|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
17.6.2013 14:52:15   
SILVA
kaličopka6 super,bova skupi dihaleuser posted image

Če katero zanima in je po enem ali več CR http://med.over.net/forum5/file.php/19/49900/2012_5_18_VIP_zlozenka.pdf

Jaz sem se danes vključila in imam že v sredo UZuser posted image
Stane nas nič imamo pa 3 brezplačne UZ.

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.6.2013 15:02:13   
Kaličopka6
waauuuu pokica13!!! valentinčka pričakujeta! prelepo! čestitke! user posted image user posted image user posted image jaz bi si zelo želela, da bi rodila točno na valentinčka, ker ima moja očka takrat 50. rd in bi bilo to prečudovito darilo, kar bo pa v vsakem primeru že tako ali tako :). za vikend bova povedala še njegovim, saj ima v sob njegov oče rd. tale otroček bo, srčno in močno upam, tako postal darilo za oba :). tako da tudi jaz močno upam, da bo vse bp!

tudi jaz se ne počutim kot bi bila noseča, še dojemam. malo imam najbrž nizek pritisk, lulam pogosteje, lačna pa sem kot pred m. se trudim, da ne jem prekaloričnih jedi, lih si v parnem kuhalniku kuham blitvo... malo sem gledala na youtubu posnetke telovadbe za prvi trimester pa sem se odločila, da dokler ne vidim kako je, bom samo hodila hitro hojo 20 min vsak dan. potem si pa bom upala morda kaj več.

a jeste kakšne vitaminčke? jaz sem začela z elevit pronatal...

danes sem se želela naročiti na prvi pregled in sem za vsak slučaj še prej polulala dva testa in sta bla takoj pozitivna tako da zdaj bom nehala s tem, ker je to to :). no, je rekla, da se morm priti naročit osebno. tako da greva jutri pop skupaj do gin.

no, jaz sem opazila, da naj bi vsaka povedala nekaj o sebi :). torej to je moja prva in zelo zaželjena, načrtovana nosečnost. stara sem 22 let, ravno toliko, kot je bila moja mami, ko je rodila mene in zaradi tega sem tako presrečna, ker je bila to moja največja želja! Doma so vsi presrečni, sploh zato, ker sem za tega bejbija prestala veliko in sva se pošteno namatrala. in zdaj vsi res zelo uživamo :).

ste ve že povedale domačim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.6.2013 21:26:46   
katekina86
Pozdravljene!

Čestitke novimuser posted image  in dobrodošle

Že par dni me heca brskalnik in sploh nisem mogla it na forum, zdaj pa vidim, da nas je že veliko večuser posted image
Danes sem imela prvi pregled, vse je ok zaenkrat, bitje srčka je bilo zaznati na ekranu ampak ne še slišati :) čez 10 dni imam ponovno pregled, ko se bo že kaj boljše videlo...
Drugače imam še vedno navale utrujenosti, pa malce mi je slabo, drugo pa vse ok :)

Upam, da ste v redu, pazite nase in uživajte :) Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 203
17.6.2013 21:57:47   
Mimi88
Punce, jst se poslavljam.. Zagledala +, nasl dan pa močna krvavitev.. Pa grem na UZ pa se nič ne vidi.. Tako da naj bi bil splav.. Danes nardila CB digital pa pokazal negativano..
Ne vem zakaj imam še vedno slabosti in ta občutek da je pikica v meni in raste... user posted image

Pozdravček

(odgovor članu katekina86)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.6.2013 22:16:12   
Dorotheia
Mimi, drži se user posted image

Jaz imam pa tak trebuh, da se mi prav vidi že. Ampak to prej od napihnjenosti bi rekla. Prav groza. Če bo šlo tako naprej, ne bom več mogla skrivati dolgo. user posted image

(odgovor članu Mimi88)
Neposredna povezava do sporočila: 205
18.6.2013 7:45:49   
Kaličopka6
mimi user posted image user posted image user posted image drži se. smiliš se mi ful! user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 206
18.6.2013 7:52:25   
morskazvezdica
mimi drži se,upam da kmalu spet zagledaš + user posted image

Kako ste kaj?
jaz zadne cajte samo hribolazim na izi...me pa zanima kakšno je vaše mnenje o kopanju v bazenu?greva z mojim v toplice za 5 dni,pa ne vem kako je s kopanjem...bom pa ravno v začetku osmega tedna...

Neposredna povezava do sporočila: 207
18.6.2013 8:05:03   
morskazvezdica
aja še eno vprašanje,a katero še mučijo krči?jaz jih že skoraj nimam več,sem pa 6+4. Upam da ni kaj narobe...

