tashq -> RE: Januar 2014 (27.10.2013 15:56:41)
|
UZ:če sem jaz prav informirana,nam pripadata le 2 UZ, potrditveni in morfologija. 3D UZ je pa samoplačniški. lahko imaš pa super G, pa imaš vsakič UZ pa še tako mašino ima, da ti lahko naredi "zastonj" 3D. G nasproti moje dela licenco za NS, zato svojim pacientkam dela po želji tudi NS, ampak ne dobiš nobenega papirja, ker se pač še uči in nima še licence. meni tudi nikoli ne meri z metrom po trebuhu, imam pa v MK napisane "mere": tam pod simfiza/fundus-to pomeni razdalja med sramno kostjo in vrhom maternice. izgleda to naredi "na oko". lasje:jaz ne zdaj ne v prejšni N nisem opazila, da bi imela več las. sem pa slišala, da ima veliko nosečnic tako, in ja, po porodu pospešeno izpadajo...tako da, Night, mogoče boš res malo plešasta...[sm=smiley36.gif]amapk nič hudega, saj bodo spet zrasli... zgaga:mene tudi daje...[sm=smiley13.gif]je otroček že verjetno tok velik, da pritiska na želodec... witch:verjetno bo G malo potipala čez trebuh pa tako ve, kako je otroček obrnjen. pa tudi ti boš vedla, če boš naenkrat dobivala brca samo v rebra...[sm=smiley36.gif]imajo pa naši še dovolj časa, da se obrnejo...slikice pa ne vem, če boš še kakšno dobila, če tvoj G ne dela veliko UZ-jev...pa zdaj so naši[sm=duda.gif]že tako veliki, da celi nikakor ne pridejo na slikico. še malo pa še obrazek ne bo šel nanjo...razen če imajo kakšno zoomiranje na mašini...[sm=zmeden.gif]no, lahko se tolažiš s tem, da boš kmalu [sm=duda.gif]imela v rokah, pa ga boš lahko slikala kolikor boš želela...[sm=smiley2.gif] tashy21:[sm=smiley31.gif]super, da je [sm=duda.gif] uredu, objemček je pa zate...[sm=smiley31.gif]pa čestitke za fajn MV![sm=bravo.gif] ime:midva ga imava za fantka(bo isti, kot bi bil prvi, če bi bil fantek),za punčko ga pa nimava[sm=smiley13.gif]. 2x so nama že rekli, da bo verjetno punčka, pa se lubi še vedno ne more spomnit, kako ji bo ime...ima tukaj zraven računalnika spisek z imeni pa ne more enega izbrati(ali pa dodati kakšnega svojega)[sm=hudicek1.gif].če bo šlo tako naprej, ga bomo v porodni zbirali...
|
|
|
|