Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (6.6.2013 9:47:03)
|
Dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif] Me veseli, da nas je vdno več [sm=bravo.gif] Luckasmucka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], suuuupeeeer [sm=smiley1.gif] Sem zelo vesela zate. Jaz imam pregled v torek, joj kako težko že čakam. Tudi z mano bo šel moj dragi[sm=smiley1.gif] Jaz sem bila včeraj prava "nežka", jokala bi za brez zveze...kaj ti hormoni delajo. Se mi zdi, da mi je telo čisto podivjala. Prsi se večajo, na trenutke me bolijo da je joj, trebušček je napet da po moje čez en teden ne bom mogla nobenih hlač več zapeti, kožo imam po celem telesu maksimalno občutjivo, na srečo se me mozoljčki izogibajo. Lačna sem non stop, rib in mesa videti ne smem, kruha pa bi pojedla celo štruco naenkrat [sm=jezicek.gif] Razpoloženje niha od [sm=smiley36.gif] do [sm=smiley19.gif], vmes pa če malo [sm=kuza.gif]. Utrujena sem tako, kot da bi ves dan drva premetavala, zjutraj se pogosto zbudim pred budilko, ko pa je treba vstati bi pa najraje zaspala... A kjub divjanju mojega telesa sem presrečna, da sem zanosila in da mi je dana možnost izkusiti radost nosečnosti in materinstva. In neskončno hvaležna sem za potrpežljivost in pomoč mojega dragega [sm=smiley27.gif] Jutri in v pon. ter tor. sem si vzela dopust, da se malo spočijem in pripravim na izpit, ki ga imam isti dan kot pregled. In upam, da se naspim [sm=smiley36.gif] Lep dan želim vsem skupaj [sm=rozica.gif]
|
|
|
|