RE: Januar 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 12:16:48)

Živjo [sm=nosecka.gif]!
Tudi moj vikend je minil v znamenju slabosti, zaprtosti in potem še driske [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] (pa nisem nič takega jedla).
Jaz tudi kavbojke zgleda ne bom več nosila, me že zelo tiščijo in tega res ne maram. Še dobro, da imam kar nekaj nosečniških stvari na zalogi, pa še med prijateljicami si posojamo, tako da večjih težav ne bo. Sem pa večino stvari kupovala kar v H&M; sem ravno v soboto vidla ene lepe poletne nosečniške hlače za 29 €.
Celodnevne slabosti pri meni še kar vztrajajo, čeprav moram rečt, da niso več tako intenzivne. Res upam, da pojenjajo.
Do srede zjutraj, ko imam G pa že odštevam ure [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Komaj čakam, da končno vidim malo češnjico [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pa tudi jaz bi lahko jedla kar non-stop [sm=zmeden.gif]
dspela, meni se je podoben občutek pojavljal ob otrdevanju trebuha (lažni ali braxton-hixovi popadki), vendar se ti pojavijo kasneje v nosečnosti (meni so se že v 19. tednu). Zakaj pa bi se sedaj pojavila toplota, pa ne vem [sm=zmeden.gif] Če te skrbi, pa pokliči v ambulanto, ti bodo najbolje svetovali.

Lepo bodite in božajte trebuščke [sm=bravo.gif]

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 13:46:51)

Luckasmucka, po nekaj zaprtih dneh je danes tudi moja prebava dobila nenaden pospešek. :S zdaj je že bolje, me je začelo pa prav nesramno špikati v spodnjem delu trebuha. Prej Sem 2 tedna imela krče, kar je baje normalno, ta bolečina pa me kar malo straši.

Zanima me tudi, če pijete kavico, ali se držite tega, da je kava prepovedana?

Balloon -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 13:50:14)

Pozdravljene mamuške....ste se pa raspisala...kaj ste vse na bolniški da imate toliko časa ali pa ste že na dobri poti postati super mame? [sm=smiley36.gif] Malo heca [sm=smiley36.gif]....

Žal se moram tudi jaz posloviti od vas, vendar ne zaradi kakršnih koli problemov....baje, da sem se enostavno zaštela [sm=jezicek.gif]...na pregledu je G rekla da je pikec za 14 dni večji kot bi bil po izračunih ZM tako mi je PDP po pregledu prestavila na zadnji teden decembra (očitno smo v 11. tednu sedaj) in tako vsaj ne rabim razmišljat kje bom za novo leto [sm=smiley36.gif]... no ja, še vedno je mogoče, da se malček ne bo želel prikazat dokler ne bo nehalo pokati zunaj pa vseeno. Drugače pa je bil UZ super..malček se ni pustil zmerit, je živahen [sm=jezicek.gif]... 14.6 me čaka še nuhalna in potem veselo dalje...ampak ta zaspanost pa še kar ni minila...

Skratka, vsem, ki so se poslovile zaradi "klica od zgoraj" mi je žal, glavo gor in veselo na delo!!! Ostalim pa želim lep preostanek nosečnosti.

Lep pozdrav [sm=nosecka.gif]

missy26 -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 14:33:43)

