upam, tako postal darilo za oba :). tako da tudi jaz močno upam, da bo vse bp! tudi jaz se ne počutim kot bi bila noseča, še dojemam. malo imam najbrž nizek pritisk, lulam pogosteje, lačna pa sem kot pred m. se trudim, da ne jem prekaloričnih jedi, lih si v parnem kuhalniku kuham blitvo... malo sem gledala na youtubu posnetke telovadbe za prvi trimester pa sem se odločila, da dokler ne vidim kako je, bom samo hodila hitro hojo 20 min vsak dan. potem si pa bom upala morda kaj več. a jeste kakšne vitaminčke? jaz sem začela z elevit pronatal... danes sem se želela naročiti na prvi pregled in sem za vsak slučaj še prej polulala dva testa in sta bla takoj pozitivna tako da zdaj bom nehala s tem, ker je to to :). no, je rekla, da se morm priti naročit osebno. tako da greva jutri pop skupaj do gin. no, jaz sem opazila, da naj bi vsaka povedala nekaj o sebi :). torej to je moja prva in zelo zaželjena, načrtovana nosečnost. stara sem 22 let, ravno toliko, kot je bila moja mami, ko je rodila mene in zaradi tega sem tako presrečna, ker je bila to moja največja želja! Doma so vsi presrečni, sploh zato, ker sem za tega bejbija prestala veliko in sva se pošteno namatrala. in zdaj vsi res zelo uživamo :). ste ve že povedale domačim?
|
|
|
|