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
18.6.2013 8:58:57   
Martyna83
Mimiuser posted image zal mi je zate,tocno vem kaj prestajas,..drzi se glavo pokonci in po dvehuser posted image takoj v nove boje,..pa nam pridi povedat lepo novicko,...

morskazvezdica neee nic ni narobe ce nimas vec krcev tudi jaz jih nimam vec,..samo kriz me pa res boli,.. pa trebuh imam ze full velikuser posted image pravi moj da bodo 3 je user posted image user posted image ampak sej to je od napihnjenosti,..drugace se pocutim dobro le jesti moram na 2-3 urce ce ne mi je slabo,.. uzivajteeee srecke tiste ki ste bile ze na pregledu,..in user posted image za srcke

Neposredna povezava do sporočila: 209
18.6.2013 9:26:09   
SILVA
Mimi žal mi je user posted image vem kako je to hudo, vzemi si nekaj časa, izjoči se in potem v nove boje.

morskazvezdica kupi si tampone za v vodo (senta protect) in se komot lahko kopaš.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.6.2013 10:17:23   
MagicSpell77
OOO bejbe!
Meni po 2 tednih celo dela RR forum. Očitno so me odblokirali al kaj, ker ko nisem bila prijavljena semlahko brala vaše poste, ko sem se pa prijavila pa ni delalo.

Torej dobrodošle vse nove, Mimi tebi pa vse najboljše pri novih poskusih. Koliko si sedaj žalostna, upam, da narave ve kaj dela. Slaba tolažba, ampak zato hitro v akcijo in povej nam, ko se boš pridružila kateri drugi skupini nosečk user posted image

Tako, upam, da bom sedaj lahko bolj sledila in komntirala tudi tukaj user posted image

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 211
18.6.2013 12:07:13   
*Aura
Žal sem imela zadnja dva tedna krvavo, mučno borbo in na koncu moja zlata borbena pikica ni zdržala več in je šla.
Prosim moderatorja, da me izbriše iz seznama februark.
Hvala.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.6.2013 15:45:25   
morskazvezdica
Aura žal mi je user posted image drži se user posted image

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.6.2013 16:11:13   
bevcika
Mimi in Aura...verjamem da vajin obcutek ni lagoden...in socustvujem z vama...ampak kaj druga kod akcija naprej!

Drugace sem pa bls danes na pregledu...vse je ok ;))) ...fuul vesela...videla srcek... moderatorko bi pa lepo prosila ce mi poprsvi datum poroda na 5.2.2014...
Dobila sem datum za nuhalno...:))... sem pa danes tudi dobila slikico..ki je rees mini mini...1cm...
Nosecke..drzote se v senci..veliko vode,sadja in zelenjave..

Neposredna povezava do sporočila: 214
18.6.2013 18:19:20   
Shana86
Živjo punce!

Dolgo sva se trudila za tole nosečnost, zato se še ne upam preveč veselit in se še ne bom uradno pofočkala pri vas... Sem pa februarka, noseča 5t5d in bi malo klepetala z vami, če ste za.

Predvsem me je začela skrbeti ena stvar: do sedaj kaj prida nosečniških znakov nisem imela, razen precej bolečih prsi, utrujenosti in občasne rahle slabosti. Saj zaradi tega se seveda ne pritožujem, skrbeti pa me je začelo, ker so znaki začeli izginjati. Slabo mi ni bilo že skoraj en teden, od nedelje utrujenosti ni več - nasprotno, prav polna energije sem. Že v petek me nenadno niso bolele prsi, potem so me čez vikend spet ful ful in so se čez noč napihnile user posted image , sedaj pa me spet že dva dneva postopoma vedno manj bolijo, trenutno praktično sploh ne več. Izcedka, krčev nimam.

Mogoče katera doživlja podobno? Seveda če moje detece pridno raste, lahko samo upam, da bom imela še naprej tako fajn nosečnost. Me pa skrbi, da je kaj narobe... user posted image Bi ve na mojem mestu poklicale ginekologa?

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.6.2013 19:10:58   
SILVA
Jaz nimam nobenih znakov, samo bolece prsi....ce te skrbi poklici ginekologa, samo mislim, da ni panike.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.6.2013 19:23:19   
Martyna83
Ne Shana86 to je vse normalno,..hormoni nihajo,..

Jaz sem pa skozi lacna in lacna to ni normalno,..nevem kam to pelje :P

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 217
18.6.2013 20:52:27   
Shana86
Hvala vama user posted image

Sem že 'okej', si ravno kuham ingverjev čaj, ker mi je za crknit slabo user posted image Očitno res ful niha...