Ma končno sem po 4. dneh lahko odprla tale okenček za odgovore [sm=smiley7.gif]
Kličem prejšnji teden h ginekologinji in sem jo koooončno dobila oz. sestro a ne [sm=smiley1.gif] ...in mi reče naj pokličem naslednji teden da G ni, tako da jutri se jaz šele za pregled menim, sem pa že v 7. tednu (vsaj po mojih izračunih).
Sem pa postla čist panična da bom imela dvojčka hehe. Moji teti sta dvojčici in pa od moža strica sta enojajčna dvojčka in imam baje ogrooomno verjetnosti za dvojčke. Že v prvi nosečnosti sem G na pregledu najprej vprašala če je samo eden - no in je bil, zdej sem pa spet vsa napsihirana [sm=smiley36.gif].
Drugače so pa mojo od nekdaj čisto kožo brez kakršnega koli mozoljčka napadli mozolji [sm=smiley13.gif]...sem taka kot bi me nekdo nastrelil. In zdej vsi pametujejo da bo punčka. Res je, da sem imela prejšnjič ko sem nosila fantka super duper kožo, zdaj je pa katastrofa - upam da se sčisti [sm=zmeden.gif].
Apetit imam kr dober ja, samo se poskušam nazaj držat in jem sadje in zelenjavo, sladic se izogibam in pa kruhu tudi.
Dojenje...hja, pri prvem se mi ni izšlo...dojila in dodajala sem le en mesec in pol, kljub maratonskemu dojenju, črpanju, raznovrstni hrani za dojenje, homeopatskim granulam in še čim, sem imela vsak dan manj mleka in tako smo pristali na novalacu. Pa tako sem si želela dojiti, potem pa tisto sranje od flaške, gretje vode, mešanje, termoske za s sabo...bljek...tko da me je zdaj resnično strah spet kaj bo s tem hranjenjem. Pomojem bom šla res v knjižnico po knjigo ki jo je ena predlagala tukaj gor.

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 15:42:40)

Coccinelle, jaz kave ne pijem, ker mi ne paše, drugače pa sem čista kofetarica in komaj čakam, da mi začne spet dišat, Kavica na dan v nosečnosti in tudi ob dojenju je čisto OK.
O mozoljih pa jaz raje ne bi, ker so tudi mene napadli, da kar cvetim [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
missy26, pojdi po knjigico, ti ne bo žal in morda boš ugotovila, kaj je šlo v prvo narobe in bo v drugo steklo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Aja, pa tečna sem ko vrag[sm=hudicek1.gif]

marusap -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 19:32:49)

Hey!

Mozolji me še niso napadli, imam pa še od prve nosečnosti rdečo liso na ličku [sm=zmeden.gif].
Prej sem bila nora na kavico, zdaj jo pa niti vohati ne smem. Mi je takoj slabo. Se pa prisilim, da spijem kavico, ko grem na obisk k staršem - drugače bodo takoj povezali, da nekaj ni vredu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].
Jaz imam tudi zadnji teden velik apetit, ampak bi jedla samo sladko. Imam pa zaradi slabosti 1 kg manj kot pred zanositvijo. Upam, da bom s kilogrami tako pridna kot v prvi nosečnosti (+11 kg, s porodnišnice pa prišla z -10kg). Sem pa čisto brez kondicije. Avto imam na servisu in sem šla danes v službo s kolesom. Komaj sem prilezla do doma [sm=smiley36.gif]. Potem sem si seveda privoščila spanec. Še dobro, da moj mož vse porihta brez mene.

dspela -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 19:51:07)

night, jaz imam prvi pregled pri svoji G. šele 3.7...na tisti dan bom vstopila v 12 teden. Bom pa jutri klicala in vprašala, če bi lahko prej prišla na vrsto, ker je to moja 4 nosečnost...sem imela 3 zadržane splave. Vprašala bom tudi, če jo kdo nadomešča, če ne bom dobila, novega datuma.

witch, pri meni pa še spanje na trebuhu ni mogoče..prsi so še zelo boleče.

srečna nosečka, tako kot pri meni...slabo mi je samo ko sem lačna....najbolj popoldan. Mene včasih fejst špika, napr. danes...včasih pa bolj malo.

zaprtost, jaz imam zelo zmešano prebavo....malo sem zaprta, malo imam drisko...različno.

tiščanje hlač, malo me že tiščijo..sem pa zelo napihnjena.
Jaz bom šla gledat v H&M...v C&A v celju nimajo več nosečniških oblačil....mi potem samo ostane H&M....za druge trgovine pa ne vem.

miss, vem da ne smem komplicirat, glede hrane in ostalih stvari...ampak zdaj v 4 nosečnosti še bolj gledam na te stvari, da bi ne bi še četrtič ostala brez [sm=duda.gif]. Čeprav, pa tudi preveč kompliciranja glede hrane itd...ni fajn. Bom poskusila, čim manj komplicirat in uživat.
Jaz pa imam kar nekaj mozoljev.

coccinelle, jaz spijem eno kavico na dan in si dam malo več mleka zraven....sem pa opazila, da mi včasih ne paše....mogoče je prehitro zjutraj, da mi zaradi tega ne paše...bom videla te dni...kako bo, ko ne bom zjutraj ob pol osmih je pila.

