RE: Januar 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

pisek -> RE: Januar 2014 (20.5.2013 21:51:05)

Njelci, ce te skrbi, pejt kr na urgenco. Jaz sem sla tud zadnjic kr v sempetrsko bolnico,k sem bla glih tam. Te brez problema sprejmejo. Ce ne drugega, te pomirijo.

Mozek prihaja domov. Danes se ze ves dan nisva vidla.

Nocko.

Fluffiest -> RE: Januar 2014 (20.5.2013 21:57:23)

Sej sm zračunala na spletu po koledarčku, pa mi je danes v telefon sestra veselo vstrajala da še ni nič in se prej ne bo nič vidlo ????!!!Pa sm mislila, da sm jst mal ČEZ LES :P hahah ja točno tak datum je meni pokazalo...bo na rojstni dan moje mamice :P

kokapoka -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 6:49:23)

Živjo punce!!

Še ena nosečka se vam pridružuje,učer zagledala magični plusek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zadnja M je bila 20.4 in sem si zračunala PDP 25.1.2014 [sm=smiley36.gif] ČE SM PRAV :) Stara sm 26let in je to moja tretje nosečnost,doma imam 4letnega fantka in 2 leti staro deklico :) vsem želim lepo nosečnost do konca in da bomo fajn čvekale:) aja naročila k G se pa še nism [sm=smiley1.gif]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 7:55:32)

Dobro jutro nosečke,

upam, da ste dobro spale [sm=smiley1.gif].

miss.B, srečno na pregledu. Držim pesti.

Kokapoka, dobrodošla med nami [sm=nosecka.gif]

No, jutranji čajček sem spila, sedaj pa veselo med papirje [sm=smiley23.gif]...mi je kar slabo...pa ne vem a od nosečnosti a od papirjev [sm=smajl.gif]

witch -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 8:44:23)

miss.B srečno na pregledu [sm=smiley1.gif]

kokapoka dobrodošla.

Jaz se pa počutim nekako tako [sm=smiley11.gif]. Slabo mi je, dviguje se mi ob vsaki hrani, utrujena sem. Prej ni bilo nič, zdaj pa vsak dan huje. Če to pomeni, da moj otroček raste se sploh ne pritožujem.

Kako se ve počutite?

Lep dan vam želim [sm=bravo.gif]

Balloon -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:04:01)

No pozdravljene bodoče pestvarke [sm=smiley36.gif]

Naj se še jaz pofočkam...Lj, 30 let prva nosečnost, neplanirana (se pa nisva pazila - ko bo želel priti bo prišel...in je hodil 5 let)....Hm, po rojstnodnevni žurki mi je bilo potem še en teden slabo in nisem vedela ali sem si razdražila želodec ali kaj...mama pa je rekla polulaj se že na palčko in ne kompliciraj [sm=smiley36.gif] no sem se opogumila in naredila v začetku maja 2 testa...in glej ga [sm=rozacrtici.gif] ... no najprej sem se zjokala, da je mojega življenja konec (sem bila ena tistih, ki "nikoli ne bo imela otrok") [sm=jezicek.gif] sedaj pa se je vse skupaj nekako umirilo in sprejeli smo dejstvo, da enkrat je pa pač treba...

Drugače pa ja, slabosti ni več, lačni smo malo bolj kot ponavadi, prsi bolijo, sanjam tako živo da jočem in se smejem in govorim ponoči, malo me križ boli,...zaspaaaanaaaaaa pa skos...v službi se mi skoooos zapirajo oči in včasih imam občutek da bom z glavo tresknila ob mizo [sm=smiley36.gif]...

Nardila sva ga 8.4 [sm=jezicek.gif] tko da računam nekje 15.1.2014 da bo zajokal....povedala sva samo najbližnjim torej staršem in bratom...aja šefica pa me je skužila tisti petek pred testom, ko sem bruhala kot nora[sm=smiley1.gif] ampak vse ok ... pri ginekologu pa še nisem bila, ker do sedanjega g. niti pod razno ne mislim iti...mi mama rihta v leonišču, ker ima veze (v tem primeru bom pač iskoristila)...upam da dobim datum že začetek junija.

