tashq -> RE: Januar 2014 (19.12.2013 19:33:25)
|
marusap:vso srečo na zunanjem obratu![sm=pikapoka1.gif]pa upam,da je Lana že bolje...je nastopala?[sm=smiley1.gif]Pia je imela pa danes v vrtcu dedka Mraza,je tako navdušena domov prišla...[sm=bravo.gif] začetek poroda:za čep tudi jaz ne vem,kako izgleda...pri meni se je začelo s popadki.najprej zelo rahlimi,sploh nisem vedela,da je to to...šele ko sem ugotovila,da si sledijo na 15 min,sem vedela,da počasi pa bo...je pa vsak porod drugačen,tako da tudi zdaj ne vem,kaj naj pričakujem...smo si na istem vse:prvo- in večrodke.[sm=smiley36.gif] CTG:ga imam zdaj prvič 6.1.-38.teden.mislim,da je bilo v prvo tudi tako nekako.potem pa vsak teden CTG do 40.tedna,potem pa hodiš le še v P na CTG.pri nas še na amnioskopijo...[sm=smiley11.gif][sm=smiley13.gif] [sm=smiley25.gif]vem,da ste ene tudi iz Kranja...ste prvič (če je bil prvič?) imele amnioskopijo?bi jo zavrnile?jaz razmišljam,da bi jo mogoče...[sm=zmeden.gif] witch:čestitke za pregled![sm=bravo.gif] januar2014:je to to?[sm=smiley1.gif]pomoje bo počasi...[sm=bravo.gif]boš imela ti drugega "januarčka"...sporoči malo,kako napreduje...[sm=smiley1.gif] drugače pa sem jaz tudi čisto "fuč"...[sm=smiley13.gif]včeraj sem šla na predavanje o lajšanju bolečin pa sem hodila recimo 2 km skupaj(po etapah),pa sem prišla domov čisto polomljena.me je bolel križ,potem tista mišica na nogi, s katero je pritrjena na telo(ste razumele?[sm=smiley36.gif]),pa še nožnica...[sm=smiley13.gif]popoldne smo šli pa vsi trije (oz.štirje,ampak samo trije smo se strigli[sm=smiley36.gif]) k frizerju,potem pa še na sprehod po mestu,da smo lučke pogledali,potem pa še na tortico.[sm=bravo.gif]sem bila tudi samo še za v posteljo,ko smo domov prišli...še v avto sem se komaj zbasala...dobesedno sem morala z rokami dvignit noge,da sem lahko šla v avto...[sm=smiley13.gif]včasih se res počutim,ko stara mama... danes pa sem imela še diabetologa:pravi,da se mi počasi slabša,ampak tako počasi,da do PDP-ja ne bo krize,tako da mi ni treba več hoditi k njemu.je pa rekel,naj se kar še pazim naprej pa naj po porodu pridem,če bo potrebno... jaz sem imela pa današnjo noč "lunasto":nisem mogla spat pa še zgaga me je pekla,tako da sem se skoz premetavala(pa stokala zraven,ker se težko obrnem)..me je lubi zjutraj vprašal,če sm imela ponoči namen rodit...[sm=smiley36.gif]da me je celo noč poslušal pa čakal,kdaj bom rekla,da bo treba it...[sm=smiley36.gif] še malo,še malo,pa bomo imele naše štručke.[sm=smiley1.gif]se še spomnite prvih pregledov, pa NS, pa morfologije...kje je že to,a?zdaj smo res že na ciljni črti![sm=bravo.gif]
|
|
|
|