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 19:59:35)

Mene že tud hlače tiščijo pa cela sem v mozoljih, huje kot med puberteto [sm=smiley36.gif]

Je katera opazila, da ima v očeh bele pikice? Jaz sem jih imela v 1. N, malo mi je tudi ostalo, zdaj pa imam še bolj izrazito [sm=smiley1.gif]

Jaz glede hrane ne kompliciram, edino pršuta in bifteka ne jem, pa domačih jajc zaradi tokse.

Night -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 20:22:03)

metuljcica, a niso domača jajca na spisku prepovedanih samo surova? Jaz jem domača jajca, ker se mi zdijo boljša od kupljenih, seveda pa nikoli surovih.
dspela, ti si absolutno prepozno naročena, sploh glede na tvojo zgodovino. Jaz bi malo pognjavila, če ti pa ni problem dat pribl. 50 evrov, pa greš samoplačniško.

Jaz napihnjena nisem nič več, sem bila pa na začetku do 6t nenormalno. Danes sem bila že vsa vesela, da mi je manj slabo kot včeraj, potem pa po poznem popoldanskem kosilu spet ... Očitno se ne smem preveč najest, pa tud lačna ne smem bit. Jaz kave ne pijem, pa ne zato, ker bi imela predsodke, ampak ker mi smrdi. Zaradi tega sem bila 1 teden čisto boga, ker je moje telo navajeno na kofein in sem imela kar hud glavobol. Zdaj sem že v redu, kave sploh ne pogrešam več, bi jo pa še vedno pila, če bi jo lahko, ker mi je dobra.
Na koži nisem opazila nobenih sprememb, edino mogoče bolj občutljivo imam (takoj me prime sonce in bolj suha je).

Jaz prav težko že skrivam novico, ker je vsepovsod okrog mene govora o nosečnicah, dojenčkih ... Ampak moj hoče, da počakava prve tri mesece, tako da bom upoštevala njegovo željo. Včasih si želim, da bi bil bolj sproščen, ampak ga ful skrbi zame (ima še katera takega doma? [sm=smiley36.gif]?) Imam pa res srečo, da kaj tudi skuha in pomije posodo, ker se mi obrača tudi ob umazanih krožnikih [sm=smiley13.gif]

Še nekaj: kopanje v nosečnosti - da/ne? Jaz bi plavala predvsem v morju (ki ni nujno vedno in povsod čisto) in v bazenu z morsko vodo. Pušenjak piše, da ni ovir, tudi ne priporoča nobenih tamponov, drugje pa spet berem o možnih infekcijah in škodljivih posledicah za plod. Res zmeda teh informacij na internetu!

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 20:43:43)

night kaj te vem [sm=zmeden.gif] Naj ne bi jedli domače majoneze ali domače francoske. Lahko pa da se motim, to je tolk kolk imam v spominu.
Kopanju se pa po moje ni treba izogibat, je pa res da se jaz v 1. N nisem smela kopat, ker sem takoj dobila vnetje, tudi v domačem bazenu! Je pa res da sem rodila avgusta, tako da je to bilo proti koncu nosečnosti. Kaj bo pa zdaj pa bomo videli, probala bom sigurno, no če bo sploh kaj poletja letos [sm=smiley36.gif] Pa v vroči vodi se naj ne bi kopali, ker zna povzročit krčenje maternice in posledično popadke.

miss.B -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 21:09:06)

dspela, jaz tudi mislim, da si glede na svojo zgodovino zares naročena nekam pozno za prvi pregled [sm=zmeden.gif] ti kar jutri pokliči, če lahko dobiš prej datum, pa se magar malce nedolžno zlaži, da planiraš dopust v koncu junija in začetku julija.
blondinčica, kako je bilo na pregledu???
uff glede kil v nosečnosti, jaz se v prejšnji nisem dosti zredila, mislim, da tam nekje 7 kil, ampak tokrat nekako slutim, da bo popolnoma drugače. sem tudi jaz ves čas lačna, če sem lačna pa mi je slabo in itak da potem ves čas nekaj meljem.
glede domačih jajc pa so res prepovedana le surova in sicer zaradi salmonele. zato so tudi prepovedane doma narejene majoneze, ker so te iz surovih jajc. jaz že ves čas jem domača in jih ne zamenjam za kupljena [sm=smiley1.gif]
glede kopanja, sploh v morju mislim, da ni problem. meni so bolj problematični bazeni in toplice, ampak samo zato, ker sem sama nagnjena k pogostim vnetjem in se jim raje izogibam.

