Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (19.5.2013 20:47:24)
|
Pisek, ja, očitno se bova srečavali [sm=smiley1.gif]...kako je svet majhen [sm=smiley36.gif]. Jaz imam pregled 11.6. Kar se počutja tiče: prsi me bolijo kak dan bolj, kak dan manj, so pa kar napete. V spodnjem delu trebuha me zbada enkrat bolj, enkrat manj[sm=smiley13.gif] Zaspana ini utrujena sem ZELO, pa še skoraj ves dan mi je slabo. No, sedaj sem ugotovila, da če počivam, ni slabosti in tudi v trebušku me ne zbada, tako da sem ta vikend izkoristila za počitek. No, med tednom to ne bo mogoče...služba - domov, služba - domov... Je pa res, da sem prej zelo rada jedla ribe, sedaj niti pomisliti ne smem na njih, mi še bolj slabo postane. Drugače pa uživam v nosečnosti in vse te manj prijetne stvari jemljem pozitivno, končno traja le 9 mesece, kaj pa je to v primerjavi s celim življenjem. Upam, da bo nosečnost potekala b.p. in že komaj čakam, da mi začne rasti trebušček [sm=nosecka.gif]. No, gumbe na hlačah sem si že prešila, ker me popoldan tako napihne, da me vse tišči [sm=jezicek.gif] Pa še moj obred, zjutraj se pobožam po trebušču in zaželim mali pikici dobro jutro, zvečer, preden zaspim, božanje ponovim in pikici zaželim lahko noč [sm=smiley27.gif] Lepo spite nosečke in prijeten teden, ki je pred nami, vam želim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|