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 218
18.6.2013 21:17:02   
bevcika
Pozdravjena Shana :)))))...juupiii...
Neeee ....nic te ne rabi skrbet...js sem 7/2 in se pocutim fenomenalno....trenutno se lacna nisem...ker na momente umiram od lakote...
Tudi midva sva sedolgo trudla...komaj po dobrih treh letih je ratalo...pa se to ko sva bila prijavljena na neplodnostni in dala par pregledov skos...in potem rata spontano...
IN pri vama?

Resi se skrbi...jaz sem bila danes na prvem pregledu..in jaa...vsee je vredu...tako da tudi pri tebi..:)

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.6.2013 21:26:10   
Beat
Ojla, punce :)

Zdaj sem vas kar nekaj časa samo brala, pisala pa zelo malo...vidim, da sta se dve že poslovili, me je kar stisnilo pri srcu. Mi je kar hudo user posted image

Jaz bom kmalu v devetem tednu in pred tednom dni so se mi začele slabosti...do danes sem že 2x bruhala, groza...slabosti si lajšam s hrano in počitkom. Pojutrišnjem pa na pregled, da vidim, kako je z mojo pikico :)

Je tudi katera od vas ful hitro utrujena med hojo? Meni kar naenkrat zmanjka kondicije in sem počasna kot da sem stara 90.

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.6.2013 9:57:31   
mikroBB
Še ena februarka se pridružuje. Še en cikel nazaj sem imela vaginalni obroček pa ga potem po M maja nisem več vstavila, ker sva rekla z mojim dejva poskusit in je očitno ratalo že prvi mesec. user posted image Doma imamo že imamo živahno dveletnico, ki zdaj dobila bratca ali pa sestrico. PDP je glede na izračun 23.2.2014, druga nosečnost, starost 30 let

Pa sploh nisem še dobro dojela, da sem spet noseča. Edino občutek imam kot da bi imela eno kepo spodaj namesto maternice user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 221
19.6.2013 12:01:01   
pika555
Pozdravljene.
Se ena nosecka z datumom 23.2. Moja 3.nosecnost ( prejsnja se je koncala z abrazijo v 9.t). Upam da bo tokrat vse ok...
Doma pa imamo ze eno deklico.

(odgovor članu mikroBB)
Neposredna povezava do sporočila: 222
19.6.2013 17:39:34   
Shana86
bevcika midva sva na srečo dala skozi krajšo kalvarijo... Sem imela po dobre pol leta poizkušanja redni pregled pri ginekologu in sem malo priredila podatke - sem rekla, da se trudiva skoraj eno leto. In sem šla takoj na histerosalpingografijo (bp), moj na spermiogram (bp), potem trije cikli klomifena (malo za brez veze, ker imam cikle itak redne in ni kazalo na pco), nato pa aprila na histero- in laparoskopijo. So prerezali majhno pregrado in odstranili kar obsežne endometriotične zarastline. Potem je pa prvi mesec uspelo user posted image Drugače bi jeseni šla v neplodnostno. Tako da očitno je teženje bilo smiselno, saj sem rabila operacijo.

Jutri začnem sedmi teden jupi user posted image Do prvega pregleda pa še skoraj tri tedne, jooooj se mi vleče...

Beat mogoče si utrujena zaradi nenadne temperaturne spremembe? Pa tudi tlak pade že na začetku nosečnosti, to se tudi pozna pri počutju.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.6.2013 19:57:09   
mišamašaa
Pozdravljene!
Jaz upam, da se lahko pa tudi jaz pridružim čvekanju. Sicer sem mislila. da bom med decemberkami, ko sem šla po zamrznjenčke, a so se drugače odločili:).
Tako sem po novem ivf postopku tudi jaz zagledala user posted image . Rok naj bi imela okoli 20. februarja. Prvi pregled imam pa že 2.7., komaj čakam in upam, da je vse ok.

Sem malo brala nazaj, pa me zanima ali sedaj fb skupina obstaja ali ne, ker bi se tudi tam z veseljem pridružila.

Ker vas je že tako veliko, mi verjetno še nekaj časa ne bo uspelo, da si vse zapomnemuser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.6.2013 21:14:33   
SILVA
No počasi se nabiramouser posted image
Čestitke vsem novim nosečkam in dobrodošleuser posted image

Jaz sem bila danes na UZ v sklopu tiste raziskave in zaenkrat je vse ok, vidna je GV v maternici, za kaj več je pa še premajhno....tako da me je naslednji teden še enkrat naročila, ko se bo že kaj več videlo.

Kako ste ve, jaz kumi prenašam to vročino, iz mene kar teče, zato se raje zadržujem doma na klimiuser posted image
No še dober teden pa se bom lahko hladila v morjuuser posted image

< Sporočilo je popravil SILVA -- 19.6.2013 21:15:01 >

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?