nosečke lepo se imejte in lahko noč!

lencyk -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 21:17:33)

Še ena nova na forumu. Stara sem 31 let in prvič noseča. Jutri bom v 8 tednu, rok imam 14. januarja. Na pregledu sem bila že prejšnji teden in videla kako bije srček [sm=smiley36.gif] Od 5 do skoraj 8ga tedna sem imela take slabosti, da bo to sigurno moja edina nosečnost (če bo le vse ok). Grozno, 24 ur na dan slabo, ampak bruhati nisem mogla. Dva dni sem bila še zaprta, potem pa sem začela vsako jutro piti Actimel in je odličen za prebavo. Vsaj meni zelo pomaga. Takoj ko spijem že letim na wc [sm=smiley1.gif] Zraven pa pojem še kajzarco, ker ostala hrana mi tako ali tako smrdi. Ubistvu se prisilim da več jem, ker si ne predstavljam da bi izgubila kile, saj sem že tako bolj suha. Pridobila sem pa že dva kg. Moj me vsak dan slika, da bova videla kako bo trebušček rasel [sm=smiley1.gif] Včeraj sem šla na malo daljši sprehod in me je zvečer tako špikalo in bolelo, da skoraj nisem mogla hoditi. Potem sem brala če je to normalno, vendar nikjer nisem zasledila, da bi katera o tem pisala. Sem pa prebrala, da od 8ga tedna pa do 10ga ni priporočljivo preveč hoditi, teči, v kolikor začneš čutiti, da se maternica razteza. Tako da bo sedaj 14 dni več mirovanja. 26.6. imam spet pregled pri ginekologinji. Je rekla da bo ona naredila NS, ampak mi ni povsem jasno, ker potem je pa rekla da moram meritve narediti v porodnišnici. Kdaj se boste pa ve prijavile za NS? Koliko prej se je sploh potrebno prijaviti?
Danes sem po 14 dneh celo skuhala kosilo [sm=bravo.gif] Čeprav mi je še vedno smrdelo, ampak sem ponosna da sem zmogla.

Blondinčica -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 22:10:06)

jaaaaaaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vesela, mi smo u redu, veliki 10mm [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zelo sm srečna....

ja tudi jaz imam enega takšnega doma, ki mi pazi kaj pojem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

za vse stiskam pestke, ki še čakate na pregled, ma jaz sem imela dons srce verjetn kr u hlačah [sm=jezicek.gif] sploh takrat ko je G obrnila monitor in je bla vidna mini pikica [sm=smiley1.gif]

čuvajte in božajte trebuščke [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 7:34:08)

Jaz bi ga morala imeti jutri, pa sem se malo prestrašila zaradi tistih bolečin včeraj, zato mi je rekla, naj pridem kar danes. Komaj čakam. :) Tudi bolečine so se danes umirile, upam, da so bile samo običajne zgodnjenosečniške raztezalne vaje za maternico. :) Čeprav je bilo pa res neprijetno. [sm=smiley13.gif]
Ima katera podobne izkušnje s tem bolečimšpikanjem/kljuvanjem?

Komaj čakam pregled, ne vem če bom zdržala še teh par ur. [sm=smiley36.gif]

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 7:37:57)

Dobrodošle nove [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]

blondinčica čestitkeeee, super [sm=9nebesa.gif] Še 2 dni morem čakat, kak se vlečeee ...

