minaembi -> RE: Februarke 2014 (1.7.2013 21:09:29)
|
jaz sem pa že vsem povedala, pač taka sem, nisem mogla bit tiho[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. to sem naredila vedno, nikoli nisem čakala [sm=zmeden.gif]. jogo in telovadbo mam jaz kar doma [sm=smiley36.gif]. moj dvoletnik je prava petarda, ki ne miruje inti minuto [sm=smiley36.gif]. in ker je plezanje na najbolj nevarne višine njegov najboljši šport, mu izmenično sledimo kar skozi. pol pa še je tu osem letnica, ki rada pleše tak da moji dnevi so kar razgibani [sm=smiley36.gif] Dorotheia, pri moji drugi nosečnosti so mi tudi pri prvem pregledu naredili samo UZ in urin, niti materinske še nisem dobila, ker še srček ni bil, in me je naročla čez 4 tedne, pa sem takrat dobila napotnico za kri pa materinsko pa vse to, tak da... Me pa malo skrbi ker še do zdaj nisem prebolela toxoplazmoze, tak da zdaj spet perem zelenjavo kot zmešana. Nekaj dni nazaj je Ema (hčerka) hotla oprat paradižik, in ker sem jo prosla naj res dobro opere je vparašala, če mora uporabit cet [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], faca... lepo spite in pazite trebuščeke Aja, kaj tiste ki ste zaprte ste že probale z donatom, najboljše "zluftanim", mogoče pomaga
|
|
|
|