Night -> RE: Januar 2014 (17.5.2013 12:00:56)
|
Vidim, da se je debata kar razgrela[sm=smiley36.gif] Tudi jaz sem bila prej mnenja, da kaj se ene nosečnice delajo, da so cele boge, saj so samo noseče. Zdaj vidim iz drugega zornega kota in res je tako, kot pravi pregovor Le čevlje sodi naj kopitar. Jaz sicer nisem na bolniški, bi pa prosila zanjo, če bi imela kakšne večje težave. Ne predstavljam si, kako je, če ti je nenehno slabo in bruhaš ali pa da krvaviš. V takih primerih niti slučajno ne moreš biti z mislimi pri službi. Tudi jaz delam z otroki in mladostniki in tam moraš biti 100 %, ne pa nekaj na pol. In verjamem, da je povečini povsod tako, sploh če delaš z ljudmi. In z vsem spoštovanjem do Pušenjaka, večinoma se z njim strinjam, je krasen človek, da vsakodnevno deli nasvete nosečnicam, ampak dokler sam ne izkusiš nosečnosti, ne moreš vedeti, kako je. In dostikrat ima cinične odgovore, ker smo pač take, da nas zaskrbi vsako špikanje, izcedek. Ampak tako pač je, v nosečnosti nas spremlja veliko strahov, dvomov, česar nekdo, ki tega nikoli ne bo dal skozi, ne more razumeti.
|
|
|
|