Cocinelle srečno danes, javi lepe novičke [sm=smiley1.gif]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 8:40:35)

Dobrodošle vse nove in pozdravček vsem ostalim [sm=nosecka.gif]

Super Blondinčica, sem zelo vesela zate. Jaz imam danes teden pregled in komaj že čakam [sm=smajl.gif]

Coccinelle srečno danes in javi kako je bilo [sm=smiley1.gif]

Jaz bom počakala do prvega pregleda, pol mi bo pa že moj g. povedal kdaj in kam naj se prijavim na NS. Menda je po 35 letu brezplačna, mi je pa že dec., ko sem bila na pregledu rekel, da smo starejše nosečnice avtomatsko deležne več pregledov in smo bolj pod drobnogledom. Bom videla, kaj mi bo povedal.

Moje slabosti pridejo občasno, ponavadi popoldan, ko sem že utrujena. Z apetitom nima težav, le v službi je malo težje se zdravo prehranjevati, imam pa sadje na mizi, tako da bo nekako šlo. Svež zrak in gibanje mi zelo odgovarjata, tako da bom vseeno še malo tekla, tja do 5 km, ne več, pa še to v lahkotnem tempu. Seveda, če se bom dobro počutila, drugače pa ne.

Se pa izogibam obiskom, ker me bodo takoj pogruntali, da je nakaj drugače, lagati pa neznam[sm=jezicek.gif] Po prvem pregledu pa bova povedala tudi ostali družini in prijateljem, da pričakujeva naraščaj. Me pa soseda že malo čudno gleda, ker sva prej kar precej skupaj tekli, bila sem kot na fedrih, polna energije... Se zgovarjam na spomladansko utrujenost [sm=smiley2.gif]. Bo pa do stropa od veselja skočila, ko ji bom povedala [sm=smiley36.gif]

Drage moje uživajte dan, jaz grem naprej papirje premetavat...je treba delat[sm=jezicek.gif]

magdalenica -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 10:35:18)

[sm=duda.gif] pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]
meggi peggi, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
natykaa, 24 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1[sm=duda.gif]
ribica81
Aeio

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 [sm=duda.gif]

5.1.

6.1.
Blondinčica
lorelei*, 36 let, Lj

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 [sm=duda.gif]
marusap, 1 [sm=duda.gif]
kemo, Celje, 1 [sm=duda.gif]

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]
witch

11.1.
btaja
srečna nosečka, 39 let, Idrija

12.1.
matildica, 1[sm=duda.gif]

13.1.
Lub3nica

14.1.
night
tia78, 1 [sm=duda.gif]
lencyk, 31 let

15.1.
16.1.

17.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]
Coccinelle

18.1.
19.1.
20.1.

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana

22.1.

23.1.
Andsan

24.1.
AnaTek, Ljubljana
dspela

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 [sm=duda.gif]

26.1.
missy26, 1[sm=duda.gif]
ketty25, 1 [sm=duda.gif]

27.1.
28.1.
29.1.
30.1.
31.1.

x.1.
anonimna*
mami83, 1[sm=duda.gif]
ukročena, 33 let, Domžale, 2 [sm=duda.gif]
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 [sm=duda.gif]
Lunca2403, Litija
Stella_

SKUPAJ nas je: 37

Poslovile so se:
alfa13 [sm=angel.gif]
njelci [sm=angel.gif]
Sloncica87 [sm=angel.gif]
pisek [sm=angel.gif]
anonimna [sm=smiley27.gif] [sm=angel.gif]

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 11:41:41)

Živjo,
a vas tudi zgaga že kaj muči? Jaz mam take težave z zgago, potem pa me začne še želodec bolet in sem prav žalostna. Nočem nič vzet, čeprav naj bi Rupurut bil dovoljen. Ampak sem se odločila, da v tako zgodnji N ne bom res ničesar jemala. Pazim, kaj jem, da ni mastno, začinjeno, itd. ampak je vsak dan isto. Se mi zdi, da mora bit vsa ta kislina povezana tudi s slabostmi [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Bom šla po donat, mogoče bo kaj boljše.
Sicer pa komaj čakaaaaaaam jutri, da vidim mojo malo pikico [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Božajte trebuščke in naj vas čim manj matrajo N težave[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 12:04:14)

Luckasmucka, mene tudi zgaga muči, a se da preživet, ni hudo. Jaz si pomagam s koščkom suhega kruha ali pa s krekerjem. Upam, da ti bo pomagalo [sm=smiley1.gif] Srečno jutri na pregledu!

