tashq -> RE: Januar 2014 (13.11.2013 14:42:32)
|
plenice:mi bomo imeli Mullerjeve, kot v prvo:cenovno in kvalitetno uredu.[sm=smiley1.gif]malo je odvisno od [sm=duda.gif], sem slišala...nekateri imajo ritko fejst občutljivo in lahko nosijo samo določene plenice, nekateri pa lahko karkoli.takrat imaš pač več izbire in se lahko odločiš potem za katerekoli. AM, flaške...:tega mi predhodno ne bomo kupili, se lahko vse dokupi kasneje.se lahko očka pošlje po nakupih, ko smo me v P...[sm=smiley36.gif]samo jim je prej treba pokazat, kje se to dobi, vsaj po mojih izkušnjah...[sm=smiley17.gif]mi bomo kupili le črpalko, pa ponavadi se zraven dobi še kakšna flaška, da bo lahko lubi nahranu[sm=duda.gif], če mene slučajno ne bo doma. nastavke za dojenje bomo pa obvezno kupili, ker so mi v prvo takoooo olajšali dojenje.je Pia znala na začetku zagrabit le nastavek, ne pa bradavice (HB za sestro v P, ker sama nisem vedela, da obstajajo), čez kakšne 2 tedna, ko smo se pa "odvajali" od nastavka, je bilo pa veliko lažje, ker ni tako bolelo, če enkrat dojiš z nastavkom, enkrat brez. mene je pa včeraj popadel neke vrste gnezdilni sindrom, zgleda...[sm=zmeden.gif]ne v smislu pospravljanja, ampak pečenja in kuhanja.naj najprej povem, da jaz niti slučajno nisem tak tip človek, ki uživa v kuhanju.včeraj sem pa že zjutraj začela s pečenjem palačink, naredila sem bureke pa zmrznila,zvečer smo imeli špagete karbonarapa še naredila sem maso za medenjake,zdaj čaka v hladilniku, da bova s Pio dons delae piškote, potem imam v planu še večerjo, pa mogoče bom še ene piškote oz. poljubčke delala.kaj me je pičilo, ne vem...[sm=zmeden.gif]naj povem, da še NIKOLI nisem pekla piškotov(smo šli včeraj v trgovino, da smo kupili modelčke), torto sem pa eno in edino naredila v OŠ...mislim, da se lubi ne bo pritoževal, če bo tole še trajalo,ker drugače je pri nama bolj on zadolžen za kuhanje in pečenje (sploh mesa, ker jaz surovega mesa ne morem videt.jem ga lahko[sm=smiley36.gif], če pa vidim tisto kri, ki mezi ven iz mesa, mi gre pa kar na bruhanje[sm=smiley11.gif].še surove hrenovke se komaj dotaknem...). aja, ena je napisala, da ima enega občutljivčka doma...sicer moj ni občutljivček, mi je pa že pred prvim porodom reku, da on ne bo gledal tam spodaj![sm=smiley36.gif]sm se kar malo smejala, pa ga potolažla, da mu ni treba nikamor gledat, da bo on zraven moje glave, pa mene držal za roko.je potem, kar uredu prestal pa celo tok "pogumen" je bil, da je prerezal popokovnico, čeprav se o tem še ni odločil pred porodom.sem ga pa zdaj vprašala, kaj zdaj misli, ko bo pri porodu, je pa reku, da neke posebne želje nima[sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif](mal sm bla huda!), ampak da bo.o, ti bošček, ne?
|
|
|
|