lizika86
|
Pozdravljene punce! Čas je, da se vam tudi sama pridružim. Plusek sem zagledala že 14 dni nazaj, ampak sem želela malce počakati. PDP naj bi bil na 14. 2. 14. Namreč lani sem žal dvakrat morala zapustiti punce na forumu in upam, da gre v tretje rado. Sem torej tretjič noseča, otrok še nimam. Ravno zaradi preteklih dveh slabih izkušenj (zadržani splavi - plodu nehal bit srček, v 8. in 12. tednu, sledili abraziji), me je sedaj malce strah. Po drugem splavu so mi odstranili eno mini pregradico in upamo, da je blo to to. Vem, da moram biti pozitivna, ampak strah ostaja. Mimi in Aura... Žal mi je... Sem pa ta teden hodila več dni na eno bioterapijo. Počutila sem se super,upam, da bo tudi to kaj pomagalo. Sem pa že pred nosečnostjo pričela z Dabrostonom in nadaljujem z jemanjem. Drugače nimam nobenih znakov. Špikalo me je več prvi teden, sedaj ne več toliko, imam pa kar boleče prsi, to je vse. Glede izcedkov...lahko ni nič, lahko je najhuje. Sama sem pri prvem imela kar naprej ene svetlorjave blage izcedke, nisem temu posvečala pozornosti,pa je žal kazalo na težave. Pri drugem sem bila čisto brez izcedkov, vsa vesela, pa je bilo potem vseeno nekaj narobe. Sem pa imela včeraj svoj prvi pregled, ko naj bi bila noseča 6t/1d. Vedela sem, da je še hitro in niti nisem ničesar pričakovala. Pa še kar ena druga G je bila tam. No, v maternici se je pa že vseeno videla gestacijska vrečka z rumenjakovim mehurčkov in tudi odboji ploda. Je rekla, da to čisto ustreza temu času in je to dober znak. Celo slikico že imam, z enim krogcem in eno malo pikico zraven Naslednji pregled imam 8. 7. (malo so me zaradi preteklih težav uslišali...). Želela bi tudi v FB skupino, če že obstaja, ne vem, katera ima to čez. Punce, en lep pozdrav in srčno upam, da bom lahko z vami klepetala vseh 9 mesecev in še več
|