missy26 -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 12:08:52)

alora jst sem se pa končno na pregled naročila, samo ga imam pa šele 2.7. ko bom v 12. tednu[sm=zmeden.gif]...ni me imela kam vrinit, ker imam tako ginekologinjo ki dela samo 1x na teden in še to samo dopoldan.
Sem bila danes 2 uri na zelo hitrem sprehodu in sem zdle čist počena... nekaj me črviči in ne počutim se dobro, slabo mi je - pretiravala sem [sm=smiley13.gif]
Midva tudi nisva hotela povedat družini, ampak so me pogruntali, oz. moj se je zarekel ko smo bili na kavi pri mojih starših..., sem bila vsa bleda pa se je mal ustrašil in me vprašal če mi je spet slabo, pa je itak mami takoj dojela in potem je bilo enega smeha in veselja [sm=smiley1.gif]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 13:56:57)

missy26, ta je pa luštna, kako si se zagovorila. Jaz sem se zsdnjič skoraj pri prijateljici, ko sva debatirali o tem, koliko olja je katera čez zimo pokurila, sem ji skoraj rekla, da ga bov amidva drugo leto verjetno tudi več, ko bo dojenček pri hiši[sm=duda.gif]

Še vprašanje za vse ki hodite v službo. Kako se borite proti koleričnim, zadirčnih, lažnivim, zahrbtnim sodelavkam? Jaz sem vse izpade prej z lahkoto ignorirala, sedaj pa me prav iz tira spravijo, tile nežni hormončki res svoje naredijo...

dspela -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 16:10:06)

night, ja vem, da sem prepozno naročena...drugače naroča za prvi pregled v 9 tednu...zdaj pa je ni. Sem klicala danes in sem sestri rekla, če res ni možno, da me prej pregleda zaradi mojih težav...pa je rekla, da je ni...in da če bom imela težave naj grem v bolnišnico...pa sem rekla če jo kdo nadomešča, pa je rekla, da lahko grem k eni drugi, samo dela 4 ure in je boljše iti v bolnišnico v primeru težav..da ne bi zastonj šla k njej, ker ne bi delala.

Jaz sem še zelo napihnjena. Jaz tudi komaj skrivam to novico, bi kr povedala staršem, sestri...samo še ne bom...jih bom rajši v živo povedala.

lencyk, dobrodošla.

Danes sem šla z vlakom v Lj, pa sem komaj zdržala, tako mi je bilo slabo...nazaj pa sem tudi šla in sem imela zraven slabosti še vrtoglavice...kot bi bila pijana. Sem komaj čakala, da pridem na cilj.
Samo,da je mino in da ne rabim več iti.

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 17:19:42)

Živjo, dekleta.
Prvi pregled je za mano, fižolček je velik cele 3 mm in mu razbija srček. :) zaradi velikosti in mojih nerednih M je rekla, da sem najbrž šele konec petega tedna, ne pa sredi sedmega.

Ker sem imela težave z zanositvijo, mi je predpisala dabroston, kao za vsak slučaj. Ga je še katera jemala?

Zdaj sem kar malo pomirjena, ko sem videla tisto miniaturno bitje na zaslonu. :) [sm=duda.gif]
Lep dan vsem

delfincek85 -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 17:26:06)

Zivjo punce,
Naj se vam se jaz pridruzim . Zanosila sem z 1 ICSI postopkom in je to moja prva nosecost in sem izjemno vesela da nama je uspelo, vendar se malo prestrasena ker sem imela vmes malo rjavih izcedkov ki pa so prenehali. Po ivf kalkolatorju naj bi imela datum 30.1. Komaj pa cakam 1 uz ki ga imam 14.6 upam da bo vse tako kot mora biti.

lencyk -> RE: Januar 2014 (4.6.2013 20:17:46)

Dobrodošla Delfinček85.

Ugotovila sem 'zdravilo' proti slabosti [sm=smiley36.gif] Mentolov bonbonček reši vse. Sicer le začasno, ampak vsaj nekaj kar pomaga. Dr. Pušenjak je napisal da ni problem, le da naj se ne pretirava. Če je kateri še slabo naj proba.
Joj kako me napadajo mozolji, kot v puberteti. Ali to lahko traja celo nosečnost?

Lep večer vam želim.

Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>