Night -> RE: Januar 2014 (16.5.2013 9:22:22)
|
witch, super, da te takole spremljajo. Verjamem, da si pomirjena. Jaz bom živčnega fasala do 11. tedna, ko imam šele prvi pregled. Po moje bom šla prej samoplačniško. Ne gre toliko za sam UZ, ampak bi rada vprašala določene stvari, o katerih so mešane informacije na forumih. metuljcica, držimo pesti [sm=bravo.gif] za danes Glede rekreacije: jaz sem bila prej precej aktivna, sem tekla, hitro hodila, hodila po hribih. Zdaj pa sploh nimam energije oz. me spodaj vse tišči. Se sicer prisilim, da grem vsak dan hodit za najmanj eno uro, ampak hodim zelo počasi, ker sploh ne morem hitro. In še takoj se zadiham. Upam, da bo v drugem trimesečju že bolje in da bom spet veselo hodila okrog. Ker mi manjka. In tudi nočem se poleniti in poležavati doma, ampak zdaj mi to prav paše, tako da pač poslušam svoje telo. Midva nisva povedala še nobenemu. Prvo bom prijateljicam, potem pa tudi staršem, samo treba je ujeti pravi trenutek. En dan bom kar rekla, da sem noseča, pa je [sm=smiley36.gif] Ne bom nič posebnega pripravljala. Moj sicer pravi, da še počakajva, da ne bo kaj narobe, ampak tudi če bo kaj narobe, bom povedala, saj ne vem, zakaj je to tak tabu za ene. Uživajte in čim manj nevšečnosti želim vsem nam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|