tashq -> RE: Januar 2014 (9.11.2013 12:38:48)
|
ooo...[sm=smiley1.gif]a se relaksirate doma v tem deževnem dnevu?mi smo malo delavni:Pia je pri babici, midva(oz.dedi pa lubi) pa spalnico sestavljava.[sm=bravo.gif]no, jaz pridem samo na vsake toliko pogledat, kok sta že napredovala...[sm=smiley36.gif]čeprav tut jaz zelo rada sestavljam pohištvo, bi bla zdaj v napoto s tem mojim trebuhom...[sm=jezicek.gif] dspela:čestitke za pregled![sm=bravo.gif] Coccinelle:super, da je s tabo pa bebijem vse uredu pa da bosta še nekaj časa 2v1.[sm=bravo.gif] Katjaa in vanca:dobrodošli![sm=smiley1.gif] gibi[sm=duda.gif]:jaz tudi otročka večinoma čutim le zvečer in zjutraj, včasih še čez dan.mislim, da je to čisto ok, da šele proti koncu N moraš bolj šteti gibe... 3Sonček3:si pa v prejšno res bolj hitro rodila...upam, da zdaj zdržiš vsaj do 37. tedna![sm=smiley1.gif]jaz sem Pio rodila 5 dni po PDP s 3020g, je tudi bolj lahka bila.verjetno bo tale lumpek tudi bolj lahek pa še zamujal bo(to si jaz samo tako predstavljam,da bo...drugače pa upam, da bomo rodili januarja-PDP mam 17.1.) porodnišnica:vas gre pa kar nekaj v Lj, tudi ene Gorenjke, ne?jaz sem iz Kranja pa sem razmišljala, da bi šla na Jesenice, samo bom verjetno kar v Kranju. še katera?[sm=smiley1.gif] teža [sm=duda.gif]:jaz še zdaj ne vem, koliko je težek...sem samo v 12. tednu in na morfologiji izvedela mere, teže pa ne.je bilo pa pri Pii isto, sem šele okoli 34. tedna prvič izvedela težo.tako da izvem zdaj na tem pregledu 19.11. ali pa potem na naslednjem.upam...[sm=smiley1.gif]drugače pa mislim, da težo računajo glede na obseg trebuščka pa dolžino stegnenice.mislim, da so te tabele tudi v MK, drugače pa vsaj na netu.bom potem kasneje malo pobrskala... tia78:čestitke za pregled![sm=bravo.gif]kdaj pa imaš PDP?mislim, da ima otroček vsaj do 35. tedna, če ne do 37. tedna čas, da se obrne, tako da kar brez skrbi.ZO nisem imela, mislim, da ga v KRanju opravljajo v 37. tednu, drugje pa kasneje (če se prov spomnim...), naj pa ne bi bil boleč.ubistvu z UZ gledajo, kako je otroček obrnjen, hkrati ti ga pa z rokami na trebuhu obračajo.se mi zdi, da to ni boleče, mogoče le neprijetno.bolj kot brce dojenčka sigurno ne...[sm=smiley36.gif] hemeroidi:Night,sem jih imela v prvi N in zdaj tudi, čeprav niso boleči ali srbeči.niso moteči, samo vizualno ni ravno lepo...[sm=smiley36.gif]se pa mažem s kremo zanje, pa verjetno veš:veliko vode, vlaknin, gibanja, brez napenjanja, pa redno kakanje...pa ponavadi se med porodom malo poslabša(napenjanje...[sm=smiley36.gif]), potem pa večinoma izginejo. witch:super, da si dobila MŠ zdaj![sm=bravo.gif]kolikor se jaz spomnim je bilo ene 4-5 obiskov... papa...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|