tashq -> RE: Januar 2014 (14.12.2013 11:19:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Night Je katera kupila kakšen modrček za dojenje iz dm-a? Kako se obnese? Kako sploh vem, katero št. vzet? [sm=zmeden.gif] jaz ga imam,samo je star tri leta...ne vem,če je pol isti, kot ga ti misliš...[sm=smiley36.gif]drugače pa po mojem mnenju vzemi eno št.večjega,kot imaš trenutno.ko boš imela polno mleka+blazinice,da bo dovolj prostora...[sm=jezicek.gif] drugačna oblika trebuha:na koncu naj bi se [sm=duda.gif] tako ali tako spustil(posledično naj bi lažje dihale in več-še več[sm=smiley36.gif]lulale),da se pripravi na porod.tako da mislim,da ni potrebe ,da te skrbi,Night. brce:jaz včasih tudi malo zapaničarim,če ga ne čutim nekaj časa.ja,pomagalo naj bi sladka hrana(ali kisla,kot pri januar2014[sm=smiley1.gif]) pa recimo nekaj počepov,da se malo zbudi... nisem pa tako zelo pozorna...ne gledam nonstop na uro in čakam 2 uri...bolj na približno...zato sem včasih malo živčna,ker se ne spomnim,kdaj sem ga nazadnje čutila...[sm=smiley1.gif] januar2014:potem ste zdaj že ravno donošeni?[sm=bravo.gif]važno,da je tvoj lump še toliko časa počakal,glede na to koliko preglavic ti je delal...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|