tashq -> RE: Januar 2014 (10.12.2013 14:38:31)
|
Nina33:hvala za info o EA![sm=smiley1.gif]pomoje bom kar jutri šla na predavanje, drugače pa naslednji teden. si mene imela v mislih,ko si rekla, da naj [sm=duda.gif] ne pokrijemo preveč...jaz sem napisala, da bo naš [sm=duda.gif] imel še vrečo za v lupinico le iz tega razloga,ker vem, da bo naš avto mrrrrzel...razen če bo lubi prej ene tri kroge naredil okoli P...[sm=smiley36.gif]do doma imamo pa le slabih 5 min in se avto v tem času ne bo ogrel(jah,naša starina...[sm=smiley36.gif]).je pa res,ja,če bo avto topel, pa pot od P do avta kratka, potem res ni potrebe po deset_ih dekicah.[sm=smiley1.gif] ja,moja G tudi ni komentirala kg,čeprav sem se bala,da bo.sem zdaj na +9,čeprav bi bilo bolje, da se ne redim več preveč,ker mam še ostanke od Pie...[sm=jezicek.gif] Dorotheia:sicer ne vem,kako je s skupnim gospodinjstvom,ker se ne spomnim več,kako je bilo pri nama glede tega tri leta nazaj.ti pa povem,kako sva imela... jaz in hči sva imela stalno bivališče na A naslovu, partner je imel stalno bivališče na B naslovu,vsi trije pa smo imeli začasno bivališče na C naslovu,kjer smo vsi trije tudi živeli.se ne spomnim,če smo kaj prijavljali skupno gospodinjstvo.pri nama ni bilo problemov,obdržala sva oba stare dokumente,edino sporočila sva na banko,CSD,službo... novi C naslov. tako,da mislim, da pri vama tudi ne bi smelo biti problemov:pač imata ti in[sm=duda.gif] stalni naslov na A, partner stalni naslov na B, partner začasni naslov na A.tako mu ni treba menjati dokumetov...ne vem pa,kje bi bila poanta skupnega gospodinjstva.mogoče je to bolj pomembno,če bi vi trije živeli recimo pri tvojih starših,pa bi bilo bolje,da ima mlada družinica svoje gospodinjstvo,"stara" družina pa svoje... tudi ne vem,če imata lahko kakšne težave glede prejemkov...sploh če boš vložila za vse(pomoč ob rojstvu otroka,občinska pomoč,OD...)ti,sigurno ne bo problemov.mislim pa,da tudi,če bi vložil on, ne bo problemov,saj ima prijavljeno začasno z vama... sem zakomplicirala...?upam,da si razumela...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|