Skratka iskreno rečeno strah me je...pa ne vem točno česa...verjetno vsega...Hvala bogu, da imam prijateljice, ki so po večini že vse mamice, da mi bodo polnile glavo s pozitivo [sm=smiley36.gif] .... zdej pa nazaj na delo da ne bo kdo rekel da zabušavam v službi [sm=smiley1.gif] Lp vsem [sm=nosecka.gif]

Anonimen -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:08:05)

Jutro!

Da se vam po dolgem času spet malo javim. Počutje je kr vredu - na momente še kr malo preveč vredu in je tudi v meni strah, če je vse OK. Ker poleg malo bolj občutljivih jošk (včasih še teh ni), nimam nobenega posebnega znaka, da sem srečka nosečka (razen pozitivnega testa). Od tu potem tudi moje skrbi ali je vse vredu. A se vsem kaj dogaja tam spodaj (raztegovanje maternice in karkoli)? Hm . . . Upam in želim si da je vse v najlepšem redu, ker pregled imam šele 11.6., ko naj bi bila že v 10. tednu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Lep sončen dan . . . izkoristite ga še danes, potem bo baje cel teden grdo vreme. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa božajte svoje pikice.

Anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:08:49)

Witch,

tudi jaz se počutim [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]. Slabo mi je non stop, vsa hrana mi smrdi, če pa si nekaj zaželim pojesti, bi najraje to takoj dobila. Slabost se umiri edino ko počivam, to pa je šele proti večeru, ko pridem domov. Ne morem videti svežega mesa, se mi dviguje že ob sami misli na to. Najraje bi jedla samo Corn fackse in mleko. Pašejo mi banane in jabolka, potem se pa že kmalu neha. Na srečo vsaj bruham ne [sm=zmeden.gif]. Tako da se prav prisilim, da kaj zdravega pojem. Včeraj je prišel en gospod na avtobus s kebabom, sem mislila, da bom kar skozi okno skočila, tako mi je smrdelo.
Moj dragi me samo gleda, ko prihajam domov bleda kot stena[sm=smiley11.gif]

Utrujena sem pa tako, da vse delam 10x počasneje kot prej, moj dragi se mi samo smeji. Mi je rekel, da vsaj sedaj kaj počasi naredim [sm=jezicek.gif]

Joj, pa pozabljivost se je pojavila, spomin imam kot rešeto, sem in tja kaj notri ostane [sm=zmeden.gif]

Prijeten dan vam želim še naprej [sm=smiley16.gif]

Ampak če je to zaradi rasti otročka, je to malenkost [sm=smiley1.gif], samo da bo dete zdravo [sm=duda.gif][sm=smiley20.gif]

Anonimen -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:10:53)

Aja pa dobrodošle vse nove nosečke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Nas ej pa že kr en kup. Počasi nas bo več, kot pa za vsak dan v mesecu januarju ena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jupi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Lunca2403 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:21:53)

Živjo [sm=smiley1.gif] še ena nosečka, ki pričakuje konec januarja [sm=duda.gif] si morem uzet malo več časa, da grem prebrat celo temo, da vidim, koliko vas je že [sm=smiley36.gif] in še ena nosečka iz okolice lj, no, pravzaprav iz litije [sm=smiley1.gif]

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:35:46)

dobrodošle nove[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

Sem že omenla, da mi je že tečno v bolniški? Ni mi več za bit doma, nisem navajena samo gledat po bajti kaj je za naredit[sm=zmeden.gif] Ampak bo treba za pikico potrpet[sm=smiley1.gif]

Balloon saj se boš ujela, menda je res da imamo mamice naravni nagon hihi[sm=smiley36.gif]

pisek -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:48:52)

Dobrodošle vse nove nosečke. Smo se namnožile tako rekoč čez noč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Meni pa ni nič slabo, počutim se samo malo zaspano. Sem se že v prvi nosečnosti počutila kot rožica. Zdaj me edino ti izcedki ob živce spravljajo, čeprav gre na bolje. Danes me sicer vse špika malo bolj, tako da grem kr ležat. Sem preveč delala, ko sem posesala stanovanje [sm=smiley36.gif]

Lep dan, itak se še kaj javim. Hvala bogu za pametne telefone, da si skoz "na vezi". [sm=smiley36.gif]

Lunca2403 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:57:41)

