Kaličopka6 -> RE: Februarke 2014 (28.6.2013 22:38:40)
|
3sonček3 čestitke pa saj to je pa še lepša novička, če izveš, da je že večja pikica kot si mislila! :) Pri meni pa so ugotovili sledeče: ker imam neredne menstruacije sta dve možnosti. ali je otroček zaostal v razvoju ali pa je do ovulacije prišlo kasneje, ker je po razvitosti nekje v petem tednu, meri 5 mm. mu še ne bije srček. zato moram it drug teden na uz k svoji gin, da se bo vidlo ali je odmrl ali gre razvoj naprej, ker naj bi drug teden srček začel biti. vzrok krvavitve je nepojasnjen, ker je moj maternični vrat tesno zaprt in ne kaže nobenih znakov krvavitev. prepovedani so mi spolni odnosi in moram čim bolj mirovat, ker imam cistično rumeno telesce, ki lahko pri večji aktivnosti povzroči rotacijo jajčnika in zaplet jajcevoda, kar se odpravi kirurško. tale cista je velika 2,5 cm. hormonske podpore nosečnosti mi za enkrat še ni dal, ker nič trdno ne kaže na grozeč splav. je pa rekel, da moram biti pripravljena tudi na to, ker so jajčeca iz policističnih ovarijev lahko slabše kvalitete in ker cistično rumeno telesce lahko izloča premalo progesterona. v glavnem vse bo jasno drug teden, ko bomo videli kako napreduje razvoj. pa držite pesti bo zihr pomagalo. ;) v primeru konstantne bolečine na desni strani ali v primeru krvavitve pa moram nujno nazaj na urgenco. no, zdaj pa zasluženo spat! uhhh kakšen dan... ampak za enkrt sm pozitivna, vrjamem, da raste. :)
|
|
|
|