Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (21.5.2013 9:08:49)
|
Witch, tudi jaz se počutim [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]. Slabo mi je non stop, vsa hrana mi smrdi, če pa si nekaj zaželim pojesti, bi najraje to takoj dobila. Slabost se umiri edino ko počivam, to pa je šele proti večeru, ko pridem domov. Ne morem videti svežega mesa, se mi dviguje že ob sami misli na to. Najraje bi jedla samo Corn fackse in mleko. Pašejo mi banane in jabolka, potem se pa že kmalu neha. Na srečo vsaj bruham ne [sm=zmeden.gif]. Tako da se prav prisilim, da kaj zdravega pojem. Včeraj je prišel en gospod na avtobus s kebabom, sem mislila, da bom kar skozi okno skočila, tako mi je smrdelo. Moj dragi me samo gleda, ko prihajam domov bleda kot stena[sm=smiley11.gif] Utrujena sem pa tako, da vse delam 10x počasneje kot prej, moj dragi se mi samo smeji. Mi je rekel, da vsaj sedaj kaj počasi naredim [sm=jezicek.gif] Joj, pa pozabljivost se je pojavila, spomin imam kot rešeto, sem in tja kaj notri ostane [sm=zmeden.gif] Prijeten dan vam želim še naprej [sm=smiley16.gif] Ampak če je to zaradi rasti otročka, je to malenkost [sm=smiley1.gif], samo da bo dete zdravo [sm=duda.gif][sm=smiley20.gif]
|
|
|
|