Tudi jaz grem počivat, ker se mi že 2 dni skoz po malo vrti, pa špika me usake tolk časa... upam, dase bo stanje kaj izboljšalo, ker pri prvi noečnosti sploh nism mela nobenih težav [sm=smiley1.gif] je pa fantek zdaj star 4,5 [sm=smiley1.gif] pa sej pravijo, da če ti dela slabo, da nej bi bla punčka [sm=smiley1.gif] no, karkoli že bo, bomo zelo veseli [sm=bravo.gif]

pisek -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:09:14)

Lunca, po moje nima veze slabost s spolom. Moja sestricna ima dva fanta pa je blo revi slabo celo nosecnost obakrat.

njelci -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:09:29)

živjo....
ma kako lepo, res nas je vedno več...[sm=bravo.gif]
jst sem imela danes spet en malo rjavega izcedka ko sem se obrisala [sm=smiley19.gif] bomo vidli jutri kaj mi bo rekla moja ginekologinja, ko jo pokličem, me je kar malo strah [sm=zmeden.gif]

Drugače pa počutje še vedno super, skoraj brez slabosti [sm=bravo.gif] najbolj me je bilo strah, da bom mela slabosti, da bom morala potem hitro povedati šefici, da sem noseča. Lani je sodelavka zanosila in odnos šefice do nje ni bil najbolj profesionalen.
Bomo vidli kako se bo končalo pri meni [sm=zmeden.gif] Že zadnijič ko sem šla med službo dajati bris, me je rekla "sem slišala da si šla k ginekologinji, sej nisi noseča ane?" ko sem ji povedala, da sem šla samo na bris pa je rekla "samo da nisi noseča, sem se že ustrašila da si noseča" in potem se je tako mal smotano nasmejala in rekla sama sebi "ma sem smotana ane?" Jst pa nisem nič komentirala, ker se mi je zdelo malo zamalo. Tako da me prav zanima njena reakcija, ko bo izvedela. Ma s tem se bomo obremenjavali kasneje, ko bo do tega prišlo.

Aja pa še to me zanima ali mogoče katera uporablja kakšno fajn aplikacijo na telefonu? Katero bi priporočale?

Nič lepo se mejte se slišimo
lp, njelci

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:20:40)

njelci ne sekiraj se zaradi šefice, klinc jo gleda. Eni pač vidijo samo delo in nič drugega.

Joj pa ta spol otroka, meni gre že zdaj na živce debatiranje okrog tega. Ker imam fantka, mi zdaj vsi pravijo v smislu "zdaj pa more bit punčka". Ma me prav jezi, jaz bom pa vesela še enega takega fantka kot ga že imam! Pa vse kar se mi dogaja mi rečejo "to je sigurno punčka". Ja pa ja, ker ima ful spol veze pri biločem, daj no. Spol nima nobene veze pri ničemer! Nima veze kako nosiš, kako se počutiš, kaj se dogaja s tvojo kožo, lasmi itd. Ker enostavno ni nobene logike pri tem, eni imajo spodaj luleke, drugi pa lulike in je to to, ne vem zakaj tolk debatiranja okrog tega. Eni pa tak najedajo s tem da ti od tega slabo rata[sm=smiley29.gif] Sem rekla da če me bodo še malo zafrkavali, do konca ne bom nobenemu povedala če nosim pod srčkom fantka al punčko!

Lunca2403 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:22:21)

Pisek, sej vem, da ne :) ampak razlika je pa očitna med prvo in drugo [sm=smiley1.gif] no, pustimo se presenetit [sm=smiley1.gif] zdej se bom pa mal ven odpravla, ker je tak lep sonček... dokler še je [sm=smiley1.gif]

Lunca2403 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:27:02)

metuljčica87, sej meni je useeno kaj bo, važno da bo dete zdravo :)

Fluffiest -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:34:12)

Dobroooooo jutro nosečke srečke :)

Ne nism šele zdej ustala iz postelje, spet je bila ura 6...moj je čist paničen če mislm zdej skoz tko zgodaj ustajat...dans ima rojstni dan sm ga prpravla do tega da mi pomaga v nulo zglancat stanovanje pa sploh ne ve da sem mu za zvečer pripravila žurko z njegovimi najboljšimi prijatelji mojo in pa njegovo družino :)

Morm še po torto, v trgovino po stvari za narezek, napise vse najboljše klobučke itd. :) veselo veselo!

Balloon dont wory mi2 tudi nisva planirala, sva rekla ko bo bo in je prišel v 4 mesecih :P tudi jst še ne dojamem-vrjetno bo bolj dojemljivo na pregledu ko zagledam malo pikico pa ko bo začel trebušček rasti. Drugače sm pa napihnjena, pa špikaaa me skozzzzzz ne da miru...upam da bo tudi pol tako živahno bitje-LAJK!!

Punce vn na sončka na sprehod pa na sladoled al pa rogljiček :P

Lep dan!

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:34:42)

Ojla njelci,

tudi jaz ne vem, kako bom v službi povedala... Ko sem prihajala sem, pred letom in pol, me je šef vprašal, če nameravam imeti otroke, pa sem mu rekla, da trenutno ne, ker je takrat res tako bilo... Pa še sodelavka, s katero se pokrivava, odhaja na operacijo hrbta, tako da verjetno ne bo preveč navdušen. Itak z mojim nisva mislila, da nama bo tako hitro uspelo, sploh glede na moja leta. Sva si rekla, če bo kaka dušica izbrala naju za starša bo super, če pa ne, pa ne bova delala panike. In se je zgodilo [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

Ampak sem se sama pri sebi odločila, da sem na prvem mestu jaz in moja nosečnost, cilj pa je roditi zdravega otročka. V službi bom povedala konec junija, ko bo 12 tednov naokoli. Prijateljem in ostali družini pa po prvem pregledu [sm=smiley1.gif]

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 10:55:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca2403

metuljčica87, sej meni je useeno kaj bo, važno da bo dete zdravo :)

Ma sej je čist normalno če si želimo določen spol, ampak najedanje okrog tega, da pa mora zdaj bit punčka, ker je 1. fantek pa ...[sm=hudicek1.gif]

pisek -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 11:14:07)

Pri nama si moj zeli puncko, jaz pa bolj fantka. Tako da bo loterija, hihi.
Jah, ce bi vse vraze poslusale, ne bi nic smele pocet pa nikamor it. Edine vraze, ki sem se je drzala in se je bom tudi zdaj, je, da zibka ne pride domov, dokler ni otrok rojen. Imam namrec eno veliko leseno zibko, ki jo je oci naredil zame pred 33 leti in se danes sluzi vsem dojenckom v druzini.

Jaz bi sla ven, pa dlje kot po naselju ne upam, da ne bi kake komisije fasala. Komaj cakam, da bo vse okej, da grem nazaj delat, da me najstniki napolnijo z energijo in smehom. Jih kr pogresam moje mulce.

Berem knjigo, ceprav bi mogla teste sestavljat. Me prevec zebe pa sem pod kovtrckom na toplem.

Lunca2403 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 11:19:40)

to ti dam pa prou ja... drugače pa ni bil moj namen razpravljat o spolu :) pa sej sva na istem :) obe imava doma fantka :) in nam je čisto vseeno al bo fantek al punčka :) mogoče pa bosta oba [sm=smiley36.gif]

sem se pa pravkar naročila za prvi pregled in vidim, da bom med zadnjimi [sm=nosecka.gif] v januarju, če bo vse po sreči [sm=smiley1.gif]

pisek -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 11:21:11)

Aja, aplikaciji mam pa jaz baby bumb in pregnancy.

baby12 -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 11:43:52)

No da se še jaz malo javim, ker smo imeli kar pestro ta vikend. Na pregled sem bila naročena 27.5. ampak ker sem imala v četrtek in petek krvave izcedke, sem poklicala G in me ja naročila včeraj. Glede na zadnjo [sm=hudicek1.gif] naj bi bila v 7 tednu, ampak UZ je pa pokazal nekje med 5. in 6. tednom. Mogla sem dati kri saj sem rh- in moram iti danes po inekcijo zaradi krvavitev. Moram veliko počivat in spolne odnose imava zaenkrat prepovedane. Bi pa mogla it danes nazaj delat po koncu porodniške in mi je zaradi hude slabosti od včeraj popoldne dala še dopust do konca tedna. Tako da upam da se v tem tednu vse uredi, da grem vsaj malo v službo (čeprav mi je prav všeč doma [sm=smiley36.gif]). Probam čimveč počivat, kolikor lahko ob 11-mesečniku.
Drugače imamo pa tudi mi doma fantka in sedaj vsi pravijo da more bi punčka. Meni je pa vseeno, samo da je [sm=duda.gif] zdrav.
Lep pozdrav zaenkrat in se še kaj oglasim. [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>